Jump to content

Πως να κερδίσετε "δωρεάν" € με το ΓΕΡΜΑΝΟΣ G App


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το ΓΕΡΜΑΝΟΣ G App, πιθανότατα το έχετε ήδη ακούσει ή δει κάπου online. Καθώς, όμως, "βομβαρδιζόμαστε" από νέες εφαρμογές επιβράβευσης/πιστότητας καθημερινά, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε το πως λειτουργούν και το πως μπορεί να επωφεληθεί ο καταναλωτής από αυτές. Δοκίμασα το G App για μερικούς μήνες και ιδού ένα μικρό recap.

 

Τα προγράμματα πιστότητας, όπως αυτό του G App, ουσιαστικά "επιστρέφουν" κάποια λεφτά των αγορών στον καταναλωτή, αλλά και τον επιβραβεύουν με πόντους για απλά πράγματα όπως την αλληλεπίδρασή μαζί τους ανά τακτά διαστήματα κ.λπ. Οι διάφοροι πόντοι δεν είναι ενα διαφημιστικό τρικ, αλλά μεταφράζονται σε πραγματικά χρήματα, με τα οποία μπορείτε να κάνετε αγορές. Στο G App, συγκεκριμένα, 2.500 πόντοι είναι €5, 5.000 πόντοι είναι €10 κ.ο.κ. Έτσι, όσους περισσότερους πόντους κερδίζετε, τόσο περισσότερα χρήματα θα έχετε για να ξοδέψετε σε αγορές.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/78007/2.jpg

 

Πως κερδίζετε πόντους στο G App: Υπάρχουν απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε πόντους, πέρα από το να αγοράσετε κάτι. Αγοράζοντας οτιδήποτε μέσω του G App, κάθε €1 που ξοδεύετε, αντιστοιχεί σε 5 πόντους. Αν, λοιπόν, ξοδέψετε €100, αυτομάτως παίρνετε πίσω €1 (500 πόντους). Το 1% της επιστροφής μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά δεν παύει να είναι μια "μόνιμη" έκπτωση που μπορείτε να έχετε σε κάθε αγορά σας από τα καταστήματα που συνεργάζονται με το G App. Φασούλι το φασούλι...

 

http://content.myphone.gr/photo/full/78006/g-app.jpg

 

Μπορείτε, όμως, να κερδίσετε πόντους και χωρίς αγορές. Αρκεί, για παράδειγμα, να ανοίγετε το G App στο κινητό σας μια φορά την εβδομάδα για να κερδίζετε 50 πόντους. Είναι σχεδόν €5 το χρόνο, αλλά συνδυαστικά με όλα τα υπόλοιπα, θα συγκεντρώσετε ένα ικανό ποσό. Αν καλέσετε ένα φίλο σας να εγκαταστήσει το G App, κερδίζετε 600 πόντους. Στα γενέθλιά σας, κερδίζετε 1000 πόντους, έτσι, ως δώρο! Και αν δεν το έχετε ακόμα, μόνο κατά την εγκατάσταση, μπορείτε να κερδίσετε 400 πόντους. Είδατε πως μαζεύονται σιγά σιγά; Όταν μαζέψετε αρκετούς πόντους και θέλετε να τους εξαργυρώσετε, τους μετατρέπετε σε κουπόνια. Ο κωδικός του κουπονιού σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και έτσι να γλιτώσετε αρκετά χρήματα!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/78008/archeio-lipsis.jpg

 

Μέσω του G App θα βρείτε διαγωνισμούς και προσφορές που "τρέχουν" ανά χρονική περίοδο. Μπορεί να σας ενδιαφέρουν πολύ, μπορεί όχι και τόσο... αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν σε κληρώσεις, να κερδίσετε δώρα αλλά και επιπλέον πόντους. Οι προσφορές "τρέχουν" διαρκώς και σε πολλά είδη προϊόντων, ή από συγκεκριμένα καταστήματα. Ορισμένες εβδομάδες μπορείτε να κερδίσετε διπλάσιους πόντους με τις αγορές σας, ή απλώς να "πέσετε" πάνω σε μια μεγάλη έκπτωση προϊόντος για την οποία δε θα μαθαίνατε αλλιώς. Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε δωροεπιταγές αρκετών ευρώ για φαγητό/εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, χώρους στάθμευσης, ενοικίαση αυτοκινήτων και πολλά ακόμη!

 

Τέλος, το G App έχει και τα G Stories, οδηγούς και videos/reviews από γνωστούς δημιουργούς περιεχομένου στην Ελλάδα, για τεχνολογία, video games και πολλά, ακόμη, θέματα!

 

Μάθετε περισσότερα για το ΓΕΡΜΑΝΟΣ G App και κατεβάστε το για Android ή iOS από εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Οκ, μας πεισατε...

:lol::lol::lol:

 

Δεν χαλαω ουτε 1 λεπτο απο τη ζωη μου, γι'αυτες τις ψ@@@@εφαρμογες!

Του lidl, του γερμανου, της κιτσας της τζαβελαινας, και ουτω καθεξης!

 

Οποιος ζει για πλακα σε αυτη τη ζωη, και θελει να πετα το χρονο του σε αηδιες ολκης, ειναι ελευθερος να το κανει φυσικα.

Ο καθενας ζει οπως θελει. Σεβαστες ολες οι επιλογες.

 

Να προτεινω στο Γερμανο και λοιπους,

να δινουν στο τελος και ενα βιβλιο δωρο,

'πως να γινεται πλουσιοι απο το internet'.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...