elkons Δημ. April 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2025 9 minutes ago, MIKU said: Ρε παιδιά τι συζητάμε; 29€ για απεριόριστη ομιλία και 24αρι δεν είναι καλή αλλά οκ δεν είναι κάτι τρομερά ακριβό. Θα σωθεί η γιαγιά αν γλιτώσει 3-4€; Ή θα κάνει steaming και gaming και θέλει παραπάνω ταχύτητα; Μην λέμε ό, τι να ναι. Οι μεγάλοι άνθρωποι δεν προσαρμόζονται εύκολα. 10mbps για αυτές τις παροχές πολλά είναι καλύτερα ένα καρτοκινητό σήμα για κλήσεις θα εχει σίγουρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2025 (edited) 12 minutes ago, MIKU said: Ρε παιδιά τι συζητάμε; 29€ για απεριόριστη ομιλία και 24αρι δεν είναι καλή αλλά οκ δεν είναι κάτι τρομερά ακριβό. Θα σωθεί η γιαγιά αν γλιτώσει 3-4€; Ή θα κάνει steaming και gaming και θέλει παραπάνω ταχύτητα; Μην λέμε ό, τι να ναι. Οι μεγάλοι άνθρωποι δεν προσαρμόζονται εύκολα. Ισχύει, και παραπάνω να έκανε το σταθερό, πάλι θα τα έδιναν. Και δεν προσαρμοζονται με τίποτα παρά πολλοί από αυτούς στα κινητά, ακόμα και να διαχειρίζονται άλλοι τα νούμερα τους για ανανέωση κλπ. Μια γιαγιά 80 χρονών, με ένα καρτοκινητο 13 ευρώ το μήνα την βγάζει ταμάμ με τα απεριόριστα σε ομιλία που έχουν. Και όμως, δεν το κάνουν.. Από την άλλη βλέπω σε πολλά χωριά πλέον η Κοντ πάει να βάλει εναέρια οπτική πχ Μεσσηνία διάβαζα τις προάλλες και Αρκαδία βλέπω έχουν αρχίσει και στήνουν κολόνες. Οι επαρχιώτες είναι το θέμα, θα τα δώσουν τόσα λεφτά που ζητάνε; Πιθανότατα ναι. Το καλό είναι φαίνεται ότι θα συνεχίσουν τα voucher κ'άλλο διάστημα, παραπάνω 😏 Edited April 19, 2025 by johnny_htc 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2025 Δεν είναι το θέμα τα 2-3-4€ αλλά όταν είσαι συνδρομητής μια ζωή στον ΟΤΕ (κυριολεκτικά) και παίρνεις μια προσφορά στα 29€ όταν άλλες εταιρίες το έχουν 20€ και το site το ίδιο της Cosmote το έχει στα 27€ για νέα αίτηση,καλό θα ήταν να υπάρχει μια καλύτερη τιμή και όχι ακριβότερα και από τον επίσημο κατάλογο.Το ίντερνετ το έχουμε γιατί είναι και ο θείος εκεί και υπάρχει για να υπάρχει όταν πηγαίνουμε.Το ότι δεν προσαρμόζονται είναι το μόνο σίγουρο,όπως επίσης το να καταργήσεις έναν αριθμό που έχουν ένα σωρό συγγενείς,φίλοι,χωριανοι που κάτι θα χρειαστούν,διάφορες υπηρεσίες κλπ που είναι σκορπισμενοι από δω και από κει,δεν είναι εύκολο.Άλλωστε το τηλέφωνο είναι κατά κύριο λόγο για τη γιαγιά,όσο είναι καλά.Απλώς το παράπονο μου είναι γιατί να μην κάνουν κάτι καλύτερο σε ανθρώπους που έχουν αφήσει μια περιουσία στον ΟΤΕ. 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2025 4 minutes ago, George6633 said: Δεν είναι το θέμα τα 2-3-4€ αλλά όταν είσαι συνδρομητής μια ζωή στον ΟΤΕ (κυριολεκτικά) και παίρνεις μια προσφορά στα 29€ όταν άλλες εταιρίες το έχουν 20€ και το site το ίδιο της Cosmote το έχει στα 27€ για νέα αίτηση,καλό θα ήταν να υπάρχει μια καλύτερη τιμή και όχι ακριβότερα και από τον επίσημο κατάλογο.Το ίντερνετ το έχουμε γιατί είναι και ο θείος εκεί και υπάρχει για να υπάρχει όταν πηγαίνουμε.Το ότι δεν προσαρμόζονται είναι το μόνο σίγουρο,όπως επίσης το να καταργήσεις έναν αριθμό που έχουν ένα σωρό συγγενείς,φίλοι,χωριανοι που κάτι θα χρειαστούν,διάφορες υπηρεσίες κλπ που είναι σκορπισμενοι από δω και από κει,δεν είναι εύκολο.Άλλωστε το τηλέφωνο είναι κατά κύριο λόγο για τη γιαγιά,όσο είναι καλά.Απλώς το παράπονο μου είναι γιατί να μην κάνουν κάτι καλύτερο σε ανθρώπους που έχουν αφήσει μια περιουσία στον ΟΤΕ. Ναι και εμένα μου μένει η απορία οι άλλες χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ το δίνουν 19-20€ και η Cosmote 27€ . Βασικά πρέπει να τρέξουν όλες να μοιράσουν περιοχές και να φύγει η 24αρα μια για πάντα, και εννοείται με λογικές τιμές όχι αυτά που βλέπουμε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2025 26 minutes ago, johnny_htc said: Δεν δίνει πόρτες ή απλά δεν ενδιαφέρονται οι άλλοι να δώσουν παροχή; Ίσως δεν αξίζει καν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη τους σε τέτοια μέρη πολλές φορές, άρα δεν ασχολούνται καν στο τέλος. Μόνο με ασύρματη τεχνολογία θα εισχωρησουν σε τέτοιες περιοχές απλά 😏 Γιατί να μην δίνει; Έχει το δικαίωμα; Δε νομίζω. Εδώ εγκρίνονται τα τιμολόγια του ΟΤΕ από την ΕΕΤΤ πριν ανακοινωθούν για να είναι πιο ακριβά. Άνω Δασκαλειό Αττικής μόνο ο ΟΤΕ έχει διαθεσιμότητα στη σταθερή και αυτός όμως δεν έχει γραμμές εδώ και χρόνια. Πρέπει να πεθάνει κάποιος ή να διακόψει για να βάλεις τηλέφωνο 🤣 7 minutes ago, elkons said: Ναι και εμένα μου μένει η απορία οι άλλες χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ το δίνουν 19-20€ και η Cosmote 27€ . Βασικά πρέπει να τρέξουν όλες να μοιράσουν περιοχές και να φύγει η 24αρα μια για πάντα, και εννοείται με λογικές τιμές όχι αυτά που βλέπουμε. Δεν μπορεί να κατέβει. Δεν το επιτρέπει η ΕΕΤΤ. 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Βγήκα με φίλο χθες που ήταν όλα χρόνια στην Cosmote,έκανε πριν λίγες μέρες αίτηση στην κόκκινη γιατί δεν είχε καλό σήμα στο σπίτι του και πλήρωνε 22€ για 10GB και του δώσανε όλα απεριόριστα με 20€ και τον πήρανε για αντιπρόταση στην ίδια τιμή και μόλις τους είπε ότι δεν δέχεται,του λένε "το ξέρετε κύριε ότι στην εταιρεία που πάτε δεν θα έχετε πουθενά σήμα;"Ρε παιδιά,στο 2025 παίζουν ακόμα τέτοια επιχειρήματα;; 2 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 (edited) 5 minutes ago, George6633 said: Βγήκα με φίλο χθες που ήταν όλα χρόνια στην Cosmote,έκανε πριν λίγες μέρες αίτηση στην κόκκινη γιατί δεν είχε καλό σήμα στο σπίτι του και πλήρωνε 22€ για 10GB και του δώσανε όλα απεριόριστα με 20€ και τον πήρανε για αντιπρόταση στην ίδια τιμή και μόλις τους είπε ότι δεν δέχεται,του λένε "το ξέρετε κύριε ότι στην εταιρεία που πάτε δεν θα έχετε πουθενά σήμα;"Ρε παιδιά,στο 2025 παίζουν ακόμα τέτοια επιχειρήματα;; Και όμως φίλε μου, δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε αδαείς. Αυτή η παραφιλολογία εν τω μεταξύ αναπαράγεται από ορισμένους και εδώ στο forum, κατά κόρον μάλιστα. Πολύ καλά έκανε ο φίλος σου και δεν δέχθηκε να επιστρέψει. Edited April 21, 2025 by p_k 3 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 4 minutes ago, George6633 said: Βγήκα με φίλο χθες που ήταν όλα χρόνια στην Cosmote,έκανε πριν λίγες μέρες αίτηση στην κόκκινη γιατί δεν είχε καλό σήμα στο σπίτι του και πλήρωνε 22€ για 10GB και του δώσανε όλα απεριόριστα με 20€ και τον πήρανε για αντιπρόταση στην ίδια τιμή και μόλις τους είπε ότι δεν δέχεται,του λένε "το ξέρετε κύριε ότι στην εταιρεία που πάτε δεν θα έχετε πουθενά σήμα;"Ρε παιδιά,στο 2025 παίζουν ακόμα τέτοια επιχειρήματα;; Άμα δεν ανεβάσει κάνα όριο σιγά το σήμα που έχει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 22 minutes ago, elkons said: Άμα δεν ανεβάσει κάνα όριο σιγά το σήμα που έχει. Έχω διαφορετική εικόνα αλλά επειδή στα τεχνικά κομμάτια δεν είμαι καλος,ίσως να γίνεται έτσι και να βγαίνει το σήμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 Ναι αλλά είναι παράνομο η ΕΕΤΤ τους δίνει μέχρι ένα x,y, ποσοστό να παίζουν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 10 minutes ago, elkons said: Ναι αλλά είναι παράνομο η ΕΕΤΤ τους δίνει μέχρι ένα x,y, ποσοστό να παίζουν. Και η Cosmote είναι η μόνη που τηρεί αυτά τα όρια; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 4 minutes ago, George6633 said: Και η Cosmote είναι η μόνη που τηρεί αυτά τα όρια; Έτσι φαίνεται προς το παρόν Δε τη παίρνει να τα ανεβάσει θα είναι άμεσα αντιληπτό. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 On 19/4/2025 at 3:32 ΜΜ, George6633 said: Δεν είναι το θέμα τα 2-3-4€ αλλά όταν είσαι συνδρομητής μια ζωή στον ΟΤΕ (κυριολεκτικά) και παίρνεις μια προσφορά στα 29€ όταν άλλες εταιρίες το έχουν 20€ και το site το ίδιο της Cosmote το έχει στα 27€ για νέα αίτηση,καλό θα ήταν να υπάρχει μια καλύτερη τιμή και όχι ακριβότερα και από τον επίσημο κατάλογο.Το ίντερνετ το έχουμε γιατί είναι και ο θείος εκεί και υπάρχει για να υπάρχει όταν πηγαίνουμε.Το ότι δεν προσαρμόζονται είναι το μόνο σίγουρο,όπως επίσης το να καταργήσεις έναν αριθμό που έχουν ένα σωρό συγγενείς,φίλοι,χωριανοι που κάτι θα χρειαστούν,διάφορες υπηρεσίες κλπ που είναι σκορπισμενοι από δω και από κει,δεν είναι εύκολο.Άλλωστε το τηλέφωνο είναι κατά κύριο λόγο για τη γιαγιά,όσο είναι καλά.Απλώς το παράπονο μου είναι γιατί να μην κάνουν κάτι καλύτερο σε ανθρώπους που έχουν αφήσει μια περιουσία στον ΟΤΕ. Τα τιμολόγια σταθερής του ΟΤΕ ελέγχονται απο την ΕΕΤΤ λόγο "μονοπόλιου", για αυτό και ο ΟΤΕ όταν συνδυάζεις κινητό κάνει μόνο καλές προσφορές σε αυτό που μπορεί να παίξει πιο άνετα μπάλα τιμολογιακά. Το γιατί οι άλλοι πάροχοι δεν δίνουν είναι δικό τους πρόβλημα που δεν δίνουν ένα χ ποσό για να βάλουν ένα DSLAM να εξυπηρετήσουν κόσμο (δεν τους συμφέρει για 50-100 άτομα, δεν γεμίζουν ούτε όλη την κάρτα π.χ. 256 γραμμές), όχι οτι ο ΟΤΕ τους έχει περιορίσει ωστε να χρησιμοποιούν βροχους του. 5 1 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 30 minutes ago, black3539 said: Τα τιμολόγια σταθερής του ΟΤΕ ελέγχονται απο την ΕΕΤΤ λόγο "μονοπόλιου", για αυτό και ο ΟΤΕ όταν συνδυάζεις κινητό κάνει μόνο καλές προσφορές σε αυτό που μπορεί να παίξει πιο άνετα μπάλα τιμολογιακά. Το γιατί οι άλλοι πάροχοι δεν δίνουν είναι δικό τους πρόβλημα που δεν δίνουν ένα χ ποσό για να βάλουν ένα DSLAM να εξυπηρετήσουν κόσμο (δεν τους συμφέρει για 50-100 άτομα, δεν γεμίζουν ούτε όλη την κάρτα π.χ. 256 γραμμές), όχι οτι ο ΟΤΕ τους έχει περιορίσει ωστε να χρησιμοποιούν βροχους του. Με απλά λόγια η ΕΕΤΤ ελέγχει όποτε θέλει και όπου θέλει και οι άλλοι δύο δεν έχουν κανένα συμφέρον γιατί δεν είναι πολλά άτομα.. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.. Σ ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 4 ώρες πριν, George6633 said: "το ξέρετε κύριε ότι στην εταιρεία που πάτε δεν θα έχετε πουθενά σήμα;"Ρε παιδιά,στο 2025 παίζουν ακόμα τέτοια επιχειρήματα;; Έχουν μείνει πίσω πρέπει να το δουν πως πήρε μπρος η Victus. Υπάρχει και χωριό χωρίς κάλυψη Cosmote σε εμάς καλή ώρα που βρισκόμουν και πιάνει φουλ Nova Vodafone μιας και έχουν κεραία. Τελος Φύλλων πριν το Αφράτι. Το ίδιο και στην είσοδο Πισσώνα Cosmote εκτός και η Vodafone E η Nova 4G. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 20 minutes ago, elkons said: Έχουν μείνει πίσω πρέπει να το δουν πως πήρε μπρος η Victus. Υπάρχει και χωριό χωρίς κάλυψη Cosmote σε εμάς καλή ώρα που βρισκόμουν και πιάνει φουλ Nova Vodafone μιας και έχουν κεραία. Τελος Φύλλων πριν το Αφράτι. Το ίδιο και στην είσοδο Πισσώνα Cosmote εκτός και η Vodafone E η Nova 4G. Γιαυτό είπα ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα σε σχέση με παλαιότερα και όπως τα παρουσιάζουν από την Cosmote για τις άλλες δύο εταιρείες αλλά προφανώς να πουλήσουν όλοι θέλουν... Ελπίζω να κάνουν κάτι έστω να μπορείς να κάνεις παντού τη δουλειά σου....και για τις ταχύτητες ας κρίνουν οι ίδιοι που πρέπει να τις δώσουν. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2025 6 minutes ago, George6633 said: Γιαυτό είπα ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα σε σχέση με παλαιότερα και όπως τα παρουσιάζουν από την Cosmote για τις άλλες δύο εταιρείες αλλά προφανώς να πουλήσουν όλοι θέλουν... Ελπίζω να κάνουν κάτι έστω να μπορείς να κάνεις παντού τη δουλειά σου....και για τις ταχύτητες ας κρίνουν οι ίδιοι που πρέπει να τις δώσουν. Κοίτα εγώ με τις ταχύτητες της Cosmote είμαι ευχαριστημένος συνολικά δεν έχω θέμα ούτε με EDGE ευτυχώς. Έχει όμως χάλια ισχύ σήματος συνέχεια 1,2 γραμμές σου φαίνεται κάπως.. λίγο πιο πυκνό το δίκτυο και θα είναι ταμάμ. Ο ανταγωνισμός αντίθετα πρέπει να δει λίγο τις ταχύτητες και τις ρυθμίσεις με το που βάλουν σταθμό ας τον ρυθμίζουν κιόλας. Βέβαια η Victus ευθύνεται για αυτό. Μερικά Ericsson το χρειάζονται σε τουριστικά μέρη το μοντέλο που βάζει η κοτε,θα βοηθήσει φουλ στη χωρητικότητα τους. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 On 21/3/2025 at 11:39 ΜΜ, spookype20 said: Ήρθε και η σειρά μου... τον Ιούλιο θα έχω 24 μήνες! Η προσφορά της Cosmote για ανανέωση... Έπεσε στα 23€... τι λετε να δεχτώ ή να περιμένω να πέσει και άλλο; 🤣😂 4 2 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky, caiman & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2025 21 minutes ago, spookype20 said: Έπεσε στα 23€... τι λετε να δεχτώ ή να περιμένω να πέσει και άλλο; 🤣😂 Τι έγινε έφτιαξαν το σύστημα; Να υποθέσω έχεις σταθερό στη cosmote; η τιμή δες εάν είναι σταθερή και τους 24 μήνες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 (edited) Χριστός Ανέστη σε όλη την παρέα του myphone.gr. Δεν ξέρω εάν θυμάστε αυτό που είχα γράψει για λάθος φορητοτητα του αριθμού μου από την VODAFONE προς την Cosmote. Πριν λίγο κάλεσα το τμήμα προσφορών της Cosmote αφού μου είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου από την προηγούμενη εβδομάδα. Λέω κάτσε να καλέσω να δω τι προσφορά μπορεί να μου έχουν δώσει αφού πληρώνω για το gigamax unlimited 19.92€ και είμαι στο δίκτυο μόνο 4 μήνες. Εξήγησα την ιστορία με το λάθος της Vodafone μου είπαν δεν πειράζει αφού έγινε, πάρτε την προσφορά στα 20.61€ και τρία πάγια δώρο, φυσικά και δέχτηκα όμως η κοπέλα μου είπε επειδή έχετε πολλές εκπτώσεις μάλλον θα έχετε πιο χαμηλό πάγιο από αυτό που σας λέω αλλά θα το δείτε στο συμβόλαιο που θα σας στείλω γιατί εγώ δεν μπορώ να το δω πριν. Και βλέπω αυτές τις τιμές. Δώρο Πάσχα από την Cosmote. ΥΓ: Αφού η κοπέλα μου είπε 20.61€ ίσως με κάποιες εκπτώσεις που έχετε να πάει πιο κάτω από τα 19.92€ που δίνετε τώρα, πως βγαίνει το πόσο 11.07€??? Edited April 23, 2025 by Antonio21 7 2 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 2 minutes ago, Antonio21 said: Χριστός Ανέστη σε όλη την παρέα του myphone.gr. Δεν ξέρω εάν θυμάστε αυτό που είχα γράψει για λάθος φορητοτητα του αριθμού μου από την VODAFONE προς την Cosmote. Πριν λίγο κάλεσα το τμήμα προσφορών της Cosmote αφού μου είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου από την προηγούμενη εβδομάδα. Λέω κάτσε να καλέσω να δω τι προσφορά μπορεί να μου έχουν δώσει αφού πληρώνω για το gigamax unlimited 19.92€ και είμαι στο δίκτυο μόνο 4 μήνες. Εξήγησα την ιστορία με το λάθος της Vodafone μου είπαν δεν πειράζει αφού έγινε, πάρτε την προσφορά στα 20.61€ και τρία πάγια δώρο, φυσικά και δέχτηκα όμως η κοπέλα μου είπε επειδή έχετε πολλές εκπτώσεις μάλλον θα έχετε πιο χαμηλό πάγιο από αυτό που σας λέω αλλά θα το δείτε στο συμβόλαιο που θα σας στείλω γιατί εγώ δεν μπορώ να το δω πριν. Και βλέπω αυτές τις τιμές. Δώρο Πάσχα από την Cosmote. 15€;;;;🤯 Τελικά σε καλό σε έβγαλε. Οπότε όποιος θέλει να χαμηλώσει το συμβόλαιο που έχει ήδη δηλώνει σε άλλο πάροχο και ξανα παίρνει αντιπροσφορά για ανανέωση χωρίς ακόμα να έχει λήξει. Καλή φάση. Τέλη διακοπής για το υφιστάμενο συμβόλαιο όμως όχι σωστά; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 19 ώρες πριν, spookype20 said: Έπεσε στα 23€... τι λετε να δεχτώ ή να περιμένω να πέσει και άλλο; 🤣😂 Να το πάρεις. Εγώ το δέχτηκα. 26 minutes ago, elkons said: 15€;;;;🤯 Τελικά σε καλό σε έβγαλε. Οπότε όποιος θέλει να χαμηλώσει το συμβόλαιο που έχει ήδη δηλώνει σε άλλο πάροχο και ξανα παίρνει αντιπροσφορά για ανανέωση χωρίς ακόμα να έχει λήξει. Καλή φάση. Τέλη διακοπής για το υφιστάμενο συμβόλαιο όμως όχι σωστά; Χώμα... 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 20 ώρες πριν, spookype20 said: Έπεσε στα 23€... τι λετε να δεχτώ ή να περιμένω να πέσει και άλλο; 🤣😂 Ρε, τι σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι για να γεμίσουν την οθόνη. Ξέχασαν τα απεριόριστα λεπτά σε υπεραστικά και αστικά δίκτυα. Στα απεριόριστα mb, ας το κάνουν και απεριόριστα kb, το ίδιο είναι. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 On 19/4/2025 at 3:16 ΜΜ, johnny_htc said: Δεν δίνει πόρτες ή απλά δεν ενδιαφέρονται οι άλλοι να δώσουν παροχή; Ίσως δεν αξίζει καν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη τους σε τέτοια μέρη πολλές φορές, άρα δεν ασχολούνται καν στο τέλος. Μόνο με ασύρματη τεχνολογία θα εισχωρησουν σε τέτοιες περιοχές απλά 😏 Συμφωνώ. Είναι μια κατάντια. Και να μιλήσω αληθινά, καλές οι επιδοτήσεις για τις 300αρες γραμμές αλλά στον περισσότερο κόσμο δεν ωφελούν. Τη χρονική στιγμή, άλλους θα οφελήσουν για άλλη μια φορά. Μια 24αρα γραμμή αρκεί, την οποία ποτέ δεν έδωσαν και φυσικά δε φταίει κανένα δίκτυο. Ας επιδοτούσαν και για αυτό! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: 15€;;;;🤯 Τελικά σε καλό σε έβγαλε. Οπότε όποιος θέλει να χαμηλώσει το συμβόλαιο που έχει ήδη δηλώνει σε άλλο πάροχο και ξανα παίρνει αντιπροσφορά για ανανέωση χωρίς ακόμα να έχει λήξει. Καλή φάση. Τέλη διακοπής για το υφιστάμενο συμβόλαιο όμως όχι σωστά; Εάν έκανα αίτηση να φύγω είχε πέναλτι 115€ νομίζω αλλά σκέψου έχω 100€ εγγύηση μέσα και - 60€ στον λογαριασμό. Άρα έπρεπε να μου γυρίσουν χρήματα. 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts