Ramparter Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Μπα για το ονομα φαινεται οτι ειχαν δικιο, πλεον οι περισσοτεροι το χουν συνηθισει. Τελικα ηταν ενας πολυ καλος τροπος για να τραβηξουν τα βλεματα πανω τους τη σωστη στιγμη. Η ατακα του Reggie Fils-Aime (executive vice president of sales and marketing τα τελευταια 2,5 χρονια στη Nintendo και προεδρος της Nintendo Αμερικης εδω και λιγες μερες) μιλωντας για το ονομα του wii "We want to thank everyone who wrote good things about it the day you heard it. [Long pause.] Both of you." κατα την E3 conference της nintendo ηταν θεικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Εγω ομως ακομα να καταλαβω τι σας τραβηξε. Ενδιαφερον ειναι, συμφωνω, κατι το διαφορετικο, ε και; Να το αγορασω για 2-3 τιτλους; Ουτε next-gen δεν ειναι, 480p ειναι, καλυτερα να παρεις το xbox 1. Και αυτο με το controller του πια, ποσο θα χρησιμοποιατε αυτο το revolutionary κατασκευασμα. Και 200 ευρω τον Νεομβρη θα ειναι πολλα για μια τετοια κονσολα, τι εχει μεσα δλδ, τεχνολογια περασμενης γενιας... Και θα εχει και power brick απο οτι ειδα σε κατι photos!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Εγω ομως ακομα να καταλαβω τι σας τραβηξε. Ενδιαφερον ειναι, συμφωνω, κατι το διαφορετικο, ε και; Να το αγορασω για 2-3 τιτλους; Ουτε next-gen δεν ειναι, 480p ειναι, καλυτερα να παρεις το xbox 1. Και αυτο με το controller του πια, ποσο θα χρησιμοποιατε αυτο το revolutionary κατασκευασμα. Και 200 ευρω τον Νεομβρη θα ειναι πολλα για μια τετοια κονσολα, τι εχει μεσα δλδ, τεχνολογια περασμενης γενιας... Και θα εχει και power brick απο οτι ειδα σε κατι photos!:p To play2 είχε καλά γραφικά; Πως και πούλησε τόσο; Αξίζει να το πάρεις και για ένα μόνο παιχνίδι.... Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 To play2 είχε καλά γραφικά; Πως και πούλησε τόσο; Αυτο ειναι φιλε Νικ ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια που λιγοι εχουν παρει χαμπαρι. Αφου ολοι λετε οτι σας νοιαζουν τοσο τα γραφικα γιατι πηρατε PS2? Εχετε ασχοληθει με πολλα παιχνιδια μονο και μονο καλων γραφικων? Για σκεφτειτε καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Ναι, για το 2000 ειχε καλα γραφικα, μετα ερχετε και το xbox to 2001 ειχε φοβερα γραφικα. 11-2005 ερχετε το 360 με next gen γραφικα και το 11-2006 το PS3 παλι με next gen και με 1080p. 11-2006 μας ερχετε το Wii με hardware κατωτερο του πρωτου xbox και με την φανταστικη αναλυση των 480p, wow, σιγουρα πρωτοποριακο, για τα δεκαχρονα που δεν νομιζω να παιζουν Gears of War ή Metal Gear Solid και αλλα τοσο φοβερα παιχνιδια, οχι μονο βιας αλλά και άλλα. Και δεν αξιζει να παρεις μια κονσολα για ενα μονο παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 1) Για το συγκεκριμένο παιχνίδι που λέω αξίζει. 2) Ακόμα και το gamecube είχε πολύ καλύτερα γραφικά από το play2. 3) Μέχρι τώρα η sony είχε τις κατώτερες τεχνολογικά κονσόλες(στο θέμα των γραφικών). Ξαφνικά τα γραφικά έγιναν το σημαντικότερο στοιχείο; 4) Αλήθεια είχες ποτέ καμία κονσόλα της Nintendo; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Γιατι ολο μιλας για το PS2; Ο λογος που το PS2 ηταν τοσο πετυχημενο ηταν επειδη ειχε και πολλα φοβερα παιχνιδια και το τεραστιο fanbase. Μην μου συγκρινεις τα παιχνιδια του PS2 με του gamecube επειδη απλα δεν ειναι υπερ του Wii. Δεν εχει τα γραφικα, δεν εχει κατι το πρωτοποριακο στο hardware, αλλα ουτε και τα μεγαλα παιχνιδια(τον Super Mario τον καραβιασε:p). Τι εχει; Το controller του; Ναι ειχα το Ν64, μετα το PS2 και τωρα xbox 360. Απο οτι βλεπεις fanboy δεν ειμαι. Δεν ειμαι κατα της Νintendo απο την στιγμη που εχω ολες της handheld συσκευες της με πολλα παιχνιδια αλλα εχω και το PSP. Αυτο δεν παυει να κανει το Wii αυτο που ειναι, τπτ το σπουδαιο. Παντα φιλικα. Δε θελω να μαλωσουμε για το Wii τωρα!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Πριν πουμε κατι καλο ειναι να ξερουμε αν ισχυει. Η μεγαλυτερη ραδιοαρβυλα που εχω ακουσω το τελευταιο καιρο ειναι οτι το Wii εχει γραφικα κατωτερα απο XBOX(το πρωτο οχι το 360). Φιλε sonymobby απο που κι ως που εχει σχεση τι γραφικα βγαζει μια κονσολα με το τι παιχνιδια εχει? Δηλαδη το PS2 πως ειχε metal gear αφου ειχε τα κατωτερα γραφικα σ'αυτη τη γενεια? Δικαιωμα του καθενος βεβαια να θεωρει τα γραφικα ως σημεντικοτερο παραγοντα για ενα παιχνιδι ομως δε μπορω να καταλαβω τοτε γιατι τα 90+ εκατομμυρια χρηστων του PS2 δε προτιμησαν GC ή XBOX που προσεφερεαν αφως καλυτερα γραφικα? Και κατι σημαντικο ειναι οτι τα γραφικα που μπορει να αποδωσει το wii δεν ειναι αυτα που ειδαμε στην Ε3. Τα demo αυτα τρεχαν σε dev kits του GC προσαρμοσμενα να χρησιμοποιουν το wii mote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Γιατι ολο μιλας για το PS2; Ο λογος που το PS2 ηταν τοσο πετυχημενο ηταν επειδη ειχε και πολλα φοβερα παιχνιδια και το τεραστιο fanbase. Μην μου συγκρινεις τα παιχνιδια του PS2 με του gamecube επειδη απλα δεν ειναι υπερ του Wii. Δεν εχει τα γραφικα, δεν εχει κατι το πρωτοποριακο στο hardware, αλλα ουτε και τα μεγαλα παιχνιδια(τον Super Mario τον καραβιασε:p). Τι εχει; Το controller του; Ναι ειχα το Ν64, μετα το PS2 και τωρα xbox 360. Απο οτι βλεπεις fanboy δεν ειμαι. Δεν ειμαι κατα της Νintendo απο την στιγμη που εχω ολες της handheld συσκευες της με πολλα παιχνιδια αλλα εχω και το PSP. Αυτο δεν παυει να κανει το Wii αυτο που ειναι, τπτ το σπουδαιο. Παντα φιλικα. Δε θελω να μαλωσουμε για το Wii τωρα!!! :lol: Φυσικά και δε θα μαλώσω για μία κονσόλα. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δε θα το κάνω τώρα. Ούτε εγώ είμαι fanboy αφού θέλω να πάρω και play2 & xbox & play3 & xbox360 αλλά προς το παρόνα θα αρκεστώ στο psp και στο gamecube. Έχει την ευκολία χρήσης και το γεγονός ότι με ένα controller και μερικά εξαρτήματα γίνεται πολλά. Συγκρίνω με το play2 γιατί ενώ είχε τα χειρότερα γραφικά(όπως και το play1 στη γενιά του) είχε τις περισσότερες πωλήσεις αλλά κανέναν δεν το ένοιαζε αυτό(και καλά έκαναν), όμως τώρα που το play3 σύμφωνα με τη sony θα έχει τα καλύτερα όλοι λένε πόσο σημαντικό είναι. Το Wii έχει μεγάλα παιχνίδια όπως είχαν όλες οι κονσόλες της Nintendo που είναι μάλιστα και console sellers(zelda, metroid, smash, mario) Και εμένα μου αρέσει το 1080p αλλά αν θέλω και 3000Ε για τηλεόραση δε μου κάνει κάτι. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Πριν πουμε κατι καλο ειναι να ξερουμε αν ισχυει. Η μεγαλυτερη ραδιοαρβυλα που εχω ακουσω το τελευταιο καιρο ειναι οτι το Wii εχει γραφικα κατωτερα απο XBOX(το πρωτο οχι το 360). Φιλε sonymobby απο που κι ως που εχει σχεση τι γραφικα βγαζει μια κονσολα με το τι παιχνιδια εχει? Δηλαδη το PS2 πως ειχε metal gear αφου ειχε τα κατωτερα γραφικα σ'αυτη τη γενεια? Δικαιωμα του καθενος βεβαια να θεωρει τα γραφικα ως σημεντικοτερο παραγοντα για ενα παιχνιδι ομως δε μπορω να καταλαβω τοτε γιατι τα 90+ εκατομμυρια χρηστων του PS2 δε προτιμησαν GC ή XBOX που προσεφερεαν αφως καλυτερα γραφικα? Και κατι σημαντικο ειναι οτι τα γραφικα που μπορει να αποδωσει το wii δεν ειναι αυτα που ειδαμε στην Ε3. Τα demo αυτα τρεχαν σε dev kits του GC προσαρμοσμενα να χρησιμοποιουν το wii mote. Πρωτον εσυ αλλαζεις τα λογια μου. Εγω ειπα γιατι ηταν καλυτερο το PS2, δες το post μου. Ακομα ενας λογος ειναι πως το PS2 βγηκε πρωτο. To Wii βγαινει μετα το 360, με πολυ κατωτερο hardware, και μαζι με το PS3, δεν... Το Zelda, Mario και τα αλλα δεν θα την παρουν μπροστα. Ναι μιλαω για τα γραφικα απο την στιγμη που τα παιχνιδια του 360 ειναι πολυ καλα. GRAW, Oblivion, PGR3, Battlefield 2, Hitman Blood Money, Call of Duty και αλλα, με αλλα πολλα να ερχονται. Εχει και τα καλα παιχνιδια αλλα και τα φοβερα γραφικα. Το PS2 ειχε καλα γραφικα για την εποχη του. Και το gamecube δεν ειχε και τοσο καλυτερα γραφικα. Ναι φιλε μου, ετσι λενε σε σοβαρα φορουμς και κανενας δεν ειπε το αντιθετο. Και γιατι να μην ειναι αληθεια, με βαση αυτα που ειδαμε και με το γεγονος πως η nintendo ακομα να μας πει τα specs, που ειναι υποπτο, μπορουμε να το πιστευουμε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Απλα 2 ποστς πιο πριν ειπες οτι τα γραφικα του Wii ειναι γι'αυτους που δεν απαιτουν σοβαρα παιχνιδια οπως Metal Gear και λοιπα. Τουλαχιστον τωρα ξεκαθαρισαμε οτι το software μετραει. Και βεβαια δε λεω οτι τα γραφικα ειναι ασημαντα ομως δε σκοπευω να δωσω 600 για PS3 και 70-80 που φαινεται οτι θα κοστιζει το καθε game, και αλλα 1000+ ευρω για μια καλη hd tv μονο και μονο για να δω τρομερα γραφικα. Μου αρκει η 7800 που χω στο PC. Στο θεμα του software τουλαχιστον στην E3 η nintendo εδειξε περισσοτερα. Ειχε διαθεσιμα 27 playable demos και οι ουρες τους ξεπερασαν καθε προηγουμενο. Η sony απ'οσο ξρω ειχε πολυ λιγοτερα κι αν δε κανω λαθος κανενα απ'τα μεγαλα ονοματα(metal gear, tekken κλπ) δεν ηταν playable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzg Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Εγω ομως ακομα να καταλαβω τι σας τραβηξε. Ενδιαφερον ειναι, συμφωνω, κατι το διαφορετικο, ε και; Να το αγορασω για 2-3 τιτλους; Ουτε next-gen δεν ειναι, 480p ειναι, καλυτερα να παρεις το xbox 1. Και αυτο με το controller του πια, ποσο θα χρησιμοποιατε αυτο το revolutionary κατασκευασμα. Και 200 ευρω τον Νεομβρη θα ειναι πολλα για μια τετοια κονσολα, τι εχει μεσα δλδ, τεχνολογια περασμενης γενιας... Και θα εχει και power brick απο οτι ειδα σε κατι photos!:p Sonymobby μήπως βλέπεις τα πράγματα μόνο απο την μια πλευρά? Συμφωνώ βέβαια με αυτό που λες για τον αριθμό των τίτλων.Δεν θα είναι ωραίο να έχεις δώσει ένα ποσό για να αγοράσεις μια κονσόλα και μια στιγμή να φτάσεις σε σημείο που να μην έχεις τίποτα καινούργιο να παίξεις... Ομως δεν εξασφαλίζει η ποσότητα και την ποιότητα. Οπως και να'χει, κανείς δεν ξέρει πόσα παιχνίδια θα βγουν τελικά για το xb360,wii,ps3. Απο την άλλη ψάχνω ένα παιχνίδι που να μου αρέσει και μέσα απο λίστες που δεν τελειώνουν(πρόσεξε!απο usa-europe-japan regions και για διάφορες κονσόλες αλλα και για pc) βρίσκω λίγα παιχνίδια που αξίζουν τελικά λίγο απο τον χρόνο μου. Και μιας και πολλά ακούγονται περι next-gen. Εχω παίξει κάποια παιχνίδια στο x-box360 σε hdtv. Eγώ δεν είδα κανένα στοιχείο που να με κάνει να σκεφτώ οτι είναι κονσόλα επόμενης γενιάς.Δεν βρήκα τίποτα εντυπωσιακό καταρχάς στα γραφικά και κολλημένος δεν είμαι,αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι του 360 που θα έπρεπε να παίξω και δεν το έχω κάνει πες μου γιατί είναι κρίμα που το χάνω :) . Δεν αποκλείω βέβαια να δω κάποιο ενδιαφέρον παιχνίδι για το 360, αργότερα. Ομως ξέρω οτι τα περισσότερα απο τα παιχνίδια που βγαίνουν πια είναι του ίδιου στυλ με αυτά που βγαίναν πριν 15 χρόνια με την κυρίαρχη διαφορά το οτι έχουν καλύτερα γραφικά.Για να μην παρεξηγηθώ και τα καλά γραφικά φυσικά είναι ενα σημαντικό χαρακτηριστικό αλλα δεν είναι το παν.Εμένα τουλάχιστον αυτό δεν μου φτάνει. Για να καταλάβω,θα μιλάμε δηλαδή για "επόμενης γενιάς γραφικά"? Και καλά,τα γραφικά βελτιώνονται,θα φτάσουμε σε σημείο να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε το παιχνίδι απο την πραγματικότητα.Θα είμαστε πάντα κολημένοι σε μια hdtv ή σε οθόνη επόμενης τεχνολογίας? Που είναι τα ειδικά σχεδιασμένα και φιλικά προς το χρήστη γυαλιά που θα εφαρμόζονται στο πρόσωπο? Ως πότε πια θα υπάρχει ο παλαιολιθικός χειρισμός?Που είναι οι αισθητήρες για να ανιχνεύουν την κίνηση του σώματος? Οταν λέμε nextgen κονσόλα ,τι ακριβώς εννοούμε?Workstations-servers με gamepad? Εγώ πιστεύω προς το παρόν,με τα όσα έχω δει και απο τις τρεις κονσόλες μεχρι στιγμής οτι αν υπάρχει κάποια κονσόλα που πάει να πλήσιάσει το nextgen thing ,αυτή είναι η nintendo με τον τρόπο χειρισμού του wii. Εχω παίξει όλα αυτά τα χρόνια παιχνίδια και παιχνίδια κάποια με ουσία,καποια χωρίς ,πρωτη φορά όμως ξαφνιάζομαι ευχάριστα απο την πολιτική μιας εταιρίας ... Απο την άλλη πάλι ο καθένας ας απολαμβάνει αυτο που του αρέσει ή νομίζει οτι του αρέσει,αρκεί να μην ενοχλεί-ξενερώνει τους άλλους που τους αρέσει κάτι άλλο. Και αυτό ταιριάζει σχεδόν σε όλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzg Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 11-2006 μας ερχετε το Wii με hardware κατωτερο του πρωτου xbox και με την φανταστικη αναλυση των 480p, wow, σιγουρα πρωτοποριακο, για τα δεκαχρονα που δεν νομιζω να παιζουν Gears of War ή Metal Gear Solid και αλλα τοσο φοβερα παιχνιδια, οχι μονο βιας αλλά και άλλα. Κοίτα για hardware κατώτερο του x-box το βρίσκω υπερβολή... Τα 10χρονα πάλι δεν νομίζω να παίζουν text adventures,παιχνίδια με γραφικά παίζουν και αυτά. Και μίλησε κανείς για πρωτοπορία του Wii στα γραφικά ?Γιατί το αναφέρεις? Και δεν αξιζει να παρεις μια κονσολα για ενα μονο παιχνιδι. Η nintendo δεν θα βγάλει μόνο ένα παιχνίδι που θα αξίζει. Αλλα όποιος έχει την πόρωση και μπορεί και βγάζει τα δικά του λεφτά,γι'αυτόν μπορεί να αξίζει να πάρει μια κονσόλα για ένα μόνο παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Ειδα το καινουριο trailer για το (πολυαναμενομενο για μενα) spore (απο τον δημιουργο των sims) Ελπιζω να το δουμε κ στο wii (EA games ειναι) edit: ειναι confirmed πως θα βγει και για Wii (wiiiiiiiiii) :w00t: Σε ενα χρονο απο τωρα, i can hardly wait! Στο youtube εχει αρκετα βιντεακια με το Spore (ενα απο αυτα ειναι με τον Robin Williams :D) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Αρκετα, δεν ασχολουμε πια επειδη δεν θελω να το κανω Wii vs xbox360 vs PS3. Καθε σχολιο μου κατα του Wii θα ειναι υπερ των αλλων, για αυτο το αφηνω ως εδω. Το remote του Wii για FPS και για baseball θα ειναι καλο, να δουμε ποσο πρακτικο ειναι. Νομιζετε πως sensitive controller ειναι κατι καινουριο; Δεν ειναι. Ο χρονος θα δειξει ομως. Και κατι ειπατε για ποσοτητα και ποιοτητα, το 360 τα εχει αυτα να δουμε το wii. Για κυρια κονσολα ομως το wii δεν κανει. Λιγο super mario μετα το Gears of War ομως ειναι οτι πρεπει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 poly fovame , oti 8a kataliksw ( ws enas akompleksaristws gamer , pia.) me ena Wii kai ena XBOX360 TELIKA , opws ta eipe o MOORE!!!! to Wii : -gia ton protoporiako tou xeirismo! (kai yparxei to kserw kai ypirxe , alla ap'oti eida kai katalava i efarmogi tou einai pou kanei tin dafora!, kai pistepste me i nintento den kanei la8h sto gameplay , pote den ekane) -gia to ZELDA (apla) -gia to METROID -kai gia ta diaskedastika (OIKOGENIAKA-PAREISTIKA) paixnidakia pou den mporoun na ta exoun oi alles 2 konsoles kai to XBOX360 : -gia to HALO3 -gia to GEARS OF WAR -gia ta DEAD OR ALIVE (4 kai ayta pou 8a bgoun) milaw prosopika!!!! ayta 8elw egw! sto PS3 ektws twn ligo kalyterwn grafikwn apo tou XBOX (ante mporei poly kalytera) den blepw ton logo na dwsw 600EURA ntagar! gia games pou den mou aresane pote! PROSOPIKI APOPSI! ps. a kati simantiko!!!! to Wii exei ena megalo meion!!! gia na to parete 8a prepei na exete minimum mia 32ara kali TV, gia na leitourgei swsta to xeiristirio! ayto pou8ena den eida na to 8eigoun!!! egw exw 42ara LCD opote 8a eimai aneta, giafto den leitourgei anastaltika to 8ema TV stin agora tou Wii, alla pragmatika , enas me mia 21'' (apli,kiolas) TV 8a einai xeirotero na parei Wii , para XBOX 360 pou apla den 8a blepei full ta grafika , enw me ena Wii den 8a mporei apla na simadepsei..... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Λιγο super mario μετα το Gears of War ομως ειναι οτι πρεπει. Τετοια σχολια μετατρεπουν ενα θεμα σε vs. Δε μπορεις να ερχεσαι και να αναιρεις τωρα ενα απ'τα πιο καταξιωμενα franchises στο χωρο να ξερεις για πιο παιχνιδι μιλας μονο και μονο επειδη εχει παιδικο θεμα. To motion sensitivity δεν ειναι νεα τεχνολογια ομως πρωτη φορα στηριζεται τοσο πολυ και αποτελει το κυριο χαρακτηριστικο της νεας κονσολας. Πριν μερικα χρονια ειχε βγαλει η ms ενα παρομοιο sidewinder με ενα παιχνιδι μαζι. Χαιρω πολυ με τετοια υποστηριξη τι περιμεναν να κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzg Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Αρκετα, δεν ασχολουμε πια επειδη δεν θελω να το κανω Wii vs xbox360 vs PS3.Λιγο super mario μετα το Gears of War ομως ειναι οτι πρεπει. Τετοια σχολια μετατρεπουν ενα θεμα σε vs. Αλλος είναι ο λόγος που δεν θες να ασχοληθείς αλλα τέλος πάντων... To motion sensitivity δεν ειναι νεα τεχνολογια ομως πρωτη φορα στηριζεται τοσο πολυ και αποτελει το κυριο χαρακτηριστικο της νεας κονσολας. Πριν μερικα χρονια ειχε βγαλει η ms ενα παρομοιο sidewinder με ενα παιχνιδι μαζι. Χαιρω πολυ με τετοια υποστηριξη τι περιμεναν να κανει? Ακριβώς αυτό!Είναι θέμα πολιτικής της Nintendo,το έχει σαν βάση της κονσόλας. Δεν το υποστηρίζει απλά. Ο χρόνος μόνο θα δείξει βέβαια.Και ας ελπίσουμε στο τέλος να κερδίσει ο κάθε gamer ανεξάρτητα απο την κονσόλα που θα έχει επιλέξει. Στο κάτω κάτω ,"όπως την βρίσκει" ο καθένας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Δειτε μερικες νεες εικονες και βιντεο: http://www.gfdata.de/archiv06-2006-gamefront/1746.html http://cache.gameinformer.com/downloads/downloads2014/movies/2006/e3/nintendo/metroid-1.mp4 Οι εικονες δεν ειναι πολυ υψηλης αναλυσης αλλα νομιζω ειναι ξακαθαρο οτι τα γραφικα ειναι σαφως ανωτερα απ'αυτα που ειδαμε στην Ε3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Οι εικονες δεν ειναι πολυ υψηλης αναλυσεις αλλα νομιζω ειναι ξακαθαρο οτι τα γραφικα ειναι σαφως ανωτερα απ'αυτα που ειδαμε στην Ε3. E3 Wii Graphics Just 'Tip Of The Iceberg'? ATI claim that the graphics we saw displayed in Wii titles at E3 were just the tip of the iceberg for what the console can produce. Could the Wii's GPU be more powerful than we think? Speculation has been fueled by the "Hollywood" GPU developers ATI saying that what we saw at E3 was the "tip of the iceberg." While we know that the hardware of the console is still to be finalised, Nintendo have stated that what we saw at E3 will likely be close to how the final games will look. Nevertheless, gaming site GameDaily BIZ have talked with the John Swinimer, Senior Public Relations Manager of Consumer Products at ATI, and were told "I think what you saw [on Wii] was just the tip of the iceberg of what the Hollywood chip can bring to the Nintendo Wii." When asked for specifics, he replied: "I'm really not here to talk about the design specs... other than the fact that ATI worked closely with Nintendo. The team that worked on this chip also worked on the Flipper chip that was in GameCube, and they've been working with Nintendo for a very long time so there's a great chemistry with the two teams working together." "I really don't think that it's about the [specs]; I think it's about the innovation that it brings to the table—the motion-sensing, the always-on capability, which is really cool too—the fact that the chip is powerful enough and responsive enough to be there at a moment's notice, and I think that's pretty cool for the average gamer." Interestingly, ATI also made the GPU for the Xbox 360, though Swinimer refused to compare the two. "They're different chips for different platforms and different uses. I don't think it's a fair comparison to put them on a chart [to analyze]. That's not what it's all about... I think if you focus on the capabilities that the chip will have for the average consumer, with the amazement and wow factor, I think that's the value that we bring." http://www.revo-europe.com Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 εμενα η πρωτη μου κονσολα ηταν το sns πηγαινα δημοτικο τοτε ειχα ξετρελαθει αλλα εκτοτε αγορασα pc και τα ενδιαφεροντα μου για το gaming αλλαξαν αρχισα να παιζω strategy rpg και να μην μπορω να πιασω αυτα τα gamepads μου φενοντουσαν πολυ περιορισμενης εμβελιας σε σχεση με το ποντικι-πληκτρολογιο περυση το καλοκαιρι αγορασα το ds λογο του απιστευτου χειρισμου του πιστευω οτι αν ενα παιχνιδι δεν μπορεις να το χειριστεις σωστα τοτε δεν το ευχαριστιεσαι το next generation δεν αφορα τα γραφικα γιατι αν καποιος θελει γραφικα τοτε ας αφισει τις κονσολες και ας παει στα pc εκει τα γραφικα αλλαζουν συνεχεια και δεν παραμενουν ιδια για 3 χρονια μεχρι να βγει η νεα κονσολα εξελισονται και αυτο λογο κερδους nvidia-ati αλλα το next generation αφορα την εισαγωγη του gamer στην εικονικη πραγματικοτητα του παιχνιδιου ( ουτε να παιζεις με ενα gamepad οπως ειχε και το atari ) και οχι οπως ειπα και πανω στην αλλαγη των γραφικων γιατι σημερα αγοραζεις μια τεχνολογια και μετα απο 6 μηνες εχει γινει παλια :blink: σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω και γω το wii γιατι βλεπω κατι καινουριο που δεν μπορει να μου το προσφερει το pc φανταζεστε το wii να φτασει τις πωλησεις του ds ? :lol: Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Εγω ομως ακομα να καταλαβω τι σας τραβηξε. Ενδιαφερον ειναι, συμφωνω, κατι το διαφορετικο, ε και; Να το αγορασω για 2-3 τιτλους; Ουτε next-gen δεν ειναι, 480p ειναι, καλυτερα να παρεις το xbox 1. Και αυτο με το controller του πια, ποσο θα χρησιμοποιατε αυτο το revolutionary κατασκευασμα. Και 200 ευρω τον Νεομβρη θα ειναι πολλα για μια τετοια κονσολα, τι εχει μεσα δλδ, τεχνολογια περασμενης γενιας... Και θα εχει και power brick απο οτι ειδα σε κατι photos!:p http://www.tgdaily.com/2006/05/11/nintendo_steals_thunder_at_e3/ http://technology.guardian.co.uk/weekly/story/0,,1776719,00.html http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4767807.stm http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2374 Noμιζω αυτα τα links τα λενε ολα. Το Wii τραβηξε το ενδιαφερον του περισσοτερου κοσμου.Δεν γινεται κατι θα εχει για να το εκανε αυτο.Οσο για το hardware εννοειται πως θα ειναι ανωτερο απο αυτο του Xbox1(ελεος δηλαδη,ειναι δυνατον να πιστευει κανεις το αντιθετο?) και επιπλεον ΕΠΙΣΗΜΑ specs δεν εχουν ανακοινωθει.Οποτε οτι και να λεμε εμεις εδω παει στραφι. Βεβαια δεδομενο ειναι οτι τα γραφικα του θα ειναι κατωτερα απο τις αλλες 2 αλλα απο ποτε μας ενδιαφερουν ΤΟΣΟ πολυ τα γραφικα?ΤAnyway να και μια λιστα απο games: Resident Evil(exclusive) http://revolution.ign.com/articles/706/706951p1.html Sadness http://revolution.ign.com/objects/816/816122.html Red Steel http://revolution.ign.com/objects/821/821973.html Disaster: Day of Crisis http://revolution.ign.com/objects/826/826985.html The Legend of Zelda:Twilight Princess http://revolution.ign.com/objects/748/748589.html Project H.A.M.M.E.R. http://revolution.ign.com/objects/826/826992.html Call of Duty 3 http://revolution.ign.com/objects/815/815492.html Raid over The River http://revolution.ign.com/objects/788/788111.html Metroid Prime 3:Corruption http://revolution.ign.com/objects/748/748547.html Necro-nesia http://revolution.ign.com/objects/827/827109.html Excite Truck http://revolution.ign.com/objects/826/826983.html Orb,Thorn,Darkness http://www.crossbeamstudios.com/projects.shtml Απο την άλλη πάλι ο καθένας ας απολαμβάνει αυτο που του αρέσει ή νομίζει οτι του αρέσει,αρκεί να μην ενοχλεί-ξενερώνει τους άλλους που τους αρέσει κάτι άλλο. Και αυτό ταιριάζει σχεδόν σε όλα Well said!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Wiiiiiiiii :lol: Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Να πούμε επίσης ότι το Wii ψηφίστηκε το καλύτερο έκθμεμα και hardware της Ε3 πέρα απο της πολλές τιμητικές διακρίσεις που αναφέρονται παρακάτω.. http://www.nintendo.gr/news/showmediano.asp?arid=668 ..και ότι επιβεβαιώνεται η συνδεσιμότητα με το Ds με τα pokemon να είναι ο πρώτος τίτλος που θα το εκμεταλευτεί.. http://www.gamelife.gr/cPages/news.asp?id=467 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 ναι οντως και για του λογου το αληθες απο ενα ακομη link http://wii.ign.com/articles/710/710771p1.html καθως και υποστηριξη απο την Take-Two απο οτι φαινεται http://wii.ign.com/articles/711/711941p1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts