elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Εξελίξεις 😀 Πήραν απο COSMOTE να ρωτήσουν τον λόγο που έγινε η δήλωση φορητότητας στο συμβόλαιο και αν είμαστε δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες. Ε λοιπόν είπα λόγω της τιμής στην ανανέωση που εμφανίστηκε στο APP, μόλις την ανέφερα εξεπλάγην. Έκανε αντιπρόταση για να μείνουμε στο δίκτυο τους GIGAMAX UNLIMITED 19,45€ (1-10 μήνες) και 21,95€ (11-24 μήνες). Επίσης για το καρτοκινητό μου, η Nova δε πήρε ποτέ για ταυτοποίηση και δήλωσε τη φορητότητα, 10€ για 2 χρόνια και 3GB έδωσαν. Εννοείται πως συμφωνήσαμε. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει.. 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 5 minutes ago, elkons said: Εξελίξεις 😀 Πήραν απο COSMOTE να ρωτήσουν τον λόγο που έγινε η δήλωση φορητότητας στο συμβόλαιο και αν είμαστε δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες. Ε λοιπόν είπα λόγω της τιμής στην ανανέωση που εμφανίστηκε στο APP, μόλις την ανέφερα εξεπλάγην. Έκανε αντιπρόταση για να μείνουμε στο δίκτυο τους GIGAMAX UNLIMITED 19,45€ (1-10 μήνες) και 21,95€ (11-24 μήνες). Επίσης για το καρτοκινητό μου, η Nova δε πήρε ποτέ για ταυτοποίηση και δήλωσε τη φορητότητα, 10€ για 2 χρόνια και 3GB έδωσαν. Εννοείται πως συμφωνήσαμε. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει.. Έτσι θέλουν αλλιώς δε καταλαβαινουν 3 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 10 minutes ago, elkons said: Εξελίξεις 😀 Πήραν απο COSMOTE να ρωτήσουν τον λόγο που έγινε η δήλωση φορητότητας στο συμβόλαιο και αν είμαστε δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες. Ε λοιπόν είπα λόγω της τιμής στην ανανέωση που εμφανίστηκε στο APP, μόλις την ανέφερα εξεπλάγην. Έκανε αντιπρόταση για να μείνουμε στο δίκτυο τους GIGAMAX UNLIMITED 19,45€ (1-10 μήνες) και 21,95€ (11-24 μήνες). Επίσης για το καρτοκινητό μου, η Nova δε πήρε ποτέ για ταυτοποίηση και δήλωσε τη φορητότητα, 10€ για 2 χρόνια και 3GB έδωσαν. Εννοείται πως συμφωνήσαμε. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει.. Πολύ καλή τιμή το συμβόλαιο για cosmote! Και η πλέον standard αντιπροσφορά για τα καρτοκινητά πολύ δυνατή. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, elkons said: Εξελίξεις 😀 Πήραν απο COSMOTE να ρωτήσουν τον λόγο που έγινε η δήλωση φορητότητας στο συμβόλαιο και αν είμαστε δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες. Ε λοιπόν είπα λόγω της τιμής στην ανανέωση που εμφανίστηκε στο APP, μόλις την ανέφερα εξεπλάγην. Έκανε αντιπρόταση για να μείνουμε στο δίκτυο τους GIGAMAX UNLIMITED 19,45€ (1-10 μήνες) και 21,95€ (11-24 μήνες). Επίσης για το καρτοκινητό μου, η Nova δε πήρε ποτέ για ταυτοποίηση και δήλωσε τη φορητότητα, 10€ για 2 χρόνια και 3GB έδωσαν. Εννοείται πως συμφωνήσαμε. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει.. Έτσι θέλει… καλά τους έκανες. 1 hour ago, marios239 said: Πολύ καλή τιμή το συμβόλαιο για cosmote! Και η πλέον standard αντιπροσφορά για τα καρτοκινητά πολύ δυνατή. Αυτή η αντιπροσφορά είναι που έχω δύο σταθερές συνδέσεις. Αλλιώς θα είχαν φύγει σε Vodafone & Nova. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, elkons said: Εξελίξεις 😀 Πήραν απο COSMOTE να ρωτήσουν τον λόγο που έγινε η δήλωση φορητότητας στο συμβόλαιο και αν είμαστε δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες. Ε λοιπόν είπα λόγω της τιμής στην ανανέωση που εμφανίστηκε στο APP, μόλις την ανέφερα εξεπλάγην. Έκανε αντιπρόταση για να μείνουμε στο δίκτυο τους GIGAMAX UNLIMITED 19,45€ (1-10 μήνες) και 21,95€ (11-24 μήνες). Επίσης για το καρτοκινητό μου, η Nova δε πήρε ποτέ για ταυτοποίηση και δήλωσε τη φορητότητα, 10€ για 2 χρόνια και 3GB έδωσαν. Εννοείται πως συμφωνήσαμε. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει.. Δηλαδή η τιμή ισχύει για 10 μήνες, ούτε καν χρόνο; και μετά αύξηση 2,5 ευρώ για 14 μήνες; τους λες και απατεώνες.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Κανένα πάγιο δώρο;;; 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Telkom μακρυά ..... 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, makisg4 said: Δηλαδή η τιμή ισχύει για 10 μήνες, ούτε καν χρόνο; και μετά αύξηση 2,5 ευρώ για 14 μήνες; τους λες και απατεώνες.... Εμένα με συμφέρει γιατί πριν ήδη έδινε περισσότερα για 24 μήνες. Εάν δεν έδιναν το καρτοκινητό θα ζητούσα να δώσουν σταθερή τιμή αλλιώς δεν θα το προχωρούσα. 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Κανένα πάγιο δώρο;;; Όχι. Για κάποιο λόγο στο καρτοκινητό αντί για 10€ που μου είπαν θα μπουν το απόγευμα έβαλαν 20€. Όχι ότι με πειράζει.. 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Telkom μακρυά ..... Τι σχέση έχει η Telekom; Τόσα χρόνια είναι στον όμιλο Telekom.. Θα μπορούσε να γίνει rebranding μόλις έγινε η πώληση αλλά η Cosmote ήταν και είναι πολύ ισχυρό brand στην Ελλάδα. Τώρα γινόμαστε και Ευρωπαίοι.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 30 minutes ago, elkons said: Εμένα με συμφέρει γιατί πριν ήδη έδινε περισσότερα για 24 μήνες. Εάν δεν έδιναν το καρτοκινητό θα ζητούσα να δώσουν σταθερή τιμή αλλιώς δεν θα το προχωρούσα. Όχι. Για κάποιο λόγο στο καρτοκινητό αντί για 10€ που μου είπαν θα μπουν το απόγευμα έβαλαν 20€. Όχι ότι με πειράζει.. Τι σχέση έχει η Telekom; Τόσα χρόνια είναι στον όμιλο Telekom.. Θα μπορούσε να γίνει rebranding μόλις έγινε η πώληση αλλά η Cosmote ήταν και είναι πολύ ισχυρό brand στην Ελλάδα. Τώρα γινόμαστε και Ευρωπαίοι.. Τελκομ η κοσμοτε οπως θες λεγε την για την περιοχη μου οχι.ειναι φαουλ.. Να ριξει τις τιμες ειδικα σε σταθερη ειναι φαρμακι. Αν κανει κινησεις βελτιωσεως θα το σκεφτω. Προς τ παρον να ναι καλα οι βικτους. Α και σταθερη μονο αν βαλει οπτικη..αλλιως πουλο Άντε γιατί κουρασε Edited 3 Νοέμβριος by Nickchris36 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) Η Βοιωτία έχει πολύ χαμηλή διαθεσιμότητα FFTH. Οχι οτι εμεις οι απέναντι πάμε πίσω βέβαια. Ολόκληρη Εύβοια μόνο η Χαλκίδα έχει διαθεσιμότητα, οχι όλη, η μισή μόνο. 😀 Edited 3 Νοέμβριος by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 6 minutes ago, elkons said: Η Βοιωτία έχει πολύ χαμηλή διαθεσιμότητα FFTH. Οχι οτι εμεις οι απέναντι πάμε πίσω βέβαια. Ολόκληρη Εύβοια μόνο η Χαλκίδα έχει διαθεσιμότητα, οχι όλη, η μισή μόνο. 😀 Κατάντια Ελλάδα 2026 Υγ:Ελλάδα είναι μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη ξέχασα... Κάτσε να βάλει καμμία ΔΕΗ εδώ εναέριες θα σ' πω εγώ.. Edited 3 Νοέμβριος by Nickchris36 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 7 ώρες πριν, elkons said: Εξελίξεις 😀 Πήραν απο COSMOTE να ρωτήσουν τον λόγο που έγινε η δήλωση φορητότητας στο συμβόλαιο και αν είμαστε δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες. Ε λοιπόν είπα λόγω της τιμής στην ανανέωση που εμφανίστηκε στο APP, μόλις την ανέφερα εξεπλάγην. Έκανε αντιπρόταση για να μείνουμε στο δίκτυο τους GIGAMAX UNLIMITED 19,45€ (1-10 μήνες) και 21,95€ (11-24 μήνες). Επίσης για το καρτοκινητό μου, η Nova δε πήρε ποτέ για ταυτοποίηση και δήλωσε τη φορητότητα, 10€ για 2 χρόνια και 3GB έδωσαν. Εννοείται πως συμφωνήσαμε. Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει.. Την αίτηση φορητοτητας την έκανες απο το site της vodafone; λήγει και έμενα οπου να΄ναι και εχει βγει προσφορα στο app 66 ευρω. Όποτε θα κάνω και εγω φορητοτητα. Edited 3 Νοέμβριος by fotisk13 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 5 minutes ago, fotisk13 said: Την αίτηση φορητοτητας την έκανες απο το site της vodafone; λήγει και έμενα οπου να΄ναι και εχει βγει προσφορα στο app 66 ευρω. Όποτε θα κάνω και εγω φορητοτητα. Κατευθείαν φορητότητα και συ, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχουν αφήσει έναν αλγόριθμο της πλάκας, να ξεφτιλίζει έτσι τις τιμές. Είναι ποτέ δυνατόν να δεχτεί κάποιος να κάνει συμβόλαιο σε τέτοια τιμή ή θα τον έπαιρναν ποτέ τηλέφωνο να του προτείνουν κάτι τέτοιο; Όχι βέβαια.. Αλλά θέλουν φορητότητα να μάθουν, να κάτσουν να το φτιάξουν, γιατί προφανώς πετάει την τιμή που είναι δήθεν τιμοκαταλογου και όχι προσφοράς, κάτι τέτοιο, όπως όταν συνάπτεις συμβόλαιο μαζί τους με κάποια έκπτωση, σου εμφανίζει στο συμβόλαιο την τιμή πριν της έκπτωσης. Αλλά είναι κουταμαρα τελείως αυτό για υφιστάμενους πελάτες να βλέπουν κάτι τέτοιο.. 1 hour ago, Nickchris36 said: Κατάντια Ελλάδα 2026 Υγ:Ελλάδα είναι μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη ξέχασα... Κάτσε να βάλει καμμία ΔΕΗ εδώ εναέριες θα σ' πω εγώ.. Και Αθήνα και Θεσσαλονίκης πρόσφατα έδωσαν FTTH βρε και ακόμα σκάβουν 😜. Κάνα 1.5 χρόνο είναι που έχει πάρει μπρος, αράξτε 😜 Το όλο θέμα είναι ότι άργησαν γενικότερα να γίνουν τα έργα σε όλη την επικράτεια (εννοώ βάση ημερολογιακου έτους), ενώ ο, τι έργα έγιναν συνολικά, έγιναν αρκετά γρήγορα απ όλους. Τώρα για τις εναέριες, τα πήρε όλα η Cosmote σε όλη τη χώρα, κανονικά υποτίθεται μέχρι το 2030 πρέπει να έχουν καλύψει τα πάντα, οπότε δε νομίζω να μείνετε εκτός κάλυψης, είστε μεγάλος οικισμός. Σκέψου ήδη έχουν περάσει πολλές οπτικές σε χωριά. Απλά εκεί σε σας είχε μάλλον η τερνα την εργολαβία και πήγε πίσω, δε ξέρω τι έγινε. Συνολικά ο ΟΤΕ έχει κάνει πρόοδο στις οπτικές τις εναέριες όπως και η ΔΕΗ φυσικά 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: Κατάντια Ελλάδα 2026 Υγ:Ελλάδα είναι μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη ξέχασα... Κάτσε να βάλει καμμία ΔΕΗ εδώ εναέριες θα σ' πω εγώ.. Θα μας τα κλασει η ΔΕΗ, δεν έχει πάρει τίποτα στις περιοχές μας 😃😃 Να ναι καλα η κινητή τουλάχιστον.. τελευταία χρόνια με το 5G δύσκολο να μην έχεις καθόλου δίκτυο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) Σε συμβόλαιο που λήγει στις 23 του μήνα, πότε να κάνω αίτημα φορητότητας? Edited 3 Νοέμβριος by Panos1987 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Κατευθείαν φορητότητα και συ, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχουν αφήσει έναν αλγόριθμο της πλάκας, να ξεφτιλίζει έτσι τις τιμές. Είναι ποτέ δυνατόν να δεχτεί κάποιος να κάνει συμβόλαιο σε τέτοια τιμή ή θα τον έπαιρναν ποτέ τηλέφωνο να του προτείνουν κάτι τέτοιο; Όχι βέβαια.. Αλλά θέλουν φορητότητα να μάθουν, να κάτσουν να το φτιάξουν, γιατί προφανώς πετάει την τιμή που είναι δήθεν τιμοκαταλογου και όχι προσφοράς, κάτι τέτοιο, όπως όταν συνάπτεις συμβόλαιο μαζί τους με κάποια έκπτωση, σου εμφανίζει στο συμβόλαιο την τιμή πριν της έκπτωσης. Αλλά είναι κουταμαρα τελείως αυτό για υφιστάμενους πελάτες να βλέπουν κάτι τέτοιο.. Και Αθήνα και Θεσσαλονίκης πρόσφατα έδωσαν FTTH βρε και ακόμα σκάβουν 😜. Κάνα 1.5 χρόνο είναι που έχει πάρει μπρος, αράξτε 😜 Το όλο θέμα είναι ότι άργησαν γενικότερα να γίνουν τα έργα σε όλη την επικράτεια (εννοώ βάση ημερολογιακου έτους), ενώ ο, τι έργα έγιναν συνολικά, έγιναν αρκετά γρήγορα απ όλους. Τώρα για τις εναέριες, τα πήρε όλα η Cosmote σε όλη τη χώρα, κανονικά υποτίθεται μέχρι το 2030 πρέπει να έχουν καλύψει τα πάντα, οπότε δε νομίζω να μείνετε εκτός κάλυψης, είστε μεγάλος οικισμός. Σκέψου ήδη έχουν περάσει πολλές οπτικές σε χωριά. Απλά εκεί σε σας είχε μάλλον η τερνα την εργολαβία και πήγε πίσω, δε ξέρω τι έγινε. Συνολικά ο ΟΤΕ έχει κάνει πρόοδο στις οπτικές τις εναέριες όπως και η ΔΕΗ φυσικά 2030 🤣🤣🤣🤣🤣 Οποιος φέρει οπτική σε καλή τιμή εδω πάω.αλλα 2030 νωρίς Δεν ειναι;😝🤣 Edited 3 Νοέμβριος by Nickchris36 1 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος 11 ώρες πριν, Nickchris36 said: Κατάντια Ελλάδα 2026 Υγ:Ελλάδα είναι μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη ξέχασα... Κάτσε να βάλει καμμία ΔΕΗ εδώ εναέριες θα σ' πω εγώ.. Έχ 'ς μπιφ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος 13 ώρες πριν, elkons said: Θα μας τα κλασει η ΔΕΗ, δεν έχει πάρει τίποτα στις περιοχές μας 😃😃 Δεν είναι ότι δεν έχει πάρει περιοχές. Αυτό ίσχυε με το VDSL άντε και τον πρώτο καιρό του FTTH. Όλοι μπορούνε να πάνε όπου θέλουν, αν θέλει μπορεί να έρθει στο μέλλον. Δεν εμποδίζει κάτι κάποιον πάροχο από το να σκάψει ή την ΔΕΗ να βάλει οπτικές ίνες εναέρια προς τα σπίτια. 12 ώρες πριν, Panos1987 said: Σε συμβόλαιο που λήγει στις 23 του μήνα, πότε να κάνω αίτημα φορητότητας? Μέσα της επόμενης εβδομάδας ώστε αν γίνει ηλεκτρονικά να μπορέσετε να παραλάβετε την sim και να κάνετε ταυτοποίηση το ΣΚ ή από Δευτέρα 17. Οι μέγιστες προθεσμίες που έχουν είναι, προωθείται το αίτημα εντός 1 εργάσιμης, η Cosmote έχει 6 εργάσιμες ώρες να αποδεχθεί ή να κάνει απόρριψη και άλλη μια εργάσιμη μετά για να ολοκληρωθεί η μεταφορά στον πάροχο που θα πάτε. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firedragon Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος (edited) Παιδιά έμπλεξα με την cosmote... Έκανα φορητότητα από Nova (είμαι εξωτερικό αλλά ήθελα το gigamax unlimited για τα τζαμπα travel pass) Παίρνω τηλ στο 13888. Όλα καλά, υπογράφουμε σε σούπερ τιμή, το συμβόλαιο έρχεται με sms . Που αρχίζει η τρέλα: Μου ξεκαθαρίζει σαφώς ότι η κάρτα θα έρθει με email στο κινητό και δεν χρειάζεται να έρθει κανένας κούριερ. Νόμιζα ότι βολεύτηκα και ότι θα έρθει e-sim ήρεμα και ωραία και θα ενεργοποιηθούμε Και μετά έπαθα πέντε εγκεφαλικά την επόμενη μέρα που πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται 1) θα στείλουν φυσική sim (!!!) στην Ελλάδα σπίτι μου και μάλιστα θα με περιμένει κούριερ 2) Έκανε μαντάρα στο crm και μου έφτιαξε καινούργιο cosmote id και τα λοιπά ενώ ήδη έχω καρτοκινητό και cosmote tv 3) Μου έδωσε και παραπάνω τιμή από ότι θα μου έδινε η έκπληκτη τύπισσα στο 13888!! 4) Δεν ακυρώνει ΚΑΝΕΝΑΣ το αίτημα παρότι δεν έχει φύγει η κάρτα ακόμη 5) ζητάνε και εγγύηση !!! άκουσον άκουσον. πουθενά δεν το συμφωνήσαμε αυτό. είμαι πεντακάθαρος σαν ΑΦΜ Σκέφτομαι να κάνω άρνηση παραλαβής σε ότι και αν στείλουν. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθεί η κατάσταση ; Edited 13 Νοέμβριος by firedragon 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 8 minutes ago, firedragon said: Παιδιά έμπλεξα με την cosmote... Έκανα φορητότητα από Nova (είμαι εξωτερικό αλλά ήθελα το gigamax unlimited για τα τζαμπα travel pass) Παίρνω τηλ στο 13888. Όλα καλά, υπογράφουμε σε σούπερ τιμή, το συμβόλαιο έρχεται με sms . Που αρχίζει η τρέλα: Μου ξεκαθαρίζει σαφώς ότι η κάρτα θα έρθει με email στο κινητό και δεν χρειάζεται να έρθει κανένας κούριερ. Νόμιζα ότι βολεύτηκα και ότι θα έρθει e-sim ήρεμα και ωραία και θα ενεργοποιηθούμε Και μετά έπαθα πέντε εγκεφαλικά την επόμενη μέρα που πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται 1) θα στείλουν φυσική sim (!!!) στην Ελλάδα σπίτι μου και μάλιστα θα με περιμένει κούριερ 2) Έκανε μαντάρα στο crm και μου έφτιαξε καινούργιο cosmote id και τα λοιπά ενώ ήδη έχω καρτοκινητό και cosmote tv 3) Μου έδωσε και παραπάνω τιμή από ότι θα μου έδινε η έκπληκτη τύπισσα στο 13888!! 4) Δεν ακυρώνει ΚΑΝΕΝΑΣ το αίτημα παρότι δεν έχει φύγει η κάρτα ακόμη 5) ζητάνε και εγγύηση !!! άκουσον άκουσον. πουθενά δεν το συμφωνήσαμε αυτό. είμαι πεντακάθαρος σαν ΑΦΜ Σκέφτομαι να κάνω άρνηση παραλαβής σε ότι και αν στείλουν. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθεί η κατάσταση ; Φυγε να σωθεις..μακρυα!!! 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 14 minutes ago, firedragon said: Παιδιά έμπλεξα με την cosmote... Έκανα φορητότητα από Nova (είμαι εξωτερικό αλλά ήθελα το gigamax unlimited για τα τζαμπα travel pass) Παίρνω τηλ στο 13888. Όλα καλά, υπογράφουμε σε σούπερ τιμή, το συμβόλαιο έρχεται με sms . Που αρχίζει η τρέλα: Μου ξεκαθαρίζει σαφώς ότι η κάρτα θα έρθει με email στο κινητό και δεν χρειάζεται να έρθει κανένας κούριερ. Νόμιζα ότι βολεύτηκα και ότι θα έρθει e-sim ήρεμα και ωραία και θα ενεργοποιηθούμε Και μετά έπαθα πέντε εγκεφαλικά την επόμενη μέρα που πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται 1) θα στείλουν φυσική sim (!!!) στην Ελλάδα σπίτι μου και μάλιστα θα με περιμένει κούριερ 2) Έκανε μαντάρα στο crm και μου έφτιαξε καινούργιο cosmote id και τα λοιπά ενώ ήδη έχω καρτοκινητό και cosmote tv 3) Μου έδωσε και παραπάνω τιμή από ότι θα μου έδινε η έκπληκτη τύπισσα στο 13888!! 4) Δεν ακυρώνει ΚΑΝΕΝΑΣ το αίτημα παρότι δεν έχει φύγει η κάρτα ακόμη 5) ζητάνε και εγγύηση !!! άκουσον άκουσον. πουθενά δεν το συμφωνήσαμε αυτό. είμαι πεντακάθαρος σαν ΑΦΜ Σκέφτομαι να κάνω άρνηση παραλαβής σε ότι και αν στείλουν. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθεί η κατάσταση ; Από τη στιγμή που ζητάνε εγγύηση και δεν έχεις παραλάβει SIM, σημαίνει ότι δεν έχει προχωρήσει φορητότητα. Δυο παλιοί αριθμοί που έχω κρατήσει για αυτοματοποιημένη ακύρωση φορητότητας Cosmote είναι οι: 2106109191 , 6971013866. Λογικά θα ισχύουν ακόμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firedragon Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Από ότι μου είπε ένα παλικάρι που προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί στο 13888, με έχουν ώς stateless (ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!) στην νέα καρτέλα γι' αυτό ζητάει εγγύηση...! Για να ακυρώσουν το αίτημα και να κάνουν ένα της προκοπής, θέλουν να μιλήσω με την παλιά που μου το πούλησε. Φυσικά και το αρνούμαι. Θα φάω gaslighting του αιώνα. Προσπάθησα ήδη να βρω συναδέλφους της στο τμήμα πωλήσεων και μάλλον το σύστημα με γνωρίζει. Την πρώτη φορά συνδέθηκα αστραπιαίως, τώρα περιμένω 20 λεπτά, μου λένε πως δεν με ακούνε, το κλείνουν και λένε καλέστε πίσω, φαντάζομαι για να κρατήσουν το KPI. Εγώ δεν παραλαμβάνω τίποτα και θα δώσω εντολή στους δικούς μου στο σπίτι να πουν άρνηση παραλαβής αν έρθουν να με ψάξουν. Δεν καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να βρει την ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ καρτέλα μου στην cosmote, να κάνει το αιτηματάκι εκεί, να γίνει η φορητότητα μπαμ εφόσον υπέγραψα και είμαι ταυτοποιημένος. 3 minutes ago, minast said: Από τη στιγμή που ζητάνε εγγύηση και δεν έχεις παραλάβει SIM, σημαίνει ότι δεν έχει προχωρήσει φορητότητα. Δυο παλιοί αριθμοί που έχω κρατήσει για αυτοματοποιημένη ακύρωση φορητότητας Cosmote είναι οι: 2106109191 , 6971013866. Λογικά θα ισχύουν ακόμα. Δεν δουλεύουν, μου λέει δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για το συγκεκριμένο αίτημα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Εάν δεν καταβάλετε την εγγύηση λογικά θα ζητάνε 100€, δεν θα προχωρήσει κανένα αίτημα!! 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firedragon Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, Antonio21 said: Εάν δεν καταβάλετε την εγγύηση λογικά θα ζητάνε 100€, δεν θα προχωρήσει κανένα αίτημα!! Ακριβώς αυτό έγινε. Δεν κατέβαλα τίποτα και την άφησα να λήξει στο 24ωρο. Παω στο 13888, το σηκώνει μια ειλικρινέστατη κυρία που παραδέχεται πως η COSMOTE ΔΕΝ δίνει esim στην πρώτη ενεργοποίηση/φορητότητα με email για λόγους sim swapping και ότι η προηγούμενη είχε κάνει το αίτημα λογικά υπό την παραδοχή ότι ο courier θα άφηνε τον φάκελο στο σπίτι και δεν θα έψαχνε για υπογραφές, άτυπα. Την έκραξε με λίγα λόγια. Με μερικά πατήματα του κουμπιού, έκανε 5 ευρώ κάτω τον μήνα από την προηγούμενη συμφωνία και τακτοποιήθηκαν όλα με αποστολή esim σε φάκελο στο εξωτερικό με υπογραφή φυσικά! Ντόμπρα, φιλική, πολύ σωστή και έφτιαξε όλο το CRM μπάχαλο. Τα έκανε όλα επικαιροποιημένα μετά από ένα σωρό ερωτήσεις. Φυσικά άρθηκε η εγγύηση. Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί άνθρωποι και μπορείς να συννενοηθεις με ειλικρίνεια, και να κανείς την δουλειά σου όμορφα και τακτοποιημένα, έστω και έπειτα από δεκάδες τηλεφωνήματα. Αν με πάρει η αυτόματη πύλη 10/10 θα της δώσω. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Νοέμβριος Και εδώ ισχύει το αντίθετο που έγραψα στη νόβα, ότι ένας υπάλληλος θα πρέπει αφού αναλάβει μια υπόθεση, να την παρακολουθεί και να την ολοκληρώνει. Εδώ ευτυχώς βρέθηκε κάποιος με, γνώσεις, φιλότιμο… 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts