pavlosdr Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Δηλαδή η θα πρέπει να κλείσω τελείως το icloud για να μπορώ να μεταφέρω πράγματα μέσω iTunes ? Η απενεργοποίηση του iCloud μόνο για τις φωτό επηρεάζει κάπου το κινητό ή τον συγχρονισμό του με άλλα πράγματα ; Ένα από τα δυο θα κανεις ,η θα συγχρονίζεις με iCloud η μέσω iTunes ......θα σου πρότεινα να βρεις κάτι που θα αποθηκέυεις φωτό αλλά χωρίς να κάνει συγχρονισμό Όχι δεν επηρεάζει αλλά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 https://ibb.co/q0sDC08 Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο γκρι το περίγραμμα και στο δικό του 12;; Η μόνο στο δικό μου επικρατεί τόσο γκρι ;; ( φωτεινότητα κάτω από το 50%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 https://ibb.co/q0sDC08 Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο γκρι το περίγραμμα και στο δικό του 12;; Η μόνο στο δικό μου επικρατεί τόσο γκρι ;; ( φωτεινότητα κάτω από το 50%) Μια χαρά φαίνεται, τι σε προβληματίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Μια χαρά φαίνεται, τι σε προβληματίζει; Παραπάνω γκρι από ότι έχει συνηθίσει το μάτι μου . Ειδικά το πληκτρολόγιο έχει αυτό το ανοιχτό γκρι. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Αγόρασα τελικά ένα λευκό iphone 12 64giga σήμερα και είμαι ένα βήμα πριν το πουλήσω .πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει split screen στο ios η έστω κάποιος τρόπος να έχω δύο*εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα , παραδείγματος χάριν gps k video Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Split Screen δεν υπάρχει, ορισμένες εφαρμογές όμως υποστηρίζουν PIP (δηλαδή είσαι στην εφαρμογή που θέλεις και σε μικρό παραθυράκι παίζει το Video). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Το κάνει κάποια εφαρμογή gps αυτό η κάποιος video player; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Αγόρασα τελικά ένα λευκό iphone 12 64giga σήμερα και είμαι ένα βήμα πριν το πουλήσω .πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει split screen στο ios η έστω κάποιος τρόπος να έχω δύο*εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα , παραδείγματος χάριν gps k video Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο το iPad από όσα ξέρω έχει αυτή την δυνατότητα Το gps μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο και να σε ειδοποιεί δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Αν ναι πως γίνεται? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Για το gps, σε ειδοποιεί στην επόμενη στροφή κλπ. Για το Video, δεν ξέρω ποιος player το κάνει, αλλά αν βλέπεις κάτι πχ στο ertflix μέσω του Safari, παίζει κανονικά σε παράθυρο. Δεν ξέρω ούτε την λίστα με τα site που το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Καλημέρα, έρχεται και σε μένα το iphone12 οπότε ήθελα να ρωτήσω για θήκη και προστασία οθόνης. Σε θήκες έχω σκεφτεί τις παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/25255386/ESR-Ice-Shield-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-iPhone-12-12-Pro.html?from=sku_color_variations https://www.skroutz.gr/s/25813207/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-Navy-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-iPhone-12-12-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/26268654/Nillkin-Super-Frosted-Pro-Back-Cover-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-iPhone-12-12-Pro.html?from=sku_color_variations Εσείς ποιά προτείνετε? Έχει κανεις καμια απο αυτές ή εχει να μου προτείνει κάτι αξιόλογο που δεν είδα? με ενδιαφέρει να μην είναι πολύ χοντροκομμένη ωστε να είναι μικρός όγκος του κινητού. Επίσης tempered glass δε θα ήθελα καθώς είναι συνήθως πολύ χοντρά και με το ceramic shield πιστεύω δε θα έχω πρόβλημα αλλά μια μεμβράνη για τις γρατζουνιές θα ήθελα. Ποιά είναι η άποψή σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Οι θήκες είναι καθαρά θέμα γούστου και κατά ποσό θέλεις να έχεις προστατευμένη τη συσκευή σου. Όσον αφορά το tempered glass, αν βάλεις ένα ποιοτικό όπως της Spigen η ακόμα και της ESR, δεν θα χάσεις σε αίσθηση και λειτουργία. Πάντως είναι καλύτερα από το οποιοδήποτε απλό screen protector που σκέφτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Για όσους έχετε Cosmote το VOLTE έχει διακόπτη που μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το απενεργοποιήσεις; Νομίζω ότι σε προηγούμενα iOS υπήρχε διακόπτης αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Για το WIFI CALLING υπάρχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Για όσους έχετε Cosmote το VOLTE έχει διακόπτη που μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το απενεργοποιήσεις; Νομίζω ότι σε προηγούμενα iOS υπήρχε διακόπτης αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Για το WIFI CALLING υπάρχει κανονικά. Ρυθμίσεις- δεδομένα- επιλογές- ομιλία και δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ρυθμίσεις- δεδομένα- επιλογές- ομιλία και δεδομένα Εκεί ακριβώς κοιτάω και εγώ, αλλά στο iPhone 12 με το iOS 14 που έχω έχει μόνο: 5G 5G auto και 4G Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί. Βέβαια όταν μιλάω μου δείχνει 4G που σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Εκεί ακριβώς κοιτάω και εγώ, αλλά στο iPhone 12 με το iOS 14 που έχω έχει μόνο: 5G 5G auto και 4G Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί. Βέβαια όταν μιλάω μου δείχνει 4G που σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο. Στο xs (14.4) έχει επιλογή volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Στο xs (14.4) έχει επιλογή volte Ίσως στο iPhone 12 επειδή έχει και την επιλογή του 5G να είναι διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Για όσους έχετε Cosmote το VOLTE έχει διακόπτη που μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το απενεργοποιήσεις; Νομίζω ότι σε προηγούμενα iOS υπήρχε διακόπτης αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Για το WIFI CALLING υπάρχει κανονικά. Έκανες την ίδια ερώτηση και στο thread του 12 Max και σου απάντησα εκεί. Μην κάνεις cross-posting σε παρακαλώ, είναι πολύ δύσκολο για όλους να παρακολουθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Όλοι του έχουμε απαντήσει, νομίζω θα έχει ήδη καλυφθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Οι θήκες είναι καθαρά θέμα γούστου και κατά ποσό θέλεις να έχεις προστατευμένη τη συσκευή σου. Όσον αφορά το tempered glass, αν βάλεις ένα ποιοτικό όπως της Spigen η ακόμα και της ESR, δεν θα χάσεις σε αίσθηση και λειτουργία. Πάντως είναι καλύτερα από το οποιοδήποτε απλό screen protector που σκέφτεσαι. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Παιδες έβαλα λάθος κωδικό στο wifi μια φορα και δε με αφηνει να μπω καθολου ουτε να πληκτρολογησω νεο κωδικο. βγαζει ενα μνμ ¨"δεν ειναι δυνατη η εισοδος στο δικτυο", τι κανω? ουτε να στησω το τηλ δε μπορω, μολις το ανοιξα, του κουτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Παιδες έβαλα λάθος κωδικό στο wifi μια φορα και δε με αφηνει να μπω καθολου ουτε να πληκτρολογησω νεο κωδικο. βγαζει ενα μνμ ¨"δεν ειναι δυνατη η εισοδος στο δικτυο", τι κανω? ουτε να στησω το τηλ δε μπορω, μολις το ανοιξα, του κουτιου Κανε restart τη συσκευή. Αν δεν ολοκλήρωσες το setup, θα σε ξεκινήσει από την αρχή. https://support.apple.com/guide/iphone/force-restart-iphone-iph8903c3ee6/ios Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Εκανα και restart το ρουτερ κ το iphone. τιποτα, μολις παταω να μπω στο wifi λεει δεν ειναι δυνατη η εισοδος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανε restart τη συσκευή. Αν δεν ολοκλήρωσες το setup, θα σε ξεκινήσει από την αρχή. https://support.apple.com/guide/iphone/force-restart-iphone-iph8903c3ee6/ios Sent from my iPhone using Tapatalk τιποτα παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Δεν σου έχει επιλογή i δίπλα στο ονομα για να κανεις διαγραφή δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Δεν σου έχει επιλογή i δίπλα στο ονομα για να κανεις διαγραφή δικτύου; ολα καλα πηγα πισω κ εγραψα χειροκινητα το ονομα του wifi κσι τον σωστο κωδικο κ το πήρε! Σας ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts