zerokill Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) 20 ώρες πριν, Harry636 said: Nova 33 Vodafone 33,6 cosmote 33 με σταθερη υπαρχει διαφορα και στην Cosmote η τιμή παει σιγουρα +7 ευρω πανω Edited 27 Νοέμβριος by zerokill 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, zerokill said: με σταθερη υπαρχει διαφορα και στην Cosmote η τιμή παει σιγουρα +7 ευρω πανω 33 e το νέο https://techmaniacs.gr/i-cosmote-epivevaionei-to-programma-me-pragmatika-aperiorista-gb/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 11 minutes ago, Harry636 said: 33 e το νέο https://techmaniacs.gr/i-cosmote-epivevaionei-to-programma-me-pragmatika-aperiorista-gb/ Περιμέναμε το techmaniacs.gr να μας το πει. Ο κράχτης για τις έξτρα sim, μέρα παρά μέρα άρθρο για το πώς να πάρετε όλοι έξτρα sim για την κάθε εταιρεία, και να μοιράζετε τα GB και μετά από λίγο καιρό ήρθαν οι κόφτες, οι αυξήσεις κτλ. Χαζοί ήταν εκεί στην Cosmote και Vodafone. Το πιο άθλιο tech site. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 17 minutes ago, Harry636 said: 33 e το νέο https://techmaniacs.gr/i-cosmote-epivevaionei-to-programma-me-pragmatika-aperiorista-gb/ Ναι αλλά αναφέρεται για Vodafone συμβόλαιο Για να συγκρίνεις σωστά το αντίστοιχο Red unlimited της Cosmote είναι το Gigamax unlimited 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Εν τω μεταξύ, καμία εταιρία δεν δίνει τα συμβόλαια κινητής στις τιμές site. Εγώ πήρα red unlimited στα 20€ με 3 πάγια δώρο. Και η κοσμοτε απ' όσο ξέρω γύρω στα 25-27€ παίζει μαζί με σταθερό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 3 minutes ago, marios239 said: Εν τω μεταξύ, καμία εταιρία δεν δίνει τα συμβόλαια κινητής στις τιμές site. Εγώ πήρα red unlimited στα 20€ με 3 πάγια δώρο. Και η κοσμοτε απ' όσο ξέρω γύρω στα 25-27€ παίζει μαζί με σταθερό. Και δε χαίρεσαι; Με Cosmote δηλ φορητότητα σταθερή με κινητά από άλλη εταιρεία το δίνουν 25-27€ μόνο; σε κατάστημα μιλάς όμως ή τηλεφωνικά ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Just now, elkons said: Και δε χαίρεσαι; Με Cosmote δηλ φορητότητα σταθερή με κινητά από άλλη εταιρεία το δίνουν 25-27€ μόνο; σε κατάστημα μιλάς όμως ή τηλεφωνικά ; Και βέβαια χαίρομαι! Απλώς επειδή είδα παραπάνω τη συζήτηση το ανέφερα. Off-topic Έχω καιρό να μιλήσω με cosmote. Μέσα Σεπτεμβρίου τόσο μου το έδιναν μαζί με 100αρα ftth. Τηλεφωνικά είχα πάρει προσφορά. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 20 minutes ago, elkons said: Και δε χαίρεσαι; Με Cosmote δηλ φορητότητα σταθερή με κινητά από άλλη εταιρεία το δίνουν 25-27€ μόνο; σε κατάστημα μιλάς όμως ή τηλεφωνικά ; Να χαίρομαι ; που η Vodafone το έδινε 25 ευρώ το μήνα η nova στα 27 και προσφορά στο one 28 και τώρα και οι 3 το έχουν στα 33 και έχουν καταργήσει τα unlimited πακέτα στην καρτοκινητή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Σε χαλάει Gigamax unlimited στα 25€? Η Cosmote έχει στη καρτοκινητή χωρίς κόφτες κλπ πριν γράψεις κάτι σιγουρέψου πως το λες σωστά 🙃 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 19 minutes ago, elkons said: Σε χαλάει Gigamax unlimited στα 25€? Η Cosmote έχει στη καρτοκινητή χωρίς κόφτες κλπ πριν γράψεις κάτι σιγουρέψου πως το λες σωστά 🙃 Το πρώτο ξεκινάει στα 41 ευρώ και για την καρτοκινητή το είχαν κόψη πριν το Πάσχα και έβαλαν μια προσφορά που λίγη τέλος του μήνα για απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ στα 25 Just now, Harry636 said: Το πρώτο ξεκινάει στα 41 ευρώ και για την καρτοκινητή το είχαν κόψη πριν το Πάσχα και έβαλαν μια προσφορά που λίγη τέλος του μήνα για απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ στα 25 Έχουμε δει και άτομα να τους δίνουν πρόγραμμα στα 12,5 αυτό δεν είναι για όλους ούτε όλοι έχουν σταθερό ή δύο τρία άτομα να πληρώνουν πχ πάγιο η δεν έχουν σταθερό ίντερνετ εκεί που μένουν 2 minutes ago, Harry636 said: Το πρώτο ξεκινάει στα 41 ευρώ και για την καρτοκινητή το είχαν κόψη πριν το Πάσχα και έβαλαν μια προσφορά που λίγη τέλος του μήνα για απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ στα 25 Έχουμε δει και άτομα να τους δίνουν πρόγραμμα στα 12,5 αυτό δεν είναι για όλους ούτε όλοι έχουν σταθερό ή δύο τρία άτομα να πληρώνουν πχ πάγιο η δεν έχουν σταθερό ίντερνετ εκεί που μένουν Υγ είχε και πρόγραμμα μόνο απεριόριστο ίντερνετ με 13,5 που αυτό δεν θα γυρίσει ποτέ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος (edited) On 27/11/2024 at 4:52 ΜΜ, elkons said: Σε χαλάει Gigamax unlimited στα 25€? Η Cosmote έχει στη καρτοκινητή χωρίς κόφτες κλπ πριν γράψεις κάτι σιγουρέψου πως το λες σωστά 🙃 Νομίζω έχω καλύτερη προφορά. 😇 Edited 28 Νοέμβριος by TakeOverNet 4 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Πως το κατάφερες; 😂 Σταθερή τιμή ή όχι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 12 minutes ago, TakeOverNet said: Νομίζω έχω καλύτερη προφορά. 😇 Μπράβο προσφορά είσαι η δεύτερη καλύτερη προσφορά που έχω από αυτούς. με τη συνδυασμό ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 5 minutes ago, elkons said: Πως το κατάφερες; 😂 Σταθερή τιμή ή όχι; Τι εννοείς με το σταθερή τιμή ή όχι; Ότι αλλάζει η τιμή κάθε μήνα; 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Όλους τους μήνες του συμβολαίου 10,18€ ή μετά τους 9 μήνες πχ ανεβαίνει η τιμή; 3 minutes ago, Harry636 said: Μπράβο προσφορά είσαι η δεύτερη καλύτερη προσφορά που έχω από αυτούς. με τη συνδυασμό Γιατί πόσα δίνες; Αν και η εικόνα είναι σε Cosmote συμβόλαιο όχι Vodafone που είμαστε σε αυτό το τοπικ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Σταθερή τιμή, με one, και μια επιπλέον data card (όχι extra). Αλλα για λάθος το κόβω. 🤫 Βεβαια πάντα τόσο έρχεται ο λογαριασμός. Οχι ότι κάνω τρελή χρήση. Όλη μέρα FTTH είμαι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Πες μας τι έκανες και πήρες τη τιμή Στο ίδιο αφμ το σταθερό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Τι εννοείς με το σταθερή τιμή ή όχι; Ότι αλλάζει η τιμή κάθε μήνα; Σε κάποιους έχουν κάνει και προσφορά που αλλάζει σημαντικά μετά από μερικούς μήνες (δηλαδή όχι απλά τιμαριθμική προσαρμογή). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, TakeOverNet said: Σταθερή τιμή, με one, και μια επιπλέον data card (όχι extra). Αλλα για λάθος το κόβω. 🤫 Βεβαια πάντα τόσο έρχεται ο λογαριασμός. Οχι ότι κάνω τρελή χρήση. Όλη μέρα FTTH είμαι. Ποιο λάθος από 0.01€/μήνα, επί 1 χρόνο, επί 2 γραμμές με ότι καλύτερο υπήρχε σε πρόγραμμα κινητής, στη Wind, πριν 10 περίπου χρόνια, δεν νομίζω...😉 Edited 28 Νοέμβριος by memoriesradio 5 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 21 minutes ago, memoriesradio said: Ποιο λάθος από 0.01€/μήνα, επί 1 χρόνο, επί 2 γραμμές με ότι καλύτερο υπήρχε σε πρόγραμμα κινητής, στη Wind, πριν 10 περίπου χρόνια, δεν νομίζω...😉 Προσωπικά είχα δει τα Χριστούγεννα του 23 προσφορά στο unlimited max κλπ με επιδότηση το iPhone pro max 8 και κάτι το μήνα μαζί με οπτική 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Ποιο απολα τα iphone ; WIND το 19 αν θυμάμαι καλά πριν την ένωση με τη NOVA είχα σταθερό λογαριασμό κινητής 5.60€ όλα απεριόριστα (είχα πάρει τη τιμή επειδή ήταν να κάνω φορητότητα αλλά πήρα καλές τιμές και έμεινα) Μετά την ένωση που έληξε ζητούσαν 28 νομίζω. Δεν έδιναν καλύτερο ούτως ή άλλως στο σπίτι ήταν κακό το σήμα,δήλωσα φορητότητα σε Cosmote δεν πήραν από NOVA ποτέ και πήρα τελικά Gigamax unlimited (είχα και ήδη σταθερή) 19,90 και μετά από κάτι μήνες 21.99€ Ωραία ήταν τότε 😅 Πέρυσι επίσης ένας γνωστός πήρε Vodafone Red unlimited όλα 16€ και μετά απο ένα χρόνο +2€ αύξηση κάτι τέτοιο, είχε σταθερή βέβαια εκεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 24 minutes ago, elkons said: Ποιο απολα τα iphone ; WIND το 19 αν θυμάμαι καλά πριν την ένωση με τη NOVA είχα σταθερό λογαριασμό κινητής 5.60€ όλα απεριόριστα (είχα πάρει τη τιμή επειδή ήταν να κάνω φορητότητα αλλά πήρα καλές τιμές και έμεινα) Μετά την ένωση που έληξε ζητούσαν 28 νομίζω. Δεν έδιναν καλύτερο ούτως ή άλλως στο σπίτι ήταν κακό το σήμα,δήλωσα φορητότητα σε Cosmote δεν πήραν από NOVA ποτέ και πήρα τελικά Gigamax unlimited (είχα και ήδη σταθερή) 19,90 και μετά από κάτι μήνες 21.99€ Ωραία ήταν τότε 😅 Μιλάμε για το πρόγραμμα της cosmote το iPhone 15 pro max 256 δεν πλήρωσε τίποτα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Χίλια Κάτι ευρώ επιδότηση 😐 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, TakeOverNet said: Νομίζω έχω καλύτερη προφορά. 😇 Και πολλά τους είναι τους σιχάθηκα όλους πια. Μεγάλοι μόνο στα λόγια τρύπες και υποστήριξη του πισινού. Σήμερα μαζί με τη βονταφον μου βγάλανε το λάδι. Καμία εταιρία δεν έλυσε κανένα πρόβλημα. Όταν δε δουλεύουν οι αρχές αυτά γίνονται. 8 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, elkons said: Χίλια Κάτι ευρώ επιδότηση 😐 Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος άμα έχεις συμβόλαιο για καιρό πόσες συνδέσεις έχεις κλπ θυμάμαι που κοίταγα ένα σίτε το καλοκαίρι και είχε ανεβάσει κάποιος ότι έδινε 12,5 Ε με 1250 Ε επιδοτήσει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts