jimmis11 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 35 minutes ago, paanos said: Ισχύει αυτό. 3 μήνες μόνο φορητότητα μπορείς Αν όμως κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας για παράδειγμα και επιστρέψει σε διάστημα εντός του τριμήνου, πάλι θα έχει πρόβλημα; 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 29 minutes ago, jimmis11 said: Αν όμως κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας για παράδειγμα και επιστρέψει σε διάστημα εντός του τριμήνου, πάλι θα έχει πρόβλημα; Όχι κανένα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Λεβέντες απορία, θέλω να κάνω αίτηση μεταφοράς διακοπής σε άλλη εταιρία, επειδή έχω μικρό περιθώριο χρόνου από πότε μετράει η αλλαγή εταιρίας; Από όταν λαμβάνει την αίτηση αποχώρησης ή από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία; Πρέπει να γίνει άμεσα γιατί αν περάσουμε το δίμηνο θα πληρώσω πολλά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Έως 3 εργάσιμες μέρες είναι η διάρκεια της φορητότητας από την μέρα αίτησης Το πολύ την 4η μέρα θα έχετε ενεργοποιηθεί ήδη στον καινούργιο πάροχο και η χρέωση είναι μέχρι την προηγούμενη μέρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Ωραία, αίτηση στο κατάστημα είναι καλύτερα να κάνω ή online; Παίζει κάποιο ρόλο; Edited November 19, 2025 by dimtz 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Αν έχω συμβόλαιο που ληγει και κάνω αίτηση φορητότητας σε καρτοκινητό αλλά στο μεταξύ με πάρουν από την εταιρεία που έχω συμβόλαιο για αντιπρόταση και τη δεχτώ χάνω τα χρήματα για την καρτοκινητή για το αίτημα φορητότητας ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 4 ώρες πριν, dimtz said: Ωραία, αίτηση στο κατάστημα είναι καλύτερα να κάνω ή online; Παίζει κάποιο ρόλο; Για τον σκοπό που το θέλετε δηλ για να γίνει αντίπροταση θα την κάνετε μόνο online για να μπορέσετε να την κόψετε μετά την φορητοτητα. Εάν το κάνετε σε κατάστημα ή φορητοτητα θα προχωρήσει κανονικά άρα μόνο online. 1 ώρα πριν, Greg29Ms said: Αν έχω συμβόλαιο που ληγει και κάνω αίτηση φορητότητας σε καρτοκινητό αλλά στο μεταξύ με πάρουν από την εταιρεία που έχω συμβόλαιο για αντιπρόταση και τη δεχτώ χάνω τα χρήματα για την καρτοκινητή για το αίτημα φορητότητας ; Η vodafone μας γύρισε τα χρήματα πίσω στην κάρτα που έγινε η χρέωση σε λίγες ημέρες. 3 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 24 minutes ago, Antonio21 said: Για τον σκοπό που το θέλετε δηλ για να γίνει αντίπροταση θα την κάνετε μόνο online για να μπορέσετε να την κόψετε μετά την φορητοτητα. Εάν το κάνετε σε κατάστημα ή φορητοτητα θα προχωρήσει κανονικά άρα μόνο online. Η vodafone μας γύρισε τα χρήματα πίσω στην κάρτα που έγινε η χρέωση σε λίγες ημέρες. Αρα η φορητότητα ακυρώνεται έτσι; Δεν αλλάζεις εταιρεία και μετά καπάκι επιστρέφεις πίσω στη παλιά ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Εάν γίνει γρήγορα ναι αλλιώς υπάρχει αυτό που είπατε πας και γυρνάς. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Με το 5G ρουτερ παιδιά τι παίζει; Αξίζει; Θα παίζει σωστά η tv ; Μου το πρότειναν σαν εναλλακτική 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 έχω αγοράσει το 5g router ΜU5001 ZTE από τη vodafone αλλα εχω βαλει μεσα extra sim με απεριοριστα της Cosmote, αλλα πιανω χαμηλες ταχυτητες ακομα και σε κεντρικες περιοχες της Αθηνας... μπορω να το ρυθμισω καπως να πιανω υψηλες ταχυτητες ; ειναι κλειδωμενες καποιες μπαντες απο vodafone ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Όχι δουλεύει με όλους τους παρόχους εδώ κανονικά σε όλες τις μπάντες. Κάτι άλλο παίζει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 4 ώρες πριν, Arinos said: Όχι δουλεύει με όλους τους παρόχους εδώ κανονικά σε όλες τις μπάντες. Κάτι άλλο παίζει Τι άλλο μπορεί να φταίει ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Μήπως να θέλει ενεργοποίηση στο 5g η extra sim? Δεν ξέρω, συνήθως σε κεντρικές περιοχές ειδικά έχει πολύ καλές και υψηλές ταχύτητες η Cosmote. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) Άκυρο Edited November 21, 2025 by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 8 ώρες πριν, Arinos said: Μήπως να θέλει ενεργοποίηση στο 5g η extra sim? Δεν ξέρω, συνήθως σε κεντρικές περιοχές ειδικά έχει πολύ καλές και υψηλές ταχύτητες η Cosmote. Κάλεσα και είναι ενεργοποιημένο το 5G. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 On 1/11/2025 at 7:42 ΜΜ, Nickchris36 said: Ασε που ούτε καν οπτικη εδω προς το παρόν..βλέπετε ειναι εκτος Πόλης..Αν φέρει ποτέ εδω οπτική το ξανασυζητάμε.. Κοντός ψαλμός αλληλούια: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ψ72ΧΩΛΗ-ΧΦΞ Χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης στην εταιρεία Ultrafast ΟΤΕ ΑΕΕΣ για την εγκατάσταση εντός των χώρων αρμοδιότητας της Δ.Ε Αγίου Γεωργίου του Δήμου Λεβαδέων, δημόσιου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2025 1 hour ago, elkons said: Κοντός ψαλμός αλληλούια: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ψ72ΧΩΛΗ-ΧΦΞ Χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης στην εταιρεία Ultrafast ΟΤΕ ΑΕΕΣ για την εγκατάσταση εντός των χώρων αρμοδιότητας της Δ.Ε Αγίου Γεωργίου του Δήμου Λεβαδέων, δημόσιου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών . Μακάρι άντε να δούμε πότε θα ξεκινήσουν... 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 On 24/11/2025 at 10:56 ΜΜ, elkons said: Σε εμένα 19 το δίνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 1 minute ago, sou_d said: Σε εμένα 19 το δίνει Ναι καλά πες τους.. Η προσφορά που ανέβασα είναι τώρα για Black Friday, στο ινστα εμφανίστηκε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 1 hour ago, elkons said: Ναι καλά πες τους.. Η προσφορά που ανέβασα είναι τώρα για Black Friday, στο ινστα εμφανίστηκε. Εδώ οι διαφορές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 On 20/11/2025 at 12:42 ΜΜ, Greg29Ms said: έχω αγοράσει το 5g router ΜU5001 ZTE από τη vodafone αλλα εχω βαλει μεσα extra sim με απεριοριστα της Cosmote, αλλα πιανω χαμηλες ταχυτητες ακομα και σε κεντρικες περιοχες της Αθηνας... μπορω να το ρυθμισω καπως να πιανω υψηλες ταχυτητες ; ειναι κλειδωμενες καποιες μπαντες απο vodafone ? Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις τις μπάντες όλες να δείς οτι κάπου θα τσιμπάει ψηλά!! Κάνε και συνδυασμούς γιατί δεν βγάζεις άκρη αλλιώς. Αλλά γενικότερα μην περιμένεις τις αποδόσεις που έχεις με ένα κινητό στο 5G ρούτερ. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 Καλημέρα στην παρέα, έχω δυο μήνες που έχω κάνει πρόγραμμα με συμβόλαιο για το κινητό , μου ήρθε μήνυμα πως θα σταματήσει το mobile security που ήταν δωρεάν αυτό το διάστημα και θα συνεχίσει με χρέωση ένα ευρώ, το ερώτημα είναι μας χρειάζεται κάτι τέτοιο ή να το διακόψω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 Καλησπερα στην παρεα , το συμβολαιο της κορης μου ληγει τον Απριλιο , αλλα μου εβγαλε στην εφαρμογη 3 προτασεις για ανανεωση , η πρωτη απο αυτες ειναι σχεδον τα ιδια λεφτα που πληρωνω τωρα (1 ευρω παραπανω) . Ερωτηση δεν ειναι καπως νωρις για προταση και ανανενωση ; Παραμενουν αυτες οι προτασεις μεχρι το τελος του συμβολαιου η χανονται η αλλαζουν , γνωριζει καποιος . Ευχαριστω για τυχον απαντησεις . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts