Jump to content

Κινητο με καλο σημα

k_m_l
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το iPhone 12 λόγω Qualcomm έχει καλύτερη λήψη.

Αλλά νομίζω ότι στην περίπτωση σου θες ενισχυτή σήματος.

Επικοινώνησες με κοσμοτε;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το iPhone 12 λόγω Qualcomm έχει καλύτερη λήψη.

Αλλά νομίζω ότι στην περίπτωση σου θες ενισχυτή σήματος.

Επικοινώνησες με κοσμοτε;

Δε νομίζω να ξαναπάρω Iphone.. Καλό χρυσό αλλά με όσα κινητά το έχω τσεκάρει και παλιότερα και τώρα έχουν τη χειρότερη λήψη.

Θέλω ένα "Ελληνικό" κινητό να καταλαβαίνει ότι το δίκτυο στην Ελλάδα είναι για κλωτσιές..:rolleyes:

Τα Iphone είναι φτιαγμένα για τον υπόλοιπο κόσμο..

Γύρνα το από τις ρυθμίσεις σε 3g-2g αυτόματο και δες αν έχει διαφορά.

Έχει ξεβάψει το κουμπί από της αλλαγές.. το μπάχαλο με τη cosmote είναι ότι υπάρχει μια προβληματική κεραία η όπια πότε δουλεύει πότε όχι και μπερδεύει και την άλλη που είναι λίγο πιο μακριά.. Από 4g σε πετάει εκτός μπαίνει GSM ξανά 3g κόβετε η γραμμή δεν ακούγετε και αλλά τόσα. γιαυτό λέω ότι δεν είναι το Iphone για τέτοια κόλπα.

Δεν είναι το πρόβλημα μόνο στο σπίτι έχω έναν ενισχυτή θα βάλω και άλλων το έξω τη κανείς?

φιλε παρε ενα Alcatel 3X2020 να σωθείς, φτηνό και καλό

Δε νομίζω να ξαναπάρω Iphone.. Καλό χρυσό αλλά με όσα κινητά το έχω τσεκάρει και παλιότερα και τώρα έχουν τη χειρότερη λήψη.

Θέλω ένα "Ελληνικό" κινητό να καταλαβαίνει ότι το δίκτυο στην Ελλάδα είναι για κλωτσιές..:rolleyes:

Έχει ξεβάψει το κουμπί από της αλλαγές.. το μπάχαλο με τη cosmote είναι ότι υπάρχει μια προβληματική κεραία η όπια πότε δουλεύει πότε όχι και μπερδεύει και την άλλη που είναι λίγο πιο μακριά.. Από 4g σε πετάει εκτός μπαίνει GSM ξανά 3g κόβετε η γραμμή δεν ακούγετε και αλλά τόσα. γιαυτό λέω ότι δεν είναι το Iphone για τέτοια κόλπα.

Δεν είναι το πρόβλημα μόνο στο σπίτι έχω έναν ενισχυτή θα βάλω και άλλων το έξω τη κανείς?

Το πρόβλημα ακούγεται σαν να μην έχει γεννήτρια η κεραία της κοσμοτε. Θεωρώ ότι πρέπει να το καταχωρήσεις και όταν γίνει αναβάθμιση στην περιοχή σου μα κάνουν κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκείνο το πιλοτικό πρόγραμμα εθνικής περιαγωγής πριν καμιά δεκαετία όπου αν δέν ειχες σήμα της εταιρείας σου μπορούσες να συνδεθείς σε άλλης εταιρείας μεταξύ Vodafone & Wind ηταν τρομερή ιδέα και κριμα που δεν αναπτύχθηκε παραπερα με όλες τις εταιρείες.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Εκείνο το πιλοτικό πρόγραμμα εθνικής περιαγωγής πριν καμιά δεκαετία όπου αν δέν ειχες σήμα της εταιρείας σου μπορούσες να συνδεθείς σε άλλης εταιρείας μεταξύ Vodafone & Wind ηταν τρομερή ιδέα και κριμα που δεν αναπτύχθηκε παραπερα με όλες τις εταιρείες.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Σε εκείνο δεν συμμετείχε η κοσμοτε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Το πρόβλημα ακούγεται σαν να μην έχει γεννήτρια η κεραία της κοσμοτε. Θεωρώ ότι πρέπει να το καταχωρήσεις και όταν γίνει αναβάθμιση στην περιοχή σου μα κάνουν κάτι.

Μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου δούλευε μια χαρά μετά μπορεί μισή μέρα να πιάσει φουλ άλλες 3-4 μέρες καθόλου και πάλι απτήν αρχή. Πήρα 10 τηλέφωνα στης βλάβες δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. και μιλάμε για μια περιοχή μεγάλη.. Ένας τεχνικός του ΟΤΕ μου λέει της έχει αναλάβει ένας τεχνικός από τη βόρεια Ελλάδα κάαααλαααα τη ψάχνεις να βρεις....

Πληρώνετε? παίρνει τα λεφτά του? τη τον νοιάζει αν δεν έχουμε εμείς εδώ σήμα...

Σε μια υπάλληλο στη εξυπηρέτηση της λέω είμαστε διατιθεμένη να τσοντάρουμε όλοι για να τη φτιάξουμε τη άλλο να σου πω της λέω....

Θέλω τόσο πολύ να μάθω τη διάολο έχει και δεν τη φτιάχνουν:mad:

Edited by k_m_l

Μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου δούλευε μια χαρά μετά μπορεί μισή μέρα να πιάσει φουλ άλλες 3-4 μέρες καθόλου και πάλι απτήν αρχή. Πήρα 10 τηλέφωνα στης βλάβες δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. και μιλάμε για μια περιοχή μεγάλη.. Ένας τεχνικός του ΟΤΕ μου λέει της έχει αναλάβει ένας τεχνικός από τη βόρεια Ελλάδα κάαααλαααα τη ψάχνεις να βρεις....

Πληρώνετε? παίρνει τα λεφτά του? τη τον νοιάζει αν δεν έχουμε εμείς εδώ σήμα...

Σε μια υπάλληλο στη εξυπηρέτηση της λέω είμαστε διατιθεμένη να τσοντάρουμε όλοι για να τη φτιάξουμε τη άλλο να σου πω της λέω....

Θέλω τόσο πολύ να μάθω τη διάολο έχει και δεν τη φτιάχνουν:mad:

Ο καθένας θα λέει τα δικά του.

Πάρε στην εξυπηρέτηση και άνοιξε ticket για την περιοχή σου. Μη δεχτείς να κλείσει το ticket παρά μόνο όταν βεβαιωθείς ότι διορθώθηκε τον πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατοχος Xiaomi Redmi Note 7 και iPhone SE 2020.

Με Cosmote κάρτα μια χαρά σήμα έχουν οι 2 συσκευές,μόνη διαφορά το 4G+ που έχει καλύτερη κεραία το iPhone.WiFi Calling και VoLTE λειτουργούν κανονικά.

Με Vodafone παρατηρώ ότι λειτουργεί το WiFi Calling,έχει μεγαλύτερες ταχύτητες καθώς και έχει λυθεί το θέμα με την μετάβαση κατά τη διάρκεια της κλήσης σε 2G να γυρνάει αμέσως σε 4G και να μην κολλάει σε Edge.

Οι περιοχές που κινούμαι είναι Θεσσαλονίκη εντός και εκτός πόλης,Ημαθία καθώς και Κεφαλονιά όπου καταλαβαίνω ακριβώς το θέμα που άνοιξε το μέλος.

Αναφορά στην υποστήριξη ξανά....

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο σπίτι βαζεις WiFi Calling και η γνώμη μου είναι να άλλαξεις πάροχο αν δεις ότι συνεχίζει το θέμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ο καθένας θα λέει τα δικά του.

Πάρε στην εξυπηρέτηση και άνοιξε ticket για την περιοχή σου. Μη δεχτείς να κλείσει το ticket παρά μόνο όταν βεβαιωθείς ότι διορθώθηκε τον πρόβλημα.

Αν εννοείς τα μνμ που στέλνει μετά η cosmote που σε ενημερώνει και καλά για τη πορεία αποκατάστασης της βλάβης χιλιάδες.. το αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό!!!

Κατοχος Xiaomi Redmi Note 7 και iPhone SE 2020.

Με Cosmote κάρτα μια χαρά σήμα έχουν οι 2 συσκευές,μόνη διαφορά το 4G+ που έχει καλύτερη κεραία το iPhone.WiFi Calling και VoLTE λειτουργούν κανονικά.

Με Vodafone παρατηρώ ότι λειτουργεί το WiFi Calling,έχει μεγαλύτερες ταχύτητες καθώς και έχει λυθεί το θέμα με την μετάβαση κατά τη διάρκεια της κλήσης σε 2G να γυρνάει αμέσως σε 4G και να μην κολλάει σε Edge.

Οι περιοχές που κινούμαι είναι Θεσσαλονίκη εντός και εκτός πόλης,Ημαθία καθώς και Κεφαλονιά όπου καταλαβαίνω ακριβώς το θέμα που άνοιξε το μέλος.

Αναφορά στην υποστήριξη ξανά....

Στο σπίτι βαζεις WiFi Calling και η γνώμη μου είναι να άλλαξεις πάροχο αν δεις ότι συνεχίζει το θέμα.

αυτό το πράγμα στο Χ είναι που με τσακίζει... Μιλάς ανακατεύετε το 3g-4g-Edge ο πατέρας του και η μάνα του και της περισότερες φορές πέφτει η γραμμη.

Πριν μια εβδομάδα άλλαξα από Cosmote σε Vodafone πολύ χειρότερα από πριν. Δε ξέρω αν γιναιτε τηλεφωνικά να αλλάξω ξανά σε Cosmote μιας και είναι κλειστά.

Θα πάρω μια συσκευή 2g μου είπαν έχει καλύτερο σήμα από τα Smartphones και θα βάλω τον ίδιο αριθμό δεν βλέπω άλλη λύση..

Οσο καλυτερο σημα εχει μια συσκευη, τοσο υψηλοτερο ειναι και το sar της;

Το αντίθετο. Όσο καλύτερο σήμα τόσο χαμηλότερο sar.

TCL 40 NXTPAPER

Το αντίθετο. Όσο καλύτερο σήμα τόσο χαμηλότερο sar.

Δεν υπάρχει ακριβής σύνδεση. Πως το αιτιολογείς; Με κακό antenna element match όντως έχεις και κακό σήμα και μεγάλο SAR. Όμως το αντίθετο δεν ισχύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει ακριβής σύνδεση. Πως το αιτιολογείς; Με κακό antenna element match όντως έχεις και κακό σήμα και μεγάλο SAR. Όμως το αντίθετο δεν ισχύει.

Όσο πιο κοντά είσαι στον σταθμό βάσης τόσο λιγότερο sar. Νομίζω το ίδιο λέμε.

TCL 40 NXTPAPER

• 3 months later...

Kαλημερα παιδια.

Για να μην ανοίγω νεο θέμα μιας και ψαχνω ενα κινητό με πολυ καλο σημα.

είναι για τον πατέρα μου ,τωρα εχει ενα xiomi redmi note 8 αλλα ειναι τραγικό σε αυτο το θεμα και χανει πολλές κλείσεις .

Διάβασα εδώ για το alcatel 3X 2019 να φανταστω και το 2020 θα ειναι το ιδιο καλο, το εχει καποιος?

Επειδή υπάρχει η δυνατότητα να ανεβούμε και στα 250-280 ευρώ υπαρχει κατι καλύτερο σαν γενικό πακέτο σε πιο πολλά χρήματα αλλα προπάντων χαρακτηριστικο το πολύ πολύ καλό σήμα.

Dhamher_00

Kαλημερα παιδια.

είναι για τον πατέρα μου ,τωρα εχει ενα xiomi redmi note 8 αλλα ειναι τραγικό σε αυτο το θεμα και χανει πολλές κλείσεις .

Διάβασα εδώ για το alcatel 3X 2019 να φανταστω και το 2020 θα ειναι το ιδιο καλο, το εχει καποιος?

Επειδή υπάρχει η δυνατότητα να ανεβούμε και στα 250-280 ευρώ υπαρχει κατι καλύτερο σαν γενικό πακέτο σε πιο πολλά χρήματα αλλα προπάντων χαρακτηριστικο το πολύ πολύ καλό σήμα.

μεχρι πριν ενα μηνα ειχα το 3x του 2019.πραγματικα αψογο το σημα,το καινουργιο δεν ξερω να σου απαντησω.

Tcl 20 5g

Mi 10 T εξαιρετική ποιότητα σήματος πλήρης υποστήριξη και 5g κανονικά. Μεταχειρισμένα γύρω στα 300 κάτι, καινούργιο 450 και με τιμολόγιο 360. Παίρνεις σναπ 865 & 5g . Βασικό μείον αν θες σώνει και καλά amoled οθόνη με AOD και ασύρματη φόρτιση και το βάρος με το συνολικό μέγεθος του. Στα υπόλοιπα απλά είναι εξαιρετικό στα χρήματα του.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η ποιότητα κλήσεων σε άλλο επίπεδο...

Συγκρινόμενες συσκευές ( s 20 plus, OnePlus 7 Pro) με τα οποία έχω ζήσει μες στο 2020.

Konakis.

Kαλημερα παιδια.

Θα προτείνω ένα λίγο παλιό κινιτο huawei nova 5t που είναι εξαιρετικό σε όλα αυτά και είναι μαι στα λεφτά

μεχρι πριν ενα μηνα ειχα το 3x του 2019.πραγματικα αψογο το σημα,το καινουργιο δεν ξερω να σου απαντησω.

Εχοντας το 3x 2020 στα σημεια που το δοκιμάζω στην πόλη μου, δεν εχω κανένα θέμα. Kαι γενικότερα για κινητό που προσωπικά πήρα στα 99€ στην προσφορά που έτρεξε πριν λίγο καιρό άξιζε και με το παραπάνω. Στα 150 που έχει τώρα ίσως σκεφτόμουν και κάτι σε realme/redmi

Έχουν άριστη φήμη τα Sony στο θέμα σήμα. Αν βρεις κάτι αξιόλογο στα λεφτά που θες, θα στο πρότεινα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Έχουν άριστη φήμη τα Sony στο θέμα σήμα. Αν βρεις κάτι αξιόλογο στα λεφτά που θες, θα στο πρότεινα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Η Sony έχει τεράστια εμπειρία στο χωρο αυτό λόγω Ericsson.

Και από εμένα στη Sony η ψήφος.

[sIGPIC][/sIGPIC]