Jump to content

Top 5 παιδικά apps στο AppGallery


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Σχεδόν κάθε παιδί από μικρή ηλικία έρχεται σε επαφή με την τεχνολογία, μέσω tablet ή υπολογιστή, αλλά αυτή είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία να διασκεδάσει, να μάθει και να εξοικειωθεί με τις δυνατότητες που του προσφέρουν αυτές οι συσκευές!

 

Στα νέα μοντέλα Honor, λοιπόν, το AppGallery περιλαμβάνει εκατοντάδες apps για παιδιά τα οποία είναι επιλεγμένα και μελετημένα ειδικά για την ευαίσθητη ηλικία τους και περιλαμβάνουν μάθηση, παιχνίδια, ζωγραφική, μουσική και πολλές, ακόμα, δραστηριότητες!

 

Παρακάτω θα βρείτε 5 top kids apps από το AppGallery που μπορείτε δωρεάν να εγκαταστήσετε στη συσκευή που δίνετε στο παιδί σας!

1. Προσχολικά παιχνίδια για 3 και 6 ετών

 

Μια εξαιρετικά ευαίσθητη ηλικία κατά την οποία τα παιδιά ρουφούν σα σφουγγάρια οτιδήποτε δουν και βιώσουν. Το app αυτό περιλαμβάνει παιχνίδια λογικής, αριθμητική, γεωμετρία, συνδυασμούς χρωμάτων και γενικά απλές ασκήσεις που τα παιδιά θα βρουν διασκεδαστικές, ενώ ταυτόχρονα θα ακονίζουν το μυαλό τους!

 

https://appgallery.huawei.com/#/app/C102845773

 

http://content.myphone.gr/photo/full/77923/1.jpg

 

2. Παιχνίδια μαθηματικής ψυχικής εκπαίδευσης

 

Ένά αρκετά δημοφιλές παιδικό app στο AppGallery, το συγκεκριμένο εστιάζει στην αριθμητική και τα μαθηματικά, βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν την ικανότητά τους πάνω σε αυτόν τον τομέα. Συνδυάζει απλές ασκήσεις με όμορφα χρώματα και σχήματα ώστε αυτές να φαίνονται... σαν παιχνίδι!

 

https://appgallery.huawei.com/#/app/C102861295

 

http://content.myphone.gr/photo/full/77922/2.jpg

 

3. Παιχνίδια χρωματισμού

 

Όλα τα παιδιά είναι δημιουργικά, αν τους δοθεί η ευκαιρία. Το app αυτό επιτρέπει στους μικρούς ζωγράφους που κρύβουν μέσα τους να βγουν προς τα έξω, σχεδιάζοντας και χρωματίζοντας ελεύθερα, αλλά και με καθοδήγηση σε ορισμένες περιπτώσεις, κάτι που είναι πολύ διασκεδαστικό για τα ίδια, ενώ εξάπτει και τη φαντασία τους!

 

https://appgallery.huawei.com/#/app/C102881579

 

http://content.myphone.gr/photo/full/77924/3.jpg

 

4. Το ημερολόγιό μου

 

Για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, μια εφαρμογή που θα τα βοηθήσει να καταγράψουν τα βιώματά τους, να εκφράσουν γραπτώς τα βιώματά τους και να αποκτήσουν μια αίσθηση ιδιωτικότητας και ωριμότητας! Φυσικά, μπορούν να βάλουν και το δικό τους password, άλλωστε... είναι το ολόδικό τους ημερολόγιο!

 

https://appgallery.huawei.com/#/app/C103363013

 

http://content.myphone.gr/photo/full/77925/4.jpg

 

5. Εκπαιδευτικοί ήχοι ζώων για παιδιά

 

Επιστρέφοντας στις μικρές ηλικίες, τα παιδιά είναι καλό να εξοικειώνονται με τα ζώα από νωρίς και να μαθαίνουν τι είναι το καθένα. Το app αυτό συνδυάζει εικόνα και ήχο, προβάλλοντας στην οθόνη της συσκευής το ζώο και ταυτόχρονα αναπαράγοντας τη φωνή του, ενώ μπορεί να κάνει και μικρά τεστ στο παιδί για να δει τι έμαθε!

 

https://appgallery.huawei.com/#/app/C102886829

 

http://content.myphone.gr/photo/full/77926/5.jpg

Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...