H2SO4 Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 22 ώρες πριν, hercoulis said: Ήθελα να το γράψω, επειδή βρίσκεστε έξω γίνετε όλο αυτό. Καλά, δεν ειναι δικααιολογια αυτο. Εξω η οχι, RBT πάντα πρεπει να έχει... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) Κοζάνη Εσωτερικός χώρος σε καφέ. Και στην πλατεία της Κοζάνης Edited December 29, 2025 by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 38 minutes ago, memoriesradio said: Κοζάνη Εσωτερικός χώρος σε καφέ. Και στην πλατεία της Κοζάνης Ωραιοτατα 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!Σας παραθέτω την πρώτη μέτρηση της νέας χρονιάς από την Θήβα σε σπίτι σε εσωτερικό χώρο πέντε λεπτά από το ιστορικό κέντρο της πόλης 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Ξάνθη 4 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Σιδηροδρομικός Σταθμός Λάρισας 5G 4G Σιδηροδρομικός Σταθμός Θήβας, μέσα στο τρένο. Σιδηροδρομικός Σταθμός Οινόης, μέσα στο τρένο 11 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Μα ρωτήσω ρε παιδιά επειδή το είδα και εγώ την τροποποίηση για την κεραία εκεί που μένω και είδα την τροποποίηση της άδειας για συνεγκατάσταση με NOVA και οταν ολοκληρωθεί η nova που έχω θα πιάνει χάλια ταχύτητα μιας και θα χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό της vodafone μιας και έχω και vodafone και πιάνει χάλια 4 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Στα Γιάννενα τα έχουν κάνει π…ανα. Θέλει ταλέντο να μπορείς με δύο micro που καλύπτουν μια ολόκληρη πόλη(!) να διαλύεις ένα δίκτυο. Να είναι άχρηστο μέσα στο κέντρο και οι άλλες να δίνουν πόνο Προφανώς μιλάω για τα 4G micro στο γήπεδο του Πας Γιάννενα τα οποία καλύπτουν υπερβολικά μεγάλη περιοχή και είναι άξιο απορίας το πως γίνεται αυτό ενώ είναι δηλωμένα εκκχο στην ΕΕΤΤ. Το έχω ξαναναφερει πριν λίγες μέρες το θέμα αλλά δεν ξέρω αν έχει γίνει και συζήτηση παλιότερα για το πώς γίνεται ένα PCI (το 82) από ένα παλιό 4G micro καλύπτει πολλά χιλιόμετρα. Η ουσία είναι πως ειδικά στο κέντρο στα Γιάννενα, αλλά και παραέξω, έτσι και συνδεθείς σε 4G θα είναι κατά 90-95% το PCI 82 και σε αφήνει χωρίς δεδομένα. Ούτε καν push notifications. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) 30 minutes ago, panos.k2 said: Στα Γιάννενα τα έχουν κάνει π…ανα. Θέλει ταλέντο να μπορείς με δύο micro που καλύπτουν μια ολόκληρη πόλη(!) να διαλύεις ένα δίκτυο. Να είναι άχρηστο μέσα στο κέντρο και οι άλλες να δίνουν πόνο Προφανώς μιλάω για τα 4G micro στο γήπεδο του Πας Γιάννενα τα οποία καλύπτουν υπερβολικά μεγάλη περιοχή και είναι άξιο απορίας το πως γίνεται αυτό ενώ είναι δηλωμένα εκκχο στην ΕΕΤΤ. Το έχω ξαναναφερει πριν λίγες μέρες το θέμα αλλά δεν ξέρω αν έχει γίνει και συζήτηση παλιότερα για το πώς γίνεται ένα PCI (το 82) από ένα παλιό 4G micro καλύπτει πολλά χιλιόμετρα. Η ουσία είναι πως ειδικά στο κέντρο στα Γιάννενα, αλλά και παραέξω, έτσι και συνδεθείς σε 4G θα είναι κατά 90-95% το PCI 82 και σε αφήνει χωρίς δεδομένα. Ούτε καν push notifications. Ειδικά τα micro στο γήπεδο κάνει μεγάλη ζημιά, συμφωνώ. Στη κεραία του ΟΤΕ στο κέντρο έχει θέμα, λίγο πιο κάτω σε έναν φίλο Cosmote και Nova θερίζουν και η Vodafone με το ζόρι 100Mbps με μπουκωμένη N78 και αρνητικό SNR πολλές φορές και εννοείται εναλλαγές με Λιγκιάδες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Edited 2 Ιανουαρίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου (edited) 11 ώρες πριν, elkons said: Ειδικά τα micro στο γήπεδο κάνει μεγάλη ζημιά, συμφωνώ. Στη κεραία του ΟΤΕ στο κέντρο έχει θέμα, λίγο πιο κάτω σε έναν φίλο Cosmote και Nova θερίζουν και η Vodafone με το ζόρι 100Mbps με μπουκωμένη N78 και αρνητικό SNR πολλές φορές και εννοείται εναλλαγές με Λιγκιάδες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ε τι sinr περίμενες με τόσες παρεμβολές; Ανά πάσα στιγμή σε γυρνάει σε 4G και τελειωσες. Μα να είσαι τώρα στη Μιχαηλ Αγγέλου και τη Χαριλάου τρικουπη, τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης και να πιάνεις 3mbps 4G; Είμαστε σοβαροί; Για την Ν78 που λες δε ξέρω αν είναι θέμα μπουκώματος γιατί κάτω από την κεραία που είχα μετρήσει πριν λίγες μέρες τα ίδια έδιναν. Απλά η Nova όταν απομακρύνεσαι την κρατάει την Ν78 και είναι πολύ καθαρο το σήμα της. Όπως και η Cosmote φυσικά. Παράδειγμα στα καφέ στη πλατεία Μαβιλη, η Vodafone παίζει από 4 διαφορετικές κεραίες στο ίδιο σημείο, η Nova παίζει σταθερά και μόνο από τον ΟΤΕ με αισθητά πιο καθαρό σήμα και Ν78 στα 300-400mbps. Η Cosmote έχει ένα micro εκεί που κάνει πάντα en-dc με Ν78 από ΟΤΕ και πιάνει τρομερές ταχύτητες. Edited 3 Ιανουαρίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, panos.k2 said: Στα Γιάννενα τα έχουν κάνει π…ανα. Θέλει ταλέντο να μπορείς με δύο micro που καλύπτουν μια ολόκληρη πόλη(!) να διαλύεις ένα δίκτυο. Να είναι άχρηστο μέσα στο κέντρο και οι άλλες να δίνουν πόνο Προφανώς μιλάω για τα 4G micro στο γήπεδο του Πας Γιάννενα τα οποία καλύπτουν υπερβολικά μεγάλη περιοχή και είναι άξιο απορίας το πως γίνεται αυτό ενώ είναι δηλωμένα εκκχο στην ΕΕΤΤ. Το έχω ξαναναφερει πριν λίγες μέρες το θέμα αλλά δεν ξέρω αν έχει γίνει και συζήτηση παλιότερα για το πώς γίνεται ένα PCI (το 82) από ένα παλιό 4G micro καλύπτει πολλά χιλιόμετρα. Η ουσία είναι πως ειδικά στο κέντρο στα Γιάννενα, αλλά και παραέξω, έτσι και συνδεθείς σε 4G θα είναι κατά 90-95% το PCI 82 και σε αφήνει χωρίς δεδομένα. Ούτε καν push notifications. Φίλος με Vodafone + Cosmote στα Ιωάννινα, για δεδομένα παίζει με κοσμοτε κυρίως γιατί πάει πιο γρήγορα και δεν σέρνεται μια. Με 4G+ συσκευή, που να είχε και 5G. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 42 minutes ago, Nikolas14 said: Φίλος με Vodafone + Cosmote στα Ιωάννινα, για δεδομένα παίζει με κοσμοτε κυρίως γιατί πάει πιο γρήγορα και δεν σέρνεται μια. Με 4G+ συσκευή, που να είχε και 5G. Λιγκιάδες μόνο να φτιάξουνε ακόμα παίζει με τη παλιά κεραία η Cosmote. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Φίλος με Vodafone + Cosmote στα Ιωάννινα, για δεδομένα παίζει με κοσμοτε κυρίως γιατί πάει πιο γρήγορα και δεν σέρνεται μια. Με 4G+ συσκευή, που να είχε και 5G. Κι εγώ το ίδιο. Cosmote προσωπικό και μας άλλαξαν πρόσφατα τα εταιρικά σε Vodafone από Nova. Η Vodafone πολύ κατώτερη τόσο από την Cosmote αλλά κι από την Nova. Και το θέμα είναι ο σχεδιασμός τους. Τίποτε άλλο. Edited 3 Ιανουαρίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Σταθμός Λαρίσης, Αθήνα (μέτρηση από εχθές) Σε εσωτερικό χώρο στην Καλλιθέα Υμηττού 39, Καισαριανή, σε καφετέρια Βλέπω ότι η Voda ξεκίνησε να αξιοποιεί τα έξτρα 30 MHz n78 που έχει διαθέσιμα! 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Μέτρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Κάθισα με παρέα στο Urban απέναντι από τα Public (Βόλος) και το κινητό με μια γραμμή 5G δεν μπορούσε να ανοίξει τίποτα. Το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και όταν την έκλεισα πήγε σε edge. Μετά το γύρισα σε 4G από τις ρυθμίσεις αλλά πάλι δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε σελίδα. Θυμάμαι και παλιότερα, ενάμιση χρόνο πριν περίπου που είχα ξαναπαει σ' αυτό το μαγαζί η ίδια κατασταση. Η nova στο ίδιο σημείο φουλ 5G και έκανα τη δουλειά μου με το δεύτερο κινητό. Στην Τάκη Οικονομάκη δεν είχα θέματα, παλιότερα εκεί η Vodafone ήταν αθλιοτατη. 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Lyricmyth19 said: Κάθισα με παρέα στο Urban απέναντι από τα Public (Βόλος) και το κινητό με μια γραμμή 5G δεν μπορούσε να ανοίξει τίποτα. Το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και όταν την έκλεισα πήγε σε edge. Μετά το γύρισα σε 4G από τις ρυθμίσεις αλλά πάλι δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε σελίδα. Θυμάμαι και παλιότερα, ενάμιση χρόνο πριν περίπου που είχα ξαναπαει σ' αυτό το μαγαζί η ίδια κατασταση. Η nova στο ίδιο σημείο φουλ 5G και έκανα τη δουλειά μου με το δεύτερο κινητό. Στην Τάκη Οικονομάκη δεν είχα θέματα, παλιότερα εκεί η Vodafone ήταν αθλιοτατη. Φαντάζομαι η κάλυψη είναι από περιφερειακό σταθμό. Εκει η Nova έχει βάλει σταθμό και παίζει καλά. Το σημείο θέλει προσοχή γιατί είναι σημαντικό (έχει κίνηση). 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, Lyricmyth19 said: Κάθισα με παρέα στο Urban απέναντι από τα Public (Βόλος) και το κινητό με μια γραμμή 5G δεν μπορούσε να ανοίξει τίποτα. Το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και όταν την έκλεισα πήγε σε edge. Μετά το γύρισα σε 4G από τις ρυθμίσεις αλλά πάλι δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε σελίδα. Θυμάμαι και παλιότερα, ενάμιση χρόνο πριν περίπου που είχα ξαναπαει σ' αυτό το μαγαζί η ίδια κατασταση. Η nova στο ίδιο σημείο φουλ 5G και έκανα τη δουλειά μου με το δεύτερο κινητό. Στην Τάκη Οικονομάκη δεν είχα θέματα, παλιότερα εκεί η Vodafone ήταν αθλιοτατη. 5 ώρες πριν, mixtri said: Φαντάζομαι η κάλυψη είναι από περιφερειακό σταθμό. Εκει η Nova έχει βάλει σταθμό και παίζει καλά. Το σημείο θέλει προσοχή γιατί είναι σημαντικό (έχει κίνηση). Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Μέσα στο entra αυτό https://myphone.gr/forum/topic/186065/page/413/?tab=comments#comment-7400832 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 8 minutes ago, hercoulis said: Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Μέσα στο entra αυτό https://myphone.gr/forum/topic/186065/page/413/?tab=comments#comment-7400832 Δυστυχώς σημείo που οπωσδήποτε πρέπει να βελτιώσει. Άμα δεν είχα το δεύτερο κινητό θα γυρνούσαμε σε εποχές "μπορείτε να μου πείτε τον κωδικό του wifi;". 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) On 4/1/2026 at 4:07 ΜΜ, Lyricmyth19 said: Δυστυχώς σημείo που οπωσδήποτε πρέπει να βελτιώσει. Άμα δεν είχα το δεύτερο κινητό θα γυρνούσαμε σε εποχές "μπορείτε να μου πείτε τον κωδικό του wifi;". Η Vodafone με τις κινήσεις στο κόψιμο των πολλών GB που κάνει δείχνει ότι το δίκτυο δεν αντέχει άλλο. Και εξηγούμαι σε αυτό. Η Vodafone την παραμονή πρωτοχρονιάς το πρωί στη Χαριλάου δεν είχε δίκτυο στο πατρικό μου. Το κινητό το πρωί κολλημένο σε Edge. στην αλλαγή χρονιάς στο λευκό πύργο που ήμουν δεν χτυπούσε κλήσεις, δεδομένα επίσης σε 4G δεν πέρναγε τίποτα. Ότι κλήσεις έκανα ήταν με κοσμοτε. Πάμε συνέχεια, στα λαδάδικα μέσα το 5G δούλευε, όπως και στο Mazu στη παραλία με καλές ταχύτητες γύρω στα 200-300Mbos Down. Συνεχίζουμε στο Vogue τη παρασκευή που έχει Ν1 και παραδίπλα έχει Ν78 στο Met Hotel και στη Πύλη Αξιού. Και σήμερα πάλι στη Χαριλάου η κεραία στο γηπεδο του Άρη, έπειτα από μικρή διακοπή ρεύματος έπεσε και αυτή και σέρνεται τελείως. Αύριο που θα έχει αγώνα κύπελλο Ελλάδος ΑΡΗΣ με Παναιτωλικός μεσημέρι πάλι το δίκτυο θα είναι μόνο για κλήσεις και sms. Edited 5 Ιανουαρίου by Nikolas14 10 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, Nikolas14 said: Πύλη Αξιού Παολα δεν έχει εκεί τώρα; Πως ήταν; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου On 6/1/2026 at 5:33 ΜΜ, panos.k2 said: Παολα δεν έχει εκεί τώρα; Πως ήταν; Δεν πήγα, πήγα στο Vogue με Ζευγαρα. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καθοδόν από Θεσσαλονίκη προς Άμφισσα - Αίγιο. 1. ΜΜΕ: δρόμοι ανοιχτοί. ΓΤΠ! 2. Κατερίνη: κλειστά. Περιφερειακά γύρω γύρω όλοι. 3. Κοιλάδα Τεμπών: κλειστά, ανάβαση από κατσάβραχα για Ραψάνη. 4. Λάρισα - Βόλος από τον παλιό. Μέτρηση Λάρισα - Βόλου. Σαπίλα! Το τυρί χαλασμένο. Το κρασί παλιό. 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 55 minutes ago, memoriesradio said: Ούτε 1000, ντορπης πράγματα! Σαπίλα 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην παρέα. Έκανε κάποιος πρόσφατα αίτημα φορητότητας να φύγει από vf? Τι αντιπροσφορά έλαβε και από ποιον αριθμό τον κάλεσαν; Μήπως κάποιος ξέρει τον αριθμό για τις αντιπροσφορές της voda? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts