memoriesradio Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, panos.k2 said: Απορία εχω πάντως το πώς θα λειτουργούν τα κινητά αυτά σε 5G, τι ταχύτητες θα δίνουν και τι combos θα κάνουν δηλαδή. Καλημέρα. Κρατάμε τα combos και τις ταχύτητες για αυτά τα entry κινητά. Όσο για το retro, Nokia 8110 (μπανάνα) αγορασμένο κάπου εκεί στο 1995... 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victu Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Modem V510 5G Cat 12 3CA download 600Mbps Cat 13 2CA upload 150Mbps ZTE Blade A73 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Για να δούμε θα έχει υποστήριξη wifi calling το κινητό της ίδιας της nova; Το redmi note 12 pro δεν το έχουν βάλει ακόμα αν και είναι καινούριο μοντέλο ενώ τη σειρά 11 την έχουν βάλει όλη. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victu Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Note 12 & 12 Pro έγιναν δοκιμές δουλεύει κανονικά όπως επίσης και το 11Τ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 16 minutes ago, victu said: Note 12 & 12 Pro έγιναν δοκιμές δουλεύει κανονικά όπως επίσης και το 11Τ. Όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi calling μου έρχεται sms πως δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victu Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Η sim μπαίνει σε μια υποστηριζόμενη συσκευή μόνο και μόνο για ένα sms και μετά την βάζεις εκεί που την έχεις και δουλεύει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Συμβατή συσκευή δεν έχω και ούτε είναι λύση αυτό. Αν ο "ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής" δεν θέλει να υποστηρίξει τις τελευταίες συσκευές τι να πω. 5 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, dasnowy said: Συμβατή συσκευή δεν έχω και ούτε είναι λύση αυτό. Αν ο "ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής" δεν θέλει να υποστηρίξει τις τελευταίες συσκευές τι να πω. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν θα κάνουμε πατέντες για τα αυτονόητα πράγματα. Και εγώ έχω δύο συσκευές, οι οποίες δυστυχώς δεν υποστηρίζονται. Η μία είναι το Nokia X10 και η άλλη το Poco M4 Pro 5g. 4 Παράθεση I wanna live like common people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Για το M4 Pro 5g θα τους έκανα παράπονα. Τα x4 pro 5g και M4 Pro 4g υποστηρίζονται. Εγώ για το x3 pro δεν τους έκανα παράπονα επειδή κυκλοφόρησε πριν βγάλει η nova το wifi calling, αν και θα έπρεπε γιατί το x3 nfc ήταν κανονικά στη λίστα ενώ κυκλοφόρησε πιο νωρίς από το pro, και έχασα τις ελπίδες μου όταν είδα πως μπήκε το x4 pro 5g στη λίστα. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, dasnowy said: Για το M4 Pro 5g θα τους έκανα παράπονα. Τα x4 pro 5g και M4 Pro 4g υποστηρίζονται. Εγώ για το x3 pro δεν τους έκανα παράπονα επειδή κυκλοφόρησε πριν βγάλει η nova το wifi calling, αν και θα έπρεπε γιατί το x3 nfc ήταν κανονικά στη λίστα ενώ κυκλοφόρησε πιο νωρίς από το pro, και έχασα τις ελπίδες μου όταν είδα πως μπήκε το x4 pro 5g στη λίστα. Τους τα έχω πει χιλιάδες φορές και η απάντηση ήταν να περιμένω να μπουν στη λίστα. 4 Παράθεση I wanna live like common people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Παιδιά καλησπέρα, πριν 1,2 μήνες είχε βγει μια έρευνα από επίσημο φορέα του εξωτερικού ως προς την κάλυψη των 3 παροχών στην Ελλάδα, θυμάστε πως λεγόταν η Εταιρεία;Sent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση - Λάζαρος - - Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) - [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms - [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου umlaut μάλλον αυτή εννοείς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου On 16/9/2023 at 10:18 ΠΜ, memoriesradio said: Η συνεργάτιδα στην ίδια διαδρομή αλλά και σημεία που δοκίμασες, αν δοκίμασες; Και καλό δρόμο να έχεις! Και εγώ πέρασα την ίδια διαδρομή ΡΙΟ μέχρι Κόρινθο…μέτρια κάλυψη 4G B20 και κάποια σημεία κολλησε σε Edge. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 53 minutes ago, Nikolas14 said: Και εγώ πέρασα την ίδια διαδρομή ΡΙΟ μέχρι Κόρινθο…μέτρια κάλυψη 4G B20 και κάποια σημεία κολλησε σε Edge. Εγώ πάλι (για την συνεργάτιδα - κόκκινη) γιατί βλέπω 2-3 με B20 only, και τις υπόλοιπες όλες με αρκετούς (αν όχι όλους) συνδυασμούς συχνοτήτων στη συγκεκριμένη διαδρομή Ρίο-Κόρινθος; Και συγνώμη νια το off topic. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Nikolas14 said: Και εγώ πέρασα την ίδια διαδρομή ΡΙΟ μέχρι Κόρινθο…μέτρια κάλυψη 4G B20 και κάποια σημεία κολλησε σε Edge. Με ποιά συσκευή;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κάτι συμβαίνει στα Γιάννενα και τα ping είναι σχετικά πολυ υψηλά. Στη δουλειά μου εκεί που είχα 25ms τώρα έχει παει στα 40-45ms. Το ίδιο και στο κέντρο από 22-24 χθες ειδα 34-40. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Αυτό έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας. Επόμενο ήταν να συμβεί και σε εσάς. Είδες καμία αλλαγή στις ταχύτητες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου (edited) 16 minutes ago, georgeavl3 said: Αυτό έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας. Επόμενο ήταν να συμβεί και σε εσάς. Είδες καμία αλλαγή στις ταχύτητες; μια μέτρηση που έκανα πριν 20 μερες στο κέντρο Μια χθεσινή στο ίδιο σημείο. Είχα ξεκινήσει ακόμα μια που έδειξε 34ms αλλά το τζιττερ στο θεό γύρω στα 30ms με τον σέρβερ της Nova και οι δυο Edited 22 Σεπτεμβρίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Εντάξει, δεν είναι άσχημα. Στον Nova Greece μετράς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου (edited) 8 minutes ago, georgeavl3 said: Εντάξει, δεν είναι άσχημα. Στον Nova Greece μετράς; Ναι. Οι δυο αυτές στον Nova είναι. Που και που μπαίνω και στον Fastpath γιατί παρατηρώ πως καποιες φορες με Ν78 ο Nova φτάνει πχ τα 350 με το που ξεκιναει η μέτρηση και στην πορεια του τεστ πέφτει κατω από 100 ενώ ο fastpath δεν κανει Τέτοια. Edited 22 Σεπτεμβρίου by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Πλησίασα το προσωπικό μου ρεκόρ με Nova (1500+). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Πλησίασα το προσωπικό μου ρεκόρ με Nova (1500+). Και στο στρατόπεδο κοντά στην πύλη και γύρω θα ήταν μια ενδιαφέρουσα μέτρηση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Πλησίασα το προσωπικό μου ρεκόρ με Nova (1500+). Κάτι πάει πολυ λάθος με το ping εδώ και δυο μέρες. 39ms με τόσο καλό σημα και Ν78 είναι τουλάχιστον τραγικό. Εμενα και το WiFi στο σπίτι έχει έχει κακη αποκριση. Αργεί ενοχλητικα πολυ να φορτώσει ειδικά το νετφλιξ στην τηλεόραση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Εγώ είχα ανοίξει θέμα στη φόρμα επικοινωνίας σχετικά με αυτό και καμιά απάντηση δεν έλαβα. Πού αλλού θα μπορούσα να απευθυνθώ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Μετά από αυτό που είδα ακύρωσα την προ παραγγελία του iphone 15 pro. https://vm.tiktok.com/ZGJ7XXtMu/ 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts