TSALAS_PETROS Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 poso krataei ena glx me tosa pola kibika pou ta kanetai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ορεοσ.απο κανα XL η CB βρικεσ μπιστονι πρεπει απο cb να κανει αλλα δεν ειμαι σιγουρος. εχω βρει και ενα που κανει... honda αλλα δεν ξερω απο τι μηχανη. Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Το γράφω και εδώ για αυτούς που βαριούνται να ανοίγουν τα links και να διαβάζουν: Multi-Quote Μια από τις πιο πολυσυζητημένες δυνατότητες του vB 3.6 είναι η δυνατότητα «πολλαπλής παράθεσης» (multi-quote). Χρησιμοποιώντας την θα μπορέσετε να παραθέσετε περισσότερα από ένα μηνύματα άλλων χρηστών στα... δικά σας μηνύματα. Για την χρήση του multi-quote δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ σε ένα νέο «κουμπί» που βρίσκεται κάτω από κάθε μήνυμα: http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif Πιέζοντάς το... θα αλλάξει χρώμα επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο μήνυμα έχει επιλεχθεί για παράθεση. Μετά από ορισμένα κλικ... στα αντίστοιχα κουμπιά των μηνυμάτων που θέλετε να παραθέσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα κάνοντας κλικ στο «απάντηση» ή στο «παράθεση». Αν θέλετε να κάνετε δοκιμές για να δείτε πως λειτουργεί πηγαίντε εδώ: Θέμα Δοκιμών - Testing Thread Υ.Γ.makis1111 είμαστε σε forum και όχι σε chat.Γράφεις κάτι και όταν το δει κάποιος και ξέρει/θέλει να σου απαντήσει θα το κάνει.Με το να γράφεις συνεχόμενα posts δεν κερδίζεις τίποτα παρά μόνο τον εκνευρισμό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 poso krataei ena glx me tosa pola kibika pou ta kanetai??? το περισσοτερο που εχω φτιαξει ηταν το δικο μου 59 mm και κρατησε 6 μηνες, μετα εβαλα ενα πιστονι, και 7 μηνες μετα το εδωσα. τωρα δεν ξερω τι παιζει αλλα αν το πετυχω θα το βγαλω μια φωτο να το δειτε... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 το περισσοτερο που εχω φτιαξει ηταν το δικο μου 59 mm και κρατησε 6 μηνες, μετα εβαλα ενα πιστονι, και 7 μηνες μετα το εδωσα. τωρα δεν ξερω τι παιζει αλλα αν το πετυχω θα το βγαλω μια φωτο να το δειτε... ok!.alla arwtisa giati blepw pola xiliosta pou ta kanetai...egw nomizw liga kai kala! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 poso krataei ena glx me tosa pola kibika pou ta kanetai??? εξαρτατε παντα φιλε με τι πιουιτα θα παρεισ και το ποσ θα σιντιρασ το μιχανακι σου.μεχρι 56 χιλιοστα εισε ασφαλισμενοσ πιστεθυο αντε και 57.απο 58 και πανο αρχιζουν τα προβλιματα και το βγαζεισ μονο για κοντρα το μιχανακι εξο ι για καμια γκαζια και παλι πισο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 εξαρτατε παντα φιλε με τι πιουιτα θα παρεισ και το ποσ θα σιντιρασ το μιχανακι σου NAI SWSTO...AYTO POU LES... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 εξαρτατε παντα φιλε με τι πιουιτα θα παρεισ και το ποσ θα σιντιρασ το μιχανακι σου.μεχρι 56 χιλιοστα εισε ασφαλισμενοσ πιστεθυο αντε και 57.απο 58 και πανο αρχιζουν τα προβλιματα και το βγαζεισ μονο για κοντρα το μιχανακι εξο ι για καμια γκαζια και παλι πισο ναι εμενα δεν ητανε και για πολλες βολτες γι αυτο το εδωσα.... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 και φισικα ρε φιλε εξαρτατε απο τι θεσ το μιχανακι σου.το θεσ για κοντρεσ το θεσ για τι δουλια το θεσ για τισ βολτεσ σου.ο καθενασ αυτο που το βολευει κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ναι εμενα δεν ητανε και για πολλες βολτες γι αυτο το εδωσα.... εγο που εφτιαξα τελευτεα ενοσ παιδιου 58 τον προηδοποιησα οτι αμα τελιοσει το μιχανακι δεν θα γιρνασ βολτεσ για τιν πλακα.θα το βγαζεισ οταν πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 το ιννοβα μου (ο ηχος ειναι χαλια λογω της μετατροπης απο το site...) Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Σκετο τερας το ιννοβα φιλε! Πολυ καλο και με πολυ θορυβο! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 z125dragmachine μια και εχεις ασχοληθει με innova μηπως ξερεις κανενα τροπο να μην πατιναρει? οι δισκοι και τα ελατηρια στην ουσια ειναι αναλωσιμα σε αυτο το μηχανακι. ξερω (δοκιμασμενο αυτο) πως με συμπλεκτη στο ποδι δεν πατιναρει, αλλα εγω θελω να βαλω στο χερι. μηπως ξερεις τιποτα σχετικο??? Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 υπαρχει ετοιμο καπακι για συμπλεχτη,αλλα δεν νομιζω να το εισαγαγει κανενας... για δες http://img460.imageshack.us/img460/7113/completesetkarisma125sp4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125dragmachine Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 z125dragmachine μια και εχεις ασχοληθει με innova μηπως ξερεις κανενα τροπο να μην πατιναρει? οι δισκοι και τα ελατηρια στην ουσια ειναι αναλωσιμα σε αυτο το μηχανακι. ξερω (δοκιμασμενο αυτο) πως με συμπλεκτη στο ποδι δεν πατιναρει, αλλα εγω θελω να βαλω στο χερι. μηπως ξερεις τιποτα σχετικο??? diskous tha valeis tous mama kai tha pas na pareis polyyyyy sklyra elatiria Παράθεση MINE:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 diskous tha valeis tous mama kai tha pas na pareis polyyyyy sklyra elatiria υπαρχει ετοιμο καπακι για συμπλεχτη,αλλα δεν νομιζω να το εισαγαγει κανενας... για δες http://img460.imageshack.us/img460/7113/completesetkarisma125sp4.th.jpg συμπλεκτη θα βαλω χειροποιητο... θα το δοκιμασω και με τους μαμα δισκους... καμια μαρκα ελατηρια να μου προτεινετε? Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 εδώ γιάννενα τα priemier κούγονται πολύ.σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα.. αν δε βαριεσαι ψάξε σε προηγούμενες σελίδες,προτείνει ένα παλικαρι κατι μωβ, μαρκα τώρα δε θυμάμαι. Sniper είσαι σίγουρος οτι ο κύλινδροσ ναριτα που μου προτεινες είναι japan?? εδω που ρώτησα taiwan μου είπαν ο κύλινδρος και japan μόνο το πιστόνι.θα χρειαστεί να αλλάξω και καδένα?? Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 οχι ρε φιλε δεν θα χριαστισ τιποτα μονο φλατζεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 εδώ γιάννενα τα priemier κούγονται πολύ.σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα.. αν δε βαριεσαι ψάξε σε προηγούμενες σελίδες,προτείνει ένα παλικαρι κατι μωβ, μαρκα τώρα δε θυμάμαι. Sniper είσαι σίγουρος οτι ο κύλινδροσ ναριτα που μου προτεινες είναι japan?? εδω που ρώτησα taiwan μου είπαν ο κύλινδρος και japan μόνο το πιστόνι.θα χρειαστεί να αλλάξω και καδένα?? εμενα λεγανε και τα 2 made in japan... τι να σου πω τωρα, να ισχυει αλλο για τα ανταλλακτικα του innova και αλλο για τα αλλα δεν ξερω. μονο φλατζες κυλινδρου θες... premier ειχα βαλει και σε 1 βδομαδα αχρηστα... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 τα μωβ ελλατηρια ειναι της hyperpro και τα εχει ο technomoto στην καλλιροης.δεν ξερω τηλ να σας πω.τα ελλατηρια ειναι σκληρα μεν αλλα οχι τοσο οσο του εμποριου που κυκλοφορουν.φιλοι μου ειχαν βαλει εμποριου και ειχαν προβληματα ενω εγω τα εχω ακομα! δεν λεω,καλη φαση η μετατροπη του συμπλεχτη για το χερι αλλα μην ξεχνατε οτι τα παπια εχουν ημιαυτοματο για ευκολια.στην κινηση και μεσα στην πολη δεν βολευει και τοσο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 τα μωβ ελλατηρια ειναι της hyperpro και τα εχει ο technomoto στην καλλιροης.δεν ξερω τηλ να σας πω.τα ελλατηρια ειναι σκληρα μεν αλλα οχι τοσο οσο του εμποριου που κυκλοφορουν.φιλοι μου ειχαν βαλει εμποριου και ειχαν προβληματα ενω εγω τα εχω ακομα! δεν λεω,καλη φαση η μετατροπη του συμπλεχτη για το χερι αλλα μην ξεχνατε οτι τα παπια εχουν ημιαυτοματο για ευκολια.στην κινηση και μεσα στην πολη δεν βολευει και τοσο... ευτυχως δεν μενω μεσα σε πολη!!! τσεκαρετε αυτο το βιντεο... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 δες και αυτην την φωτο http://img178.imageshack.us/my.php?image=hpim1874tm6.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 εσυ εισε ρε φιλε με το παπι σου.θα κανεσ το λαστιχο καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 εγω ειμαι. το λαστιχο το εσκασα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 οχι θα ταφινεσ.για πισο δισκοφρενο ποσο παει ρε φιλε.πρεπει να αλλαχτι και πιρουνι για να εχει βασι το καλιπερ η μονο το κεντρο τισ πισο ροδασ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts