Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 minutes ago, panos.k2 said:

Εγώ πάλι σε αρκετες αδειοδοτήσεις της Nova βλέπω Kathrein.
Το ανέβασα και στους διαξιφισμούς. 

Άλλο η κεραία και άλλο η RRU/BBU/AAU

Η κεραία απλά εκπέμπει. Δεν κάνει κάτι. 

1 hour ago, doganos said:

Ολα τα βουλγαρικα δικτυα απο οσο διαβαζω εχουν Huawei Και Νοκια... 

image.thumb.png.b3a53167caa8f2a0f8245bf1d7bc24b5.png

Έχουν αλλάξει εδώ και καιρό. Είχαν Huawei.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι σε αρκετες αδειοδοτήσεις της Nova βλέπω Kathrein.
Το ανέβασα και στους διαξιφισμούς. 
Τα πάνελ είναι αυτά που λες

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

6 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Δεν ξέρω τι κάνουν αλλά στη Θεσσαλονίκη συμβαίνει το εξής. Έχει εδώ και 15 μέρες που έχουν βγει εκτός δικτύου τελείως 3 συσκευές, 3 διαφορετικά νούμερα( 2 F2G των γονιών μου και το συμβόλαιο που εχω) στα ξαφνικά, ενώ ψάχνει σήμα καταλήγει και κολλάει στην ένδειξη καμία υπηρεσία. 
Και μάλλον φταίει το δίκτυο διότι δε δίνει σωστές πληροφορίες στη συσκευη. 

Καλησπέρα Νικόλα, αυτό το πρόβλημα δεν το έχω διαπιστώσει σε καμία περίπτωση.

Πέντε διαφορετικοί αριθμοί στην οικογένεια, συν το free to go της μητέρας μου συν το free to go του πεθερού μου συν το συμβόλαιο του αδερφού μου, όλα λειτουργούν άψογα. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

4 ώρες πριν, p_k said:

Καλησπέρα Νικόλα, αυτό το πρόβλημα δεν το έχω διαπιστώσει σε καμία περίπτωση.

Πέντε διαφορετικοί αριθμοί στην οικογένεια, συν το free to go της μητέρας μου συν το free to go του πεθερού μου συν το συμβόλαιο του αδερφού μου, όλα λειτουργούν άψογα. 

Λοιπόν, είμαι εγώ στην ΕΡΤ3 το καλοκαίρι και το κινητο έβγαινε από το πρωί τρεις φορές μέσα στη μέρα. Θεμα αναβάθμισης τελικά με το IPhone 13 που ειχα.

Στο σπίτι μου στη Χαριλάου βγαίνει εκτός το ίδιο και της μητέρας μου ξαφνικά iPhone 14 Pro και τα δυο. 

Σημερα το πρωί με παίρνει ο πατέρας μου λέει δεν δέχομαι κλήσεις, βγήκε εκτός δικτύου το κινητο από τις εναλλαγές 5G>4G>Edge, με s23 που το πήρα από την Nova. Και η επίσημη απάντηση του 13700 είναι όταν αν έχετε κενά κάλυψης  5G στη περιοχή όπως στο πατρικο μου κλείστε το 5G για να μην έχετε θέμα με τις κλήσεις. 
2 F2G και το δικο μου συμβόλαιο 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κατάλαβα, πώς βρίσκει πάλι δίκτυο; 

Αυτόματα ή βάζεις λειτουργία πτήσης και την ξαναβγάζεις; 

Παύλος Παυλίδης 

6 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Λοιπόν, είμαι εγώ στην ΕΡΤ3 το καλοκαίρι και το κινητο έβγαινε από το πρωί τρεις φορές μέσα στη μέρα. Θεμα αναβάθμισης τελικά με το IPhone 13 που ειχα.

Στο σπίτι μου στη Χαριλάου βγαίνει εκτός το ίδιο και της μητέρας μου ξαφνικά iPhone 14 Pro και τα δυο. 

Σημερα το πρωί με παίρνει ο πατέρας μου λέει δεν δέχομαι κλήσεις, βγήκε εκτός δικτύου το κινητο από τις εναλλαγές 5G>4G>Edge, με s23 που το πήρα από την Nova. Και η επίσημη απάντηση του 13700 είναι όταν αν έχετε κενά κάλυψης  5G στη περιοχή όπως στο πατρικο μου κλείστε το 5G για να μην έχετε θέμα με τις κλήσεις. 
2 F2G και το δικο μου συμβόλαιο 

Έχεις dual sim?

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, mixtri said:

Έχεις dual sim?

Ναι με Cosmote…

9 ώρες πριν, p_k said:

Κατάλαβα, πώς βρίσκει πάλι δίκτυο; 

Αυτόματα ή βάζεις λειτουργία πτήσης και την ξαναβγάζεις; 

Με λειτουργία πτήσης ειτε επανεκκίνηση.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

2 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Ναι με Cosmote…

Με λειτουργία πτήσης ειτε επανεκκίνηση.

Δοκίμασε να κλείσεις τη SIM της cosmote και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα.

Αλλιως άλλαξε κάρτα SIM ή βάλε eSIM Nova.

[sIGPIC][/sIGPIC]

10 minutes ago, mixtri said:

Δοκίμασε να κλείσεις τη SIM της cosmote και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα.

Αλλιως άλλαξε κάρτα SIM ή βάλε eSIM Nova.

Ναι, όσο δεν ειχα την καρτα δεν ειχα τόσο σοβαρό θέμα…εγώ πιστεύω φταίνε και οι δυο κάρτες μαζί. Αλλά ότι συνέβη και σε 3 συσκευές…μου κάνει εντύπωση.

1 hour ago, Nikolas14 said:

Ναι, όσο δεν ειχα την καρτα δεν ειχα τόσο σοβαρό θέμα…εγώ πιστεύω φταίνε και οι δυο κάρτες μαζί. Αλλά ότι συνέβη και σε 3 συσκευές…μου κάνει εντύπωση.

Δε ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει… έχουμε tickets για dual sim configuration. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

45 minutes ago, p_k said:

Άρα είναι θέμα συσκευής;

Να δοκιμάσει ο Νικόλας να μας πει.

Θέμα συσκευής λογικά όχι. Η ερώτηση σου για το ποιος φταίει θα έλεγα ο πάροχος που δεν τεστάρει dual sim. Σε αυτήν την περίπτωση και η nova και η cosmote.

[sIGPIC][/sIGPIC]

19 minutes ago, mixtri said:

Να δοκιμάσει ο Νικόλας να μας πει.

Θέμα συσκευής λογικά όχι. Η ερώτηση σου για το ποιος φταίει θα έλεγα ο πάροχος που δεν τεστάρει dual sim. Σε αυτήν την περίπτωση και η nova και η cosmote.

Δηλαδή όσοι είναι συνδρομητές των ανωτέρω εταιρειών και έχουν dual sim συσκευές αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;

Ειναι λίγο παράλογο.

Παύλος Παυλίδης 

5 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Γενικά έχω παρατηρήσει και εγώ ότι με την cosmote ως δεύτερη κάρτα έχω θέματα. Στο 12 πιο έντονα, στο 15 pro λιγότερο. Χάνει το σήμα συνήθως της κάρτας που δεν έχει δεδομένα (της δευτερεύουσας δηλαδή)

42 minutes ago, paanos said:

Γενικά έχω παρατηρήσει και εγώ ότι με την cosmote ως δεύτερη κάρτα έχω θέματα. Στο 12 πιο έντονα, στο 15 pro λιγότερο. Χάνει το σήμα συνήθως της κάρτας που δεν έχει δεδομένα (της δευτερεύουσας δηλαδή)

Ακριβώς αυτό…το περιέγραψες τέλεια.

18 ώρες πριν, p_k said:

Δηλαδή όσοι είναι συνδρομητές των ανωτέρω εταιρειών και έχουν dual sim συσκευές αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;

Ειναι λίγο παράλογο.

Ναι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πλέον στα tickets που έχουμε για dual sim τα στέλνουμε πίσω και λέμε να πάνε στον UE vendor. Όλες οι περιπτώσεις που έχουν τύχει είναι δίκτυα Ericsson combo with Huawei. Ericsson με Nokia ή Samsung δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχει κάποιο conflict που αφορά measurement gaps και η μια sim νεκρώνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

40 minutes ago, Cris4524 said:

Κορινός Πιερίας βάλανε Ν78!!! Θαύμα!!81855bf3733049b1f79df2309311024c.jpg63aaf80964c2cb3e2f86135a437a69a2.jpg

Κανένα θαύμα! Από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συχνά. Είμαστε στην αρχή ακόμη...!✌️😉

Κανένα θαύμα! Από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συχνά. Είμαστε στην αρχή ακόμη...!
Δεν φαίνεται να βάλανε νέο πανελ όμως. Τι φάση;

29 minutes ago, Chrischal1908 said:

Κανένα θαύμα! Από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συχνά. Είμαστε στην αρχή ακόμη...!✌️😉

Του τέλους...

😀

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Δεν φαίνεται να βάλανε νέο πανελ όμως. Τι φάση;
Από κοντά πήγες να δεις;