Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά ήταν η voda-nova με τόσο κόσμο. Στην cosmote ούτε το volte δεν έπαιζε. 

Speedtest δεν έκανα. 

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη με Σχολαρίου, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης αλλά δεν είμαι σίγουρος τι περιοχή θεωρείται. 

spacer.pngspacer.png

4g

spacer.pngspacer.png

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

24 minutes ago, marios239 said:

Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη με Σχολαρίου, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης αλλά δεν είμαι σίγουρος τι περιοχή θεωρείται. 

spacer.pngspacer.png

4g

spacer.pngspacer.png

Αμπελόκηποι από αυτή τη πλευρά, από την πάνω μεριά Νεάπολη. Ν78 μάλλον από Σταυρούπολη να έρχεται δίπλα από τον ΟΤΕ.

On 3/12/2025 at 2:56 ΜΜ, CaptainNickGR said:

μέτρηση από το φορητό βαν στην πλατεία αριστοτελους, αυτό είναι πριν την συναυλία του Ρέμου 

https://www.speedtest.net/result/i/6863376154

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ύψος αριστοτελους στην Πειραιώς και εθνική απέναντι από το πρώην ΑΤ Λευκού Πύργου https://www.speedtest.net/result/i/6864681302

Έξω από το Electra Palace με πολύ κόσμο https://www.speedtest.net/result/i/6864688349

Μοναστηριού με Μιχαηλ Καλού https://www.speedtest.net/result/i/6865502221

Μέσα στο Onoma Hotel https://www.speedtest.net/result/i/6865548647

πλατεία Χαριλάου από τη γνωστή μη αναβαθμισμένη κεραία στο γήπεδο Άρη https://www.speedtest.net/result/i/6865815256

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Κλειστή η Ν78, όπως και άλλες στον Πειραιά, αυξημένη ping και χαμηλό upload 

IMG_5850.png

Καταρρακτώδης βροχή, ο Πειραιάς κατέρρευσε 

IMG_5853.png

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Κλειστή η Ν78, όπως και άλλες στον Πειραιά, αυξημένη ping και χαμηλό upload 

IMG_5850.png

Καταρρακτώδης βροχή, ο Πειραιάς κατέρρευσε 

IMG_5853.png

Και Θήβα καταρρακτωδης βροχή με μικρά διαστήματα ψιχάλας. Από το πρωί αυτό το μοτίβο. Τόση βροχή είχαμε να δούμε στην Θήβα από την εποχή του Ντάνιελ τον Σεπτέμβριο του 2023 πριν δύο χρόνια δηλαδή. Από τα δίκτυα είμαστε καλά πάντως αντέχουν ακόμα

8 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Και Θήβα καταρρακτωδης βροχή με μικρά διαστήματα ψιχάλας. Από το πρωί αυτό το μοτίβο. Τόση βροχή είχαμε να δούμε στην Θήβα από την εποχή του Ντάνιελ τον Σεπτέμβριο του 2023 πριν δύο χρόνια δηλαδή. Από τα δίκτυα είμαστε καλά πάντως αντέχουν ακόμα

Καλημέρα. Εδώ έγινε χαμός μέσα στο βράδυ, Κερατσίνι, Πειραιάς Νίκαια, Άλιμος, Νέος Κόσμος και Μοσχάτο πλημμύρισαν, για περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο Πειραιάς έμεινε χωρίς ρεύμα γιατί κεραυνός χτύπησε υποσταθμό, αλλά η vf Βάραγε 100αρια ακόμα και την ώρα της διακοπής.

Καλλιθέα δεν είχα ρεύμα (σύνορα με Μοσχάτο) και είχα δεδομένα, από 23:00 μέχρι 01:00 έτρεξα κάποια test και όλα ήταν στο φυσιολογικό, γύρω στα 100-150mbps που έχει συνήθως η περιοχή. 

2 ώρες πριν, paanos said:

Καλλιθέα δεν είχα ρεύμα (σύνορα με Μοσχάτο) και είχα δεδομένα, από 23:00 μέχρι 01:00 έτρεξα κάποια test και όλα ήταν στο φυσιολογικό, γύρω στα 100-150mbps που έχει συνήθως η περιοχή. 

Μάλλον έχουν γεννήτριες 

Αυτα ειναι γούστααααα για τη μετρηση αναφερομαι

🤣

Screenshot_20251205_225219_NetMonster.jpg

Screenshot_20251205_225209_Speedtest.jpg

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

6 minutes ago, elkons said:

Disconnected, καίει καθόλου; Αλλιώς θα είναι κάτι άλλο.

Το πηρα σημερα και σουρνεται🤣

Γιατι δεν εμφανιζει τη ν78 ο σναπντραγκον??

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

2 minutes ago, Nickchris36 said:

Το πηρα σημερα και σουρνεται🤣

Γιατι δεν εμφανιζει τη ν78 ο σναπντραγκον??

Ωπ τωρα το ειδα. Μεγια, να το χαρείς!

Γενικά εννοεις που δεν εμφανίζει στο Netmonster την μπαντα στο 5G ή μένει Disconnected;

1 minute ago, elkons said:

Ωπ τωρα το ειδα. Μεγια, να το χαρείς!

Γενικά εννοεις που δεν εμφανίζει στο Netmonster την μπαντα στο 5G ή μένει Disconnected;

Ευχαριστω πολυ,ναι γιατι δε φαινεται η ν78 εχω ακουσει πως με τον σναπντραγκον φαινονται ολες.

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

1 minute ago, Nickchris36 said:

Ευχαριστω πολυ,ναι γιατι δε φαινεται η ν78 εχω ακουσει πως με τον σναπντραγκον φαινονται ολες.

Περίεργο. Δεν συνδέεται δηλαδή; Στείλε αν μπορείς Service menu (*#0011#) και επέλεξε τη SIM της Vodafone.

Με S23 Ultra έδινε όλες τις μπάντες στο LTE, στο 5G δεν φαίνεται σε ποια μπάντα είσαι μόνο αν είναι Disconnected ή οχι. 

5 minutes ago, elkons said:

Περίεργο. Δεν συνδέεται δηλαδή; Στείλε αν μπορείς Service menu (*#0011#) και επέλεξε τη SIM της Vodafone.

Με S23 Ultra έδινε όλες τις μπάντες στο LTE, στο 5G δεν φαίνεται σε ποια μπάντα είσαι μόνο αν είναι Disconnected ή οχι. 

Μ λεει προβλημα η μη εγκυρος κωδικος 

Συνδεεται απλα ειχα ακουσει με τον ελιτ πως φαινονται ολες οι μπαντες στο νετ

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

4 minutes ago, Nickchris36 said:

Μ λεει προβλημα η μη εγκυρος κωδικος 

Ρε μπας και το έβγαλε η Samsung;

Σε εμένα ανοίγει με Android 16.

5 minutes ago, Nickchris36 said:

Συνδεεται απλα ειχα ακουσει με τον ελιτ πως φαινονται ολες οι μπαντες στο νετ

Δεν θα μου εκανε εντύπωση να μη εμφανίζει μπάντα, σε Mediatek η Samsung δε δίνει ΤΑ. Δεν ξέρω γιατί κάνει τέτοιους περιορισμούς. Σε Samsung με Snapdragon δεν έχω δει ποτέ να λέει Ν band στο Netmonster μέχρι στιγμής. Ελπίζω να είσαι η εξαίρεση. 

2 ώρες πριν, elkons said:

Δεν θα μου εκανε εντύπωση να μη εμφανίζει μπάντα, σε Mediatek η Samsung δε δίνει ΤΑ. Δεν ξέρω γιατί κάνει τέτοιους περιορισμούς. Σε Samsung με Snapdragon δεν έχω δει ποτέ να λέει Ν band στο Netmonster μέχρι στιγμής. Ελπίζω να είσαι η εξαίρεση. 

Τι να πω...

Μετρηση εξωτερικα 

Βεβαια ειναι και αργα..

Screenshot_20251206_015726_NetMonster.jpg

Screenshot_20251206_015722_Speedtest.jpg

Screenshot_20251206_015615_Speedtest.jpg

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

5414 eNb -Δραμα. 

Καινούργια. Ή μετανομασια της παλαιάς. Βλέπω έβαλε και 900mhz στο 4G -10mhz

Screenshot_20251206_091910_NetMonster.jpg

Screenshot_20251206_091710_Service mode RIL.jpg

Samsung S21 Ultra

Πρέπει να αναβαθμίστηκε το enb 1333 κοντά στη Μπότσαρη (Θεσσαλονίκη). 

Από b1, b3 που είχε βλέπω ότι έχει καταγραφεί πλέον και b8, b20, b28 για vf, και b7, b20, b28 για Nova. 

Ξέρει κανείς αν έβαλαν και την n78 που έχουν δηλώσει;

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

On 5/12/2025 at 10:20 ΜΜ, elkons said:

Δεν το έβγαλε, αυτό γίνεται όταν επιλέξει ο χρήστης advanced protection. Αν το κλείσεις δουλεύει και πάλι ο debug κωδικός.

10 ώρες πριν, doganos said:

Πολύ καλή φωτογραφία για CellMapper!

Θυμάστε που σας έλεγα πως θα σας ενημερώσω μόλις τοποθετηθεί η μία από τις δύο κεραίες στην Θήβα. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε πριν λίγες ημέρες αυτή στην συνοικία συνοικία Άγιοι Θεόδωροι δηλαδή αν δεν κάνω λάθος λιγότερο από δίμηνο από τότε που βγήκε η άδεια. Είναι σε στυλ καμινάδας. Περιμένουμε και την άλλη να τοποθετηθεί στα Σφαγεία. Πάντως αυτή που ήδη τοποθετήθηκε,δυστυχώς,προέκυψαν προβλήματα με τους κατοίκους οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση της. Πρώτη φορά στην Θήβα υπάρχουν αντιδράσεις για κεραία εντός του αστικού ιστού. Εδώ στο κέντρο με το τέρας με την καλή έννοια στο κτήριο της Cosmote Telekom και δεν κουνήθηκε φύλλο. Λογικά θα παραμείνει αν είναι νόμιμη. Και λογικά θα είναι αφού έχει άδεια,έγκριση από τον Δήμο κλπ