vasilhs_lamia Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου θα ανέβουν κάνε υπομονή. δε πειράζει και αυτές καλές είναι.. Ειναι καλες κανεις την δουλεια σου...ευκολα...Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου (edited) 44 minutes ago, vasilhs_lamia said: Ειναι καλες κανεις την δουλεια σου...ευκολα... Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο; Edited 6 Ιανουαρίου by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, vasilhs_lamia said: Η ταχυτητες του 4g ειναι καλητερες Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τέλειες είναι οι ταχύτητες κάνεις τα πάντα. Τα άλλα είναι για να λέμε ότι έχω Φεράρι και αν βγω στην εθνική πιάνει 380 αλλά για τις ανάγκες μέσα στην πόλη με κίνηση και η τελική του τσικουετσεντο είναι άπιαστη 🤣🤣🤣🤣🤣 2 1 1 Παράθεση Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga Unlimited Ultra + VDSL 100 - Nova F2G - Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Παραλία Περαίας 6 1 1 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Είναι σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο;Στο σπιτι μου μεσα αλλα κ εξω δεν εχει διαφορα..Στάλθηκε από το RMX3474 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Παραλία Περαίας Ακόμα χάλια είναι εκεί? Όχι ότι οι άλλες πάνε καλύτερα.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 1 minute ago, VasilisSam said: Ακόμα χάλια είναι εκεί? Όχι ότι οι άλλες πάνε καλύτερα. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλει δουλειά η Περαία. 4 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, p_k said: Παραλία Περαίας μια χαρα 2 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 20 minutes ago, Nickchris36 said: μια χαρα Εγώ καλά τα βλέπω πάντως ανεξαρτήτως τα σχόλια 2 Παράθεση Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga Unlimited Ultra + VDSL 100 - Nova F2G - Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 26 minutes ago, cmvr said: Εγώ καλά τα βλέπω πάντως ανεξαρτήτως τα σχόλια Εγώ βρισκόμουν στο εσωτερικό ενός καφέ και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα σε σερφάρισμα, social,ένα δύο βιντεάκια κλπ... Κανένα απολύτως πρόβλημα, αν και η κεραία ήταν σε πολύ μακρινή απόσταση μέσα από τη Θεσσαλονίκη όπως φαίνεται και από το screenshot του netmonster (απαντώ και σε αυτούς πού ισχυρίζονται ότι κάνω μετρήσεις μόνο σε κοντινές κεραίες). 3 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, p_k said: Παραλία Περαίας N78 στα 8,4 χλμ; Τρομερό! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 13 minutes ago, Gv2008 said: N78 στα 8,4 χλμ; Τρομερό! Δεν κάνει scheduling. Για κλάμματα είναι αν όχι για γέλια… 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 1 minute ago, mixtri said: Δεν κάνει scheduling. Για κλάμματα είναι αν όχι για γέλια… Κάνε τον κόπο να το εξηγήσεις. 1 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, cmvr said: Εγώ καλά τα βλέπω πάντως ανεξαρτήτως τα σχόλια εννοείται πως είναι καλά,εφόσον είναι άνω των 10 15 μια χαρά είναι για απλό σερφαρισμα δε χρειάζεται παραπάνω ,και αν έχει σταθερότητα το δίκτυο στη περιοχη είναι σούπερ βέβαια φυσικά μας ενδιαφέρει κάθε αναβάθμιση δε το συζητώ. Edited 6 Ιανουαρίου by Nickchris36 1 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 7 minutes ago, p_k said: Κάνε τον κόπο να το εξηγήσεις. Είναι νεκρή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Just now, mixtri said: Είναι νεκρή. Τι εννοείς νεκρή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 19 minutes ago, Gv2008 said: Τι εννοείς νεκρή; Ότι δεν περνάνε δεδομένα από αυτήν. Το ότι πετυχαίνει access σε αυτήν την απόσταση δε μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι να λειτουργεί. Και ναι, κάποια στιγμή θα λειτουργήσει. Απλά κάποιοι μας λέγανε για τεχνολογική ανωτερότητα της Huawei και πράσινα άλογα. Τώρα που ξεφούσκωσε, ας πάμε παρακάτω. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Ποιοι τα λέγανε; Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 13 minutes ago, p_k said: Ποιοι τα λέγανε; Κάποιοι δημοσιογράφοι τεχνολογίας που τα αρπάζανε από εδώ και από εκεί. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, mixtri said: Ότι δεν περνάνε δεδομένα από αυτήν. Το ότι πετυχαίνει access σε αυτήν την απόσταση δε μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι να λειτουργεί. Και ναι, κάποια στιγμή θα λειτουργήσει. Απλά κάποιοι μας λέγανε για τεχνολογική ανωτερότητα της Huawei και πράσινα άλογα. Τώρα που ξεφούσκωσε, ας πάμε παρακάτω. Έτσι εξηγείται η χαμηλή ταχύτητα. Συνδέεται με n78, απλά για να συνδεθεί. 😛 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Έτσι εξηγείται η χαμηλή ταχύτητα. Συνδέεται με n78, απλά για να συνδεθεί. 😛 Είναι στα 9 χλμ και έχει 70 mbps. Γιατί να μην περνάνε δεδομένα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, p_k said: Παραλία Περαίας Αν η n78 έχει φτάσει μέχρι την 853 τότε μιλάμε για παρά πολύ μεγάλη εξάπλωση της στην Θεσσαλονίκη. Θα κατέβω αυτές τις μέρες γενικά να δω τι παίζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Κάθε φορά που κατεβαίνω Θεσσαλονίκη, ανακαλύπτω νέες Ν78. 7 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Απίστευτη μέτρηση από τη σκάλα της Περαίας, με την 853. Καλησπέρα από την πανέμορφη, ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. 9 2 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, p_k said: Απίστευτη μέτρηση από τη σκάλα της Περαίας, με την 853. Καλησπέρα από την πανέμορφη, ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. Που είναι αυτή στο cellmaper; Οι ταχύτητες είναι σούπερ αλλά δεν την βρίσκω. Edit : https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=10&type=LTE&latitude=40.57664045499112&longitude=22.983986334151012&zoom=17.585572768607946&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false Την βρήκα για αυτή την απόσταση παραλιακά που πιάνει όντως είναι καλά. Edited 8 Ιανουαρίου by cmvr Παράθεση Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga Unlimited Ultra + VDSL 100 - Nova F2G - Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts