Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τη προϋπόθεση ότι θα καλείς απο το καρτοκινητό, σαν ενεργή γραμμή δηλαδή.

Το αντίθετο. Αν δεν είναι ενεργή γραμμή το wu και με καλέσουν σε αυτό από άλλο wu(που έχει ενεργοποιήσει τα 1000'), θα δουλέψουν όλα εντάξει ή θα έχει καμία εξτρα χρέωση?

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτοί που θα σε καλούν, δεν θα χρεώνονται κάτι. Ούτε εσύ φυσικά, αρκεί να μη γίνεται videoκλήση, η οποία κατά τη προώθηση χρεώνεται στο wu σου.

Παιδια να ρωτησω κατι? Για να εχεις την υπηρεσια 1λεπτο/λεπτο πρεπει να βαζεις μια καρτα 10 ευρω το μηνα οπως με την vodafone ή οχι?

Παιδια να ρωτησω κατι? Για να εχεις την υπηρεσια 1λεπτο/λεπτο πρεπει να βαζεις μια καρτα 10 ευρω το μηνα οπως με την vodafone ή οχι?

Και κατι αλλο αυτα τα bonus εισερχομενων ισχυουν? Δηλ αν με παρουν συνολικα 3 ωρες σε ενα μηνα θα εχω bonus 14 ευρω?

Όχι.Δεν είναι η Cosmote σαν την Vodafone.Για το bonus όμως δεν ξέρω γιατί ενώ έχω Cosmoκάρτα εδώ και πολύ καιρό ούτε μια φορά δεν έχω πάρει bonus.:confused:

Όχι.Δεν είναι η Cosmote σαν την Vodafone.Για το bonus όμως δεν ξέρω γιατί ενώ έχω Cosmoκάρτα εδώ και πολύ καιρό ούτε μια φορά δεν έχω πάρει bonus.:confused:

Φυσιολογικα δεν θα γραφει στην σελιδα της cosmote για το πως περνεις τα bonus?

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Φυσιολογικα δεν θα γραφει στην σελιδα της cosmote για το πως περνεις τα bonus?

Το μόνο που λέει στο site είναι το εξής:

COSMOKAPTA. Απλώς κερδίζεις

• 45 λεπτά επιπλέον χρόνος ομιλίας προς όλους με κάθε κάρτα ανανέωσης των 9, 15, 20 και 30
  • 0,01  / λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE
  • Χρεώσεις Συμβολαίου για Ομιλία και SMS, προς όλους, με Προνομιακή κάρτα ανανέωσης
  • Νέα πακέτα γραπτών μηνυμάτων SMS 60 και SMS 120 για ακόμα πιο φθηνές χρεώσεις
  • Bonus, δωρεάν χρόνος ομιλίας , για κάθε κλήση
  • Επέκταση υπολοίπου
  • Υπηρεσία Περιαγωγής (Roaming) αυτόματα χωρίς διαδικασίες
  • Ευρεία κάλυψη για επικοινωνία υψηλής ποιότητας

Δεν λέει περισσότερες πληροφορίες για κανένα από τα παραπάνω :(.Τι να κάνω;:worry:

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Μάλλον το bonus μου το βάζουν χωρίς να το ξέρω και γι'αυτό δεν το καταλαβαίνω.:)

πρεπει να βαζεις μια καρτα/μηνα για να σου ερχεται το bonus.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Μάλλον το bonus μου το βάζουν χωρίς να το ξέρω και γι'αυτό δεν το καταλαβαίνω.:)

Δεν ειναι και τοσο καλο τα bonus που δινουνε...αλλα απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο...

Παιδια να ρωτησω κατι.. Εχω what's up, υπαρχει καποια προσφορα (οπως το call-600) σχετικα με το internet?? Για πλοηγηση κλπ..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια να ρωτησω κατι.. Εχω what's up, υπαρχει καποια προσφορα (οπως το call-600) σχετικα με το internet?? Για πλοηγηση κλπ..

Dυστηχως απο σω ξερω δεν υπαρχει καποιο πακετο και απο τι ειδα στην σελιδα της cosmote δεν γραφει για κανα τετοιο πακετο...

Dυστηχως απο σω ξερω δεν υπαρχει καποιο πακετο και απο τι ειδα στην σελιδα της cosmote δεν γραφει για κανα τετοιο πακετο...

Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω, μηπως υπαρχει προγραμμα που να βλεπεις τηλεοραση απο το κινητο σου με καρτα wuats' up και να εχει μηνιαια χρεωση,και ποση ειναι η χρεωση του?

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

Είμαι πελάτης της Wind και είμαι στο πρόγραμμα F2G1,το οποίο ομολογουμένως έχει πολύ φθηνές χρεώσεις,οι οποίες μεταφράζονται ώς εξής:

0,21E το λεπτό ομιλίας προς αριθμούς άλλων εταιριών

και

0,04E κάθε μήνυμα το οποίο στέλνεται προς αριθμούς άλλων εταιριών

Το κακό?!

Δεν έχω σήμα(...),και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να κάνω φορητότητα στη Cosmote.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1.Πόσο κοστίζει το λεπτό ομιλίας σε αριθμούς που δεν είναι της Cosmote?

2.Πόσο κοστίζει το μήνυμα σε αριθμούς που δεν είναι της Cosmote?

3.Σε περίπτωση που κάνω φορητότητα απο Wind σε Cosmote(καρτοκινητό πάντα),ανήκω αυτόματα στο what's up η πρέπει να κάνω κάποια κίνηση εγώ ώστε να επιλέξω πακέτο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

1. 0.0059/δευτ.

2. 0,05€

3. οχι εαν πεις wht's up αυτο θα εχεις...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Είμαι πελάτης της Wind και είμαι στο πρόγραμμα F2G1,το οποίο ομολογουμένως έχει πολύ φθηνές χρεώσεις,οι οποίες μεταφράζονται ώς εξής:

και

Το κακό?!

Δεν έχω σήμα(...),και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να κάνω φορητότητα στη Cosmote.

3.Σε περίπτωση που κάνω φορητότητα απο Wind σε Cosmote(καρτοκινητό πάντα),ανήκω αυτόματα στο what's up η πρέπει να κάνω κάποια κίνηση εγώ ώστε να επιλέξω πακέτο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

1. 0.354 €/λεπτό προς μη What's up αριθμούς

2. 0,0514€/sms προς όλους, εκτός κι αν έχεις πακέτο για What's up προς What's up...

3. Νομίζω δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, αλλά ας απαντήσουν και άλλοι που ξέρουν καλύτερα σε αυτό το θέμα...

Πανάκριβη αν σκεφτείς οτι αν καλέσεις ένα φίλο για να τον ρωτήσεις:

"Έλα ρε,αργείς?"

σε χρεώνει 0,177Ε μιας που η ελάχιστη χρέωση κλήσης στη Cosmote ειναι τα 30".

Αλλα αφου δε γίνεται αλλιώς..

Εξάλλου είναι πολύ σπαστικό να μην έχεις σήμα...

σε ποια περιοχη εισαι;

My Mobile Phone History:
spacer.png

και

Το κακό?!

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αν θες να γυρίσεις σε cosmote και να έχει ίδιες χρεώσεις με το f2g1 βάλε frog (cosmote είναι) εκτός και αν χρειάζεσαι πακέτα απεριόριστων κλήσεων προς ίδια πακέτα οπότε πας σε what's up.

αληθεια; πως και ετσι; κανενας αλλος απο αθηνα να το επιβεβαιωσει;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Οτι και να πούμε δεν υπάρχει πιο φτηνή καρτα απο της wind. Και γω αυτή θα προτιμούσα αλλά έχω κάποιο κύκλο γνωριμιών που έχουν what's up και αναγκαστικά για να επικοινωνω φτηνά πήρα και γω..

Ως αναφορά το σήμα επειδή έχω και συμβόλαιο wind τουλάχιστον στην Αθήνα δεν είχα ποτέ προβλημα. Ισως ο cosmote να πάσχει περισσότερο σε εσωτερικούς χώρους αλλά και η wind κόβει πιο συχνά τις κλήσεις:cry:

Gilles smiles!

Έκανα εγγραφή στο My Account της Cosmote και για ένα συμβόλαιο που έχω και για κάποια καρτοκινητά, όμως ακόμα δεν μου έχουν στείλει κωδικούς. Πόσο καθυστερεί η διαδικασία; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Έχει περίπου 4-5 μέρες που περιμένω. :confused: