SCHUMIFER Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 To Gspace μετά την τελευταία ενημέρωση δείχνει να παίζει καλή μπάλα παρουσία microG. Οπότε πλέον ακόμη και εφαρμογές του γούγλη παίζουν κανονικά. Το curve επίσης δουλεύει μια χαρά για πληρωμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Τι εννοείς με παρουσία microG??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2022 Τι εννοείς με παρουσία microG???Δες ποστ 74 - 82 και θα καταλάβεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 On 17/5/2022 at 11:01 ΠΜ, efbill said: On 16/5/2022 at 3:17 ΜΜ, agelakos12 said: Τι εννοείς με παρουσία microG??? Δες ποστ 74 - 82 και θα καταλάβεις. Δεν κατάλαβα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 OK. Στα κινητά που δε έχουν google mobile services υπάρχει πρόβλημα λήψης ενημερώσεων. Αυτό το πρόβλημα παρακάμπτεται σε σημαντικό βαθμό με τη χρήση του microG όπως έχει περιγραφεί προηγούμενα. Αυτό λύνει το θέμα των ενημερώσεων. Αλλά παραμένει το θέμα κάποιων εφαρμογών, κυρίως της google, που ενδεχομένως να τις ήθελες. Εκεί έρχεται το gspace που δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον για να επιτρέψει της χρήση αυτών των εφαρμογών στο κινητό μας. Ως τώρα, λίγες ώρες ή μέρες μετά το στήσιμο του gspace, όπου έβαζες λογαριασμού γούγλη, κατέβαζες ό,τι ήθελες από play store, και όλα με τους λογαριασμούς σου δούλευαν ρολόι, το gspace έπαυε να έχει επαφή με τους σέρβερ του γούγλη. Κάποια παλικάρια, με δοκιμές είχαν βρει ότι για αυτό ευθυνόταν και το microG, οπότε αν το αφαιρούσες είχες πλήρως λειτουργικό Gspace, αλλά φυσικά δεν είχες ενημερώσεις από τις native εφαρμογές. Τώρα έχει λίγο καιρό μετά την τελευταία αναβάθμιση που δε φαίνεται να χαλάει το gspace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Πως το αφαιρώ αυτό το microg??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 Γιατί να το αφαιρέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Έχουμε κανέναν τρόπο να χρησιμοποιήσουμε το Android auto για το vw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Ρώτησα για αλλαγή πίσω καλύμματος στο κινητό στη χούα Μιχαλακοπούλου, 104 ευρώ! Μάλλον θα βάζουν επίχρυσο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Ρώτησα για αλλαγή πίσω καλύμματος στο κινητό στη χούα Μιχαλακοπούλου, 104 ευρώ! Μάλλον θα βάζουν επίχρυσοΛογικά τις τελευταίες μέρες του μήνα (24-26 αν θυμάμαι καλά) που έχουν service day, η τιμή θα είναι η μισή.Ρώτησε τους ξανά.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Όχι ακριβώς, 20 ευρώ έκπτωση στα εργατικά, οπότε 84... Ασημένιο έστω αν όχι επίχρυσο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Όχι ακριβώς, 20 ευρώ έκπτωση στα εργατικά, οπότε 84... Ασημένιο έστω αν όχι επίχρυσο Όταν άλλαξα την μπαταρία στο δικό μου έτυχε τα € 20,00 που λες να είναι ακριβώς τα μισά των € 40,00 που κόστιζε η αλλαγή της, οπότε θυμόμουν λάθος ότι χρεώνουν το μισό ποσό. ;)Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Ναι, λογικό. Με το θηρίο που έχω για θήκη όμως δεν με πολυενδιαφέρει οπότε το αφήνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2022 Βρίσκω πίσω κάλυμμα διάφανο με 12 ευρώ, καλύτερα να πάρω αυτό να χαζεύω και τα εντόσθια του κινητού από το να σκάσω 100 ...😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 Πρωινή ενημέρωση ασφαλείας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Όμορφα, δε μου έχει έρθει ακόμη αλλά δεν αγχώνομαι, θα έρθει... Είναι κάποιος εδώ που έχει καταφέρει να του παίξει το cast to Chromecast μέσω Google home από gspace? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Κάθε 26 πρωί πρωί "σκάει" αναβάθμιση; Καλημέρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου. Καλά πάμε. Καμία καινούργια έκδοση android να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Σε κινητό 2ετίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Καλημέρα. Μόλις μου ήρθε η θήκη των φωτογραφιών από Ali. Δεν την χρειάζομαι πλέον και την χαρίζω. Μπορώ να πω πως η ποιότητα είναι καλύτερη από αυτό που περίμενα. Ο πρώτος που θα στείλει την πήρε. Αρκεί να πληρώσει τα μεταφορικά από Δράμα. Μπορώ να στείλω όπου θέλετε με speedex που έχω μια έκπτωση. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot_del Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 (edited) Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και κάποιες βδομάδες, 1 έτους και κάτι μεταχειρισμένο, σε κατάσταση καινούριου, με υγεία μπαταρίας 95% όπως την υπολόγισε το σύστημα, αλλά έχω SoT γύρω στις 4-5 ώρες και το φορτίζω καθημερινά (δεν το αφήνω κάτω από 20% βέβαια). Μου φαίνεται λίγο σε σχέση με αυτά που διαβάζω στο internet, με κάτι 10+ από άλλους. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! (Το κινητό απίστευτο γενικά, έχω πάθει πλάκα) Edited December 10, 2022 by sot_del Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 9 ώρες πριν, sot_del said: Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και κάποιες βδομάδες, 1 έτους και κάτι μεταχειρισμένο, σε κατάσταση καινούριου, με υγεία μπαταρίας 95% όπως την υπολόγισε το σύστημα, αλλά έχω SoT γύρω στις 4-5 ώρες και το φορτίζω καθημερινά (δεν το αφήνω κάτω από 20% βέβαια). Μου φαίνεται λίγο σε σχέση με αυτά που διαβάζω στο internet, με κάτι 10+ από άλλους. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! (Το κινητό απίστευτο γενικά, έχω πάθει πλάκα) Με γεια το καινούριο κινητό και επειδή σκέφτομαι και εγώ να μεταφέρω σε Huawei κινητό αλλά χρειάζομαι και κάποια Google apps , έχεις χρησιμοποιήσει το gspace; Είμαι από επαρχία και τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη και βλέπω με το gspace να τα παίζει σχεδόν όλα. Ποια είναι η εμπειρία σου; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot_del Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 5 minutes ago, ostvarivanje said: Με γεια το καινούριο κινητό και επειδή σκέφτομαι και εγώ να μεταφέρω σε Huawei κινητό αλλά χρειάζομαι και κάποια Google apps , έχεις χρησιμοποιήσει το gspace; Είμαι από επαρχία και τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη και βλέπω με το gspace να τα παίζει σχεδόν όλα. Ποια είναι η εμπειρία σου; Καλησπέρα, ευχαριστώ! Με το gspace παίζουν τα πάντα, όντως, ακόμη και Netflix FHD, εγώ προσπαθώ να το στήσω χωρίς καθόλου google services, το μονο που δεν έχω καταφέρει είναι η μεταφορά των παλιών συνομιλιών στο viber, σταμάτησα να προσπαθώ και συγχρονίζω με το cloud της huawei πλέον. Επίσης, Google Sheets δεν έχω βρει τρόπο να κάνω edit χωρίς google services. Ειναι διαφορετική εμπειρία χωρίς Google αλλά νομίζω αξίζει, προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 24 minutes ago, sot_del said: Καλησπέρα, ευχαριστώ! Με το gspace παίζουν τα πάντα, όντως, ακόμη και Netflix FHD, εγώ προσπαθώ να το στήσω χωρίς καθόλου google services, το μονο που δεν έχω καταφέρει είναι η μεταφορά των παλιών συνομιλιών στο viber, σταμάτησα να προσπαθώ και συγχρονίζω με το cloud της huawei πλέον. Επίσης, Google Sheets δεν έχω βρει τρόπο να κάνω edit χωρίς google services. Ειναι διαφορετική εμπειρία χωρίς Google αλλά νομίζω αξίζει, προσωπικά. Μπορεις να μου πεις αν οταν το κλεινεις και το ανοιγεις η του κανεις επανεκκινηση η φωτεινοτητα του μειωνεται η παραμενει στο ιδιο σημειο που την ειχες πριν το κλεισεις η το επανακκινησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot_del Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 9 minutes ago, mobile59 said: Μπορεις να μου πεις αν οταν το κλεινεις και το ανοιγεις η του κανεις επανεκκινηση η φωτεινοτητα του μειωνεται η παραμενει στο ιδιο σημειο που την ειχες πριν το κλεισεις η το επανακκινησεις? Δεν το έχω παρατηρήσει, εννοείς αν κάνει reset το auto brightness αν κατάλαβα σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts