cmvr Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Πάντως για να μην κράζουμε μόνο το υπερδίκτυο. Μόλις είχα επικοινωνία με Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη και έχει γεμίσει. Θέλουν άμεσα αναβάθμιση. Τουλάχιστον έκτος πόλης πάει καλά. Νοβα ονλυ 🤣 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Αλεξανδρούπολη έχει αρκετό καιρό θέμα σε σημεία με κίνηση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Στο μεταξύ βγήκε στα xiaomi το σηματάκι του Volte.. έχει καιρό και το πρόσεξα τώρα ή βγήκε τώρα; 🙂 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, cu2goup said: Στο μεταξύ βγήκε στα xiaomi το σηματάκι του Volte.. έχει καιρό και το πρόσεξα τώρα ή βγήκε τώρα; 🙂 Όντως;; Υποτίθεται 6δεν το εμφανίζει σε βοντα το σηματάκι 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 ώρες πριν, cu2goup said: Στο μεταξύ βγήκε στα xiaomi το σηματάκι του Volte.. έχει καιρό και το πρόσεξα τώρα ή βγήκε τώρα; 🙂 Στο δικό μου πάντως με sim vodafone δεν το βγάζει. Μήπως παίζει ρόλο και το OS. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Δεξιά Vodafone αριστερά Nova. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) ωραίο φαίνεται το 12 pro 5G ... περιμένω & εγώ ένα απλό xiaomi redmi 12 5G, όχι το pro Edited 2 ώρες πριν by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 7 minutes ago, babis3g said: ωραίο φαίνεται το 12 pro 5G ... περιμένω & εγώ ένα απλό xiaomi redmi 12 5G, όχι το pro Ίδιο είναι το λογισμικό απλά στο 12 pro έχουν καθυστερήσει να στείλουν hyperos 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 48 minutes ago, KrisB-free97 said: Στο δικό μου πάντως με sim vodafone δεν το βγάζει. Μήπως παίζει ρόλο και το OS. μήπως παίζει ρόλο κάτι στην ρύθμιση εδώ ? https://youtu.be/kScz1Jb1T20?si=Y9E4CckDRsZeLiyA&t=27 αλλά διαβάζω ότι και το πρωήν miui & to hyper εχουν ακόμα bugs...όταν έρθει το δικό μου θα ενημερώσω στο ανάλογο νήμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, babis3g said: μήπως παίζει ρόλο κάτι στην ρύθμιση εδώ ? https://youtu.be/kScz1Jb1T20?si=Y9E4CckDRsZeLiyA&t=27 αλλά διαβάζω ότι και το πρωήν miui & to hyper εχουν ακόμα bugs...όταν έρθει το δικό μου θα ενημερώσω στο ανάλογο νήμα Με Vodafone ποτέ σε κανένα δεν έδειχνε το VoLTE ως ένδειξη ακόμα και ανοιχτό να είναι. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Μήπως άλλαξε ο τρόπος εκπομπής σε κεραίες της Β Ελλάδας και βγάζει το Volte; Το λέω γιατί το παρατήρησα τώρα που βρέθηκα Θράκη. Και χωρίς κάποιο update στη συσκευή. Edited 2 ώρες πριν by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Εάν τύχει σήμερα να περάσεις και σε άλλες περιοχές πες μας Δεν νομίζω κάτι τέτοιο εφόσον πάντα δεν το εμφάνιζε ακόμα και ανοιχτό να είναι. @memoriesradio Εσένα σου δείχνει σήμερα η Vodafone VoLTE στο κινητό σ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Εάν τύχει σήμερα να περάσεις και σε άλλες περιοχές πες μας Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη δείχνει. 3 minutes ago, elkons said: Δεν νομίζω κάτι τέτοιο εφόσον πάντα δεν το εμφάνιζε ακόμα και ανοιχτό να είναι. Κανονίστε να ζητάτε αντικατάσταση sim για να δείχνει το σηματάκι όπως οι Novaκηδες όταν άλλαξε η Nova.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts