Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

26 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πρόταση στο κινητό της μητέρας μου. Μετατροπή του προγράμματος της σε Gigamax 100 GB με απεριόριστη ομιλία,2000 μηνύματα και 100 GB στα 23,69 τον μήνα τελική τιμή για δύο χρόνια

Μια χαρά είναι 

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Πρόταση στο κινητό της μητέρας μου. Μετατροπή του προγράμματος της σε Gigamax 100 GB με απεριόριστη ομιλία,2000 μηνύματα και 100 GB στα 23,69 τον μήνα τελική τιμή για δύο χρόνια

3 ώρες πριν, elkons said:

Τίμιο. Τώρα ποιο πρόγραμμα έχει και τι πληρώνει;

Στην εφαρμογή φαίνεται;

Φαινομενικά είναι καλό αλλα όπως έχουμε δεί μπορούν να δώσουν το unlimited gigamax που έχει και το ίντερνετ απεριόριστο σε αυτή την τιμή και ακόμα καλύτερη. Ναί τα 100gb είναι αρκετά για έναν μέσο χρήστη αλλα μην τους κάνουμε και το χατίρι αμέσως με το που δίνουν τέτοια προσφορά! Θέλει παζάρια μάγκες.. Αλλιώς θα δούν οτι βολευόμαστε και με τα λιγότερα στις ίδιες τιμές και μετά το χάσαμε το παιχνίδι..

Redmi By Xiaomi

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ανανεώσεων; Έχω το φοιτητικό καρτοσυμβολαιο που λήγει Οκτώβρη και με τις εκπτώσεις πλήρωνα 8,60 και τώρα μου εμφανίζει προσφορά 13 στο app ως πρόταση. Πιστεύετε γίνεται να μείνει στα ίδια ή με λίγα παραπάνω να πετύχω περισσότερα giga?

53 minutes ago, dennis99 said:

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ανανεώσεων; Έχω το φοιτητικό καρτοσυμβολαιο που λήγει Οκτώβρη και με τις εκπτώσεις πλήρωνα 8,60 και τώρα μου εμφανίζει προσφορά 13 στο app ως πρόταση. Πιστεύετε γίνεται να μείνει στα ίδια ή με λίγα παραπάνω να πετύχω περισσότερα giga?

Βάλε το τηλέφωνο σου στο σάιτ  εδώ και όταν σε πάρουν ζήτα καλύτερη προσφορά.

Πες τους ότι έχεις βρει καλύτερες προσφορές, nova qvip και vodafone cu με περίπου 8€/μήνα.

Q vip- 99€ για 1 χρόνο με απεριόριστα δεδομένα & ομιλία και 300 sms κάθε μήνα.

Vod cu- 95€ για 1 χρόνο με απεριόριστη ομιλία, 300 GB και 100 sms κάθε μήνα.

Στα καρτοκινητά της η cosmote, όταν δουν φορητότητα, δίνουν απεριόριστα με 13€/μήνα για 1 χρόνο.

14 ώρες πριν, vslk said:

Βάλε το τηλέφωνο σου στο σάιτ  εδώ και όταν σε πάρουν ζήτα καλύτερη προσφορά.
Πες τους ότι έχεις βρει καλύτερες προσφορές, nova qvip και vodafone cu με περίπου 8€/μήνα.
Q vip- 99€ για 1 χρόνο με απεριόριστα δεδομένα & ομιλία και 300 sms κάθε μήνα.
Vod cu- 95€ για 1 χρόνο με απεριόριστη ομιλία, 300 GB και 100 sms κάθε μήνα.
Στα καρτοκινητά της η cosmote, όταν δουν φορητότητα, δίνουν απεριόριστα με 13€/μήνα για 1 χρόνο.

Για το τελευταίο δεν είμαι απολύτως βέβαιος.
Είχα Frog (από τον Δεκέμβριο του 2022) και άλλαξα πρόσφατα (30/6) σε Q VIP: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την COSMOTE*

*Με μια επιφύλαξη όλα αυτά: Ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός πως τον τελευταίο μήνα, και ενώ είχα αποφασίσει πως θα άλλαζα πάροχο, ενεργοποίησα το Neo καθώς είχε τον 1ο μήνα δωρεάν.

Edited by minus21grams

Καλησπέρα.
Θέλει η μητέρα μου να γραφτεί σε κάποιο πρόγραμμα που να έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, internet και επίσης δωρεάν συσκευή.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;
Με το τηλέφωνο και τα bots δεν βγάζεις άκρη.
Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα;
Ευχαριστώ.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

2 ώρες πριν, skiabox said:

Καλησπέρα.
Θέλει η μητέρα μου να γραφτεί σε κάποιο πρόγραμμα που να έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, internet και επίσης δωρεάν συσκευή.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;
Με το τηλέφωνο και τα bots δεν βγάζεις άκρη.
Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα;
Ευχαριστώ.

13888 και σου λένε τιμή.

Εναλλακτικά κατάστημα ή ηλεκτρονική αίτηση από το site.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Screenshot_20250808-181946_Instagram.jpg

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καλησπέρα ομάδα,

Τέλη Σεπτεμβρίου λήγει το συμβόλαιο στο Gigamax Unlimited που έχω στα 25.80. Δίνει πλέον μια προσφορά μέσω του Cosmote app στα 27.36, που βέβαια δεν με πολυενδιαφέρει.

Ποια μέθοδο συστήνετε για να πάρω καλύτερη προσφορά; Να κάνω αίτηση φορητότητας (καρτοκινητό) σε άλλο πάροχο; Αν ναι, σε ποιόν;

Επίσης και στραβά να πάει η όλη διαδικασία μπορώ να το γυρίσω σε what's up φοιτητικό, αφού ποτέ δεν χρησιμοποιήσα εξ ολοκλήρου τα προνόμια του Unlimited!

Edited by riki_

1 minute ago, riki_ said:

Καλησπέρα ομάδα,

Τέλη Σεπτεμβρίου λήγει το συμβόλαιο στο Gigamax Unlimited που έχω στα 25.80. Δίνει πλέον μια προσφορά μέσω του Cosmote app στα 27.36 που δεν με πολυενδιαφέρει βέβαια.

Ποια μέθοδο συστείνετε για να πάρω καλύτερη προσφορά; Να κάνω αίτηση φορητότητας (καρτοκινητό) σε άλλο πάροχο; Αν ναι, σε ποιόν;

Επίσης και στραβά να πάει η όλη διαδικασία μπορώ να το γυρίσω σε what's up φοιτητικό, αφού ποτέ δεν χρησιμοποιήσα εξ ολοκλήρου τα προνόμια του Unlimited!

Ναι,το καλύτερο είναι την επόμενη της λήξης του συμβολαίου σου να κάνεις αίτηση για καρτοκινητή άλλης εταιρείας. Κάνε για παράδειγμα στην Nova και όταν σε πάρουν να σε ρωτήσουν γιατί έφυγες πες πως σου έκαναν πολύ καλύτερη προσφορά το απεριόριστο συμβόλαιο στα 21 ευρώ τον μήνα καθώς κάπου εκεί παίζει. Είναι η καλύτερη λύση. Λογικά θα πέσουν και αυτοί και θα σου το δώσουν κάπου εκεί

Τελικά έχει 3 πάγια δώρο η όχι; Τα αποτυπωνουν διαφορετικά. Δεν θα έπρεπε τα πάγια από την στιγμή που είναι δώρο οι πρώτοι 2 μήνες να είναι με ατελως αποχώρηση; Πάνε να μου την φέρουν;  Αντιπροσφορα σε απόπειρα φορητοτητας σε άλλο παροχο.

IMG_2471.thumb.jpeg.8237fc49fab7a9daeafd4095f33d00a5.jpeg

IMG_2470.jpeg

Edited by Cris4524

Δεν βγάζω άκρη!!!!! 

Κάποια βοήθεια; 

Screenshot_20250817_004305_COSMOTE.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

2 minutes ago, Antonio21 said:

Δεν βγάζω άκρη!!!!! 

Κάποια βοήθεια; 

Σου προτείνει να πας στο GIGAMAX 4GB από 2.5GB που έχεις ήδη. 

Αλλά τι φάση γιατί πιο χαμηλά η Cosmote δε φημίζεται 😂

Τσέκαρε μονο το συμβόλαιο μήπως έχει αύξηση μετά από κάποιους μήνες.

Δεν υπήρχε πουθενά κανένα συμβόλαιο.. 

2 minutes ago, Antonio21 said:

Δεν υπήρχε πουθενά κανένα συμβόλαιο.. 

Και που βρήκες το συγκριτικό αφού πρέπει να εμφανίσει προσφορά και να πατήσεις σύγκρινε το πρόγραμμα μου; 

Πες μας περισσότερα ενδιαφέρον είναι (καμιά κουλαμάρα του app το κόβω πάλι)

Βρε ναι απλά δεν είχε συμβόλαιο μόνο αποδοχή όρων που μέσα δεν έγραφε για το πρόγραμμα.. 

Το gigamax 10 στα 15€ το έκανε gigamax 18 στα 18€ το δέχτηκα και το μικρο πάγιο στα 3.92€ έβγαλε δύο αναβάθμισεις. 

Το Cosmote App, χωρίς λόγο:

spacer.png

Πάει ταμάμ με το τραγούδι που μπήκε τυχαία στη Playlist.. Γιουρ τζαστ του γκουντ του μπι τρουθ.

Μα καλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει το app έστω στα πρότυπα του MeinMagenta; είναι άθλιο αυτό τώρα. 

2 ώρες πριν, elkons said:

Μα καλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει το app έστω στα πρότυπα του MeinMagenta; είναι άθλιο αυτό τώρα. 

Δεν υπάρχει ακόμα σχέδιο για One App εδώ. 
Προφανώς έπεσες σε συντήρηση συστημάτων

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Δεν βγάζω άκρη!!!!! 

Κάποια βοήθεια; 

Τα νέα προγράμματα έχουν μικρότερη τιμή καταλόγου. Σου εμφάνισε προσφορά αλλαγής (όχι ανανέωσης) στα νεα προγράμματα κρατώντας κάποιες από τις ίδιες εκπτώσεις, για αυτό και εδώ πέτυχες χαμηλότερη τιμή. 

7 ώρες πριν, paanos said:

Δεν υπάρχει ακόμα σχέδιο για One App εδώ. 
Προφανώς έπεσες σε συντήρηση συστημάτων

Κρίμα, φαίνεται πρόχειρο το App τώρα δε ξέρω συνέχεια bug έχει. 

Δεν είναι συντήρηση, μετά τις 2 τελευταίες εκδόσεις μόλις μπεις στο Moments και Supermarket deals και ξανα πας πίσω για αρχική κάπου σκαλώνει και εμφανίζεται έτσι. Το ίδιο είχα πάθει άλλη μια φορά μόλις βγήκα απο Chat.

Το 18μηνο συμβόλαιο μου λήγει στις 25/10 και μου εμφάνισε προχθές το app  μια προσφορά, το κατάπτυστο που έχω Gigamax 2.5G με ~25€ στο Gigamax 2.5  24μηνο με ~15€ ...που περιλαμβάνει όμως 9GB. Πως γίνεται αυτό, το gigamax 2.5GB να δίνει 9GB? Να το κάνω online ή κρύβει καμιά παγίδα με τους όρους και αλλάζει το πάγιο στους 3-6 μήνες?! 

SCR-20250817-khu.png

Edited by HuskerDu

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

54 minutes ago, HuskerDu said:

που περιλαμβάνει όμως 9GB. Πως γίνεται αυτό

Έχουν ίδιο id στο σύστημα. 9 θα έχεις, το gigamax 9gb σου δίνει.

Θυμάστε που σας έλεγα πως πήραν τηλέφωνο την μητέρα μου για να της προτείνουν το συμβόλαιο με 100 GB στα 23,69 ευρώ;;;;Ε τώρα ενώ έχω το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο μου το προτείνει και εμένα μέσα στο app στα 26 ευρώ και έχω 7-8 μήνες που έχω ανανεώσει. Βλέπω κάνουν δυναμική προώθηση συμβολαίων

56 minutes ago, aektzhs 1 said:

Θυμάστε που σας έλεγα πως πήραν τηλέφωνο την μητέρα μου για να της προτείνουν το συμβόλαιο με 100 GB στα 23,69 ευρώ;;;;Ε τώρα ενώ έχω το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο μου το προτείνει και εμένα μέσα στο app στα 26 ευρώ και έχω 7-8 μήνες που έχω ανανεώσει. Βλέπω κάνουν δυναμική προώθηση συμβολαίων

Μπορούν και καλύτερα βέβαια, γιατί σ αυτά τα λεφτά που και που δίνουν το unlimited 😉. Θα φισκαρουν τέτοια συμβόλαια κσι μετά θα αρχίσουν προώθηση πάλι τα unlimited μου φαίνεται