marios239 Δημ. Δευτέρα στις 04:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:06 μμ 3 minutes ago, Nickchris36 said: Επιτέλους,αναβαθμίστηκε το ι εν μπι 2899 (τελευταία τρύπα του ζουρνα) μετά από πάρα πολλά έτη με απλή μπάντα είκοσι. Λογικά έχει αναβαθμιστεί και η νοντα αλλά δεν έχω εικόνα από εκείνη. Προς το παρόν είδα αυτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη βφ επιτέλους. Ε ναι ρε φίλε επιτέλους! Και τελικά δεν τους πήρε 2 μήνες! B3 δεν έβαλαν; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:08 μμ 1 minute ago, marios239 said: Ε ναι ρε φίλε επιτέλους! Και τελικά δεν τους πήρε 2 μήνες! B3 δεν έβαλαν; Δεν βλέπω β3 όχι.. 1 minute ago, Nickchris36 said: Δεν βλέπω β3 όχι.. 3 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 04:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:16 μμ 3 minutes ago, Nickchris36 said: Δεν βλέπω β3 όχι.. Δεν έβαλε b3 για εξοικονόμηση ενέργειας. Green network λέμε! Τσιγκουνιές ακόμα και στις αναβαθμίσεις ρε βοντα; Αν τύχει ποτέ κάνε και μια μέτρηση με nova από περιέργεια. Αναρωτιέμαι βασικά πως θα πάει από θέμα ταχύτητας γιατί σε n1,b20,b28 έχει ίδιο bandwidth με voda. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:18 μμ (edited) 2 minutes ago, marios239 said: Δεν έβαλε b3 για εξοικονόμηση ενέργειας. Green network λέμε! Τσιγκουνιές ακόμα και στις αναβαθμίσεις ρε βοντα; Αν τύχει ποτέ κάνε και μια μέτρηση με nova από περιέργεια. Αναρωτιέμαι βασικά πως θα πάει από θέμα ταχύτητας γιατί σε n1,b20,b28 έχει ίδιο bandwidth με voda. Δεν έχω νοντ πια🤪🎉🥳🤣 Θ πάρω κανένα φρι του γκοου να δούμε αν τυχει Edited Δευτέρα στις 04:19 μμ by Nickchris36 4 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Just now, Nickchris36 said: Δεν έχω νοντ πια🤪🎉🥳🤣 Ε λογικό. Έτσι πως πετσόκοψαν την καρτοκινητή τους... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:22 μμ 18 minutes ago, Nickchris36 said: Επιτέλους,αναβαθμίστηκε το ι εν μπι 2899 (τελευταία τρύπα του ζουρνα) μετά από πάρα πολλά έτη με απλή μπάντα είκοσι. Λογικά έχει αναβαθμιστεί και η νοντα αλλά δεν έχω εικόνα από εκείνη. Προς το παρόν είδα αυτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη βφ επιτέλους. Μέτρηση μέσα σπίτι. Πάρα πολύ καλά. Δύσκολο να μην έχει B3, μου κάνει αρκετή εντύπωση. Ίσως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Αλλά και να μην έχουν βάλει μια χαρά πάει, έχει και B8 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 04:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:23 μμ (edited) 1 minute ago, Gv2008 said: Πάρα πολύ καλά. Δύσκολο να μην έχει B3, μου κάνει αρκετή εντύπωση. Ίσως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Αλλά και να μην έχουν βάλει μια χαρά πάει, έχει και B8 Ναι μια χαρά είναι δεν έχω παράπονο .. Αυτό νομίζω και γω πως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η βτρια. Edited Δευτέρα στις 04:23 μμ by Nickchris36 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Just now, Nickchris36 said: Ναι μια χαρά είναι δεν έχω παράπονο .. Αυτό νομίζω και γω πως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η βτρια. Κοιτα αν μπει και B3 θα βαράει και 200αρια. Αντε και N78 εύχομαι. Η πράσινη έχει ακόμα χάλια σήμα και ελάχιστα mbps όπως είχε; Είναι αυτό που σου είχα πει πριν κάποιους μήνες, ότι όταν αναβαθμιζόταν η κεραία της Vf θα πήγαινε τρένο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 04:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:28 μμ 3 minutes ago, Gv2008 said: έχει και B8 Μη μπερδεύεσαι απ' το cellmapper. Το 8 με * σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί b8 αλλά για κάποιο δικό του λόγο το υποθέτει. Το κάνει σε πολλές κεραίες που μπορώ να πω με 100% σιγουριά ότι δεν εκπέμπουν b8. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:29 μμ 18 minutes ago, Nickchris36 said: Δεν βλέπω β3 όχι.. Εμφανίζει 3 στο κατέβασμα 10+20+10 μήπως έχει και b 20 ? ( δεν το ξέρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα) 1 minute ago, marios239 said: Μη μπερδεύεσαι απ' το cellmapper. Το 8 με * σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί b8 αλλά για κάποιο δικό του λόγο το υποθέτει. Το κάνει σε πολλές κεραίες που μπορώ να πω με 100% σιγουριά ότι δεν εκπέμπουν b8. Έχω δει b 8 στην Vodafone αλλά δεν την έχουν συνέχεια την έχω δει σε σημεία που έχει πολύ κόσμο. Ίσως να την αλλάζουν ανάλογα με το φόρτο ; 2g σε 4g ? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:32 μμ 1 minute ago, Harry636 said: Εμφανίζει 3 στο κατέβασμα 10+20+10 μήπως έχει και b 20 ? ( δεν το ξέρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα) Μάλλον θα είναι b28+n1+b20 . Κάποιες φορές το netmonster δε δείχνει σωστά το lte ca. 3 minutes ago, Harry636 said: Έχω δει b 8 στην Vodafone αλλά δεν την έχουν συνέχεια την έχω δει σε σημεία που έχει πολύ κόσμο. Ίσως να την αλλάζουν ανάλογα με το φόρτο ; 2g σε 4g ? Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Θα μπορούσαν να το κάνουν λογικά. Τους δίνει έξτρα 10mhz χωρίς κάποιο κόστος οπότε θα ήταν αρκετά έξυπνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 04:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:34 μμ Παιδιά δεν ξέρω Χριστό από εξειδικευμένα πράγματα..πάντως β3 δεν έχει εμφανισει 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Δευτέρα στις 04:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:36 μμ 4 minutes ago, marios239 said: Μάλλον θα είναι b28+n1+b20 . Κάποιες φορές το netmonster δε δείχνει σωστά το lte ca. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Θα μπορούσαν να το κάνουν λογικά. Τους δίνει έξτρα 10mhz χωρίς κάποιο κόστος οπότε θα ήταν αρκετά έξυπνο. Άμα θυμάμαι καλά την έβγαζε 15 MHz θα κοιτάξω άμα έχω κανένα screen shot για να σου πω σίγουρα 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 04:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:39 μμ 13 minutes ago, Gv2008 said: Κοιτα αν μπει και B3 θα βαράει και 200αρια. Αντε και N78 εύχομαι. Η πράσινη έχει ακόμα χάλια σήμα και ελάχιστα mbps όπως είχε; Είναι αυτό που σου είχα πει πριν κάποιους μήνες, ότι όταν αναβαθμιζόταν η κεραία της Vf θα πήγαινε τρένο. Ναι έτσι είναι η κόσμοτε ακόμα στη περιοχή,έχει αστάθεια δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.Ειδικα μέσα στα σπίτια. Όντως με τη βφ είμαι σειφ.Δε το κουνάω. 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:25 μμ 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Επιτέλους,αναβαθμίστηκε το ι εν μπι 2899 (τελευταία τρύπα του ζουρνα) μετά από πάρα πολλά έτη με απλή μπάντα είκοσι. Λογικά έχει αναβαθμιστεί και η νοντα αλλά δεν έχω εικόνα από εκείνη. Προς το παρόν είδα αυτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη βφ επιτέλους. Μέτρηση μέσα σπίτι. Καλορίζικη Αντε με το καλό Ν78 να δεις γιατί αν γεμίσει θα πέσει η απόδοση, ως πρώτη άποψη με τις μπάντες αυτές έχεις καλό αποτέλεσμα, κοντά είστε. Αν πάρεις νοντ δες αν έχει αυτή Β3 και αν έχει την ίδια ισχύ σήμα μέσα στο σπίτι με τη Vodafone. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:26 μμ 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: Ναι έτσι είναι η κόσμοτε ακόμα στη περιοχή,έχει αστάθεια δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.Ειδικα μέσα στα σπίτια. Όντως με τη βφ είμαι σειφ.Δε το κουνάω. Τελείωσε το τσίρκο, επιτέλους. Τώρα αρχίζει το πανηγύρι 🤪. Καλορίζικη και N78άρα εύχομαι σύντομα. Αν και μάλλον δεν θα της βάλουν αυτής, γιατί έχουν βγάλει για N78 είχα δει πάνω στης Cosmote που έχουν πετάξει συνεγκατάσταση, στην 3189 δηλαδή. Λογικά θα παίξουν με EN DC, αν ποτέ θυμηθούν να πειράξουν και αυτήν.. Πάντως B3 να μην της έβαλαν, δύσκολο. B7 ναι, παίζει να μην έβαλαν. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 06:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:38 μμ 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Επιτέλους,αναβαθμίστηκε το ι εν μπι 2899 (τελευταία τρύπα του ζουρνα) μετά από πάρα πολλά έτη με απλή μπάντα είκοσι. Λογικά έχει αναβαθμιστεί και η νοντα αλλά δεν έχω εικόνα από εκείνη. Προς το παρόν είδα αυτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη βφ επιτέλους. Μέτρηση μέσα σπίτι. Να φανταστώ απόψε έχει πανηγύρι στο χωριό; Σουβλάκια, τσίκνα, και η Γωγώ στο γήπεδο του χωριού; 7 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 06:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:51 μμ 11 minutes ago, memoriesradio said: Να φανταστώ απόψε έχει πανηγύρι στο χωριό; Σουβλάκια, τσίκνα, και η Γωγώ στο γήπεδο του χωριού; Η γουρουνοπουλα θα ρέει άφθονη φαντάζομαι. Κερνάει ο @Nickchris36 για τα "γεννητούρια" 😂 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:25 μμ Koπιάστε ωρέ κερναω🤣🤣🤣 59 minutes ago, johnny_htc said: Τελείωσε το τσίρκο, επιτέλους. Τώρα αρχίζει το πανηγύρι 🤪. Καλορίζικη και N78άρα εύχομαι σύντομα. Αν και μάλλον δεν θα της βάλουν αυτής, γιατί έχουν βγάλει για N78 είχα δει πάνω στης Cosmote που έχουν πετάξει συνεγκατάσταση, στην 3189 δηλαδή. Λογικά θα παίξουν με EN DC, αν ποτέ θυμηθούν να πειράξουν και αυτήν.. Πάντως B3 να μην της έβαλαν, δύσκολο. B7 ναι, παίζει να μην έβαλαν. Ευχαριστώ έπρεπε!!γκαρίζω χρόνια για το τσίρκο β20 ονλι εδώ.. 🙂😛 1 hour ago, elkons said: Καλορίζικη Αντε με το καλό Ν78 να δεις γιατί αν γεμίσει θα πέσει η απόδοση, ως πρώτη άποψη με τις μπάντες αυτές έχεις καλό αποτέλεσμα, κοντά είστε. Αν πάρεις νοντ δες αν έχει αυτή Β3 και αν έχει την ίδια ισχύ σήμα μέσα στο σπίτι με τη Vodafone. Θα τσεκάρω κάποια στιγμή και με νοντ .. 4 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:07 μμ 40 minutes ago, Nickchris36 said: Koπιάστε ωρέ κερναω🤣🤣🤣 Ευχαριστώ έπρεπε!!γκαρίζω χρόνια για το τσίρκο β20 ονλι εδώ.. 🙂😛 Θα τσεκάρω κάποια στιγμή και με νοντ .. Εγώ νομίζω πρέπει να πάρεις νοντ να έχεις 8mbps only εγγυημένα χωρίς άγχη αναβαθμίσεων 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Νόβα ονλυ 8μβπσ πάουερ 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 1 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Just now, cmvr said: Εγώ νομίζω πρέπει να πάρεις νοντ να έχεις 8mbps only εγγυημένα χωρίς άγχη αναβαθμίσεων 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Νόβα ονλυ 8μβπσ πάουερ 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Νοντα ονλυ λεμεεε😛🥳 1 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:10 μμ 1 minute ago, Nickchris36 said: Νοντα ονλυ λεμεεε😛🥳 Αν έχει και αυτή εκεί 5G δεν το γλιτώνεις παίρνω αμάξι και έρχομαι 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Just now, aektzhs 1 said: Αν έχει και αυτή εκεί 5G δεν το γλιτώνεις παίρνω αμάξι και έρχομαι Θέλεις να πας για να μετρήσεις 8μνπσ πάουερ ;🤣 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Just now, aektzhs 1 said: Αν έχει και αυτή εκεί 5G δεν το γλιτώνεις παίρνω αμάξι και έρχομαι Εννοείται πως θα έχει στανταρ και η νονταρα εδώ και θα σπέρνει βέβαια Νόβα παουερ ονλι..😛🥳 1 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ 6 minutes ago, Nickchris36 said: Εννοείται πως θα έχει στανταρ και η νονταρα εδώ και θα σπέρνει βέβαια Νόβα παουερ ονλι..😛🥳 Φαντάζεσαι η Nova να δίνει περισσότερο γκάζι; Βρες sim ή κάποιον που να έχει και δοκίμασε. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts