virginia285 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 παιδια σε ενα καρτοκινητο what`s up,ειχα κανει εκτροπη σε αλλον αριθμο,λειτουργησε κανονικα,αλλά τώρα δε μπορώ να στειλω σμς..ξέρει κανεις τι μπορει να φταιει; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 παιδια σε ενα καρτοκινητο what`s up,ειχα κανει εκτροπη σε αλλον αριθμο,λειτουργησε κανονικα,αλλά τώρα δε μπορώ να στειλω σμς..ξέρει κανεις τι μπορει να φταιει; Αν έκανες προώθηση χρεώθηκε το νούμερο που το προώθησες αν πήρες τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Για το φίλο που ρώτησε πριν έχω την αίσθηση ότι με τη φορητότητα όλα μετατρέπονται σε Κοσμοκάρτα και στη συνέχεια στέλνεις ένα μηνυμα για αλλαγή πακέτου. Απλό είναι και δωρεάν (την πρώτη φορά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Αν έκανες προώθηση χρεώθηκε το νούμερο που το προώθησες αν πήρες τηλ. Για το φίλο που ρώτησε πριν έχω την αίσθηση ότι με τη φορητότητα όλα μετατρέπονται σε Κοσμοκάρτα και στη συνέχεια στέλνεις ένα μηνυμα για αλλαγή πακέτου. Απλό είναι και δωρεάν (την πρώτη φορά). Σόρυ. Ας σβήσει κάποιος τα δύο προηγούμενα ποστ.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Για το φίλο που ρώτησε πριν έχω την αίσθηση ότι με τη φορητότητα όλα μετατρέπονται σε Κοσμοκάρτα και στη συνέχεια στέλνεις ένα μηνυμα για αλλαγή πακέτου. Απλό είναι και δωρεάν (την πρώτη φορά). οχι γινεται κατευθειαν what's up και η αλλαγη πακετου ειναι δωρεαν για παντα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εχω 2 ερωτησεις, πηγα σε καταστημα αλλα δεν πηρα σαφεις απαντησεις: 1) Εχω νουμερο frog και ρωτησα αν υπαρχει καποιο νουμερο να καλεσω για να δηλωσω φορητοτητα και να μεταφερθω στο COSMOTE_WHATS'UP και μου ειπαν: Οχι. 2) Τους ρωτησα τοτε αφου δεν ειναι εφικτη η φορητοτητα αν αγορασω ενα πακετο των 5€ με νουμερο whats'up μπορω να ενεργοποιησω την προσφορα για 1000λεπτα/1000sms + μου ειπαν "πρεπει" να εληξε η προσφορα αυτη.. Ισχυει αυτη η προσφορα τελικα; 3) Οποιος γνωριζει και εχει ενεργοποιημενη αυτη τη προσφορα εχει καποιο περιορισμο στο χρονο ομιλιας προς το αλλο νουμερο; Δηλαδ. μπορω να μιλαω συνεχομενα 15 λεπτα και να μην χρεωνομαι + να αφαιρουνται απο τον δωρεαν χρονο των 1000 λεπτων; Παιδια sorry που σας κουρασα, αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. Στο καταστημα που πουλανε και κοσμοτε δεν ξερανε ακριβως. Μην το παρω τζαμπα το πακετακι των 5€, αν ειναι κρατω το frog. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 1)Για να πας από Frog σε Cosmote θα πρέπει να κάνεις διπλή φορητότητα.Δηλαδή να πας σε κάποιο άλλο δίκτυο (Vodafone ή Wind) και από'κει να κάνεις αίτηση φορητότητας προς Cosmote. 2)Η προσφορά απ'όσο θυμάμαι δεν έχει λήξει.Στις 31/3 νομίζω λήγει η προσφορά. 3)Ναι.Μπορείς να μιλάς 15 non stop και να σου τα αφαιρεί από τα 1000.Αλλά πρόσεχε.Έχει χρέωση ανα τρίλεπτο που σημαίνει πως αν μιλήσεις σε κάποιο αριθμό έστω και 1 λεπτό θα σου αφαιρεθούν 3 λεπτά ενώ μετά σου αφαιρούνται ανα δευτερόλεπτο. Αυτά.Αν έχω κάνει κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε για να το ξέρω και εγώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 1)Για να πας από Frog σε Cosmote θα πρέπει να κάνεις διπλή φορητότητα.Δηλαδή να πας σε κάποιο άλλο δίκτυο (Vodafone ή Wind) και από'κει να κάνεις αίτηση φορητότητας προς Cosmote. 2)Η προσφορά απ'όσο θυμάμαι δεν έχει λήξει.Στις 31/3 νομίζω λήγει η προσφορά. 3)Ναι.Μπορείς να μιλάς 15 non stop και να σου τα αφαιρεί από τα 1000.Αλλά πρόσεχε.Έχει χρέωση ανα τρίλεπτο που σημαίνει πως αν μιλήσεις σε κάποιο αριθμό έστω και 1 λεπτό θα σου αφαιρεθούν 3 λεπτά ενώ μετά σου αφαιρούνται ανα δευτερόλεπτο. Αυτά.Αν έχω κάνει κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε για να το ξέρω και εγώ.:) johnthegreek καλα εισαι ΣΟΥΠΕΡ. Μου απαντησες πολυ γρηγορα. Κατι επιπλεον αν γνωριζεις, εαν μεταφερω το νουμερο του frog -> Wind ή Vodafone εχω καποια χρεωση ή οχι; Επισης με δεσμευει μετα η Wind/Vodafone να παραμεινω στο καρτοκινητο της πακετο καποιους μηνες; Αν οχι μετα μπορω να μεταφερθω στην Cosmote (whats'up) σωστα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 johnthegreek καλα εισαι ΣΟΥΠΕΡ. Μου απαντησες πολυ γρηγορα. Κατι επιπλεον αν γνωριζεις, εαν μεταφερω το νουμερο του frog -> Wind ή Vodafone εχω καποια χρεωση ή οχι; Επισης με δεσμευει μετα η Wind/Vodafone να παραμεινω στο καρτοκινητο της πακετο καποιους μηνες; Αν οχι μετα μπορω να μεταφερθω στην Cosmote (whats'up) σωστα; Δεν θα πληρώσεις κάτι για τη φορητότητα γιατί είναι δωρεάν αλλά το άλλο δίκτυο στο οποίο θα πας θα σε δεσμεύσει να παραμένεις για 1 μήνα.Μετά τον 1 μήνα θα μπορέσεις να πας στη Cosmote.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν ισχύει αυτό... Εγώ έκανα φορητότητα από cosmote σε wind και την μέρα που μου ενεργοποιήθηκε η wind ξαναέκανα αίτημα για cosmote. Στην ουσία έμεινα στην wind 15 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η αίτηση φορητότητας. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra0ulitsa Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 r paidia epeidi exo kai ego afto to prob me tin karta m {exo frog kai thelo na pao se whats up}t na kano????????:ninja::rolleyes::rolleyes::rolleyes::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 r paidia epeidi exo kai ego afto to prob me tin karta m {exo frog kai thelo na pao se whats up}t na kano????????:ninja::rolleyes::rolleyes::rolleyes::ninja: Δυο φορές φορητότητα! "Πετάξου" σε ένα άλλο μαγαζάκι πρώτα (Vodafone,WIND) και την ημέρα της ενεργοποίησης στο άλλο μαγαζάκι, ξαναγύρνα στο "μαγαζάκι" σου (COSMOTE) ζητώντας να στο κάνουν What's up... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 r paidia epeidi exo kai ego afto to prob me tin karta m {exo frog kai thelo na pao se whats up}t na kano????????:ninja::rolleyes::rolleyes::rolleyes::ninja: Δες τα πιο πάνω post.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra0ulitsa Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ta eida alla mperdeftika pio poli...dn mporo na pao kateutheian?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ta eida alla mperdeftika pio poli...dn mporo na pao kateutheian?????? Όχι δεν μπορείς.Θα πρέπει να κάνεις διπλή φορητότητα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Έκανα αλλαγή πακέτου από cosmokarta σε what's up...με πιάνει η προσφορά με τα χίλια λεπτά? ο αριθμός μου ήτανε cosmokarta για περιπου 1 χρόνο πρίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Έκανα αλλαγή πακέτου από cosmokarta σε what's up...με πιάνει η προσφορά με τα χίλια λεπτά? ο αριθμός μου ήτανε cosmokarta για περιπου 1 χρόνο πρίν. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην σε "πιάνει"... Μέχρι 31/3 είναι η προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Γειά σας, έχω μια ερώτηση για το what's up... γίνεται να μιλάω με το call them all με κινητό what's up που βρίσκεται στο εξωτερικό; Κι αν ναι, όταν θα καλώ εγώ, από Ελλάδα, θα χρεώνεται και αυτός που καλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 se piani k se parapiani arki na thn energopiisis mexri 31/3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Γειά σας, έχω μια ερώτηση για το what's up... γίνεται να μιλάω με το call them all με κινητό what's up που βρίσκεται στο εξωτερικό; Κι αν ναι, όταν θα καλώ εγώ, από Ελλάδα, θα χρεώνεται και αυτός που καλώ; Γίνεται και από έσενα θα αφαιρούν κανονικά τα λεπτά από το call them all αλλά αυτός που είναι στο εξωτερικό θα πληρώνει τα κερατά του στο roaming..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ...και φαντάζομαι ότι αν βάλει αυτός το call them all, θα χρεώνεται κανονικά για να πάρει εδώ... Σ'ευχαριστώ φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ...και φαντάζομαι ότι αν βάλει αυτός το call them all, θα χρεώνεται κανονικά για να πάρει εδώ... Σ'ευχαριστώ φίλε... Λάθος. Θα χρεώνεται σύμφωνα με τα τιμολόγια της περιαγωγής για τη χώρα που βρίσκεται. Τα οποιαδήποτε πακέτα δωρεάν παροχών ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. Στη περιαγωγή, πάνε περίπατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδια, τι εγινε, αλλαξε το 1313? 1. Πολλες φορες δεν μπορω να βγαλω γραμμη, με αποσυνδεει 2. Οταν πιασω γραμμη, μετα αρχιζει και λεει τις επιλογες της τηλεφωνικης πυλης, πατω να μιλησω με εκπροσωπο, και μου λεει οτι ειναι κατειλημενες οι γραμμες και με αποσυνδεει! Και ταλαιπωρουμαι, και τη δουλεια μου δεν κανω, και χρεωνομαι???? Τι γινεται τελωσπαντων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παντα ετσι λεει.Δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησεις με καποιον στο 1313.ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδια, τι εγινε, αλλαξε το 1313? 1. Πολλες φορες δεν μπορω να βγαλω γραμμη, με αποσυνδεει 2. Οταν πιασω γραμμη, μετα αρχιζει και λεει τις επιλογες της τηλεφωνικης πυλης, πατω να μιλησω με εκπροσωπο, και μου λεει οτι ειναι κατειλημενες οι γραμμες και με αποσυνδεει! Και ταλαιπωρουμαι, και τη δουλεια μου δεν κανω, και χρεωνομαι???? Τι γινεται τελωσπαντων? allaxe?sovara?diapistwses an se xrewni thn klhsh h oxi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts