DaRkWeAvEr Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μόλις μίλησα με μια υπάλληλο της Cosmote για να κάνω σύνδεση στο πρόγραμμα Απεριόριστα 35 και με ενημέρωσε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω αύριο τη σύνδεση γιατί υπάρχει περίπτωση ("99% όπως μου είπε") να εμφανιστεί μια Πασχαλινή προσφορά με 10 έκπτωση στο πάγιο. Δεν γνωρίζω αν είναι μόνο για νέους συνδρομητές ή και για υπάρχοντες ή αν είναι αποκλειστικά για το πρόγραμμα που έχω επιλέξει εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 δεν εχεις να χασεις τιποτα να πειμενεις μια μερα. σιγουρα καποιες προσφορες θα βγουν εν οψη πασχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Σχετικά με τις επιδοτήσεις, μόλις τώρα διάβασα ένα μήνυμα στο ebill στο section Ανανέωση Σύμβασης Σύνδεσης Ανανεώστε τώρα τη Σύμβαση της σύνδεσής σας, αξιοποιώντας την επιδότηση 90€ όπως εσείς επιθυμείτε: είτε επιλέγοντας ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο, είτε επιλέγοντας τη δυνατότητα πίστωσης του ποσού στο λογαριασμό σας σε 12 μηνιαία ισόποσα μέρη. Θέλοντας να σας παρέχουμε πάντα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε υψηλότερης επιδότησης, η οποία να μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 580€ για μια από τις συσκευές SAMSUNG OMNIA II - i8000 & χάρτες, HTC Magic, APPLE IPHONE 3G 16GB, APPLE IPHONE 3G 8GB, APPLE IPHONE 3GS 16GB, APPLE IPHONE 3GS 32GB , επιλέγοντας κάποιες από τις ειδικότερες προσφορές μας. Δεν γνωρίζω αν προσφέρουν κάποια ουσιαστική επιδότηση ή αν είναι θέμα marketting. Edited March 17, 2010 by Cue changed ebill url to https Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 https ειναι για το ebill και οχι http (ο συνδεσμος σου δεν δουλευει) :happy: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μόλις μίλησα με μια υπάλληλο της Cosmote για να κάνω σύνδεση στο πρόγραμμα Απεριόριστα 35 και με ενημέρωσε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω αύριο τη σύνδεση γιατί υπάρχει περίπτωση ("99% όπως μου είπε") να εμφανιστεί μια Πασχαλινή προσφορά με 10 έκπτωση στο πάγιο. Δεν γνωρίζω αν είναι μόνο για νέους συνδρομητές ή και για υπάρχοντες ή αν είναι αποκλειστικά για το πρόγραμμα που έχω επιλέξει εγώ. Και εγώ περιμένω αρκετές ημέρες οποιαδήποτε Πασχαλινή προσφορά για να κάνω ενα καρτοκινητό σύνδεση στο απεριόριστα 35.Οπότε όποιος εχει φρέσκα νεα μας ενημερώνει. Μίλησες με υπάλληλο της cosmote απο κατάστημα cosmote? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Σχετικά με τις επιδοτήσεις, μόλις τώρα διάβασα ένα μήνυμα στο ebill στο section Ανανέωση Σύμβασης Σύνδεσης Εγώ γιατί δε μπορώ να βρώ πουθενά κανένα section Ανανέωση Σύμβασης Σύνδεσης; :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Έχει λήξει η 12μηνη σύμβασή σου από την τελευταία φορά που έκανες ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Έχει λήξει η 12μηνη σύμβασή σου από την τελευταία φορά που έκανες ανανέωση? Έληξε στις 10 Μαρτίου... :rolleyes: Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι την επόμενη τους πήρα τηλέφωνο και τους "απείλησα" με προθυμία φορητότητας.. Μου είπαν ότι θα "επανεξετάσουν την επιδότησή μου και θα μου απαντήσουν μέσα σε 10 μέρες". Ακόμα με παίρνουν! Δε θα βγάλουν καμιά πασχαλινή προσφορά Vodafone και Wind; Έχω φύγει με τις μπάντες! 10 χρόνια συμβόλαιο Cosmote με ψιχουλο-επιδοτήσεις και ΜΟΝΟ μια φορά ζήτησα επανεξέταση και με σύνδεσαν με NYC! :mad: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Και εγώ περιμένω αρκετές ημέρες οποιαδήποτε Πασχαλινή προσφορά για να κάνω ενα καρτοκινητό σύνδεση στο απεριόριστα 35.Οπότε όποιος εχει φρέσκα νεα μας ενημερώνει. Μίλησες με υπάλληλο της cosmote απο κατάστημα cosmote? Mίλησα με υπάλληλο Cosmote από το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ερωτηση κρίσεως. Στα ovi maps έχω απενεργοποιήσει τη συνδεση στο ιντερνετ κατα την εισοδο και οντως το σηματακι διπλα στο σημα δορυφόρου (που και καλα δειχνει οταν συνδέεσαι) ειναι μονιμως off. Παρόλα αυτα, καθε φορα που απλα ανοιγω το προγραμμα και το κλείνω, αν παω στο "μητρωο" του τηλεφωνου, βλέπω πως κανει ενα μικρο κατεβασμα kb, της ταξεως των 5-6kb... αντε καποιες φορες να δω και μεχρι 9kb. Τα αναφερει ως "ληφθεντα". Βλεπω και 1-2kb ως "σταλθέντα". Και Διπλα γραφει "τυπος: πακ. cosmote internet"... Γιατι το κανει αυτο? Χρεώνομαι? Μπορει να βγει εντελως off εστω και αυτο το μικρο κατεβασμα kb? Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ερωτηση κρίσεως. Στα ovi maps έχω απενεργοποιήσει τη συνδεση στο ιντερνετ κατα την εισοδο και οντως το σηματακι διπλα στο σημα δορυφόρου (που και καλα δειχνει οταν συνδέεσαι) ειναι μονιμως off. Παρόλα αυτα, καθε φορα που απλα ανοιγω το προγραμμα και το κλείνω, αν παω στο "μητρωο" του τηλεφωνου, βλέπω πως κανει ενα μικρο κατεβασμα kb, της ταξεως των 5-6kb... αντε καποιες φορες να δω και μεχρι 9kb. Τα αναφερει ως "ληφθεντα". Βλεπω και 1-2kb ως "σταλθέντα". Και Διπλα γραφει "τυπος: πακ. cosmote internet"... Γιατι το κανει αυτο? Χρεώνομαι? Μπορει να βγει εντελως off εστω και αυτο το μικρο κατεβασμα kb? Το κάνει αυτό διότι συνδέεται μέσω GPRS το κινητό σου με το A-GPS προκειμένου να σε εντοπίσει ποιο γρήγορα ο δορυφόρος και γενικά να σε βγάλει στο κοντινότερο σημείο. Αλλάζει από την ρύθμιση εντοπισμός θέσης που το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Αλλάζει από την ρύθμιση εντοπισμός θέσης που το κινητό σου. Που το βρισκω αυτο φιλε μου? N82 εχω. Edit: Το βρηκα αλλα τι πειράζω? Πηγα "Μεθοδοι εντοπισμου θεσης" Εχει 4 επιλογες: Bluetooth GPS, υποβοηθουμενο GPS, Ενσωματωμενο GPS, βασει δικτύου. Από ολα αυτα μονο το bluetooth GPS δεν ειναι τικαρισμενο. Επισης στο "διακομιστης εντοπισμου" λέει σημειο προσβασης (cosmote internet) και "Διευθυνση διακομιστη" (supl.nokia.com) Τι αλλαζω...? 2o edit... Τελικα απενεργοποιησα και το "υποβοηθουμενο gps" και το "βασει δικτυου" και αφησα ενεργοποιημενο μονο το "ενσωματωμενο GPS". Το δοκιμασα και οντως δεν μου εκανε καμια χρεωση. Και μεταξυ μας, δεν παρατηρησα και καποια καθυστερηση στο να βρει σημα. Τα ιδια οπως και πριν. Ευχαριστω πολυ alany για την βοηθεια. Edited March 17, 2010 by madvinegar Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Μολις ειδα διαφημηση της Cosmote για -10 ευρω εκτωση στα παγια για 1 χρονο......αλλα δεν καταλαβα εαν ισχυει για ολα τα προγραμματα και για παλιους χρηστες ή μονο για νεες συνδεσης....... Εχει καποιος υποψην του?....γιατι ηδη διαφημηζεται στην τηλεοραση Μολις ειδα διαφημηση της Cosmote για -10 ευρω εκτωση στα παγια για 1 χρονο......αλλα δεν καταλαβα εαν ισχυει για ολα τα προγραμματα και για παλιους χρηστες ή μονο για νεες συνδεσης....... Εχει καποιος υποψην του?....γιατι ηδη διαφημηζεται στην τηλεοραση Επειδη ξαναειδα μολις τη διαφημιση αναφερει εκπτωση 10 ευρω σε παγια ανω των 35 ευρω για νεες συνδεσης για ανανεωσης συμβολαιων......για 1 χρονο Το ερωτημα ειναι εαν ειναι και εχτρα το 10% των smartplay ή ακυρωνετε εξυπνα ;) οπως εγινε με το -5 ευρω οταν ηθελες να παρεις την προσφορα της εκπτωσης -5 ευρω στα προγραμματα internet the go..... Edited March 17, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μολις ειδα διαφημηση της Cosmote για -10 ευρω εκτωση στα παγια για 1 χρονο......αλλα δεν καταλαβα εαν ισχυει για ολα τα προγραμματα και για παλιους χρηστες ή μονο για νεες συνδεσης....... Εχει καποιος υποψην του?....γιατι ηδη διαφημηζεται στην τηλεοραση Για νέες συνδέσεις από το απεριόριστα 35 και πάνω θα υπάρχει έκπτωση 10 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο. Σύμφωνα με το 1212 μπορούν να έχουν την έκπτωση και οι συνδρομητές που έχουν το δικαίωμα της ανανέωσης συμβολαίου και κάνουν αλλαγή προγράμματος σε απεριόριστα 35 και πάνω. Για τους συνδρομητές που θα κάνουν απλή αλλαγή πακέτου ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Όλα αυτά μέχρι 3/4/2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μολις ειδα διαφημηση της Cosmote για -10 ευρω εκτωση στα παγια για 1 χρονο......αλλα δεν καταλαβα εαν ισχυει για ολα τα προγραμματα και για παλιους χρηστες ή μονο για νεες συνδεσης....... Εχει καποιος υποψην του?....γιατι ηδη διαφημηζεται στην τηλεοραση Πράγματι μόλις την είδα και εγώ ,και αναφέρει για το απεριόριστα 35 και πάνω!Αν θελήσει κάποιος να κάνει συνδεση στο 35 και θελήσει να πάρει αντι συσκευής έκπτωση πόσο θα φτάσει το απεριόριστα 35? 35€Πάγιο - 10€ Εκπτωση -Έκπτωση αντι επιδότησης=? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ωραια... Ξαναρχομαι εδω και ρωταω....... Επειδη αρκετοι εχουν εκπτωση απο smartplay 20% απο καθε συνδεση....ισχυει η επιπλεον εκπτωση των 10 ευρω ή εαν την παρεις χανεις το εκπτωτικο 20% ή 10% ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για μια απλη εκπτωση 1 χρονου οπως εγινε εξυπνα με την εκπτωση των 5 ευρω στα προγραμματα internet the go που αρκετοι την πατησαν περνοντας εκτωση 5 ευρω(περιπου το ιδιο για χαμηλα προγραμματα)χανοντας το 20% απο μεγαλυτερα προγραμματα με φυσικα καλυτερη εκπτωση ανω των 5 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πράγματι μόλις την είδα και εγώ ,και αναφέρει για το απεριόριστα 35 και πάνω!Αν θελήσει κάποιος να κάνει συνδεση στο 35 και θελήσει να πάρει αντι συσκευής έκπτωση πόσο θα φτάσει το απεριόριστα 35? 35€Πάγιο - 10€ Εκπτωση -Έκπτωση αντι επιδότησης=? Πολύ σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εγώ που έκανα αίτηση για φορητότητα στο 35αρι το απόγευμα λέτε να μου περάσουν την προσφορά?? θα τους πάρω τηλ αύριο... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πολύ σωστά. Καρα-συμφέρει για όποιον θέλει σύνδεση χωρίς συσκευή :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πολύ σωστά. To ξέρεις σίγουρα οτι αφαιρείται απο το ηδη μειωμένο πάγιο και η έκπτωση αντι για συσκευή?Αν ναι τότε θα πάω αύριο να κάνω σύνδεση στο 45 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εγώ που έκανα αίτηση για φορητότητα στο 35αρι το απόγευμα λέτε να μου περάσουν την προσφορά?? θα τους πάρω τηλ αύριο... Μάλλον όχι. Δεν χάνεις όμως τίποτα με το να ρωτήσεις. To ξέρεις σίγουρα οτι αφαιρείται απο το ηδη μειωμένο πάγιο και η έκπτωση αντι για συσκευή?Αν ναι τότε θα πάω αύριο να κάνω σύνδεση στο 45 Αποδίδονται και οι 2 εκπτώσεις.Απο αύριο ξεκινά η προσφορά, μπορείς να κάνεις τη σύνδεσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Για όποιον ενδιαφέρεται. Σε επικοινωνία μου με την Cosmote για το προηγούμενο μήνυμά μου περί έξτρα επιδότησης για το iPhone. Συγκεκριμένα το 3GS 16Gb από ~570 το δίνουν ~370 εφόσον παραμείνω στο i35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δηλαδή εγώ που έκανα ανανέωση στο Απεριόριστα 35 την Τρίτη (16/3), δεν υπάρχει τρόπος να επωφεληθώ της νέας πρόσφοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Λογικά όχι, αλλά δε χάνεις και κάτι αν τους στείλεις π.χ. κάποιο..."παραπονιάρικο" e-mail :p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 παιδια εχω απεριοριστα 35 μπορω να βλεπω αν καποιος αριθμός ειναι κοσμοτε με καποιο sms?οπως γινεται για να βλέπω και απο το whats up αν ειναι whats up?και αν ναι υπάρχει χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts