aektzhs 1 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 36 minutes ago, HuskerDu said: Ρώτησα γιατί σε κάποιο άλλο thread είχα διαβάσει ότι μπορεί να απορροφήσει την ρήτρα ο άλλος πάροχος, πχ σε ένα 24μηνο συμβόλαιο να δώσει δώρο 2-3 πάγια. Θα πάω σε ένα κατάστημα αύριο. Εκτός αν γίνουν τιμολογιακές αλλαγές στα συμβόλαια και μπορείς να φύγεις-διακόψεις αζημίως(δηλαδή 0 ρήτρα αποχώρησης και πληρώνεις μόνο επιδότηση αν έχεις) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου On 7/5/2024 at 5:04 ΜΜ, MIKU said: Παιδί από το Γερμανό μου έλεγε ότι κόπηκαν οριστικά γιατί πολλοί κόψανε την σταθερή και την αντικατέστησαν με 5G router. Οκ αλλά πώς να τους αδικήσεις όταν έχεις ίντερνετ με 3€ και τρομερές ταχύτητες; Εφόσον πιάνει βέβαια. Εγώ την ήθελα για το εξοχικό αλλά δεν πρόλαβα για 10 μέρες... Όσοι μένετε Αθήνα τρέχει ακόμα το πρόγραμμα με τα 120 ευρώ απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο σημερα πηγα και το πήρα και το ενεργοποίησα στο κατάστημα της σταδίου η πληρωμή γίνεται με κάρτα και το βάζεις στο εξοχικό αντί για κάρτα extra sim μια προσωρινή λύση όσοι δεν πρόλαβαν να βγάλουν extra sim και χρησιμοποιείς και πάλι το δίκτυο της COSMOTE 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 11 minutes ago, ANAGNPANA said: Όσοι μένετε Αθήνα τρέχει ακόμα το πρόγραμμα με τα 120 ευρώ απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο σημερα πηγα και το πήρα και το ενεργοποίησα στο κατάστημα της σταδίου η πληρωμή γίνεται με κάρτα και το βάζεις στο εξοχικό αντί για κάρτα extra sim μια προσωρινή λύση όσοι δεν πρόλαβαν να βγάλουν extra sim και χρησιμοποιείς και πάλι το δίκτυο της COSMOTE Βγαινει 10ε/μηνα για 12 μηνες. Για όποιον δεν θέλει να δωσει 120ε μαζεμένα, αυτη τη στιγμη (παραγγελια μεχρι 13/5) το CU δινει με 13ε/μηνα για 9 μηνες απεριοριστη ομιλια και απεριόριστα GB. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) 8 minutes ago, VIPdriver said: Βγαινει 10ε/μηνα για 12 μηνες. Για όποιον δεν θέλει να δωσει 120ε μαζεμένα, αυτη τη στιγμη (παραγγελια μεχρι 13/5) το CU δινει με 13ε/μηνα για 9 μηνες απεριοριστη ομιλια και απεριόριστα GB. Ναι αλλά το σήμα της VODAFONE και άλλο σήμα COSMOTE και επίσης ο άνθρωπος που απάντησα το θέλει για το εξοχικό του για το Ίντερνετ και επίσης εδώ μιλάμε για θέματα COSMOTE όχι Vodafone που έβαλες Edited 10 Μαΐου by ANAGNPANA 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) 44 minutes ago, ANAGNPANA said: Ναι αλλά το σήμα της VODAFONE και άλλο σήμα COSMOTE και επίσης ο άνθρωπος που απάντησα το θέλει για το εξοχικό του για το Ίντερνετ και επίσης εδώ μιλάμε για θέματα COSMOTE όχι Vodafone που έβαλες ...και επισης εδω μιλάμε για ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ όχι φρογκ που εβαλες Edited 10 Μαΐου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Ειναι οντως απεριοριστα της vodafone η παλι 300gb και μετα ταχυτητα στα ταρταρα? Γιατι αν λενε απεριοριστα και ειναι 300gb τοτε δεν αξιζει καθολου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 2 minutes ago, king2009 said: Ειναι οντως απεριοριστα της vodafone η παλι 300gb και μετα ταχυτητα στα ταρταρα? Γιατι αν λενε απεριοριστα και ειναι 300gb τοτε δεν αξιζει καθολου. Για την πλειοψηφια τα 300 είναι μια χαρά. Εκτός αυτου, πού άλλου θα βρει κάποιος απεριόριστα λεπτά και GB με 13€; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 ώρα πριν, ANAGNPANA said: Ναι αλλά το σήμα της VODAFONE και άλλο σήμα COSMOTE Μια χαρά είναι το σήμα της VODAFONE, όπως και της NOVA. 6 minutes ago, king2009 said: Ειναι οντως απεριοριστα της vodafone η παλι 300gb και μετα ταχυτητα στα ταρταρα? Γιατι αν λενε απεριοριστα και ειναι 300gb τοτε δεν αξιζει καθολου. Στα νέα συμβόλαια νομίζω περιορίζεται στα 12mbps. Εγώ που είχα κάνει πέρυσι το καλοκαίρι, δεν έχω δει τέτοιο περιορισμό ταχύτητας μέχρι στιγμής. Ούτε SMS μου έχει έρθει, όπως έχουν αναφέρει κάποιοι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 5 minutes ago, katsiletra said: Στα νέα συμβόλαια νομίζω περιορίζεται στα 12mbps Στην καρτοκινητή πάει στα 4 Mbps. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 hour ago, VIPdriver said: ...και επισης εδω μιλάμε για ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ όχι φρογκ που εβαλες Ναι αλλά εγώ πρότεινα λύση με κοσμοτε για καποιον που δεν πρόλαβε να βγάλει extrasim με απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 36 minutes ago, katsiletra said: Μια χαρά είναι το σήμα της VODAFONE, όπως και της NOVA. Στα νέα συμβόλαια νομίζω περιορίζεται στα 12mbps. Εγώ που είχα κάνει πέρυσι το καλοκαίρι, δεν έχω δει τέτοιο περιορισμό ταχύτητας μέχρι στιγμής. Ούτε SMS μου έχει έρθει, όπως έχουν αναφέρει κάποιοι. Στα συμβόλαια είναι πραγματικά απεριόριστο χωρίς κανέναν περιορισμό ταχύτητας, μόνο η extra κάρτα τρώει downgrade στην ταχύτητα στα 4mbps μετά τα 300GB. Αυτό ισχύει στην καρτοκινητή και στις i4s (extra) κάρτες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 16 minutes ago, ANAGNPANA said: Ναι αλλά εγώ πρότεινα λύση με κοσμοτε για καποιον που δεν πρόλαβε να βγάλει extrasim με απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο Και εγώ πρότεινα λυση με βόνταφον σε κάποιον που δεν προλαβε να βγάλει extrasim με απεριόριστο Ίντερνετ για 9 μήνες. Και οι 2 είμαστε λίγο off topic για να βρουμε λυση στον φίλο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 27 minutes ago, CaptainNickGR said: Στα συμβόλαια είναι πραγματικά απεριόριστο χωρίς κανέναν περιορισμό ταχύτητας, μόνο η extra κάρτα τρώει downgrade στην ταχύτητα στα 4mbps μετά τα 300GB. Αυτό ισχύει στην καρτοκινητή και στις i4s (extra) κάρτες. Για την I4S αναφέρομαι κι εγώ, δεν έχω περιορισμό μέχρι στιγμής. Τα ξεπερνάω κάθε μήνα τα 300GB. Άλλη λύση χωρίς δεσμεύσεις είναι μια κάρτα sim internet on the go. Με 25€ δίνει 200GB το μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 16 minutes ago, katsiletra said: Για την I4S αναφέρομαι κι εγώ, δεν έχω περιορισμό μέχρι στιγμής. Τα ξεπερνάω κάθε μήνα τα 300GB. Άλλη λύση χωρίς δεσμεύσεις είναι μια κάρτα sim internet on the go. Με 25€ δίνει 200GB το μήνα. Αν θυμαμαι σωστά αυτός ο όρος μπήκε από Νοέμβριο σε ισχύ και δεν επηρέασε τους παλιούς πελάτες παρά μόνο τους νέους ή αυτούς που έκαναν ανανέωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Βγαινει 10ε/μηνα για 12 μηνες. Για όποιον δεν θέλει να δωσει 120ε μαζεμένα, αυτη τη στιγμη (παραγγελια μεχρι 13/5) το CU δινει με 13ε/μηνα για 9 μηνες απεριοριστη ομιλια και απεριόριστα GB. Update: στις πρωτες 500 παραγγελιες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Update: στις πρωτες 500 παραγγελιες Επίσης άλλο 13x9=117€ για 9 μήνες και άλλο 120€ για 12 μήνες. Για ίντερνετ σε εξοχικό το frog απλά δεν έχει αντίπαλο. 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 7 minutes ago, jaguar13 said: Επίσης άλλο 13x9=117€ για 9 μήνες και άλλο 120€ για 12 μήνες. Για ίντερνετ σε εξοχικό το frog απλά δεν έχει αντίπαλο. Μαζί σου είμαι, αλλά το cu δίνει και απεριόριστη ομιλία, ενώ το φρογκ 120' με 3λεπτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Μαζί σου είμαι, αλλά το cu δίνει και απεριόριστη ομιλία, ενώ το φρογκ 120' με 3λεπτα. Οι περισσότεροι στο εξοχικό το θέλουν μόνο για το Ίντερνετ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε πρόταση στην εφαρμογή με 10 GB, απεριόριστη ομιλία και 2000 SMS με 18,19€. Πως σας φαινεται? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 minute ago, panakart said: Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε πρόταση στην εφαρμογή με 10 GB, απεριόριστη ομιλία και 2000 SMS με 18,19€. Πως σας φαινεται? Σε ποια εφαρμογή λες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) 3 minutes ago, elkons said: Σε ποια εφαρμογή λες Στο MyCosmote App. Λήγει το συμβόλαιο μου σε 2 μήνες και ξεκίνησαν να μου στέλνουν προσφορές. Αυτή την στιγμή έχω 5 GB με απεριόριστα και 2000 SMS με 18,45€ Edited 11 Μαΐου by panakart 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 16 minutes ago, panakart said: Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε πρόταση στην εφαρμογή με 10 GB, απεριόριστη ομιλία και 2000 SMS με 18,19€. Πως σας φαινεται? Μια χαρά είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 14 minutes ago, panakart said: Στο MyCosmote App. Λήγει το συμβόλαιο μου σε 2 μήνες και ξεκίνησαν να μου στέλνουν προσφορές. Αυτή την στιγμή έχω 5 GB με απεριόριστα και 2000 SMS με 18,45€ Να την πάρεις την προσφορά. Λήγει σε έναν γνωστό σε ένα μήνα του λήγει το καρτο συμβόλαιο αλλά δεν έχει έρθει κάποια προσφορά στην εφαρμογή ούτε sms. Έχει πάει παραπάνω η τιμή του λόγω επιδότησης συσκευής... Τώρα δεν θέλει συσκευή καθώς είναι μεγάλη η τιμή... Αν έρθει προσφορά στον Γερμανό γίνεται να ενεργοποιηθεί? Τι πρέπει να κάνει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 hour ago, panakart said: Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε πρόταση στην εφαρμογή με 10 GB, απεριόριστη ομιλία και 2000 SMS με 18,19€. Πως σας φαινεται? Το ΝΕΟ έχει τα ίδια με 19 χωρίς δέσμευση συμβολαίου ή 7gb αντί για 10 με 16€ 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 39 minutes ago, elkons said: Να την πάρεις την προσφορά. Λήγει σε έναν γνωστό σε ένα μήνα του λήγει το καρτο συμβόλαιο αλλά δεν έχει έρθει κάποια προσφορά στην εφαρμογή ούτε sms. Έχει πάει παραπάνω η τιμή του λόγω επιδότησης συσκευής... Τώρα δεν θέλει συσκευή καθώς είναι μεγάλη η τιμή... Αν έρθει προσφορά στον Γερμανό γίνεται να ενεργοποιηθεί? Τι πρέπει να κάνει; Μπορεί να πάει στον Γερμανό και να ρωτήσει τις προσφορές φαίνονται για το νούμερο του και να ενεργοποιήσει μια από αυτές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts