pexths Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 pws boris na klonopiisis kartes?pia ine h diadikasia?k boris se mia sim na exis 12 siaforetikus arithmus olwn twn eteriwn ektos apo vodafon? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 pws boris na klonopiisis kartes?pia ine h diadikasia?k boris se mia sim na exis 12 siaforetikus arithmus olwn twn eteriwn ektos apo vodafon? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 πως μπορώ να δω αν ένας αριθμός είναι Whats Up ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 πως μπορώ να δω αν ένας αριθμός είναι Whats Up ? στέλνεις το μήνυμα WU (αριθμός) στο 1314 δωρεάν Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_lie_us Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Tο στελνεις στο 1313 και οχι στο 1314.. Το εχω δοκιμασει και αυτο... Η απαντηση που παιρνω ειναι: "Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ¥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ".... Τι συμβαινει?! Μονο εγω το χω αυτο το προβλημα?!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 και εμένα το ίδιο έλεγε αλλά μόλις τώρα μπήκε ξαναδοκίμασε.ρε guys άμα δεν κάνω ανανέωση μέχρι το τέλος του μήνα και μου τα πάρουν τα 1000 δωρεάν μετά γίνετε να δώσω 1 ευρό και να τα ξαναπάρω δηλαδή κάθε μήνα να το ενεργοποιώ πληρώνοντας μόνο 1 ευρό και να γλιτώσω την ανανέωση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 και εμένα το ίδιο έλεγε αλλά μόλις τώρα μπήκε ξαναδοκίμασε.ρε guys άμα δεν κάνω ανανέωση μέχρι το τέλος του μήνα και μου τα πάρουν τα 1000 δωρεάν μετά γίνετε να δώσω 1 ευρό και να τα ξαναπάρω δηλαδή κάθε μήνα να το ενεργοποιώ πληρώνοντας μόνο 1 ευρό και να γλιτώσω την ανανέωση ;) Οχι βεβαια τοτε θα ηταν μια χαρα αλλα δεν γινετε... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_lie_us Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 και εμένα το ίδιο έλεγε αλλά μόλις τώρα μπήκε ξαναδοκίμασε.ρε guys άμα δεν κάνω ανανέωση μέχρι το τέλος του μήνα και μου τα πάρουν τα 1000 δωρεάν μετά γίνετε να δώσω 1 ευρό και να τα ξαναπάρω δηλαδή κάθε μήνα να το ενεργοποιώ πληρώνοντας μόνο 1 ευρό και να γλιτώσω την ανανέωση ;) Σε μενα συνεχιζει και υπαρχει ομως... Βασικα, απο εχθες που το ενεργοποιησα, εστειλα πολλες φορες και μονο μια πηρα κανονικη απαντηση... Ενω σημερα, με τοσες προσπαθειες παιρνω την ιδια.. Τελοσπαντων... Συστηματα ειναι, κολλανε υποθετω!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 τέλος το 1 λεπτό το λεπτό και μόνο με προνομιακή κάρτα; στη σελίδα της κοσμοτέ αναφέρει τα εξής: Σημειώσεις: Οι αριθμοί COSMOTE που μπορεί να δηλώσει ο κάτοχος COSMOΚΑΡΤΑ, αφορούν συνδέσεις COSMOTE συνδρομητών συμβολαίου (ατομικές και εταιρικές συνδέσεις) ή καρτοκινητής COSMOKAPTA και WHAT’SUP. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας COSMOTE 2in1 διακόπτει αυτόματα τη χρέωση 0,01€ /λεπτό προς τους δύο επιλεγμένους αριθμούς, καθώς δεν είναι δυνατή η παράλληλη χρήση των δύο υπηρεσιών. Η χρέωση προς τους δύο επιλεγμένους αριθμούς γίνεται ανά 1’’ (0,00016€/ 1’’), με ελάχιστη χρέωση τα 30’’ (0,0048€/1’). Η παραπάνω μειωμένη χρέωση ισχύει και για τους χρήστες που βρίσκονται σε Προνομιακή περίοδο χρέωσης (χρήστες COSMOKAPTA που έχουν ανανεώσει το χρόνο ομιλίας τους με κάρτα ανανέωσης COSMOKAPTA προνομιακή) δηλαδή απο εδώ και πέρα μόνο με προνομιακή κάρτα και μόνο για όσο διαρκή αυτή; προσπαθησα να το ενεργοποιήσω αλλά τίποτα. και εδώ η σελίδα της κοσμοτέ που αναφέρει τα παραπάνω: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L96_COSMOKAPTA_fullstory&breadcrumbTitle=BONUS&showInstructions=true&Title=%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20COSMOKAPTA#1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 τέλος το 1 λεπτό το λεπτό και μόνο με προνομιακή κάρτα; στη σελίδα της κοσμοτέ αναφέρει τα εξής: 0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE Όλοι μας έχουμε 2 αγαπημένα πρόσωπα γι’ αυτό η COSMOKAPTA σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε με δύο αριθμούς COSMOTE της επιλογής σας μόνο με 0,01€/λεπτό ! Επειδή όμως, καθημερινά, μιλάμε με παραπάνω άτομα, η COSMOTE σας προσφέρει κάτι παραπάνω: χρεώσεις Συμβολαίου προς όλους , με την κάρτα ανανέωσης COSMOKAPTA ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ αξίας 20€! Για χρέωση μόνο με 0,01€/ λεπτό, στείλτε μία φορά δωρεάν το μήνυμα 01 (κενό) αριθμός1 (κενό) αριθμός2 στο 1313 , όπου αριθμός1 και αριθμός2 είναι οι αριθμοί που έχετε επιλέξει, π.χ.: 01 6977210044 6971234567 Η χρέωση ισχύει για όλους τους συνδρομητές COSMOKAPTA, παλιούς και νέους, για όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, χωρίς δεσμεύσεις πακέτων και μηνιαίου κόστους ενεργοποίησης Αν θέλετε να αλλάξετε τους αριθμούς που έχετε δηλώσει, απλά στείλτε δωρεάν μήνυμα στο 1313 με τους νέους αριθμούς που έχετε επιλέξει (η αλλαγή μπορεί να γίνει μία φορά κάθε ημερολογιακό μήνα). Προσοχή: Αν επιθυμείτε να αλλάξετε μόνο τον ένα από τους δύο αριθμούς, μην ξεχάσετε στο μήνυμα να δηλώσετε και τον αριθμό που παραμένει σταθερός! Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω SMS για τους αριθμούς που έχετε δηλώσει, απλά στέλνοντας δωρεάν το μήνυμα 01 ΑΡΙΘΜΟΙ στο 1313 . Σημειώσεις: Οι αριθμοί COSMOTE που μπορεί να δηλώσει ο κάτοχος COSMOΚΑΡΤΑ, αφορούν συνδέσεις COSMOTE συνδρομητών συμβολαίου (ατομικές και εταιρικές συνδέσεις) ή καρτοκινητής COSMOKAPTA και WHAT’SUP. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας COSMOTE 2in1 διακόπτει αυτόματα τη χρέωση 0,01€ /λεπτό προς τους δύο επιλεγμένους αριθμούς, καθώς δεν είναι δυνατή η παράλληλη χρήση των δύο υπηρεσιών. Η χρέωση προς τους δύο επιλεγμένους αριθμούς γίνεται ανά 1’’ (0,00016€/ 1’’), με ελάχιστη χρέωση τα 30’’ (0,0048€/1’). Η παραπάνω μειωμένη χρέωση ισχύει και για τους χρήστες που βρίσκονται σε Προνομιακή περίοδο χρέωσης (χρήστες COSMOKAPTA που έχουν ανανεώσει το χρόνο ομιλίας τους με κάρτα ανανέωσης COSMOKAPTA προνομιακή) δηλαδή απο εδώ και πέρα μόνο με προνομιακή κάρτα και μόνο για όσο διαρκή αυτή; προσπαθησα να το ενεργοποιήσω αλλά τίποτα. και εδώ η σελίδα της κοσμοτέ που αναφέρει τα παραπάνω: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L96_COSMOKAPTA_fullstory&breadcrumbTitle=BONUS&showInstructions=true&Title=%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20COSMOKAPTA#1 Δες αυτο που τονισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Δες αυτο που τονισα :X:blink::worry::wacko: ΛΟΛ και διαβασα και το κείμενο γυρο στις 5 φορές. γιατι δεν μου ενεργοποιήτε τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 :X:blink::worry::wacko: ΛΟΛ και διαβασα και το κείμενο γυρο στις 5 φορές. γιατι δεν μου ενεργοποιήτε τότε; δηλαδη καλεις τους αριθμους που επελεξες και σε χρεωνει κανονικα? Σε ποιο σταδιο κολλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 δηλαδη καλεις τους αριθμους που επελεξες και σε χρεωνει κανονικα? Σε ποιο σταδιο κολλας? στέλνω το κατάληλο μήνυμα και δέν κάνει τίποτα στέλνω μετά το 01 αριθμοι και παλι τιποτα δοκιμαζω κλήση και χρεώνει κανονικά:mad: μόλις μου ήρθε μήνυμα : Η υπηρεσεία 01 δέν βρέθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Στέλνω στο 1313 και δεν μου έρχεται απαντητικό...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 στέλνω το κατάληλο μήνυμα και δέν κάνει τίποτα στέλνω μετά το 01 αριθμοι και παλι τιποτα δοκιμαζω κλήση και χρεώνει κανονικά:mad: μόλις μου ήρθε μήνυμα : Η υπηρεσεία 01 δέν βρέθηκε. Εχεις σιγουρα κοσμοκαρτα?Μηπως ειναι whats up? Πως το κανεις ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Στέλνω στο 1313 και δεν μου έρχεται απαντητικό...:X Σε πολλούς δεν έρχεται, μην αγχώνεσαι. Πέσαν όλοι με τα μούτρα στο 1313 και καθυστερεί πάρα πολύ να έρθει απαντητικό SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 αν και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι. Μπορώ από σύνδεση σε εταιρικό που έχω να μεταβώ με το ίδιο νούμερο σε cosmoκαρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 επιτέλους σήμερα μου ήρθε απάντηση και ενεργοποιήθηκε το 1λεπτό το λεπτό μα τόσο καθυστέρηση; 8+ ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodco Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλημέρα έχω ένα σημαντικό πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εκανα χρήση της Φορητότητας απο Wind F2G,σε Cosmote Cosmokarta,ολα καλά μέχρι εκεί,αλλά εγώ για αρκετά χρόνια στο καρτοκινητό μου Wind είχα ενεργοποιημένη μόνιμα την Προώθηση όταν το τηλέφωνο δεν απαντά μετά από 25 δευτ. να μου κάνει εκτροπή στο άλλο μου κινητό της εταιρείας ,με το αποτέλεσμα όταν το γύρισα το ίδιο νούμερο (Φορητότητα)σε Cosmote Cosmokarta,να μην μπορώ να κάνω χρήση αυτής της υπηρεσίας.(* 61: Προώθηση όταν το τηλέφωνο δεν απαντά.) Πήρα στο Helpdesk της Cosmote και μου είπαν ότι τα καρτοκινητά έτσι είναι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ και αυτό δουλεύει μόνο σε σύνδεση. Πώς γίνετε αυτό να δουλεύει σε όλες τις εταιρείες εκτός της Cosmote? Ξέρει κάποιος πού μπορώ να κάνω καταγγελία για αυτό ,γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως το λένε κιόλας ότι τα καρτοκινητά σε όλες τις εταιρείες λειτουργούν στην ίδια βάση ,γιατί αυτό είναι υπερεσία GSM. Ευχαριστώ Κώστας Πάτρα Παράθεση ---rodco--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Πήρα στο Helpdesk της Cosmote και μου είπαν ότι τα καρτοκινητά έτσι είναι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ και αυτό δουλεύει μόνο σε σύνδεση. :lol::lol::lol: Α καλα....εννοειται πως δεν ισχυει αυτο!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Χθες προσπαθούσα να ενεργοποιήσω το 1c / λεπτό και δεν ερχόταν απαντητικό από την Cosmote. Σήμερα, έστειλα μύνημα στους ίδιους αριθμούς, και μου λέει ότι έχω ενεργοποιήσει στον ίδιο ημερολογιακό μήνα. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο, αν και έχω κακό προαίσθημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_lie_us Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παιδιιά. αλλη μια ερώτηση γιατι ακούω πολλά, και εχω ψιλομπεδρευτεί.. Εκανα την ενεργοποιηση μου 28/1, η τελευταια μερα γα να ανανεωσω (3 ευρω) ειναι σήμερα? Αν δεν ανανεωσω σημερα δηλαδη, 1/3 δεν μου μπαίνουν καινουρια λεπτα? Ή μέχρι 28/2 πρεπει να εχω ανανεωσει? Να σημειώσω οτι μεσα στον Γεναρη, πριν βαλω το CallThemAll 2009, ειχα κάνει ανανεώση.. ...(Οσο για το υπολοιπο..Δεν θα το μαθουμε ποτέ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μεχρι σήμερα είναι . Αλλιως δεν θα έχεις δωρεάν χρόνο τον Φεβρουάριο / Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παιδιά για μετατροπή από cosmokarta σε whats up,τι μνμ στέλνουμε και σε ποιον αριθμό? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts