Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

40 minutes ago, George6633 said:

Δεν είναι επιδότηση,επειδή έχω και γω αυτή την υπηρεσία,ουσιαστικά είναι αγορά με δόσεις και απλά μπαίνει στο λογαριασμό κάθε μήνα και ξεχρεωνεις το προϊόν εκεί.. Οπότε είναι 21€ συν 25€ οι δόσεις βγαίνει 46€ το μήνα ( +παραπάνω ο πρώτος μήνας λόγω προπληρωμής κλπ) 

Τα 600€ είναι δηλαδή πίστωση/δάνειο για να πάρεις συσκευή τηλεφωνική μέσω Vodaphone Shop;

4 ώρες πριν, MIB said:

τελικά πήγα Voda.

Πάω στη Voda για να το κάνω καρτοκινητό για να με πάρει η Cosmote για την προσφορά , όπως είπατε. 

Τελικά μου λέει η Voda γιατί δεν κάνετε συμβόλαιο με 21€ όλα απεριόριστα! ωπα λέω μια χαρα. μετά τους ρώτησα αν γίνεται να πάρω και κινητό και να το πληρώνω στον λογαριασμό και βάλαμε και 600€ (+25€/μηνα) και εκλεισα στην Voda. Τώρα με πήρε πίσω η Cosmote και μου είπε γιατι φευγετε κτλ. τους είπα για τα λεφτα και μου το κατέβασαν στα 24, λέω αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; πλήρωνα 25 , σε πρώτη πρόταση μου προτείνετε 29 και όταν φευγω μου δίνετε 24? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λοιπον

ΥΓ. η Νοva κουκουρουκου , μου ζητησε 28 ευρω

Έχεις δοκιμάσει τη Vodafone στη περιοχή έτσι;

Υ.Γ Τώρα είδα ότι είναι μια χαρά τελικά στη περιοχή σου εδώ και χρόνια.

Edited by elkons

2 minutes ago, opmgls said:

Τα 600€ είναι δηλαδή πίστωση/δάνειο για να πάρεις συσκευή τηλεφωνική μέσω Vodaphone Shop;

Ακριβώς...Είναι μια πίστωση άτοκη εννοείται για να γίνει μια αγορά.. Απλά δεν ξέρω με τη κριτήρια και τι ποσά δίνουν στον κάθε συνδρομητή,αν δικαιούται. 

Edited by George6633

3 ώρες πριν, MIB said:

ακριβώς αυτό μου είπαν. πριν 2 χρόνια είχα vodafone τους είπα και δεν είχα κανενα πρόβλημα με το σήμα. είχα φύγει για παρόμειους λόγους απο την voda για cote και τώρα το ανάποδο . Δεν είναι φίλοι μας οι εταιρίες για να τους λυπώμαστε και να μην φευγουμε απο αυτους. 

Οποιος μας δίνει 1 ευρώ λιγότερο το μήνα πάμε εκει. ας σφαχτουν  μεταξύ τους, αυτό είναι υγειής ανταγωνισμος. απλά στην κολομβία της ευρώπης έχουν κακομάθει οι εταιρίες με τα καρτέςλ τους , και όπου υπάρχει αχτίδα ανταγωνισμού για τον καταναλωτή και το εκμεταλεύεται ασκουν ψυχολογική πίεση. Μου έλεγαν θα εχω πρόβλημα με το σήμα, η δουλειά μου θα επιρεαστει κτλ.  Η nova μου είπε ότι θα αυξηθεί το πάγιο μετά απο 1 χρόνο στην voda και θα πάει 5€ πάνω, πήγα στη voda ξανα και τους το είπα και λέει υπάρχει 1,5€ αναπροσαρμογής πληθωρισμού μετά το 18μηνο , που είναι γραμμένο στο συμβόλαιο , δεν είναι 5€ .  ότι να ναι.

28€ ξεφύγαμε Nova. Δεν αναλογεί η τιμή με το δίκτυο ακόμα συν τον εξευτελιστικό κόφτη στα απεριόριστα συμβόλαια. 

Όσο για +5€ στο είπαν για να πας Nova και όχι Vodafone, αμ δε το 1,5€ που βάζει η Vodafone το έβαλε φέτος και η Nova μια χαρά, η Cosmote το παρέλειψε φέτος.

24€ μια χαρά Gigamax unlimited αλλά αφού σε καλύπτει και η Vodafone εννοείται πας εκεί που συμφέρει τη τσέπη σου 😏

Και νέος συνδρομητης και άτοκο 600€ και 21€ κορυφή!!!!!! 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

σε κατάστημα έγιναν αυτά που σας είπα. 

600€ για να πάρω συσκευή γιατί δεν είχα πιστωτική, οπώτε +25€ στο συμβόλαιο μου σαν να μου εκαναν 24ατοκες χωρις πιστωτική.

αρα 21€+25€ για 24 μήνες. για το unlimited +600ευρω κινητό. απλά το κινητό έκανε 800€ οπότε πλήρωσα μπροστά την διαφορά (800-600=200€) μέχρι 600€ μπορουν να βάλουν ατοκα στον λογαριασμό. 

Εντομεταξί μου είπαν το άλλο κουλό. (και cosmote kai voda) αν θέλω συσκευή θα μου επιδοτούσαν με 300€ την συσκευη ΑΛΛΑ το συμβόλαιο θα πήγαινε στα 48€ !

δηλαδη θα πλήρωνα 800-300επιδότηση= 500€ με συμβόλαιο 48€ δηλαδή  27€ εξτρα απο τα 21€ του unlimited. αρα 27€*24= 650€ + 500€για το κινητό , θα μου εβγαινε το κινητό 1150€! ! !  

δεν καταλαβαίνω ποια η λογική επιδότησης?! 

όσο για την κάλυψη της voda σε όλη την Θεσσαλονίκη δεν εχω κανενα πρόβλημα, αν έμενα σε καναχωριο που δεν εχει κεραια και δεν επιανε 5G να πω οκ αξίζει η cosmote

αρα

- με την επιδότηση συσκευής (300€) πληρώνεις το υπόλοιπο 500€ μπροστά (αν το κινητό κοστίζει 800€) 

και για 2 χρόνια 48€/μήνα το unlimited.

αποτέλεσμα το κινητό μου βγαίνει 1150€

---------------------------------------------------------------------------

- Με αυτό που ζήτησα (ζήτησα δεν μου το πρότειναν, περίεργο) 

πληρώνω το κινητο 800€ με προπληρωμή 200€  και τα 600€ ατοκα στον λογαριασμό 21+25=46€

αποτέλεσμα το κινήτο μου βγαίνει 800€

ΥΓ. αυτό δεν ξέρω αν το κάνουν οι άλλες εταιρίες. αλλα η Voda το έκανε

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Σου έβαλαν δόσεις μέσω vodafone flex. Είναι άτοκες αν θυμάμαι καλά, ή με μικρότερο τόκο 

9 minutes ago, paanos said:

Σου έβαλαν δόσεις μέσω vodafone flex. Είναι άτοκες αν θυμάμαι καλά, ή με μικρότερο τόκο 

Σωστά,άτοκες και βολεύει..Βέβαια με τιμές αλυσίδας με ότι αυτό συνεπάγεται και εγγύηση αλυσίδας και πάλι με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Just now, George6633 said:

Σωστά,άτοκες και βολεύει..Βέβαια με τιμές αλυσίδας με ότι αυτό συνεπάγεται και εγγύηση αλυσίδας και πάλι με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Ισχύει αλλά το iphone 16e είναι ίδια τιμή παντου!

αν είναι για αγορά iphone  αξίζει , αν είναι για αγορά άλλου android που στο skroutz το βρίσκεις μισή τιμή απο το κατάστημα vodafone τότε φυσικά δεν αξίζει. 

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Μόλις έκανα ενημέρωση στην εφαρμογή και το cosmote one έγινε magneta one .Επίσης έχει και κουπόνι 5ε για το παραγγελία από το box

Edited by dalton114

3 ώρες πριν, dalton114 said:

Μόλις έκανα ενημέρωση στην εφαρμογή και το cosmote one έγινε magneta one .Επίσης έχει και κουπόνι 5ε για το παραγγελία από το box

Ναι με ελάχιστη παραγγελία 20€… 😞

Ένα 5€ κάθε μήνα για παραγγελία άνω των 20€?

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

48 minutes ago, Antonio21 said:

Ένα 5€ κάθε μήνα για παραγγελία άνω των 20€?

Όσα 5ε θες, αρκεί η κάθε παραγγελία να είναι >20ε και να παραγγέλνεις από κατάστημα που συμμετέχει στην ενέργεια.

Ίδια φάση με το 2ε για συνδρομητές Cosmote, απλώς με 5ε έκπτωση και ελάχιστη 20ε.

Ενεργοποιήθηκε η οπτική ίνα.

Αίτηση αρχές Απριλίου με Giga bit voucher και smart readiness, σε διόροφο κτίριο.

2ος όροφος, ΟΤΕ: 309/155, ενεργοποίηση 14/5.

1ος όροφος, Nova: 307/156, ενεργοποίηση 12/5.

Κατασκευή δικτύου: ΟΤΕ.

Χρόνος: περίπου 1,5 μήνας.

Άψογη εξυπηρέτηση, μια χαρά.

Στο ρεπό μου θα ακολουθήσουν τεστ και φωτογραφίες.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

2 minutes ago, MIKU said:

Αίτηση αρχές Απριλίου με Giga bit voucher και smart readiness, σε διόροφο κτίριο.

Ειρωνεία να είναι υποδομή ΟΤΕ και να ενεργοποιηθεί πρώτα η Nova 😅

Μια χαρά και οι δύο.

20 minutes ago, elkons said:

Μια χαρά και οι δύο.

Είχαν περισσότερο ελεύθερο χρόνο μάλλον 😂

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

44 minutes ago, MIKU said:

Για να κάνει περίπου 1,5 μήνα προφανώς δεν υπήρχε στο κτίριο υποδομή οπτικής ίνας, άρα να υποθέσω νέα γραμμή ή φορητότητα ή αναβάθμιση απο DSL;

Τιμές;

Εγώ στις 5 Μαρτίου έκανα αναβάθμιση από 100αρα οπτική ίνα σε 500αρα με Giga Bit Voucher, από 30,38€ που πλήρωνα πήγα 32,52€. Αυτή την προσφορά την έβλεπα στο my cosmote λογαριασμό μου παρά πολύ καιρό νωρίτερα αλλά δεν είχα αποπειραθεί να το προχωρήσω μόνος μου, μέχρι που μου τηλεφώνησαν την προηγούμενη ημέρα της αναβάθμισης, την επόμενη τους τηλεφωνώ τους έδωσα τον κωδικό και το απόγευμα έγινε η αναβάθμιση.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

1 hour ago, elkons said:

Μια χαρά και οι δύο.

Σας το έχω πει έχει γίνει πολλές φορές.  Η νοβα είναι γρήγορη στις δεσμεύεις 🤣

Απλά αναλαμβάνουν εξωτερικοί συνεργάτες εγκατάστασης και εγκαθιστούν για όλες οπότε υπάρχουν και άλλοι παράγοντες.