johnny_htc Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Ε όπως και η κόκκινη. Εύκολα το βγαζεις το συμπέρασμα αυτό. Το 98% εν τω μεταξύ μου άρεσε. Έχουν μείνει στο 1990 ακόμα αυτοί στα μαρκετιστικα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η εταιρεία αναφέρει κάλυψη 5G 98% στην Αττική. Η εμπειρία χρήσης σας τι λέει; Ισχύει; ή μαρκετίστικο τρικ. Όχι ούτε καν, ούτε με πληθυσμιακή κάλυψη δεν βγαίνει αυτό το νούμερο. Ακόμα κι αν εννοούνε μόνο το σήμα στο κινητό να λέει 5g δεν βγαίνει πάλι τέτοιο νούμερο. Για εξωτερικούς χώρους πάντα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η εταιρεία αναφέρει κάλυψη 5G 98% στην Αττική. Η εμπειρία χρήσης σας τι λέει; Ισχύει; ή μαρκετίστικο τρικ. Πού το αναφέρει; Παράθεση Ashes or diamonds, foe or friend we're all equal in the end - Roger Waters Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 21 minutes ago, p_k said: Πού το αναφέρει; Επαναλαμβάνω μόνο για Αττική. Το διάβασα σε ένα άρθρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Αν μπορείς να βρεις το σχετικό λινκ, θα βοηθούσε. 1 Παράθεση Ashes or diamonds, foe or friend we're all equal in the end - Roger Waters Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η εταιρεία αναφέρει κάλυψη 5G 98% στην Αττική. Η εμπειρία χρήσης σας τι λέει; Ισχύει; ή μαρκετίστικο τρικ. Αν και δοκίμασα το 5G της WIND για λιγότερο από 20 μέρες, δεν παίζει να ισχύει. Υπάρχουν περιοχές στα προάστια ακόμα με 4G (ή που δυσκολεύονται και με αυτό). Η κάλυψη 5G, θα έλεγα πως είναι στα ίδια επίπεδα με την συνεργάτιδα Vodafone. Οι ταχύτητες του 5G δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο προς το παρόν (συνήθως 100-200), αλλά σε εμπειρία χρήσης ήταν μια χαρά. Υ.Γ. Είδα και κάποιες (ελάχιστες) εναλλαγές από 5G σε 3G, thanks to Huawei, αλλά καμία σχέση με αυτό το χάλι στην συνεργάτιδα. Edited 30 Ιουνίου by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 3 ώρες πριν, p_k said: Πού το αναφέρει; https://www.reporter.gr/Eidhseis/technologia/523820-Ta-pososta-ths-5G-kalypshs-sthn-Ellada,-ana-parocho?m. Από την πλευρά της Wind, ο Μανώλης Γρηγοράκης, chief technology οfficer της εταιρείας ανέφερε ότι το ποσοστό της πληθυσμιακής κάλυψης στην Αθήνα ανέρχεται στο 98%. Ο στόχος που έχει θέσει η Wind είναι η κάλυψη με δίκτυο 5G να έχει φθάσει στο 75% μέχρι το τέλος του 2023. Edited 30 Ιουνίου by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 98% 5g κάλυψη στο Ζάππειο πιο πιθανό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 3 minutes ago, Chrischal1908 said: https://www.reporter.gr/Eidhseis/technologia/523820-Ta-pososta-ths-5G-kalypshs-sthn-Ellada,-ana-parocho?m. Από την πλευρά της Wind, ο Μανώλης Γρηγοράκης, chief technology οfficer της εταιρείας ανέφερε ότι το ποσοστό της πληθυσμιακής κάλυψης στην Αθήνα ανέρχεται στο 98%. Ο στόχος που έχει θέσει η Wind είναι η κάλυψη με δίκτυο 5G να έχει φθάσει στο 75% μέχρι το τέλος του 2023. Σε ποια WIND και σε ποια Αθήνα υπάρχει 98% 5G? 😂😂😂 Just now, Arinos said: 98% 5g κάλυψη στο Ζάππειο πιο πιθανό. 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Θα εννοούν κάνα κέντρο Αθήνας και περίχωρα Φαφλαταδες θα γίνουν και αυτοί να λένε αηδίες έτσι για να πιάσουν κανέναν πελάτη Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 1 minute ago, johnny_htc said: Θα εννοούν κάνα κέντρο Αθήνας και περίχωρα Φαφλαταδες θα γίνουν και αυτοί να λένε αηδίες έτσι για να πιάσουν κανέναν πελάτη Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν ήταν αλήθεια θα έβγαζαν χάρτη κάλυψης 5G όπως η πράσινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 3 minutes ago, VS002 said: Αν ήταν αλήθεια θα έβγαζαν χάρτη κάλυψης 5G όπως η πράσινη Δύσκολο! Δεν ξέρω εάν έχουν πιάσει το 50% κάλυψης πανελλαδικά. Χάρτη από την United πλέον το 2023. Edited 30 Ιουνίου by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Δύσκολο! Δεν ξέρω εάν έχουν πιάσει το 50% πανελλαδικά. Χάρτη από την United πλέον το 2023. Αποκλείεται. Η κάλυψη της κόκκινης είναι καλύτερη. Οι ταχύτητές της είναι επιπέδου παλιού 3G WIND αν θυμούνται τα παλαιότερα μέλη Edited 30 Ιουνίου by VS002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 6 minutes ago, johnny_htc said: Θα εννοούν κάνα κέντρο Αθήνας και περίχωρα Φαφλαταδες θα γίνουν και αυτοί να λένε αηδίες έτσι για να πιάσουν κανέναν πελάτη Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έμενα με πιάσανε πάντως!😂 Φορητότητα έκανα σήμερα!😉 Edited 30 Ιουνίου by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) Just now, Chrischal1908 said: Έμενα με πιάσανε πάντως! Φορητότητα έκανα σήμερα!😉 😂😂😂 Edited 30 Ιουνίου by VS002 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Έμενα με πιάσανε πάντως! Φορητότητα έκανα σήμερα!Χαχα. Σε τυλιξαν στη μπλε αγκαλιά και σενα λοιπόν. Εύχομαι να πέτυχες βέβαια καλό συμβόλαιο και να έχεις σωστές ταχύτητες εκεί που είσαι. Γενικά θα περάσεις καλά αν τα ζυγισες αυτά τα 2..Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 25 minutes ago, Chrischal1908 said: Έμενα με πιάσανε πάντως!😂 Φορητότητα έκανα σήμερα!😉 Συμβόλαιο ή καρτοκινητή και σε ποια περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) 22 minutes ago, VS002 said: Συμβόλαιο ή καρτοκινητή και σε ποια περιοχή; F2G κοντά στο Mall. Edited 30 Ιουνίου by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 16 ώρες πριν, Chrischal1908 said: F2G κοντά στο Mall. Μόλις με το καλό ενεργοποιηθείς πες μας εντυπώσεις και στείλε αν έχεις τη δυνατότητα και κανένα τεστ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Νέες περιοχές: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, VS002 said: Νέες περιοχές: Κυκλάδες δεν βλέπω; Δεν θέλουν έσοδα από το roaming;; Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα τους φέρει τα μεγαλύτερα κέρδη το καλοκαίρι! Άλλος πάροχος πρώτα αναβάθμισε τις Κυκλάδες και μετά την Χαλκιδική!😉 Edited 1 Ιουλίου by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Μια χαρά έχει στις Κυκλάδες, απλώς αναφέρουν τα συγκεκριμένα ονόματα των νησιών που είναι Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος, ΜύκονοςPoco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 4 minutes ago, georgeavl3 said: Μια χαρά έχει στις Κυκλάδες, απλώς αναφέρουν τα συγκεκριμένα ονόματα των νησιών που είναι Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος, Μύκονος Poco X3 Pro Μόνο αυτά τα νησιά είναι οι Κυκλάδες; Κατάγομαι από Άνδρο και έμαθα ότι έχει αρκετούς τουρίστες. Όπως και σε άλλα νησιά. Παντού πρέπει όχι επιλεκτικά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Τι να σου πω τώρα... Εγώ λέω τι λέει το site. Εκεί τους άρεσε, εκεί έβαλαν Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου Ο χάρτης ενημερώνεται αργότερα, το έχω διαπιστώσει πολλές φορές. Η δική μου διαπίστωση είναι ότι η αναβάθμιση προχωράει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα καλυφθούν πολλές περιοχές. Τώρα, το αν θα φτάσει η όχι μία άλλη εταιρεία αυτό για εμένα είναι εντελώς αδιάφορο. 3 Παράθεση Ashes or diamonds, foe or friend we're all equal in the end - Roger Waters Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts