Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε εμας ειπαν οτι θα προσθεσουν μια καινουργια κεραια... για να δουμε...

Πω πω, καλα οχι οτι ειναι και καλο κι αυτο.. Βλεπεις τι γινεται καθε φορα που πανε να βαλουν κεραια καπου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γινεται χαμος!! εκει που θα την βαλουν ομως δεν ειναι κατοικημενη περιοχη..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλυτερα, οχι ομως οτι θα μας σωσουν κατι τετοια.. Η ακτινοβολια ερχεται ετσι κι αλλιως πανω μας και μες στα σπιτια μας, διαφορετικα πως πιανουν τα κινητα? Αλλα παρ'ολα αυτα σημα "καλο" δεν εχουμε! :lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

παντα ετσι γινεται... τι να κανουμε;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδια προσπαθουσα ολο το απογευμα να παρω τηλαφωνο και ΔΕΝ μπορουσα... Δεν γινοταν. Εκανα πεντε-εξι προσπαθειες και το παραταγα.

Πριν λιγο λοιπον πηρα τηλεφωνο στο 697 100 1313 (Εξυπηρετηση Πελατων Cosmote) και ειπα ολα αυτα. Με αβαλαν αναμονη για να ελεγξουν κατι στο δικτυο και το τηλεφωνο μου (μηπως εχω φραγη εξερχομενων κλησεων!) και στη συνεχεια με ενημερωσαν για ενα προβλημα που υπαρχει καθαρα στο δικτυο της Cosmote. (δεν ξερω που αλλου μπορει να υπηρχε..)

Απλα δεν ηξεραν να μου εξηγησουν λιγο πιο συγκεκριμενα τι ειδους προβλημα ειναι αυτο. Οταν επεμεινα λιγο για το τι προβλημα υπαρχει ακριβως, ειπαν μονο οτι υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα σε πολλους συνδρομητες, σχετικα με τις εξερχομενες κλησεις τους.

[Θα ηταν σιγουρα καλο αν περνατε και οσοι αλλοι εχετε δυκολιες με τις εξερχομενες/εισερχομενες κλησεις σας. Παντα εχει αποτελεσματα η 'πιεση'.!]

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω αν και εχω συνδεση εχω προβλημα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ε παρτε τηλεφωνο ρε παιδια. Μονο με το ζορι θα γινει κατι πιο αμεσα. Εξαλλου δεν σου λενε τιποτα, οτι και να πεις. Περνεις απλα για παραπονα αρα και για να τους πεις να το διορθωσουν.. Με τα πολλα πολλα κατι θα γινει, αλλιως, οπως τους ερθει...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε παρτε τηλεφωνο ρε παιδια. Μονο με το ζορι θα γινει κατι πιο αμεσα. Εξαλλου δεν σου λενε τιποτα, οτι και να πεις. Περνεις απλα για παραπονα αρα και για να τους πεις να το διορθωσουν.. Με τα πολλα πολλα κατι θα γινει, αλλιως, οπως τους ερθει...

Στο φαινομενο που παρατηρουμε τελευταια εχουν συμβαλλει οι προσφορες που εχουν κανει.Νομιζεις οτι δεν ξερουν το προβλημα οι ιδιοι??Πριν το παρατηρησουμε εμεις ξερανε οτι θα δημιουργηθει.

Εγω καθε απογευμα δεν εχω κινητο για 2 ωρες!Μετα κατι γινεται μετα απο 10 προσπαθειες!Εχω παρει το 1313(ή πρωι ή βραδυ..απογευμα ειναι αδυνατον!:))και τους εχω πει.Ειναι τεχνικο θεμα λεει και οτι το ελεγχουν.(Δλδ περιμενουν να ληξουν οι προσφορες να ξεμπουκωσει λιγο το δικτυο!:lol::lol:)

σε ποια περιοχη εισαι;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Όντως δεν δουλεύει καθόλου....

Μια στις 10 για να πάρεις τηλέφωνο, και σε ώρες αιχμής 1 στις 50 μερικές φορές.....

Παρατηρω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα της cοsmοte με το δικτυο.Δεν κανεις κληση για ωρες!!Η αξιοπιστια πηγε περιπατο.Το ''απλα και ξεκαθαρα'' εγινε δυσκολα και προβληματικα.Το θεμα ειναι οταν εχεις τους περισσοτερους συνδρομητες να μπορεις να τους εξυπηρετησεις ΟΛΟΥΣ γιατι τωρα με την φορητοτητα πολλοι μπορει να φυγουν.Ειναι απαραδεκτο να χρειαζεσαι ενα επειγον τηλεφωνο και να μην μπορεις να το κανεις.

[...] Ειναι απαραδεκτο να χρειαζεσαι ενα επειγον τηλεφωνο και να μην μπορεις να το κανεις.

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ αυτο που λες...

Ασε τους φιλους ή την κοπελα κλπ,, αν ομως θες να μιλησεις λογω δουλειας ή για κατι αλλο πολυ σημαντικο?

Η πες οτι τρακαρεις στο δρομο, σκεψου να εχουν και οι δυο Cosmote...... :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το προβλημα εχει παραγινει και μολις εκανα φορητοτητα στην wind... μα ενα πραγμα να μην μπορεις να κανεις κληση ουτε απο 3G δικτυο!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Επίσης υπάρχει πρόβλημα με ορισμένα αιτήματα όπως πχ αυτό με την επέκταση υπολοίπου.

Κάποιες φορές το μήνυμα μπορεί να ρθει μετά από 2-3 ώρες.

εγω που επρεπε να στειλω 3 φορες μηνυμα για να ενεργοποιησω πακετο μηνυματων! ΕΛΕΟΣ που ζουμε; στην εποχη που για να κανεις συνδεση σε καινουργιο δικτυο σου επαιρνε και μια μερα μεχρι να σου δωσουν σημα;

My Mobile Phone History:
spacer.png

εγω που επρεπε να στειλω 3 φορες μηνυμα για να ενεργοποιησω πακετο μηνυματων! ΕΛΕΟΣ που ζουμε; στην εποχη που για να κανεις συνδεση σε καινουργιο δικτυο σου επαιρνε και μια μερα μεχρι να σου δωσουν σημα;

χα.! Λες να φτασουμε (δηλαδη να γυρισουμε) σε αυτο το σημειο παλι?

Να κανουμε αιτηση (με αναμονη) για νεα συνδεση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ποια περιοχη εισαι;

Αν και δεν παιζει ρολο,επειδη ταξιδευω το εχω συναντησει σε πολλες περιοχες το προβλημα.Στην Νεα Φιλαδελφεια.Οπως και στα Χανια.

και εμας ετσι ειναι αλλα οχι και οτι δεν εχουμε τηλ. για 2 ωρες απλως με την πεμπτη παιρνουμε τηλεφωνο..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Στο πρόβλημα με τις κλήσεις πρέπει να παίζει ρόλο και το μέγεθος του αστικού κέντρου! Τώρα που είμαι Θάσο δουλεύει καλά το τηλ μου! Όλη την εβδομάδα που είμαι στην Καβάλα έχω σχεδόν καθημερινά πρόβλημα!

.

• 2 weeks later...

Στην προσφορα (στο Call600) τι εχει αλλαξει ακριβως? Ειναι 1200 λεπτα ομιλιας ΚΑΙ 1200 sms ετσι?

1) Τα sms ειναι κι αυτα μονο προς What's up.?

2) Κι επισης, δεν αλλαξε γενικα//για παντα η προσφορα του πακετου του Call600??

[δηλαδη αντι για τα 600 λεπτα με 5ευρω, να εχεις 1200 λεπτα με 5ευρω συνεχεια απο'δω και περα..]

Ειναι για λιγο μονο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλήμερα παιδιά

Είμαι εξωτερικό και μου έχει τελειώσει η κάρτα..Υπάρχει τρόπος να βάλω χρήματα στην κάρτα? :confused:

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

Καλήμερα παιδιά

Είμαι εξωτερικό και μου έχει τελειώσει η κάρτα..Υπάρχει τρόπος να βάλω χρήματα στην κάρτα? :confused:

Γινεται να συννενοηθεις με κανεναν συγγενη σου (απο εδω, Ελλαδα αυτος) να ξυσει κ να σου στειλει τα νουμερα απο μια καρτουλα ανανεωσης και οταν να γυρισεις να του δωσεις τα λεφτα..??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γινεται να συννενοηθεις με κανεναν συγγενη σου (απο εδω, Ελλαδα αυτος) να ξυσει κ να σου στειλει τα νουμερα απο μια καρτουλα ανανεωσης και οταν να γυρισεις να του δωσεις τα λεφτα..??

Το σκεφτικά και αυτό αλλά δεν μπορώ να πάρω το τηλεφωνικό νούμερο για ανανέωση...Εκτός και αν για εξωτερικό υπάρχει άλλο νούμερο..

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

Aπο γερμανό ΣOY βάζουν ότι πόσο θέλεις η KAI AΠO σταθερό τηλέφωνο 6971001314