learner Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 3 minutes ago, elkons said: Καλά δεν θα τη βρεις εύκολα πιο κάτω την 24αρα βέβαια Το γνωρίζω αλλά με κούρασαν πολύ τόσα χρόνια και αποφάσισα να τους σταματήσω. Προς το παρόν όπως έγραψα βολεύομαι με 13ευρώ το μήνα απεριόριστα frog σε 5G ROUTER (την γνωστή προσφορά για 9μηνο). Απλά το σκέφτομαι μήπως να έλεγα ΝΑΙ στην πρόταση της COSMOTE. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, learner said: Το γνωρίζω αλλά με κούρασαν πολύ τόσα χρόνια και αποφάσισα να τους σταματήσω. Προς το παρόν όπως έγραψα βολεύομαι με 13ευρώ το μήνα απεριόριστα frog σε 5G ROUTER (την γνωστή προσφορά για 9μηνο). Απλά το σκέφτομαι μήπως να έλεγα ΝΑΙ στην πρόταση της COSMOTE. Μεγάλο μέρος του κόστους πάει στον ΟΤΕ για τον χαλκό, το βασικό κόστος μίας γραμμής δεν πέφτει εύκολα κάτω από τα 20, ανεξάρτητα από την ταχύτητα. Βεβαίως υπάρχουν και εμπορικές πολιτικές, πχ σε μία γραμμή όπως τη δική σου που μετά από πολλές προσπάθειες είχα καταφέρει τη Vodafone να μου δώσει VDSL 30, το χρέωνε περισσότερο από το VDSL 50 🙂 Όσο είσαι καλά με το 5G, μην ανησυχείς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, learner said: Το γνωρίζω αλλά με κούρασαν πολύ τόσα χρόνια και αποφάσισα να τους σταματήσω. Προς το παρόν όπως έγραψα βολεύομαι με 13ευρώ το μήνα απεριόριστα frog σε 5G ROUTER (την γνωστή προσφορά για 9μηνο). Απλά το σκέφτομαι μήπως να έλεγα ΝΑΙ στην πρόταση της COSMOTE. Αν επιτρέπεται τι παροχο έχεις στο ρουτερ και τι ταχύτητες έχεις; Υπάρχει και προσφορά Frog σε καταστήματα Frog Αθήνας/Θεσσαλονίκης με 144€ απεριοριστα data 1 χρόνο (ουσιαστικά 12€ ανά μήνα βγαίνει αλλά μια φορά δίνεις 144€) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Εχω cosmote με ταχυτητες 80-220+ αναλογα με την ωρα σε ενα συγκεκριμενο σημειο που το εχω. Upload 40-70 απο οσο θυμαμαι. Την προσφορα την εχω απο περσι με 120 ευρω που το ειχα παρει. Τωρα ληγει αλλα εχω παρει και το 9μηνο για να δω αργοτερα τι θα παρω. Αλλα τωρα με την προσφορα το σκεφτομαι μηπως κανω αυτο το συμβολαιο με τα 30.90. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, learner said: Εχω cosmote με ταχυτητες 80-220+ αναλογα με την ωρα σε ενα συγκεκριμενο σημειο που το εχω. Upload 40-70 απο οσο θυμαμαι. Την προσφορα την εχω απο περσι με 120 ευρω που το ειχα παρει. Τωρα ληγει αλλα εχω παρει και το 9μηνο για να δω αργοτερα τι θα παρω. Αλλα τωρα με την προσφορα το σκεφτομαι μηπως κανω αυτο το συμβολαιο με τα 30.90. Μια άποψη είναι να συνεχίσεις με το 9μηνο και βλέπεις αργότερα τι άλλο θα βγάλουν σε καρτοκινητή προσφορά. Θα είχε νόημα να πάρεις το συμβόλαιο της Cosmote αν δεν είχες ήδη router 5G. Τώρα, αν θες να πας σε συμβόλαιο για να μην ψάχνεσαι κάθε 6 μήνες, ΟΚ αλλά αυτή την σιγουριά θα την πληρώσεις παραπάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Τι να είναι άραγε... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 10 minutes ago, elkons said: Τι να είναι άραγε... Έχουμε εδώ θέμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ευχαριστώ. 2 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Εμ οκ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
learner Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Καλημέρα. Για όσους γνωρίζουν, σε συνέχεια της προηγούμενης προσφοράς τα δύο καρτοκινητά που προσφέρει η cosmote θα μπορούσα να τα γυρίσω σε φορητότητα από COSMOTE σε VODAFONE (δηλαδή σε 2 νούμερα είμαι ήδη συνδρομητής καρτοκινητής cosmote) και έπειτα να τα μεταφέρω στην cosmote ώστε να μπορέσω να κρατήσω τα ήδη υπάρχοντα νούμερα και να μην πάρω καινούργια; α) Αν όντως ισχύει συνήθως πόσες ημέρες παίρνει; β) Επίσης χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να γυρίζεις από εταιρεία σε εταιρεία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Καλημέρα. Προσφορά ανανέωσης στο gigamax unlimited στα 25ε, χωρίς σταθερο, είναι καλή τιμή ή παίζει να το παρω και παρακατω; Σκέφτομαι να την αποδεχτώ να μη μπλέκω με φορητοτητες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 minute ago, arxif said: Καλημέρα. Προσφορά ανανέωσης στο gigamax unlimited στα 25ε, χωρίς σταθερο, είναι καλή τιμή ή παίζει να το παρω και παρακατω; Σκέφτομαι να την αποδεχτώ να μη μπλέκω με φορητοτητες. Καλημέρα. Καλούτσικη είναι θεωρητικά γιατί το neo το δίνει στα 24 τελευταία το απεριόριστο. Θα μπορούσες παρακάτω πάντως, αλλά άμα είναι αμετακινητοι, πας για το "παιχνίδι" της φορητότητας μετά αναγκαστικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 2 ώρες πριν, arxif said: Καλημέρα. Προσφορά ανανέωσης στο gigamax unlimited στα 25ε, χωρίς σταθερο, είναι καλή τιμή ή παίζει να το παρω και παρακατω; Σκέφτομαι να την αποδεχτώ να μη μπλέκω με φορητοτητες. Στα 25 ευρώ είναι τρομερή τιμή για Κοντ. Χτύπα το. Για πιο κάτω πρέπει να πας σε άλλο δίκτυο που δεν ξέρω αν θα σε καλύπτει όπως θέλεις στην περιοχή σου. Και είμαι υπέρ του συμβολαίου γιατί αν χρειαστείς extrasim μπορείς να πάρεις με το νέο την έκατσες την βάρκα . 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 3 ώρες πριν, arxif said: Καλημέρα. Προσφορά ανανέωσης στο gigamax unlimited στα 25ε, χωρίς σταθερο, είναι καλή τιμή ή παίζει να το παρω και παρακατω; Σκέφτομαι να την αποδεχτώ να μη μπλέκω με φορητοτητες. Στο Cosmote app τέτοια προσφορά; πώς και έτσι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 ώρα πριν, cmvr said: Στα 25 ευρώ είναι τρομερή τιμή για Κοντ. Χτύπα το. Για πιο κάτω πρέπει να πας σε άλλο δίκτυο που δεν ξέρω αν θα σε καλύπτει όπως θέλεις στην περιοχή σου. Και είμαι υπέρ του συμβολαίου γιατί αν χρειαστείς extrasim μπορείς να πάρεις με το νέο την έκατσες την βάρκα . Ναι μάλλον εκεί καταλήγω. Μόνο η βοντ μου δίνει το αντίστοιχο πρόγραμμα γύρω στα 20, αλλά οι ταχύτητες 4g-5g είναι άθλιες. Νομίζω για 2-3€ δε θα κάτσω να ασχοληθω 1 minute ago, elkons said: Στο Cosmote app τέτοια προσφορά; πώς και έτσι Αρχικά το έδιναν στα 29.5 και εστειλα κάποια μηνύματα μέσω chat κ το κατέβασαν στα 25. Είναι αποδεκτή τιμη νομίζω για κοτε 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Καλημέρα. Καλούτσικη είναι θεωρητικά γιατί το neo το δίνει στα 24 τελευταία το απεριόριστο. Θα μπορούσες παρακάτω πάντως, αλλά άμα είναι αμετακινητοι, πας για το "παιχνίδι" της φορητότητας μετά αναγκαστικά. Ναι απλά από συμβόλαιο δε μπορώ να πάω στο neo, εξάλλου για 1ε δε λέει κάτι. Φορητοτητες τις βαριέμαι γι αυτό κ μάλλον θα την αποδεχτω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, arxif said: Ναι μάλλον εκεί καταλήγω. Μόνο η βοντ μου δίνει το αντίστοιχο πρόγραμμα γύρω στα 20, αλλά οι ταχύτητες 4g-5g είναι άθλιες. Νομίζω για 2-3€ δε θα κάτσω να ασχοληθω Αρχικά το έδιναν στα 29.5 και εστειλα κάποια μηνύματα μέσω chat κ το κατέβασαν στα 25. Είναι αποδεκτή τιμη νομίζω για κοτε Ναι απλά από συμβόλαιο δε μπορώ να πάω στο neo, εξάλλου για 1ε δε λέει κάτι. Φορητοτητες τις βαριέμαι γι αυτό κ μάλλον θα την αποδεχτω Ναι όντως, θα έπρεπε να φύγεις και να ξανάρθεις, οπότε κομπλέ έτσι γι αυτό στο είπα 👌🏻😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 5 ώρες πριν, arxif said: Καλημέρα. Προσφορά ανανέωσης στο gigamax unlimited στα 25ε, χωρίς σταθερο, είναι καλή τιμή ή παίζει να το παρω και παρακατω; Σκέφτομαι να την αποδεχτώ να μη μπλέκω με φορητοτητες. Η τιμή που πληρώνεις τώρα ποια είναι; Να υποθέσω αρκετά χαμηλή για να σου κάνουν τέτοια προσφορά και χωρίς σταθερό. Ρωτάω γιατί και εγώ που το έχω τώρα το unlimited (σε συνδυασμό με σταθερό όμως και με επιπλέον έκπτωση 5€ λόγω οπτικής) από πέρσι τον Απρίλιο στα 12,95€ να δω τι μπορεί να παιχτεί, αλλά μετά από ένα χρόνο που θα μπω και εγώ σε αυτή τη διαδικασια δεν ξέρεις τι μπορεί να παιχτεί μέχρι τότε. 4 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 2 ώρες πριν, terkos2 said: Η τιμή που πληρώνεις τώρα ποια είναι; Να υποθέσω αρκετά χαμηλή για να σου κάνουν τέτοια προσφορά και χωρίς σταθερό. Ρωτάω γιατί και εγώ που το έχω τώρα το unlimited (σε συνδυασμό με σταθερό όμως και με επιπλέον έκπτωση 5€ λόγω οπτικής) από πέρσι τον Απρίλιο στα 12,95€ να δω τι μπορεί να παιχτεί, αλλά μετά από ένα χρόνο που θα μπω και εγώ σε αυτή τη διαδικασια δεν ξέρεις τι μπορεί να παιχτεί μέχρι τότε. 29.50 πληρώνω τώρα κ μου το έδιναν στην ίδια τιμή. Κάποια στιγμή μέσω chat συνομιλία μου το άφησαν εκεί στα 25 περιπου. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 20 minutes ago, arxif said: 29.50 πληρώνω τώρα κ μου το έδιναν στην ίδια τιμή. Κάποια στιγμή μέσω chat συνομιλία μου το άφησαν εκεί στα 25 περιπου. Εξαιρετική είναι. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 7 ώρες πριν, arxif said: εξάλλου για 1ε δε λέει κάτι. Για 1€ όχι. Θα μείνει σταθερή η τιμή όμως και μετά τους 12 μήνες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Ήρθε και η σειρά μου... τον Ιούλιο θα έχω 24 μήνες! Η προσφορά της Cosmote για ανανέωση... 2 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 13 ώρες πριν, sou_d said: Για 1€ όχι. Θα μείνει σταθερή η τιμή όμως και μετά τους 12 μήνες; Ναι γιατί να μη μεινει; είναι 24μηνο το συμβολαιο Εκτός αν εννοείς την αύξηση λόγω πληθωρισμού, που αυτό θα το έχεις όπου κ αν πας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 10 ώρες πριν, arxif said: Ναι γιατί να μη μεινει; είναι 24μηνο το συμβολαιο Εκτός αν εννοείς την αύξηση λόγω πληθωρισμού, που αυτό θα το έχεις όπου κ αν πας Δεν θα το έχεις στο neo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Καλησπερα Επανερχομαι με ενα θεμα που δεν μπορω να βγαλω ακρη , πληρωνω τον λογαριασμο μου απο το app κ μου γραφει εχεται 3 γιγα δωρο προχωραω την πληρωμη κ μου γραφει μολις ολοκληρωσετε την πληρωμη θα παρετε 3 γιγα στον αριθμο που επιλεξετε , δινω εγκριση στην τραπεζα να πληρωσει κ πουθενα μετα δεν μου βγαζει να επιλεξω σε ποιον αριθμο θελω , ξερει καποιος τι μπορει να κανω λαθος? Καθε φορα το ιδιο πραγμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 1 minute ago, dimispapas said: Καλησπερα Επανερχομαι με ενα θεμα που δεν μπορω να βγαλω ακρη , πληρωνω τον λογαριασμο μου απο το app κ μου γραφει εχεται 3 γιγα δωρο προχωραω την πληρωμη κ μου γραφει μολις ολοκληρωσετε την πληρωμη θα παρετε 3 γιγα στον αριθμο που επιλεξετε , δινω εγκριση στην τραπεζα να πληρωσει κ πουθενα μετα δεν μου βγαζει να επιλεξω σε ποιον αριθμο θελω , ξερει καποιος τι μπορει να κανω λαθος? Καθε φορα το ιδιο πραγμα Όταν θα σου πετάει το παράθυρο της τράπεζας για έγκριση θα μπαίνεις, θα πατάς και μόλις ολοκληρώνεται η έγκριση δεν θα πατάς πίσω με τα βελάκια του κινητού...Όπως είσαι εκεί στο app της τράπεζας θα πατάς το πλήκτρο των καρτελών των εφαρμογών δηλαδή να μεταφερθείς στην ήδη ανοιχτή εφαρμογή της cosmote. Άν απο την εφαρμογή της τράπεζας πατάς το πίσω ή το home button σε αναγκάζει να πάς απο την αρχή να ανοίξεις την εφαρμογή της cosmote και έτσι χάνει την ρύθμιση... 8 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 5 minutes ago, dimispapas said: Καλησπερα Επανερχομαι με ενα θεμα που δεν μπορω να βγαλω ακρη , πληρωνω τον λογαριασμο μου απο το app κ μου γραφει εχεται 3 γιγα δωρο προχωραω την πληρωμη κ μου γραφει μολις ολοκληρωσετε την πληρωμη θα παρετε 3 γιγα στον αριθμο που επιλεξετε , δινω εγκριση στην τραπεζα να πληρωσει κ πουθενα μετα δεν μου βγαζει να επιλεξω σε ποιον αριθμο θελω , ξερει καποιος τι μπορει να κανω λαθος? Καθε φορα το ιδιο πραγμα Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σου εμφανίζει όλα τα νούμερα που έχεις περασμένα στο Cosmote one για να διαλέξεις ποιος θα πάρει το δώρο. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts