chrismasgr Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Δεν υποστηρίζω τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν σου φαίνεται λογικό ότι για να σου δώσει την επιδότηση πρέπει να τσοντάρεις και εσύ?? Πώς?? Βάζοντας σου μεγαλύτερο πάγιο για να σου πάρουν πίσω ότι σου δώσουν τώρα!! Δυστυχώς φίλε μου δεν γίνεται αλλιώς όσο οι λογαριασμοί σου κυμαίνονται στα ποσά αυτά!! Όχι δεν είναι λογικό. Γιατί σε άλλους τους δίνει επιδότηση 100 € στο βασικό ενώ σέ άλλους δεν δίνει. Σε μένα από το πρόγραμμα 15 λεπτών με υποχρέωσε να πάω στο πρόγραμμα 90 για να έχω 100 € επιδότηση. Σ'εναν φίλο πιο πάνω είναι στο πρόγραμμα 120 και τον υποχρεώνει να πάει στο πρόγραμμα 180 για 100 ψωρο ευρώ το ίδιο με μένα που είμαι στο 90. Και το κυριότερο κάποιους τους στέλνουν επιστολή. Σε μένα ποτέ δεν μου έστειλαν μεχρι που πήρα τυχαία τηλέφωνο για να μου πουν ότι δικαιούμαι επιδότηση.Αλήθεια γιατί δεν στέλνουν σ'ολους επιστολή. Μήπως στέλνουν στους ακριβούς λογαριασμούς ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Απο όποιον Provider και αν έχεις κάνει την σύνδεση (Oteshop Γερμανός Sanyocm Spacephone Πλαίσιο κ.τ.λ.) δικαιούσαι επιδότηση!! Οχι παντα, εγω εκανα περυσι συνδεση cosmote στο Πλαισιο και τωρα δικαιουμαι επιδοτηση μονο απο καταστημα Cosmote, στο Πλαισιο δεν τους εμφανιζει οτι εχω επιδοτηση. Πηρα και στο 1212 και μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω απο αλλου ανανεωση συμβολαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Οχι παντα, εγω εκανα περυσι συνδεση cosmote στο Πλαισιο και τωρα δικαιουμαι επιδοτηση μονο απο καταστημα Cosmote, στο Πλαισιο δεν τους εμφανιζει οτι εχω επιδοτηση. Πηρα και στο 1212 και μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω απο αλλου ανανεωση συμβολαιου. Αν αφήσεις να περάσουν 20 ημέρες και μετά ξαναπάς Πλαίσιο θα μπορέσεις να κάνεις απο εκεί την αναβάθμιση αν και δεν βλέπω το λόγο να περιμένεις!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Δικαιουμαι επιδοτηση εδω και 1,5 μηνα και χτες που πηγα στο Πλαισιο μου ειπαν οτι δεν εχω επιδοτηση. (Απο Cosmote με παιρνουν καθε 10 μερες και μου λενε ποια κινητα μπορω να παρω) Ο λογος που θελω να κανω αναβαθμιση απο εκει ειναι το Μxp220, το οποιο δεν το δινει η Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Δικαιουμαι επιδοτηση εδω και 1,5 μηνα και χτες που πηγα στο Πλαισιο μου ειπαν οτι δεν εχω επιδοτηση. (Απο Cosmote με παιρνουν καθε 10 μερες και μου λενε ποια κινητα μπορω να παρω) Ο λογος που θελω να κανω αναβαθμιση απο εκει ειναι το Μxp220, το οποιο δεν το δινει η Cosmote Δηλαδη αλλο τα καταστηματα ote-shops και αλλο τα καταστηματα κοσμοτε ε? Γιατι και εμενα μου ειπαν μονο απο καταστημα κοσμοτε..δηλαδη ειναι τα καταστηματα που ειναι μαζι με τον Οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 ....Καλησπέρα σας, άλλο τα Cosmote-shops κι άλλο τα Ote-shops, εάν σε ενημερώσανε ότι εξυπηρετείσαι απο Cosmote, κάλεσε το 801-11-97000, και θα σε βοηθήσουν... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά έχω μια επιδότηση 110ε, και θέλω να πάρω το κ750.Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα παραπάνω πρέπει να δώσω? Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά έχω μια επιδότηση 110ε, και θέλω να πάρω το κ750.Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα παραπάνω πρέπει να δώσω? 382 - 110 = 272 θα πρέπει να δώσεις ...αν και συνηθως το αγοράζεις λιγο φθήνοτερα απ αυτή τη τιμή :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Όχι δεν είναι λογικό. Γιατί σε άλλους τους δίνει επιδότηση 100 € στο βασικό ενώ σέ άλλους δεν δίνει. Σε μένα από το πρόγραμμα 15 λεπτών με υποχρέωσε να πάω στο πρόγραμμα 90 για να έχω 100 € επιδότηση. Σ'εναν φίλο πιο πάνω είναι στο πρόγραμμα 120 και τον υποχρεώνει να πάει στο πρόγραμμα 180 για 100 ψωρο ευρώ το ίδιο με μένα που είμαι στο 90. Και το κυριότερο κάποιους τους στέλνουν επιστολή. Σε μένα ποτέ δεν μου έστειλαν μεχρι που πήρα τυχαία τηλέφωνο για να μου πουν ότι δικαιούμαι επιδότηση.Αλήθεια γιατί δεν στέλνουν σ'ολους επιστολή. Μήπως στέλνουν στους ακριβούς λογαριασμούς ; Ένας θεός ξέρει σε ποιούς στέλνουν ειδοποίηση για επιδότηση και σε ποιούς όχι. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πάιρνω επιδότηση 100€, αφού πήρα τηλέφωνο στο 13838 χωρίς να έχει έρθει απολύτως κανένα χαρτί μαζί με το λογαριασμό. Πρόγραμμα 150, πολύ σπάνια να υπερβώ τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας. Συμπληρώνω: Μπράβο στην Cosmote!!! Σήμερα πήρα μέσω της επιδότησης ένα Siemens M65, 38€ (100€ ήταν η επιδότηση) και ανοίγω τη σακούλα και τι να δώ: ΔΩΡΟ το γνήσιο car kit! Αυτό πρέπει να έχει τουλάχιστον 20€ αν δεν κάνω λάθος! Να ναι καλά, και το χρειαζόμουνα! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Εδώ μπορούμε να αναφέρουμε, να ρωτάμε, να συζητάμε οτιδήποτε έχει σχέση με τις συνδέσεις συμβολαίου της Cosmote! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_apo Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ OTE-SHOP ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ SHARP. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ OTE-SHOP ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SHARP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Παιδιά ανανέωσα το συμβολαιο μου και απο το 90 πηγα στο 240.Ξέρει κανείς πότε αρχίζει να ισχύει ο χρόνος ομιλίας?Εγώ μηδενιζω 23 και ανανέωσα καπου 1-2. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Οχι, η Cosmote δεν δινει συσκευες sharp. Εξ' αλλου, τα sharp κυκλοφορουν στη χωρα μας μονο σε εκδοση vodafone-Live! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 κανονικά κάθε 23 θα μηδενίζεις. Αλλά μέχρι τις 23 θα πληρώσεις επιπλέον προπληρωμένο πάγιο για τις 22 μέρες επιπλέον. Έχεις 22/30 των 240 λεπτών διαθέσιμα μέχρι τιην πρώτη 23...Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cobras Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Παιδιά έχω μια επιδότηση 110ε, και θέλω να πάρω το κ750.Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα παραπάνω πρέπει να δώσω? Θα δωσεις 382 - 110 -110 * 18 % = 252.2 € ακριβως... Παράθεση Η λογική του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Cobras πως υπολογίζεις την επιδότηση γιατί θέλω και εγώ να το κάνω σ'ένα κινητό. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Προσθετεις 19% στην επιδοτηση που εχεις και στη συνεχεια αφαιρεις απο το συνολικο ποσο. Για το παραδειγμα πιο πανω: 382 - (110 + 110*19%) = 251,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 (edited) Eixa anoiksei palaiotera ena paromoio thread...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78535 Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για το πρόγραμμα 240+120 της cosmote στο οποίο μεταπήδησα πρόσφατα (από Cosmote 90). Οι απορίες μου αφορούν αυτά τα 120 λεπτά επιπλέον. Έχω δηλώσει 2 αριθμούς για αυτά τα 120 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι έχω 60 λεπτά για κάθε αριθμό ή ότι μπορώ να μιλήσω 100 με τον έναν και 20 με τον άλλον χωρίς να χρεωθώ επιλέον; Επίσης αν εξαντληθεί ο χρόνος ομιλίας για αυτά τα νούμερα αλλά έχει περισσέψει χρόνος ομιλίας από τα 240 λεπτά, θα μετρήσουν σε αυτόν ή θα χρεωθώ επιπλέον; Λίγο δύσκολες οι ερωτήσεις μου αλλά ελπίζω ότι κάποιος θα ξέρει. Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για το πρόγραμμα 240+120 της cosmote στο οποίο μεταπήδησα πρόσφατα (από Cosmote 90). Οι απορίες μου αφορούν αυτά τα 120 λεπτά επιπλέον. Έχω δηλώσει 2 αριθμούς για αυτά τα 120 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι έχω 60 λεπτά για κάθε αριθμό ή ότι μπορώ να μιλήσω 100 με τον έναν και 20 με τον άλλον χωρίς να χρεωθώ επιλέον; Επίσης αν εξαντληθεί ο χρόνος ομιλίας για αυτά τα νούμερα αλλά έχει περισσέψει χρόνος ομιλίας από τα 240 λεπτά, θα μετρήσουν σε αυτόν ή θα χρεωθώ επιπλέον; Λίγο δύσκολες οι ερωτήσεις μου αλλά ελπίζω ότι κάποιος θα ξέρει. Τα 120 λεπτά που έχεις προς τους 2 αριθμούς που έχεις δηλώσει τα καταναλώνεις όπως θέλεις, μπορείς να τα μιλήσεις και όλα δηλαδή μόνο με τον έναν από τους δύο αυτούς αριθμούς. Αν όμως εξαντληθούν θα αρχίσεις να χρεώνεσαι όταν τους καλείς ακόμα και αν έχεις υπόλοιπο από τα 240 κανονικά λεπτά τους προγράμματός σου... :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Cool, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις και την γρήγορη απάντηση. :) Παράθεση Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIFONAS2 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 An pao exoteriko prepi na doso egiisi gia to roaming(plirono metritis toys logariasmoys) kai kati allo exoteriko an paro einai sto dorean xrono thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Moy fainetai pos gia na mporei na leitoyrghsei h karta SIM,otan eisai pelaths symvolaioy,prepei na eksofloyntai oi logariasmoi kathe mhnos,aytomatos,meso pistotikhs kartas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Καλησπέρα σας....όταν καλούμε από το εξωτερικό όχι δεν αφαιρείται από το δωρεάν χρόνο ομιλίας, καθώς είσαι δικτυωμένος με άλλο δίκτυο και όχι της Cosmote, για την ενεργοποίηση της περιαγωγής (Roaming), καλείς δυο μέρες πριν ταξιδέψεις, και το ενεργοποιείς έως 29 μέρες maximum...αυτό με την πιστωτική ή την εγγύηση δεν υφίσταται πλέον...Thanks God.... :rolleyes: Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts