Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το iOS


grifind
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πήγα να κατεβάσω ένα ξενόγλωσσα βιβλίο γραμματικής και μου έβγαλε warning ότι έχει μολυνθεί από 3 ιούς απο πορνοςελιδες που δεν μπαίνω έτσι κι αλλιώς και να πατησω ok για να καθαριστεί .Μετα πάτησα τη σελίδα και μου έλεγε για προστασία δώσε το νούμερο και έλεγε μόνο για ανδροιντ .Εννοειται,ότι δεν έκανα κάτι αλλά ανησυχώ .Πως μπορώ να το ελεγξω;Βοήθειαααααααα

 

Καλημέρα σας, ο τίτλος SOS δεν βοηθάει κανέναν και θα αλλαχθεί με τίτλο σχετικό του προβλήματός σας. Η συσκευή σας είναι jailbroken; εάν όχι μην ανησυχείτε, το λειτουργικό iOS είναι κλειστό και δεν επιιρεάζεται από υιούς. Μπορείτε κάλλιστα να διαγράψετε το ebook από τη συσκευή σας.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν είναι.Ειναι του κουτιού που λένε.Με φοβίζει που πάτησα οκ παρόλο που μετά δεν έδωσα στοιχεία ούτε κατέβασα τελικά τίποτα γιατί όταν πήγα να ξαναμπώ στη σελίδα μου την έβγαζε άσπρη
Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν είναι.Ειναι του κουτιού που λένε.Με φοβίζει που πάτησα οκ παρόλο που μετά δεν έδωσα στοιχεία ούτε κατέβασα τελικά τίποτα γιατί όταν πήγα να ξαναμπώ στη σελίδα μου την έβγαζε άσπρη

 

Κάνενα πρόβλημα τότε μην ανησύχειτε εάν πάντως παρατηρήσετε οτιδήποτε μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά >Επαναφορά >Όλα τα αρχεία και ρυθμίσεις, και να το επαναφέρετε σε εργοστασιακή Μορφή. Σημειώστε πως το iOS αναπτύχθηκε με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ το android με γνώμενα την ελευθερία :)

 

Η επιλογή δική μας!

Link to comment
Share on other sites

Είμαι καινούριος έχω βρει το iPhone 3 σε καλή τιμή από μαγαζί να προβω σε αγορά με το κουτί του όλα του.

 

Καλημέρα σας, θα σας παρακαλέσω να σεβαστείτε τους κανονισμούς και να μην γράφετε με κεφαλαία.

 

Αν κατάλαβα καλά αναφέρεστε στο iPhone 3G. Εάν η τιμή είναι καλή αγοράστε το ώστε να έχετε μία πρώτη επαφή με τα προϊόντα της Apple.

 

Να έχετε υπόψιν σας πως έχει σταματήσει να το υποστηρίζει η Apple από πλευράς λογισμικού (η έκδοση που φέρει είναι 4.2.1) και δυστυχώς πολλές εφαρμογές από το App Store λόγω του ότι έχουν αναβαμιστεί σε iOS 7.0.6 πλέον δεν το υποστηρίζουν. η επιλογή δική σας.

Link to comment
Share on other sites

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42143&stc=1&d=1394359426

 

Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί για το λειτουργικό σύστημα iOS 7 και τις νέες του δυνατότητες, αλλά υπάρχουν χρήστες που συνεχώς ανακαλύπτουν νέα χαρακτηριστικά στην τελευταία και μεγαλύτερη αναβάθμιση του iOS λειτουργικού συστήματος. Με πάνω από 200 νέα χαρακτηριστικά υπάρχουν σε αφθονία μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να ανακαλύψετε, και μοιράζοντάς τες η έκδοση αυτή να είναι διαχειρίσιμη από περισσότερους, σε όλη την έκτασή της. Σε μερικές ημέρες θα ανοίξουμε μία συζήτηση σχετικά με το τι δεν σας άρεσε στο iOS 7, προς το παρόν θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό;

 

 

THE NEW WAY TO MULTI-TASK/SWITCH APPS WITH THE CARD VIEW AND SWIPE GESTURES

 

Η Apple έχει τονίσει τι θα μπορούσε να είναι μεταξύ άλλων το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό. Ας πούμε η προσθήκη του Κέντρου Ελέγχου όπου σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε χειριστήρια και εναλλαγές. Όπως και το ανασχεδιασμένο Κέντρο Γνωστοποίησης όπου σας επιτρέπει να γνωρίζετε τα νέα email σας, τις αναπάντητες κλήσεις, υπενθυμίσεις και περισσότερες πληροφορίες. Τι άλλο όμως θα μπορούσε να σας αρέσει;

 

 

IF I HAVE TO PICK ONLY ONE IT WOULD BE GESTURES I THINK

 

Να προσθέσουμε και το αναβαθμισμένο σε εμφάνιση και δυνατότητα, Multitasking του οποίο οι αλλαγές του επικροτήθηκαν παμψηφεί. Το iTunes Radio φαίνεται να κερδίζει δημοτικότητα στην Αμερική και όπου αλλού έχει κυκλοφορήσει η υπηρεσία, αν κρίνουμε από το τι διαβάζουμε στα ξένα Forums. Οι χειρονομίες οι οποίες στο iOS 7 έχουν επεκταθεί σχεδόν σε όλο το λειτουργικό σε iPhone και πολύ περισσότερο σε iPad, ώστε να γίνουν ένα από τα αγαπημένα σας. Οι χειρονομίες υπήρχαν αλλά ήταν κρυμμένες και εμφανείς μόνο στους developers έως τώρα.

 

 

I HAVE TO AGREE WITH THE CALL BLOCKING. THAT WAS A FEATURE ON SAMSUNG DEVICES WHEN I WAS WITH ANDROID

 

Εάν με ρωτήσετε τι θεωρώ εγώ ως αγαπημένο θα σας έλεγα τη δυνατότητα Αποκλεισμού καλούντος. Έχω χάσει δυστυχώς δωρεάν κρουαζιέρες, δωρεάν από σειρές εγκυκλοπαιδειών, προσφορές κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν βαριέσαι, έχω βρει την ησυχία μου. Πριν από την νέα έκδοση έπρεπε στον κάθε έναν να εξηγώ πως δεν ενδιαφέρομαι, να νευριάζω καθώς έπερναν μεσημεριανές ώρες.Όλα αυτά τελείωσαν ησύχασα.

 

Και περνάμε σε εσάς. Σε διάφορες συζητήσεις μας αναφερόμαστε σε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μας έφερε το iOS 7. Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο χαρακτηριστικό; Ας ανοίξουμε μία συζήτηση εδώ και ας πει ο καθένας τι του αρέσει, μόνο τι του αρέσει!

Link to comment
Share on other sites

Ναι επιτέλους η ανομονή τελείωσε διαθέσιμη είναι εδώ και λίγα μόνο λεπτά η έκδοση λειτουργικού συστήματος 7.1 για το ευρύ κοινό. Η Apple έθεσε τέλος στην αναμονή μας για την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση, η οποία υπόσχεται βελτιώσεις στη σταθερότητα της συσκευής και κάποιες αισθητικές αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές θα βρούμε αντικαταστάσεις μηνυμάτων όπως στο “No Missed Notifications” σε “No Notifications”, νέο Yahoo logo στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων, νέο HDR auto καθώς και Upload Burst Photos ως επιλογή στις ρυθμίσεις των εφαρμογών (Photo & Camera).

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42198&stc=1&d=1394473398

 

Αλλαγές επίσης θα βρούμε και στην οθόνη κλειδώματος καθώς το πληκτρολόγιο για το Passcode έχει κι αυτό διαφοροποιηθεί. Μην παρεξενευτείτε εάν δείτε εφέ zooming out στο Multitasking του iPhone και νέα animations στην επαναφορά στην Αρχική οθόνη του iPad με pinch. Στην ενότητα Προσβασιμότητα θα βρείτε νέες επιλογές για μείωση της διαφάνειας και των σκοτεινών χρωμάτων τα οποία βρίσκονται στο dock και στο παρασκήνιο των φακέλων σε εναλλαγή σε σκούρο γκρι.

 

Στη συνολική εικόνα διαπιστώσαμε ελάχιστα πιο γρήγορη κίνηση στα animations. Αυτά είναι τα κυριότερα χαραακτηριστικά που θα συναντήσετε, οπλιστείτε με υπομονή γιατί η ζήτηση για downloading της τελικής πλέον έκδοσης θα είναι μεγάλη, ετοιμάζεται αναλυτικός οδηγός αναβάθμισης μείνετε συντονισμένοι!

Link to comment
Share on other sites

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hdpy1BwJEDg]What's new in iOS 7.1? Safe for Jailbreak? New Features! - YouTube[/ame]

 

To iOS 7 κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, περιλαβάνοντας αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για CarPlay, αλλαγές στον κώδικα για βελτίωση της αξιοπιστίας στον αισθητήρα Touch ID και διόρθωση του bug για το απρόσμενο κλείσιμό του. Μαζί με τις σημαντικές βελτιώσεις η αναβαθμισμένη έκδοση προσφέρει επίσης πληθώρα από μικρές οπτικές βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα, όπως μορφοποιημένα εικονίδια για τις εφαρμογές Τηλέφωνο, Facetime Μηνυμάτa, μαζί με ανανεωμένες εμφανίσεις του πληκτρολογίου και συγκεκριμένα του shift key και της εφαρμογής του Τηλεφώνου.

 

Ό διάσημος iTwe4kz δημοσίευσε στο κανάλι του στο You Tube μία πραγματικά εξαιρετική προεπισκόπηση των αλλαγών η οποία αναδεικνύει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 7.1. Στο video θα παρακολουθήσετε μία λεπτομερή επεξήγηση των οπτικών αλλαγών και βελτιώσεων και πάρεετε μία πλήρη είκόνα για το τι θα πρέπει να αναζητήσετε με την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού συστήματος στη συσκευή σας!

 

[via]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Aδιαφορες για ipad mini retina.Περα απο ελαχιστα διαφορετικα εφε δεν παρατηρησα κατι σημαντικο που να με κανει να λεω καλα που αναβαθμισα.Σιγουρα επωφεληθηκαν πολυ οι κατοχοι παλιοτεων συσκευων που τις ειδαν να ξαναπαιρνουν ζωη οπως λενε. Εσεις με τα καινουργια μηχανηματα που λετε οτι εγιναν πολυ πιο γρηγορα που το καταλαβατε? Ηδη ταχυτατα ηταν ολα. Οπως και να χει respect στην apple που ξαναζωντανευει παλιες συσκευες

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Link to comment
Share on other sites

Περιττό να πω ότι την αναβάθμιση την περίμενα όπως - όπως. Αν και χρήστης 5s, που δεν είχε και κανένα πρόβλημα. 3-4 πραγματάκια με ενοχλούσαν και ήθελα να διορθωθούν:

1. Τα αργά (smooth) γραφικά. Διορθώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Θα τα ήθελα ακόμη πιο γρήγορα, αλλά κι έτσι, είναι οκ.

2. Το γραφικό του multitasking, πολλές φορές, όταν το άνοιγα γρήγορα και έκανα scroll, υπήρχε ένα μικρό κόμπιασμα. Αυτό λύθηκε, από ότι βλέπω μέχρι ώρας. Κανένα κόμπιασμα, ακόμα και με 30 εφαρμογές να τρέχουν.

3. Όταν επέλεγα μια εφαρμογή από το multitasking (appswitcher) το παράθυρο έκανε ένα σκαλοπατάκι όταν μεγάλωνε για να έρθει η εφαρμογή στο προσκήνιο. Και αυτό λύθηκε από ότι βλέπω μέχρι τώρα. Well done.

4. Το κόμπιασμά στο άνοιγμα του spotlight. Τα πράγματα βελτιώθηκαν πολύ και , αν αφαιρέσω 3-4 από τα αναζητούμενα αντικείμενα (ρυθμίσεις> γενικά> αναζήτηση με spotlight) τότε δεν κομπιάζει ποτέ.

5. Ακόμα και μικρολεπτομέρειες έχουν βελτιωθεί, όπως το μικρό lag, κατά την περιστροφή της οθόνης, με το πληκτρολόγιο ανοιχτό (στα sms, mail κλπ). Διορθώθηκε!! Και επιτέλους άλλαξαν το άθλιο γραφικό για την απενεργοποίηση του κινητού. Αυτό το κόκκινο που είχε ήταν τελείως αίσχος!!!

 

Συνολικά, μια πολύ δυνατή αναβάθμιση που κάνει το 5s να δείξει τα δόντια του.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Aδιαφορες για ipad mini retina.Περα απο ελαχιστα διαφορετικα εφε δεν παρατηρησα κατι σημαντικο που να με κανει να λεω καλα που αναβαθμισα.Σιγουρα επωφεληθηκαν πολυ οι κατοχοι παλιοτεων συσκευων που τις ειδαν να ξαναπαιρνουν ζωη οπως λενε. Εσεις με τα καινουργια μηχανηματα που λετε οτι εγιναν πολυ πιο γρηγορα που το καταλαβατε? Ηδη ταχυτατα ηταν ολα. Οπως και να χει respect στην apple που ξαναζωντανευει παλιες συσκευες

 

Φιλε μου επετρεψε μου να διαφωνησω καθετα μαζι σου. Κι εγω ipad mini retina εχω και περασα τα πανδεινα μεχρι να ερθει η 7.1 , κακες αποκρισεις πληκτρλογιου, σχεδον καθημερινα κρασαρισματα, αφου εφτασα να απορω αν οτως φοραει Α7 ή κανανε κανα λαθος, και απο οτι διαβαζα και εδω μεσα δεν ημουν εξαιρεση αλλα κι αλλοι φαγανε ταλαιπωρια. Νιωθω οτι αγορασα καινουριο ipad. Φτου φτου φτου.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου επετρεψε μου να διαφωνησω καθετα μαζι σου. Κι εγω ipad mini retina εχω και περασα τα πανδεινα μεχρι να ερθει η 7.1 , κακες αποκρισεις πληκτρλογιου, σχεδον καθημερινα κρασαρισματα, αφου εφτασα να απορω αν οτως φοραει Α7 ή κανανε κανα λαθος, και απο οτι διαβαζα και εδω μεσα δεν ημουν εξαιρεση αλλα κι αλλοι φαγανε ταλαιπωρια. Νιωθω οτι αγορασα καινουριο ipad. Φτου φτου φτου.

 

Δηλαδη να νιωθω τυχερος που δεν ειχα τοσο χοντρα προβληματα απο πριν.Το θεωρω παραλογο ρε παιδια σε ολοκαινουργιο μηχανημα να εχεις καθημερινα κρασαρισματα και κακες αποκρισεις πληκτρολογιου.Yποτιθεται apple εγγυηση-σταθεροτητα κτλ. Ισως φταινε και οι παρτιδες,το δικο μου το εφερα απ την Ελβετια οπου υπαρχει διαφορα σε καποιες παρτιδες συσκευων (δε μιλαω για apple) αν λαβω υποψη μου την τελειως διαφορετικη ποιοτητα που συναντησα παντου στο πισω καπακι του note 3 σε συγκριση με οποιο note 3 επιασα στην Ελλαδα. Το δικο μου mini εχει θεμα με το να με θυμαται στο myphone κατι που δε διορθωθηκε ουτε στην 7.1. Τωρα και το facebook τρωει σκαλωματα που δεν τα χω με το note 3. Ελπιζω να ρθει κανα update και να διορθωθουν.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη να νιωθω τυχερος που δεν ειχα τοσο χοντρα προβληματα απο πριν.Το θεωρω παραλογο ρε παιδια σε ολοκαινουργιο μηχανημα να εχεις καθημερινα κρασαρισματα και κακες αποκρισεις πληκτρολογιου.Yποτιθεται apple εγγυηση-σταθεροτητα κτλ. Ισως φταινε και οι παρτιδες,το δικο μου το εφερα απ την Ελβετια οπου υπαρχει διαφορα σε καποιες παρτιδες συσκευων (δε μιλαω για apple) αν λαβω υποψη μου την τελειως διαφορετικη ποιοτητα που συναντησα παντου στο πισω καπακι του note 3 σε συγκριση με οποιο note 3 επιασα στην Ελλαδα. Το δικο μου mini εχει θεμα με το να με θυμαται στο myphone κατι που δε διορθωθηκε ουτε στην 7.1. Τωρα και το facebook τρωει σκαλωματα που δεν τα χω με το note 3. Ελπιζω να ρθει κανα update και να διορθωθουν.

 

Κατά τη γνώμη μπορεί να οφείλεται σε συχνές εγκαταστάσεις κι απεγκατστάσσεις, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει η συσκευή σκόρπια και άρχρηστα files για αυτό καλό είναι να κάνετε μία στο τόσο επαναφορά και setup as new, δεν έχει να κάνει με το hardware της συσκευής στις περισσότερες των περιπτώσεων!

Link to comment
Share on other sites

Ακούγονται διάφορα περίεργα όπως σε όλες τις αναβαθμίσεις είτε αφορούν ios είτε android.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι τις περισσότερες φορές ευθύνονται οι κάτοχοι, το στήσιμο και οι εφαρμογές τρίτων.

Στο ipad 2 είδα μια καλή αναβάθμιση που του δίνει 1-2 χρόνια ζωής για άνετη ελαφρά χρήση.

 

Τα εφέ δεν σκοτώνουν αλλά είναι οκ. Θα ήθελα λιγότερα γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην συνολική εμπειρία.

Στις JB συσκευής γίνονται αστραπιαία, θα μπορούσε και η apple να το κάνει αλλά έχει σχέση μάλλον με την κατανάλωση.

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η σμίκρυνση της φωτο στον dialer. Όχι τόσο για την φώτο που δεν την θέλω τεράστια γιατί την βλέπουν και παραδιπλανοι, αλλά γιατί ο κενός χώρος δείχνει άσχημα.

 

Παρόλο λοιπόν πουη 7.1 είναι μια καλή αναβάθμιση, μόλις παραλάβω θα επιχειρήσω να κάνω JB την έκδοση που θα έχει φορτωμένη το 5s γιατί τα οφέλη ειναι πολλαπλά.

Ελπίζω να έχουν κρατήσει κάποιο exploit και μόλις βεβαιωθούν οτι ολα είναι καλά στην 7.1 να δώσουν JB και γι αυτήν.

Σίγουρα η apple θα βγάλει και επόμενη αναβάθμιση για να μπλοκάρει το JB αλλά η κοινότητα βρίσκει λύσεις για διορθώσεις όμως βελτιωθούν με επόμενη έκδοση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Ακούγονται διάφορα περίεργα όπως σε όλες τις αναβαθμίσεις είτε αφορούν ios είτε android.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι τις περισσότερες φορές ευθύνονται οι κάτοχοι, το στήσιμο και οι εφαρμογές τρίτων.

Στο ipad 2 είδα μια καλή αναβάθμιση που του δίνει 1-2 χρόνια ζωής για άνετη ελαφρά χρήση.

 

Τα εφέ δεν σκοτώνουν αλλά είναι οκ. Θα ήθελα λιγότερα γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην συνολική εμπειρία.

Στις JB συσκευής γίνονται αστραπιαία, θα μπορούσε και η apple να το κάνει αλλά έχει σχέση μάλλον με την κατανάλωση.

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η σμίκρυνση της φωτο στον dialer. Όχι τόσο για την φώτο που δεν την θέλω τεράστια γιατί την βλέπουν και παραδιπλανοι, αλλά γιατί ο κενός χώρος δείχνει άσχημα.

 

Παρόλο λοιπόν πουη 7.1 είναι μια καλή αναβάθμιση, μόλις παραλάβω θα επιχειρήσω να κάνω JB την έκδοση που θα έχει φορτωμένη το 5s γιατί τα οφέλη ειναι πολλαπλά.

Ελπίζω να έχουν κρατήσει κάποιο exploit και μόλις βεβαιωθούν οτι ολα είναι καλά στην 7.1 να δώσουν JB και γι αυτήν.

Σίγουρα η apple θα βγάλει και επόμενη αναβάθμιση για να μπλοκάρει το JB αλλά η κοινότητα βρίσκει λύσεις για διορθώσεις όμως βελτιωθούν με επόμενη έκδοση.

 

Μείωση κίνησης στο ON και θα δουλεύει καλύτερα. Σχεδόν σε όλες τις beta το είχα στο ON και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).
Link to comment
Share on other sites

Τα εφέ δεν σκοτώνουν αλλά είναι οκ. Θα ήθελα λιγότερα γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην συνολική εμπειρία.

 

Μπορείτε να κλέισετε τα εφε ενεργοποιώντας τη μείωση κίνησης Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - Μείωση κίνησης - on

Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε να κλέισετε τα εφε ενεργοποιώντας τη μείωση κίνησης Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - Μείωση κίνησης - on

Μετά παραείναι γυμνό.

Και εγώ θα ήθελα ακόμη γρηγορότερα τα anim.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Τι μας έφερε η νέα αναβάθμιση και πόσο ικανά είναι αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, ώστε να παρασύρουν τους χρήστες στο να αναβαθμίσουν; Το CarPlay, η βελτίωση στην ταχύτητα, η σταθερότητα, και οι μικροαλλαγές εμφάνισης είναι ικανά χαρακτηριστικά;

 

Σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Chitica η live σύνδεση που έγινε με την νέα έκδοση λειτουργικού iOS 7.1 από χρήστες της Βόρειας Αμερικής, ανήλθε στο 5,9% μέσα σε 24 ώρες μετά την κυκλοφορία της. Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό αυτό των χρηστών, είναι παρόμοιο με το ποσοστό που αναβάθμισε στην iOS 7.0.6, την τότε αναβάθμιση εστιασμένη στην αποκατάσταση ασφαλείας της SSL πιστοποίησης ή οποία είχε εγκατασταθεί στο 13,3% των iOS συσκευών, μέσα σε 48 ώρες και στο 25,9% μέσα σε 4 ημέρες. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

 

"At 5.9%, North American iOS 7.1 adoption has progressed at a very similar rate to iOS 7.0.6. 24 hours following that release, iOS 7.0.6 users generated 6% of total iOS traffic, averaging to about 5% over the course of the full day. Considering Apple’s update notification strategy, along with these two data points, it seems likely that future minor iOS 7 version updates will experience highly comparable levels of adoption."

 

http://chitika.com/files/xiOS_7-1_Adoption.png.pagespeed.ic.zq56hs23rs.png

 

Συνολικά το iOS 7 έχει ενδυναμωθεί αισθητά, ευρισκόμενο μεταξύ των iOS συσκευών σε ποσοστό χρήστων πάνω του 80% που κινούνται στο διαδίκτυο μέσω μίας iOS συσκευής 7.x. Το ποσοστό αυτο στα τέλη Φεβρουαρίου άγγιζε το 81%. Αυτό προμηνείει και μεγάλο άλμα σε επερχόμενες αναβαθμίσεις όπως του iOS 8 εντός του τρέχοντος έτους. Αναμένεται να είναι επίσης μία μεγάλη αναβάθμιση, με βελτιωμένη εμπειρία της εφαρμογής Maps κι ενδεχόμενη ένταξη χαρακτηριστικών που αφορούν την υγεία καθ' όλα συμβατά με το iWatch.

 

Τα δεδομένα που επικαλείται η Chitica, αφορούν εκατομμύρια εμφανίσεις των διαφημίσεων στο διαδίκτυο, που προκαλούνται από χρήστες iOS των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά και οι οποίοι , έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο στο εσωτερικό δίκτυο διαφημίσεων της εταιρείας. Εσείς αναβαθμίσατε στην iOS 7 ή παραμείνατε πίσω λόγω του Jailbreak; Περιμένουμε τις απόψεις σας.!

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει καποιος οδηγός τι σημαίνουν αυτά στη καρτέλα:

απόρρητο\υπηρεσίες τοπθεσίας\υπηρεσίες συστήματος. Μου φαίνοται ##%%^^&.

Το δικτύωση wifi συνεχώς έχει ένα βελάκι δίπλα του. Μέσω αυτών των ρυθμίσεων μήπως θα βελτιωθεί η μπαταρία;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δες το παρακάτω κι αν δεν σε βοηθήσει ρωτάς ό,τι θέλεις.

 

Όπως γνωρίζετε δεν είναι μυστικό πως εφαρμογές για το iPhone iPad και για το iPod touch μπορούν να παρακολουθούν τη θέση σας αλλά ίσως δεν γνωρίζατε πως το ίδιο μπορούν να κάνουν κι εφαρμογές για τους Mac.

 

Μπορείτε να ελέγξετε σε ποιες εφαρμογές θα γνωστοποιήσετε τη θέση σας και στα δύο λειτουργικά συστήματα πολύ

 

Για να δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τα Locations Services για iPhone, iPad touch και iPod touch ακολουθήστε την εξής διαδικασία.Ανοίγουμε τις ρυθμίσεις από τη οθόνη Αφετηρίας

 

 

Ανοίγουμε τις ρυθμίσεις από τη οθόνη Αφετηρίας

Κάνοντας κύλιση προς τα κάτω επιλέγουμε Απόρρητο

Στην συνέχεια επιλέγουμε Υπηρεσίες Τοποθεσίας

 

Μπορείτε από τη σελίδα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας για όλες τις εφαρμογές ή να επιλέξετε ανά εφαρμογή. Τον να επιλέξετε να κλείσετε ταυτόχρονα από όλες τις εφαρμογές τις υπηρεσίες τοποθεσίας προστατεύετε την ιδιωτικότητα σας, εν τούτοις δεν θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας διότι είναι απαιτητό χαρακτηριστικό της βιβλιοθήκης φωτογραφιών.

 

 

Αντί λοιπόν να απενεργοποιήσετε εντελώς τις υπηρεσίες, απενεργοποιήστε ορισμένες είτε που καταναλώνουν επιπρόσθετη ενέργεια είτε εφαρμογές όπως το Google now το οποίο αναβαθμίστηκε για να υποστηρίζει την αναγνώριση θέση σας. Εκεί το κλείνετε εντελώς.

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείτε θα ήθελα να μου εξηγησετε τι σημαίνει το καθένα στην καρτέλα υπηρεσίες συστήματος όπως δικτύωση wifi, αναζήτησή δικτύου, κίνηση κλπ.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

http://farm8.staticflickr.com/7429/13126224514_219043da41_z.jpg

 

Ένας από τους πολλούς λόγους που το iPhone έγινε αμέσως δημοφιλές, είναι λόγω του ό,τι πρόκειται για μία συνεπή συσκευή προσφέροντας ομαλές λειτουργίες στην εμπειρία του χρήστη. Το αναβαθμισμένο λειτουργικό iOS προσφέρει πολλές πολλές βελτιώσεις στην απόδοση, εκτός των μεγάλων εμφανισιακών αλλαγών, την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και τις διορθώσεις κάποιων σφαλμάτων. Όταν όμως πρόκειται για mobile συσκευές, οι χρήστες μπορούν να κάνουν μία σειρά από ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν πως, τόσο το iPhone iPad ή iPod touch, θα λειτουργεί όσο το δυνατόν ομαλότερα.

 

Η ιστοσελίδα Huffington Post έχει συντάξει μία λίστα από 5 απλές συμβουλές και κόλπα, όπου οι χρήστες iOS συσκευών μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και να επωφεληθούν, βελτιώνοντας την απόδοση και τη συνολική επαφή με τις συσκευές τους. Αυτά τα μικρά τρικς, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους κατόχους των παλαιότερων μοντέλων iPhone - iPads διότι εμπεριέχουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έφερε το iOS 7, πράγμα που τις καθιστά λιγότερς γρήγορες λόγω παλαιότερου επεξεργαστή.

 

 

1. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο

 

Θα θέλαμε να σας συμβούλεψουμε καταρχήν να καθαρίσετε τη συσκευή σας από οτιδήποτε δεν είναι πλέον σε χρήση και απλά παραμένει διακοσμητικό στοιχείο στη συσκευή σας. Για να να μπορέσετε να ελέγξετε τι υπάρχει στη συσκευή σας εν χρήση ακολουθήστε τη διαδρομή: Ρυθμίσεις > Γενικά > Χρήση. Εδώ θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στη συσκευή σας να φορτώσει τις εφαρμογές, και στη συνέχεια θα δείτε πόσο χρόνο καταλαμβάνει η κάθεμία. Αφαιρέστε όσες δεν χρειάζεστε, π.χ. εκείνο το περίεργο παιχνίδι που δεν έχετε παίξει ποτέ μπορεί στην πραγματικότητα να σας απαλευθερώσει πολύτιμο χώρο στη συσκευή σας. "Trash it"!

 

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42324&stc=1&d=1394717253

 

 

2. Αντιμετωπίστε τη συσκευή σας ως έναν υπολογιστή και κάνετε clean cashe

 

Κάνετε εκκαθάριση του ιστορικού του προγράμματος περιήγησης στο iPhone σας, τόσο τα cookie όσο και τα υπόλοιπα data μπορούν να επιβραδύνουν σημαντικά τις επιδόσεις της συσκευής σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Ακολουθήστε λοιπόν τη διαδρομή: Ρυθμίσεις > Safari (ή οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χρηιμοποείτε), και θα δείτε επιλογές κάτω κάτω "Διαγραφή Ιστορικού" και "Εκκαθάριση cookie και δεδομένων".

 

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42325&stc=1&d=1394717310

 

 

3. Διαγράψτε όλα τα παλιά μηνύματα

 

Το iMessage αποθηκεύει το ιστορικό σας στο iCloud, αλλά οι χρήστες που ασχολούνται συνεχώς με τα μηνύματα θα μπορούσαν να διαγράψουν παλιά και μη ενδιαφέροντα μηνύματα ώστε να κερχίσουν από τη μία κάποιο χώρο. Εάν έχετε συνομιλίες με πολλά μηνύματα ανοίξτε μία από αυτές πατήστε παρατεταμένα πάνω σε ένα σύννεφο συνομιλίας και στην συνέχεια επιλέξτε "Περισσότερα". Θα εμφανιστούν αριστερά τον μηνυμάτων επιλογές για τικάρισμα και στη συνέχεια διαγραφή, ή κατευθείαν μπορείτε να επιλέξετε διαγραφή όλων. Εάν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρες συνομιλίες μπορείτε πολύ εύκολο στη αρχική λίστα να κάνετε swipe προς τα αριστερά και διαγραφή.

 

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42326&stc=1&d=1394717364

 

 

4. Απενεργοποιήστε τις αυτόματες αναβαθμίσεις των εφαρμογών

 

Οι περισσότεροι χρήστες απολαμβάνουν τις νέες δυνατότητες οι οποίες προσφέρουν αυτόματες αναβαθμίσεις των εφαρμογών τους, αλλά αν η ταχύτητα και η ομαλή απόδοση είναι ιδιαίτερης σημασίας για εσάς, τότε η απενεργοποίηση των αυτόματων αναβαθμίσεων μπορεί να είναι πολύ καλή ιδέα. Για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες αναβαθμίσεις, ακολουθήστε τη διαδρομή: Ρυθμίσεις > iTunes και το App Store. Εκεί επιλέξτε όλες τις εναλλαγές στο off.

 

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42327&stc=1&d=1394717424

 

 

5. Απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες Τοποθεσίας

 

Η συμβουλή αυτή είναι βοηθητική όχι μόνο προς την ταχύτητα της συσκευής σας αλλά και για την διάρκεια χωής της μπαταρίας και της ιδιωτικής σας ζωής. Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τοποθεσίας ώστε να προσδιορίζουν τον τόπο όπου βρίσκεται η συσκευή κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να ακολουθησετε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Υπηρεσίες Τοποθεσίας. Επιλέξτε κι απενεργοποιήστε τις εφαρμογές που επιθυμέιτε να λαμβάνουν την τοποθεσία σας, ή και όλες, κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Εννοείται πως εφαρμογές όπως Χάρτες προφάνως και χρείαζονται την τοποθεσία ώστε να βρουν καλύτερα το στίγμα σας. Αλλά εφαεμογές όπως facebook, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν που είστε. Απενεργοποιήστε λοιπόν εφαρμογές οι οποίες δεν το απαιτούν.

 

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42328&stc=1&d=1394717489

 

Πράτοντας όλα τα παραπάνω ειδικά αν είστε κάτοχος iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, 3, 4 θα παρατηρήσετε άμεσα ομαλότερη λειτουργία, ταχύτερη και πιθανόν βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας. Περιμένουμε τις δικές εμπειρίες μόλις πραγματοποιήσετε τα παραπάνω ζητούμενα!

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το iOS
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...