elkons Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 38 minutes ago, cmvr said: Πάντως, όσο και να μου τη δίνει η εταιρία για τις ανοησίες που κάνει παραμένει καλύτερη στις περιοχές μου στο upload και ότι πιάνει ανεβάζει. Ένα γρήγορο video upload που έπρεπε να ανεβάσω μέσω vpn στo σερβερ της δουλειάς. Και είπαμε tethering σε συσκευή με exynos 1380 όχι κάτι εξωτικό δηλαδή σε modem. Πολλές φορές πιστεύω ότι η Vodafone δίνει προταιρεότητα στο Upload εκεί που μπουκώνει κάνει ανωμαλίες τύπου 10/40 (dow/ul) tethering μέσω USB ή ασύρματα; κομπλέ φαίνεται αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό ρουτερ με wifi 6 ή να το έχεις με Ethernet στον υπολογιστή. Με καλή προσφορά βέβαια και χωρίς τον χαζό κόφτη της καρτοκινητής. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 8 minutes ago, elkons said: Πολλές φορές πιστεύω ότι η Vodafone δίνει προταιρεότητα στο Upload εκεί που μπουκώνει κάνει ανωμαλίες τύπου 10/40 (dow/ul) tethering μέσω USB ή ασύρματα; κομπλέ φαίνεται αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό ρουτερ με wifi 6 ή να το έχεις με Ethernet στον υπολογιστή. Με καλή προσφορά βέβαια και χωρίς τον χαζό κόφτη της καρτοκινητής. Μην μου πεις ότι εσύ είσαι ο Ηλίας από τον Νόμο Εύβοιας που παίζει στο Deal;;;; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 7 minutes ago, aektzhs 1 said: Μην μου πεις ότι εσύ είσαι ο Ηλίας από τον Νόμο Εύβοιας που παίζει στο Deal;;;; (ΕΛΣΤΑΤ) από την απογραφή του 2021, ο πληθυσμός της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ανέρχεται σε 213.179 κατοίκους. Είναι δυνατόν να υπάρχει ένας Ηλίας σε ολόκληρο τον νομό ανάμεσα σε τόσο κόσμο 🤣 Όχι μαν δεν είμαι εγώ 😛 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 1 ώρα πριν, elkons said: (ΕΛΣΤΑΤ) από την απογραφή του 2021, ο πληθυσμός της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ανέρχεται σε 213.179 κατοίκους. Είναι δυνατόν να υπάρχει ένας Ηλίας σε ολόκληρο τον νομό ανάμεσα σε τόσο κόσμο 🤣 Όχι μαν δεν είμαι εγώ 😛 Είχα μία ελπίδα ότι ήσουν εσύ και λέω αν κερδίσει τις 70.000 ευρώ θα μας βοηθούσε. Πόσο μάλλον αν πήγαινε και στο εικοστό τρίτο κουτί και κέρδιζε τις 140 χιλιάδες ευρώ. Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε 😅😅😅😅 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Είχα μία ελπίδα ότι ήσουν εσύ και λέω αν κερδίσει τις 70.000 ευρώ θα μας βοηθούσε. Πόσο μάλλον αν πήγαινε και στο εικοστό τρίτο κουτί και κέρδιζε τις 140 χιλιάδες ευρώ. Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε 😅😅😅😅 Κρίμα που δεν ήμουν εγώ τότε 😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου παίζει να έβαλαν καινουργια κεραια; Cellmapper δεν υπάρχει. Θα περασω καμια βολτα σημερα. Βεβαια το μερος δεν μου κανει και πολυ στρατηγικο αλλα θα δειξει. 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Τελικά δεν είδα τίποτα 2 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Καλημέρα από Ξάνθη... Κιμμέρια συγκεκριμένα. nPerf εργάζεται πυρετωδώς... Ξάνθη - Παλιά πόλη (Ελιά) Ξεκινάει με 200+ Mbps και γονατίζει στα ~70Mbps. Όσες φορές κι αν το δοκίμασα. 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Εντάξει, έχει και κίνηση το δίκτυο. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα από Ξάνθη... Κιμμέρια συγκεκριμένα. nPerf εργάζεται πυρετωδώς... Ξάνθη - Παλιά πόλη (Ελιά) Ξεκινάει με 200+ Mbps και γονατίζει στα ~70Mbps. Όσες φορές κι αν το δοκίμασα. Πάλι καλά. Χριστούγεννα στο ίδιο εστιατόριο, δεν έβγαζες κλήση. Καλά, τόσο ονομαστό είναι τελικά εκεί αυτό, ε; Γκουρμεδο κατάσταση, αλλά καλό φαγητό γενικά. Οι πατάτες τύπου γαριδάκι δεν μου αρέσουν στα πιάτα τους απλά. 😜 Edited 28 Μαΐου by johnny_htc 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα από Ξάνθη... Κιμμέρια συγκεκριμένα. nPerf εργάζεται πυρετωδώς... Ξάνθη - Παλιά πόλη (Ελιά) Ξεκινάει με 200+ Mbps και γονατίζει στα ~70Mbps. Όσες φορές κι αν το δοκίμασα. Την τελευταία φορά που πέρασα από τη περιοχή γτπ ήταν οι βικτους στην πλατεία. Νότια παίζουν πολύ καλύτερα από την κοσμοτε. Γενικά όπως σε όλες τις επαρχιακές και μη πόλεις θέλεις δύο δίκτυα για να είσαι καλά παντού. Στην Καβάλα εκτός από το λιμάνι ανατολικά από εκεί ήταν όλες γτπ με μονοψήφια και η κοσμοτε μαζί και στην Εγνατία ήταν και χειρότερη. Γενικά για πέταμα όλες είναι. Πολλές συσκευές 5g και χωρίς πύκνωση δικτύου και γκάζια στον σταθμό αυτά γίνονται. Για 20 ευρώ το μέγιστο όλες μαζί είναι. Edited 28 Μαΐου by cmvr 13 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα από Ξάνθη... Κιμμέρια συγκεκριμένα. nPerf εργάζεται πυρετωδώς... Ξάνθη - Παλιά πόλη (Ελιά) Ξεκινάει με 200+ Mbps και γονατίζει στα ~70Mbps. Όσες φορές κι αν το δοκίμασα. Όχι όχι δεν είναι κίνηση,έχει και δυνατό snr. Ρύθμιση θέλει. Μέσα Ιουνίου ξέρω θα περάσουν ότι χρωστάνε για Ρύθμιση εκεί. Να το είδες στην αρχή έδωσε το Upload στο Download και μετά το αντίθετο σκαμπασνευάσματα Θα στρώσει κάποια στιγμή πάντως. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 4 ώρες πριν, elkons said: Όχι όχι δεν είναι κίνηση,έχει και δυνατό snr. Ρύθμιση θέλει. Μέσα Ιουνίου ξέρω θα περάσουν ότι χρωστάνε για Ρύθμιση εκεί. Να το είδες στην αρχή έδωσε το Upload στο Download και μετά το αντίθετο σκαμπασνευάσματα Θα στρώσει κάποια στιγμή πάντως. Συμφωνούμε! Θα ζούμε άραγε μέχρι τότε να το δούμε; 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) Χθες και προχθές Ξάνθη. Εντός της πόλης 30-150Mbps. Λίγο πιο έξω πολύ καλύτερα. Εγνατία καλντερίμ ΓΤΠ όπως πάντα! Η δεξιά λωρίδα επικίνδυνη. Τουαλέτα στην παρκιδα στον Ευαγγελισμό (πριν τον προφήτη) κατεστραμμένα όλα. Σήμερα το πρωί Θεσσαλονίκη Αίγιο, σταθερή αξία, και με ανθρώπινες τουαλέτες ανά λίγα χιλιόμετρα. Τώρα Ε1 ΓΤΠ. Edited 30 Μαΐου by memoriesradio 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Καλησπέρα από Πειραιά, ταξίδεψα σήμερα εκτακτως λόγω νοσηλείας του πεθερού μου στο μπαλκόνι του σπιτιού, 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 48 minutes ago, Gv2008 said: Καλησπέρα από Πειραιά, ταξίδεψα σήμερα εκτακτως λόγω νοσηλείας του πεθερού μου στο μπαλκόνι του σπιτιού, Περαστικά και γρήγορα!!!! Καλή επιστροφή 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Χθες και προχθές Ξάνθη. Εντός της πόλης 30-150Mbps. Λίγο πιο έξω πολύ καλύτερα. Εγνατία καλντερίμ ΓΤΠ όπως πάντα! Η δεξιά λωρίδα επικίνδυνη. Τουαλέτα στην παρκιδα στον Ευαγγελισμό (πριν τον προφήτη) κατεστραμμένα όλα. Σήμερα το πρωί Θεσσαλονίκη Αίγιο, σταθερή αξία, και με ανθρώπινες τουαλέτες ανά λίγα χιλιόμετρα. Τώρα Ε1 ΓΤΠ. Στην Ξάνθη από το Ζ palace και κάτω και εκεί που είναι ο μασουτης και ο συνεργάτης του jumbo που είχα περάσει πιάνει 500 - 650αρια ανάλογα την ώρα από τον σταθμό 538. Για τη 13358 τη βγάζει στον προφήτη Ηλία στην Καστέλα το cellmapper στον Πειραιά. Αν έκανες βόλτα γυρω γυρω θα δεις είναι περίεργα τα πράγματα. Τώρα Θέλω να δω όταν θα ξανά ανέβω βόρεια Ελλάδα και πάω Αλεξανδρούπολη να δω αν έφτιαξε τα χάλια της στην παράλια που ήταν γτπ. 11 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 ώρα πριν, George6633 said: Περαστικά και γρήγορα!!!! Καλή επιστροφή Ευχαριστώ πολύ! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 53 minutes ago, cmvr said: Στην Ξάνθη από το Ζ palace και κάτω και εκεί που είναι ο μασουτης και ο συνεργάτης του jumbo που είχα περάσει πιάνει 500 - 650αρια ανάλογα την ώρα από τον σταθμό 538. Για τη 13358 τη βγάζει στον προφήτη Ηλία στην Καστέλα το cellmapper στον Πειραιά. Αν έκανες βόλτα γυρω γυρω θα δεις είναι περίεργα τα πράγματα. Τώρα Θέλω να δω όταν θα ξανά ανέβω βόρεια Ελλάδα και πάω Αλεξανδρούπολη να δω αν έφτιαξε τα χάλια της στην παράλια που ήταν γτπ. Τα ανέβασα στο nPerf τα περί Πειραιά. 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Παπάφη, ανάμεσα από Λιτοχώρου και Δοϊράνης, Θεσσαλονίκη. Πλέον προτιμάει n78 απ'την 1138 παρά τον πύργο του ΟΤΕ. Ίσως ρυθμίστηκε και η nova παρομοίως, γιατί πριν ήταν με n1. Παπάφη απέναντι απ' το μετρό. Πιο μέτριο αποτέλεσμα, και πάλι μια χαρά. Δεν περίμενα να έχει τόση κίνηση η 1077! Δείτε rsrq ενώ είναι δίπλα! 13 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου (edited) Έχουμε πρόβλημα στην Ξάνθη αυτή τη στιγμή με τις κλήσεις;; Edit: καλούσα σε Vodafone στην Ξάνθη και δεν έβγαζα γραμμή.. τεσπα τα κατάφερα.. Edited 2 Ιουνίου by cu2goup 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου 33 minutes ago, cu2goup said: Έχουμε πρόβλημα στην Ξάνθη αυτή τη στιγμή με τις κλήσεις;; Edit: καλούσα σε Vodafone στην Ξάνθη και δεν έβγαζα γραμμή.. τεσπα τα κατάφερα.. Να φανταστώ μεμονωμένο γεγονός που αφορά ένα και μόνο συνδρομητή στην Ξάνθη; Αν ναι, τότε οι λόγοι πολλοί, σημείο χωρίς σήμα, χωρίς μπαταρία, πρόβλημα στη συσκευή του, κατειλημμένη γραμμή, δίκτυο (αν και κάποια κεραία θα του έδινε έστω voice (gsm))... 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου Just now, memoriesradio said: Να φανταστώ μεμονωμένο γεγονός που αφορά ένα και μόνο συνδρομητή στην Ξάνθη; Αν ναι, τότε οι λόγοι πολλοί, σημείο χωρίς σήμα, χωρίς μπαταρία, πρόβλημα στη συσκευή του, κατειλημμένη γραμμή, δίκτυο (αν και κάποια κεραία θα του έδινε έστω voice (gsm))... Μιλάμε για σπίτι το οποίο γενικά έχει σήμα.. το αν αφορά έναν και μόνο δεν το ξέρω. Το κινητό ήταν κανονικά στην αναμονή και ερχόταν μηνύματα με κλήσεις.. τεσπα έστρωσε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου Ζάκυνθος,Άνω Βασιλικός,Παραλία Μπανάνα 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου Κέντρο Καστοριάς, δίπλα στην λίμνη. https://www.speedtest.net/result/i/6617567222 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts