Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Δωρεάν είναι στο τηλέφωνο.

Να ζητήσουμε κι ένα συγγνώμη για το offtopic γενικότερα παιδιά..

Ποσο μπροστά είσαι αρχηγέ μου 😉😉😉😉

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Wind sistima Πρέπει να παίξει αυτό το σύστημα.. 

20250329_224205.jpg

Edited by Antonio21

Ήρθε η προφορά ανανέωσης Gigamax unlimited από 24€ το BEST DEAL για ανανέωση είναι 32,97€

Σημειωτέων έχω σταθερή και tv σε αυτούς. 

Τι κάνω για να γυρίσω What's Up; πότε κάνω τη διαδικασία; μόλις λήξει ή από τώρα να πάρω τηλ (αύριο) για μετατροπή,

τελείωσαν τα συμβόλαια δε μπορώ με αυτές τις ανοησίες. 

Δε θα μπω στη διαδικασία φορητότητας ούτε να παρακαλέσω δεν θέλω να χαλάσω χρόνο έτσι. Θα κυνηγήσω τις προσφορές του WU με απεριόριστα και άμα δω τα σκούρα neo και ξανα κάρτα ούτως ή άλλως έχω και άλλο ένα εταιρικό της δουλειάς που δε χρειάζεται να πληρώνω είναι δικό τους.

42 minutes ago, elkons said:

Ήρθε η προφορά ανανέωσης Gigamax unlimited από 24€ το BEST DEAL για ανανέωση είναι 32,97€

Τι κάνω για να γυρίσω What's Up; πότε κάνω τη διαδικασία; μόλις λήξει ή από τώρα να πάρω τηλ (αύριο) για μετατροπή,

Δε θα μπω στη διαδικασία φορητότητας ούτε να παρακαλέσω δεν θέλω να χαλάσω χρόνο έτσι. Θα κυνηγήσω τις προσφορές του WU με απεριόριστα και άμα δω τα σκούρα neo και ξανα κάρτα ούτως ή άλλως έχω και άλλο ένα εταιρικό της δουλειάς που δε χρειάζεται να πληρώνω είναι δικό τους.

Καντο φ2γ προμο για να έχεις κάτι με απεριόριστα σε χαμηλή τιμή και περιμένεις να σε καλέσουν. Έτσι έκανα στην βοντ και τώρα θα το κάνω και στην κοντ μπας και μου κατεβάσουν την τιμή συμβολαίου. Αν δεν το δώσουν το πολύ 25ευρω το κάνω wu το νούμερο και τελειώνει το πανηγύρι. Εκτός αν είναι για πέταμα εκεί και δεν παίζει καθόλου. Στο σπίτι μου πάντως μέσα και οι 3 είναι γτπ καβάλα και ιδιαίτερα η κοσμοτε που είναι 2g στο μισό σπίτι οπότε η σταθερή είναι απαραίτητη. 

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

52 minutes ago, elkons said:

Στην σύνοψη σύμβασης εμένα μου γράφει αυτό. Με αυτά τα γραφόμενα εγώ είχα σκοπό όταν έρθει η ημερομηνία λήξης να τους καλέσω και να συνεχίσω την ανανέωση με το ίδιο ποσό.. ή δεν εννοεί αυτό η παράγραφος;

cosmote1.png

Redmi By Xiaomi

13 minutes ago, cmvr said:

Καντο φ2γ προμο για να έχεις κάτι με απεριόριστα σε χαμηλή τιμή και περιμένεις να σε καλέσουν. Έτσι έκανα στην βοντ και τώρα θα το κάνω και στην κοντ μπας και μου κατεβάσουν την τιμή συμβολαίου. Αν δεν το δώσουν το πολύ 25ευρω το κάνω wu το νούμερο και τελειώνει το πανηγύρι. Εκτός αν είναι για πέταμα εκεί και δεν παίζει καθόλου. Στο σπίτι μου πάντως μέσα και οι 3 είναι γτπ καβάλα και ιδιαίτερα η κοσμοτε που είναι 2g στο μισό σπίτι οπότε η σταθερή είναι απαραίτητη. 

Με Cosmote είμαι ευχαριστημένος γιατί έχει αναβαθμίσει τα πάντα όλες οι κεραίες έχουν Ν78 σε εμάς και σε ταχύτητες όπου έχει Ν78 είναι άψογη. 

Τώρα έχει όμως στη κάλυψη μερικές τρύπες. Σπίτι ευτυχώς άμα έχω ανοιχτά τα αλουμίνια περνάει η Ν78 συνήθως και πιάνω 200+ άμα τα κλείσω δεν έχω Ν78 καπούτ. επίσης κουζίνα 0 γραμμές Β20 αλλά οκ έχω wifi με κλήσεις δεν έχω θέματα και με καλύπτει καλά στη δουλειά κιόλας η μοναδική που έχει Ν78 και κει έχω πάντα ανοιχτά δεδομένα.

Οι άλλες ένα σταθμό καλύπτει μόνο σπίτι που είναι φορτωμένος 24/7 χωρίς Ν78 (13073) είναι γτπ η Vodafone λίγο καλύτερη από Nova απλά είναι. Καλοκαίρι γτπ και οι 2.

Οπότε καταλαβαίνεις κοτε μένω λόγω της αναβάθμισης έξω από το σπίτι έχει παντού Ν78 300+ 😅 μέσα είναι το θέμα ένας σταθμός και τα έλυσε οι άλλες έχουν θέματα με τις ταχύτητες και δουλειά μονόδρομος vf Cosmote. 

Δωρεάν είναι η δήλωση φορητότητας σε f2g προμο για να με πάρουν προσφορά;

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by elkons

2 minutes ago, elkons said:

Με Cosmote είμαι ευχαριστημένος γιατί έχει αναβαθμίσει τα πάντα όλες οι κεραίες έχουν Ν78 σε εμάς και σε ταχύτητες όπου έχει Ν78 είναι άψογη. 

Τώρα έχει όμως στη κάλυψη μερικές τρύπες. Σπίτι ευτυχώς άμα έχω ανοιχτά τα αλουμίνια περνάει η Ν78 συνήθως και πιάνω 200+ άμα τα κλείσω δεν έχω Ν78 καπούτ. επίσης κουζίνα 0 γραμμές Β20 αλλά οκ έχω wifi με κλήσεις δεν έχω θέματα και με καλύπτει καλά στη δουλειά κιόλας η μοναδική που έχει Ν78 και κει έχω πάντα ανοιχτά δεδομένα.

Οι άλλες ένα σταθμό καλύπτει μόνο σπίτι που είναι φορτωμένος 24/7 χωρίς Ν78 (11878) είναι γτπ η Vodafone λίγο καλύτερη από Nova απλά είναι. Καλοκαίρι γτπ και οι 2.

Οπότε καταλαβαίνεις κοτε μένω λόγω της αναβάθμισης έξω από το σπίτι έχει παντού Ν78 300+ 😅 μέσα είναι το θέμα ένας σταθμός και τα έλυσε οι άλλες έχουν θέματα με τις ταχύτητες και δουλειά μονόδρομος vf Cosmote. 

Ευχαριστώ πολύ.

ναι https://sign.nova.gr/k/promo-fb

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

Just now, cmvr said:

Ωραία θα βάλω κατά τις 10 το πρωί όταν έχω διάλειμμα και λογικά μετά από κάτι ώρες θα με πάρει η κοτε δε νομίζω να πάρει μετά από μια μέρα..

Να προσθέσω εκεί π κινούμαι δεν έχει καθόλου Ν78 βφ νόβα κάποτε ειχα κύλισαν τη Ν78 στη 11878 (CHALKIDA TOP) γιατί δεν είχαν άδεια και έπαιζαν επι 2 χρόνια έτσι. Η κοτε είχε άδεια και λειτουργεί μια χαρά.

Οπότε δυστυχώς μονοπώλιο άμα θέλω Ν78 επειδή μπουκώνει Lte και των 3ων έχουμε πιο λίγες κεραίες εκτός πόλης καταλαβαίνεις..

Just now, elkons said:

Ωραία θα βάλω κατά τις 10 το πρωί όταν έχω διάλειμμα και λογικά μετά από κάτι ώρες θα με πάρει η κοτε δε νομίζω να πάρει μετά από μια μέρα..

Έμενα η βοντ με πήρε μετά από 1 ημέρα και πέταξα 15 ευρώ στη νοντ αλλά δεν πειράζει χαλάλι για τη δίκτυαρα της καρδιάς μας. Τώρα στην κοντ πελάτης που έκανε το ενεργοποίησε το προμο και μετά 2 ημέρες τον κάλεσαν. Εξαρτάται τι φόρτο έχουν τα τμήματα των εταιριών. Εγώ το έβαλα για αύριο το μεσημέρι να παίξω το παιχνίδι. Αλλά όπως σου είπα και πριν αν δεν πάρω 25 ευρώ το κανω wu  και τέλος. Έχω και το unlimited της βοντ που με καλύπτει στο 110% στις περιοχές μου κάτω από 100 δεν έχει και στα δύσκολα σημεία μου.

2 minutes ago, cmvr said:

Έμενα η βοντ με πήρε μετά από 1 ημέρα και πέταξα 15 ευρώ στη νοντ αλλά δεν πειράζει χαλάλι για τη δίκτυαρα της καρδιάς μας. Τώρα στην κοντ πελάτης που έκανε το ενεργοποίησε το προμο και μετά 2 ημέρες τον κάλεσαν. Εξαρτάται τι φόρτο έχουν τα τμήματα των εταιριών. Εγώ το έβαλα για αύριο το μεσημέρι να παίξω το παιχνίδι. Αλλά όπως σου είπα και πριν αν δεν πάρω 25 ευρώ το κανω wu  και τέλος. Έχω και το unlimited της βοντ που με καλύπτει στο 110% στις περιοχές μου κάτω από 100 δεν έχει και στα δύσκολα σημεία μου.

Μακάρι να πάρουμε καλή τιμή

Παίζει ρόλο άμα είμαι παλιός και έχω σταθερή μήπως το τρέξουν; μπορεί.. 

Μακάρι να είχε και εμάς εδώ Ν78 η vdf τώρα που έκλεισαν και τις Ν78 γμσε τα πουθενά δε θα χω και το LTΕ εννοείται μπουκωμένο σε όλες .

Μέχρι το 2019-20 είχα και ένα κινητό Vodafone ήμουν ευχαριστημένος γενικά πριν γίνει συγχώνευση σταθμού με Nova έπιανε 100 4G+ και ώρες αιχμής, μετά τη συνεγκατασταση που ανέβηκε στη Nova έχει τέρμα χειρότερη κάλυψη και σέρνεται συνέχεια μονοψήφια (13073) οπότε να μου λείπει, κρίμα που έγινε έτσι:(

Καλώς..θα ενημερώσω αύριο!!

21 minutes ago, Nikos_96 said:

Στην σύνοψη σύμβασης εμένα μου γράφει αυτό. Με αυτά τα γραφόμενα εγώ είχα σκοπό όταν έρθει η ημερομηνία λήξης να τους καλέσω και να συνεχίσω την ανανέωση με το ίδιο ποσό.. ή δεν εννοεί αυτό η παράγραφος;

cosmote1.png

Εάν δεν συμφωνήσεις τίποτα άλλο, μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου, συνήθως με αύξηση τιμής.

Εάν συμφωνήσεις ανανέωση (που πάντα σου προτείνουν και οι ίδιοι κοντά στη λήξη) είναι σαν να κάνεις νέα σύμβαση. Θα ισχύσει ό,τι συμφωνήσεις τότε: Μπορεί να είναι το ίδιο ποσό, αλλά μπορεί να είναι και χαμηλότερο ή υψηλότερο, ανάλογα με τις προσφορές εκείνης της περιόδου.

On 30/3/2025 at 11:45 ΜΜ, elkons said:

Μακάρι να πάρουμε καλή τιμή

Παίζει ρόλο άμα είμαι παλιός και έχω σταθερή μήπως το τρέξουν; μπορεί.. 

Μακάρι να είχε και εμάς εδώ Ν78 η vdf τώρα που έκλεισαν και τις Ν78 γμσε τα πουθενά δε θα χω και το LTΕ εννοείται μπουκωμένο σε όλες .

Μέχρι το 2019-20 είχα και ένα κινητό Vodafone ήμουν ευχαριστημένος γενικά πριν γίνει συγχώνευση σταθμού με Nova έπιανε 100 4G+ και ώρες αιχμής, μετά τη συνεγκατασταση που ανέβηκε στη Nova έχει τέρμα χειρότερη κάλυψη και σέρνεται συνέχεια μονοψήφια (13073) οπότε να μου λείπει, κρίμα που έγινε έτσι:(

Καλώς..θα ενημερώσω αύριο!!

Θα πάρεις καλή τιμή πιστεύω. 

Όταν έχετε νέα πείτε μας 😉

On 30/3/2025 at 11:39 ΜΜ, cmvr said:

Αλλά όπως σου είπα και πριν αν δεν πάρω 25 ευρώ το κανω wu  και τέλος.

Για ποιον λόγο να δώσεις 25€, όταν έχεις ίδιες παροχές με 13€;

On 30/3/2025 at 11:30 ΜΜ, elkons said:

Κι εσύ βρε πουλάκι μου, τόσον καιρό λέμε ότι είναι τζάμπα η φορητότητα, το ρωτάς; 🤣🤣

Χαχα για επιβεβαίωση 

Με πήρε εχτές μια κοπέλα από εκεί ευγενέστατη τώρα περιμένω την αντιπροσφορά 

Διαφορετικά άμα δε μου αρέσει η αντιπροσφορά θα πάω FREE2GO και καπάκι What's Up άμα είναι..

Ποντάρω στα 24.90€ με δύο πάγια δώρο.. 

Μετά από μέρες κατάφερα ΟΡΙΑΚΑ 🙂 να κάνω φορητότητα ένα νούμερο φρογκ που είχα σε nova και έπειτα σε cosmote και να πάρω την προσφορά What's up: απεριόριστα Data/λεπτα κρατώντας τον παλιό αριθμό μου.
Χωρίς την καθοδήγηση του συμφορουμίτη cu2goup δεν θα το είχα καταφέρει και ειλικρινά τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πολύτιμη βοήθειά του, που χωρίς να με γνωρίζει αφιέρωσε προσωπικό του χρόνο για να με βοηθήσει, όπως πιστεύω ότι βοηθήθηκαν και άλλα άτομα που διάβασαν τις προηγούμενες σελίδες. 
Επίσης να ευχαριστήσω και το φόρουμ που χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να στείλω τις ερωτήσεις και να λάβω τις απαντήσεις που χρειαζόμουν.

On 29/3/2025 at 7:13 ΠΜ, cu2goup said:

Λοιπόν Δευτέρα κατά τις 9+ ξεκινάς τα τηλέφωνα στο 2109995100. Είναι το promo του free2go.

Κάνεις ό,τι σου ζητήσουν για να γίνει η φορητότητα. Δεν θα σου ζητήσουν λεφτά.

Ταυτόχρονα παραγγέλνεις να υπάρχει στο σπίτι σου μία σιμ της Cosmote για φορητότητα ώστε με το που πας free2go να επιστρέφεις Cosmote.

Θεωρώ πως θα προλάβεις και μάλιστα δωρεάν.

On 29/3/2025 at 10:26 ΠΜ, sou_d said:

Καλό κόλπο

On 29/3/2025 at 6:54 ΜΜ, learner said:

Οκ.

Πιστεύω να τα καταφέρω 😀.

Θα σου ξαναγράψω εάν προκύψει κάτι.

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Να πούμε ότι ο φίλος @learner μόλις πριν μερικές ώρες ενεργοποιήθηκε και πάλι στο what's up με τη νέα προσφορά!!

Χάρηκα πολύ που τον βοήθησα.

Να 'μαστε καλά να βοηθάμε όλοι!

Edited by cu2goup

4 ώρες πριν, learner said:

Μετά από μέρες κατάφερα ΟΡΙΑΚΑ 🙂 να κάνω φορητότητα ένα νούμερο φρογκ που είχα σε nova και έπειτα σε cosmote και να πάρω την προσφορά What's up: απεριόριστα Data/λεπτα κρατώντας τον παλιό αριθμό μου.
Χωρίς την καθοδήγηση του συμφορουμίτη cu2goup δεν θα το είχα καταφέρει και ειλικρινά τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πολύτιμη βοήθειά του, που χωρίς να με γνωρίζει αφιέρωσε προσωπικό του χρόνο για να με βοηθήσει, όπως πιστεύω ότι βοηθήθηκαν και άλλα άτομα που διάβασαν τις προηγούμενες σελίδες. 
Επίσης να ευχαριστήσω και το φόρουμ που χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να στείλω τις ερωτήσεις και να λάβω τις απαντήσεις που χρειαζόμουν.

Σε τι τιμή πήρες την προσφορά του what’s up;

On 29/3/2025 at 7:13 ΠΜ, cu2goup said:

.Ταυτόχρονα παραγγέλνεις να υπάρχει στο σπίτι σου μία σιμ της Cosmote για φορητότητα ώστε με το που πας free2go να επιστρέφεις Cosmote.

Κάπου το έχασα. Σε τι οφελεί η παραγγελία sim της Cosmote;

Edited by enterhere

2 minutes ago, enterhere said:

Σε τι τιμή πήρες την προσφορά του what’s up;

Κάπου το έχασα. Σε τι οφελεί η παραγγελία sim της Cosmote;

Πρώτα απ' όλα να πούμε ότι αφορά καρτοκινητή. Το λέω επειδή είμαστε σε λάθος νήμα.

Η παραγγελία της κάρτας σιμ γίνεται ώστε αφού την παραλάβεις να προχωρήσεις σε αίτηση φορητότητας ηλεκτρονικά.

Για όποιον ενδιαφέρεται, μετα από αίτημα φορητοτητας σε cu, μου άφησαν το unlimited στα 21.70 και 3 πάγια δωρο. Σε περίπτωση που μετέφερα κ σταθερο  μου το αφηνε στα 18.50

Παρά πολύ καλό!!!!! 

Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο ειδικό τηλέφωνο προσφορών για φορητότητα της Cosmote;

Ήξερα το 2103507842, αλλά δεν λειτουργεί πλέον.

Edited by pluss

8 ώρες πριν, pluss said:

Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο ειδικό τηλέφωνο προσφορών για φορητότητα της Cosmote;

Ήξερα το 2103507842, αλλά δεν λειτουργεί πλέον.

2108006300

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Μόλις είδα ότι μου προτείνει στο app το GigaMax unlimited με 24,62€ για 24 μήνες. Με έκπτωση σταθερού.

Το συμβόλαιο λήγει 8/25, σε 4 μήνες δλδ, με τιμή 23,50.

Θα το δεχτώ νομίζω, να τελειώνουμε.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.