rebelion Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Όλοι στο http://www.evo-league.com να σηκώσουμε την ελληνική σημαία ψηλά στο pes 4 k 5 online!:p http://pes4online.acsv.net/downloads.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Aναφέρεσαι στην έκδοση για Playstation; Ναι! Σε PS2 αναφέρομαι. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 paidia molis agorasa to winning eleven 8 (pes4) alla de mporw na paiksw online..pataw online alla de mou vgazei kanena ip yia na paiksw me allon, pws paizw online? episis egina melos sto evo-league apo kei pws dialegw na paiksw kapoion? voithiste thelw na paiksw k de mporw:cry: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Φίλε μπες εδώ http://pes4online.acsv.net/downloads.html και κατέβασε το patch 1.10 και το pes4 online v2.1(εδω βρίσκεις παίχτες είτε για φιλικά είτε για επίσημα evo ματς). Enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 file thnx alla to patch ti xrisimeuei? vlepw oti oi omades kai ta onomata ton paixtwn einai pali mperdemena..mhpws epeidh exw to winning11 8 kai oxi to pes4? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzor Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 sto http://www.wehellas.gr kanoume ena online tournament se PES5. Perissoteres plirofories mporeite na breite edo : http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=1534 Osoi thelete elate! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 kai katevasa to v2.1 kai de mou vgazei kanenan..monos mou eimai sta chatrooms ti trexei?:( Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Είναι η αντίστοιχη ιαπωνική έκδοση του PES5. (Η οποία βγαίνει όμως αρκετά πιο νωρίς από την ευρωπαική) Κάποιες μικρές διαφορές τις έχει όμως. Πχ. είναι λίγο πιο αργό νομίζω το WE9. PS. Εγώ πάντως έχω κατεβάσει εδώ και καιρό το Winning Eleven 10 και παίζω! Του έχω περάσει και patch που μεταφράζει τα πάντα στα αγγλικά και με τα σωστά ονόματα (εμφανίσεις,γήπεδα,μπάλες,διαφημίσεις) και με αγγλική περιγραφή. Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! :up: :D Eπειδη εχω παιξει αρκετα εδω και χρονια και τα 2..ποιο αργο ειναι το pro ev.:) ..Δηλαδη η ευρωπαικη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdr Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Καλησπέρα,επειδή είμαι καινούργιος και δεν ξέρω...μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει οδηγίες πως να εγκαταστήσω Kits και πρόσωπα;Εχω εγκαταστήσει διάφορες εκδόσεις του Kit server και Kit manager,αλλά δεν παίζει τίποτα...Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει ή που μπορώ να βρω οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Ξέρει κανείς πως γίνεται να παίξεις με μοχλούς του PS 2; Πήρα αντάπτορα, σύνδεασα τους μοχλούς και απο ότι φαίνεται λειτουργούν. Στο παιχνίδη όμως τι πρέπει να κάνω για να παίξω με αυτούς;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Ξέρει κανείς πως γίνεται να παίξεις με μοχλούς του PS 2; Πήρα αντάπτορα, σύνδεασα τους μοχλούς και απο ότι φαίνεται λειτουργούν. Στο παιχνίδη όμως τι πρέπει να κάνω για να παίξω με αυτούς;; Οταν βαζεις το cd βγαινει ενα παραθυρο, εκει πατας settings μετα player1, διαλεγεις τη συσκευη (το μοχλο του ps2) και φτιαχνεις τα κουμπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Παιδια θελω βοηθεια αν ξερει καποιος.παιζω με καποιους φιλους μου προ 5 και οταν ειναι εξω απο την περιοχη και σχετικα ελευθερος ο παιχτης κανουν κατι σουτ που ειναι παρα πολυ δυνατα.ουτε η καμερα δεν τα προλαβαινει και δεν γεμισει ουτε η μπαρα τησ ενεργειας.κατι πατανε εκτος του σουτ αλλα δεν μπορω να καταλαβω.ειναι αδικο να βρισκομαι εγω σε τετοιες φασεις και να πηγαινει σχετικα το σουτ σιγα δεν μπορω να βρω πως γινεται οποιος ξερει ας βοηθησει ευχαριστω.α και δεν ενοοω απλα το σουτ λιγο πριν φτασει η μπαλα στα ποδια σιγουρα πατανε και καποιο αλλο κουμπι αλλα δεν μπορω να το δω στα χερια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Υπάρχουν πουθενά οι ελληνικές ομάδες για το Pro Evolution Soccer 5 στο Χbox; Κάτι αντίστοιχο υπάρχει για το PS2, αλλά για το xbox δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
April1a Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Geia sas paidia molis gragtika.:) Thelw na rwtisw merika pragmata gia to elliniko patch.To ebala alla de briskw tis omades.Mporeite na me boithisete plzzzzzzz!!!!!!:O :O Milaw panta gia to PES5.Ebala to patch mou bgazei ellhniko intro video alla de briskw tis ellhnikess omades.Mporei kaneis na me boithisei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Φίλε μου παράτα το αυτό και πάρε το καινούργιο ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
April1a Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 3ereis giati de briskw tis omades? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts