powerman95 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 gia sas Για σου και εσενα exo ena honda c50 72cc einai poli gamato kai exo mia exatmisei motosport mesea tripa kai den kanei ka8olou 8orivo kai den prepei na einai au8entiki ! Εγω φιλε σου ειχα πει να παρεις την XRM me 30€ η την motosport μεγαλη μπουκα με 40€ αλλα εσυ ηθελες μικρη μπουκα να μην κανει θορυβο:lol:.Kαι τωρα παραπονιεσαι οτι δεν κανει θορυβο.........:confused: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doktor_astra Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 exw ena astrea dream k thelw na to kanw 52 kaloutsiko gt dn thelw na anoiksw karter..exw ena provlima omws dn kserw ti pramata na fwresw ektos apo takegawa..k poso tha m pane..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ρε παιδιά ποσο κανει η Takegawa η κεφαλη η απλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 exw ena astrea dream k thelw na to kanw 52 kaloutsiko gt dn thelw na anoiksw karter..exw ena provlima omws dn kserw ti pramata na fwresw ektos apo takegawa..k poso tha m pane..:(re magges ti wra mpainete edw thelw na mil me atoma p kseroune.. θελεις να ειναι πολυ καλο σε γκαζι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doktor_astra Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 nai re file alla dn kserw ti na valw vsk exw vrei kilindropistono top..ekentroforo 3o stadio fuego ayta esei ti les?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 nai re file alla dn kserw ti na valw vsk exw vrei kilindropistono top..ekentroforo 3o stadio fuego ayta esei ti les?? ο εκκεντροφορος ειναι μια χαρα αλλα εγω θα εβαζα κυλινδρο shark nikasil με ενα καλο πιστονακι (το πιστονι οχι shark) ενα καρμπ 22-24-26keihin-mikuni-dellorto και ενα στροφαλακι οσο ειναι και τα mm του κυλινδρου και ενα γραναζομα μπορεις να κανεις πολλα ακομα αλλα καλα θα πηγαινει και ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doktor_astra Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 gia ton kilindro ton shark dn exw akousi kl logia..pistoni san ti na evaza??dn thelw na anoiksw karter ena 52 maximo thelw dil na anoige k me 3 k me 4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 gia ton kilindro ton shark dn exw akousi kl logia..pistoni san ti na evaza??dn thelw na anoiksw karter ena 52 maximo thelw dil na anoige k me 3 k me 4.. εγω εχω ακουσει οτι ο κυλινδρος της shark o nikasil ειναι καλος τωρα αν εσυ δεν θελεις να βαλεις shark βαλε aasa που ειναι μετρια μαρκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doktor_astra Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 dil top dn leei e??gia kitaco ti les?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 dil top dn leei e??gia kitaco ti les?? πολυ καλη μαρκα η kitaco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doktor_astra Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 a ok..thanks gia tin voitheia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 a ok..thanks gia tin voitheia.. File ama einai na to pirakseis piraksto swsta! kai gia na anoigei i 4i me aut apou thes na baleis ksexnato! dn tha anoigei......! thelei polla gia na anoigei! alla perimene na vgazeis kana 110lm/h telikes to poli! bale strofalompiela-kil/no 54mm kefali cdi me ekkentroforo sklira elatiria balbdidwn thiridwma sklira elatiria simplekti fela newframe! carb 24ari koso keihin micuni! kia granazwma 16-38(makroutsiko einai) i 15-36! bale kai mia ilektroniki gia vgei o koftis! ta take ksexnata entelos! akriba kai gia na doulepsoun theloun oli ti silogi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEATHRAIDER53 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 pedia thelo na balo sto papi mou enan ekentrforo trito stadio pios einai kaliteros takegawa i fuego kai poso pane peripou kai gia treksimo ti granazia na balo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doktor_astra Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 sonic se emena to eipes..??ama to eipes se mena egw thelw ena 52mm alla na pirovolaei xwris takegawa..ama ksereis pes m ti pragmata na valw..thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 pedia thelo na balo sto papi mou enan ekentrforo trito stadio pios einai kaliteros takegawa i fuego kai poso pane peripou kai gia treksimo ti granazia na balo ο καλυτερος ειναι ο takegawa βεβαια τωρα ποσο κοστιζει δεν ξερω αλλα υπολογιζε απο 100€ και πανω τα γραναζια τα δοκιμαζεις βασικα για να δεις ποια ειναι τα καλυτερα για το μηχανακι σου γιατι παιζουν ρολο τα mm της μηχανης και γενικα ολο το φτιαξιμο (ποσα μμ ειναι το μηχανακι σου???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEATHRAIDER53 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 glx 52 mm einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 glx 52 mm einai 15-36 ή 16-36 πιστευω θα ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ο εκκεντροφορος ειναι μια χαρα αλλα εγω θα εβαζα κυλινδρο shark nikasil με ενα καλο πιστονακι (το πιστονι οχι shark) ενα καρμπ 22-24-26keihin-mikuni-dellorto και ενα στροφαλακι οσο ειναι και τα mm του κυλινδρου και ενα γραναζομα μπορεις να κανεις πολλα ακομα αλλα καλα θα πηγαινει και ετσι Οι nicasil γενικα ειναι επιδοσεων ε??Και ολοι οι κυλινδροι πιστευω το ιδιο ειναι,το πιστονι ειναι που κανει τι διαφορα:D εγω εχω ακουσει οτι ο κυλινδρος της shark o nikasil ειναι καλος τωρα αν εσυ δεν θελεις να βαλεις shark βαλε aasa που ειναι μετρια μαρκα Οχι οτι η shark ειναι καλυτερη απο την aasa:lol: Aλλα η aasa κυλινδροι ειναι nicasil??? Kαι αμα ενα πιστονι ειναι στα ιδια χιλιοστα με το στροφαλο ειναι πιο αξιοπιστο???:O Και εγω τωρα που ειμαι 13 και θελω να τσιμπησω ενα μηχανακι{κι αλλο θα παρω??Δεν ειναι ποτε αρκετα:lol:}πρεπει να μπει στο ονομα των γονιων μου ετσι???Δηλαδη στο ΑΦΜ τους??Αμα εισαι κατω απο 18δεν εχεις ΑΦΜ ετσι????? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Οι nicasil γενικα ειναι επιδοσεων ε??Και ολοι οι κυλινδροι πιστευω το ιδιο ειναι,το πιστονι ειναι που κανει τι διαφορα:D Οχι οτι η shark ειναι καλυτερη απο την aasa:lol: Aλλα η aasa κυλινδροι ειναι nicasil??? Kαι αμα ενα πιστονι ειναι στα ιδια χιλιοστα με το στροφαλο ειναι πιο αξιοπιστο???:O Και εγω τωρα που ειμαι 13 και θελω να τσιμπησω ενα μηχανακι{κι αλλο θα παρω??Δεν ειναι ποτε αρκετα:lol:}πρεπει να μπει στο ονομα των γονιων μου ετσι???Δηλαδη στο ΑΦΜ τους??Αμα εισαι κατω απο 18δεν εχεις ΑΦΜ ετσι????? μπορεις να κανεις αφμ και ασ μην εισαι 18 χρονων (τι μηχανη θελεις να παρεις??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 μπορεις να κανεις αφμ και ασ μην εισαι 18 χρονων (τι μηχανη θελεις να παρεις??) πως μπορείς να βγαλεις ΑΦΜ αν δεν εισαι 18? Τι χαρτιά χρειάζονται? Ρωτάω γιατί θέλω να το κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelops92 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 πως μπορείς να βγαλεις ΑΦΜ αν δεν εισαι 18? Τι χαρτιά χρειάζονται? Ρωτάω γιατί θέλω να το κάνω θα πας στον λογιστη της οικογενειας σου και θα του πεις να σου βγαλει αφμ λογικα εκεινη την ωρα θα ειναι ετοιμο η το πολυ σε μια μερα...σου λεω γιατι τον Μαιο πηγα για διπλωμα και ειδα τι θελει...απλα πρεπει να εχεις ταυτοτητα για αφμ νομιζω...το μηχακακι επισης δεν μπορεις να το παρεις στο ονομα σου πρεπει να ειναι σε καποιον που εχει διπλωμα ;D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEATHRAIDER53 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 pedia apofasisa na ftiakso to moter mou kai skeftome na balo ekentroforo pistoni kildro balbides elatiria takegawa kefali astra kai mpiela me strofalo aasa ti lete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 μπορεις να κανεις αφμ και ασ μην εισαι 18 χρονων (τι μηχανη θελεις να παρεις??) Σιγουρα???Η μητερα μου λεει οχι και οχι ολοι οι αλλοι λενε ναι:alien::alien:. Βασικα εγω επειδη μενω σε βουνο ψηλο και ασκαρφαλωτο γουσταρω τρελα τα παλια μηχανακια που να τρεχουνε στο χωμα τα καινουρια είναι ολο πλαστικα θα το διαλυσω.Σκεφτομαι να παρω ένα glxακι. Και κατι ασχετο.Η takegawa η ηλεκτρονικη ρυθμιζεται η την βαζεις πανω και δεν θελει ρυθμισμα????? θα πας στον λογιστη της οικογενειας σου και θα του πεις να σου βγαλει αφμ λογικα εκεινη την ωρα θα ειναι ετοιμο η το πολυ σε μια μερα...σου λεω γιατι τον Μαιο πηγα για διπλωμα και ειδα τι θελει...απλα πρεπει να εχεις ταυτοτητα για αφμ νομιζω...το μηχακακι επισης δεν μπορεις να το παρεις στο ονομα σου πρεπει να ειναι σε καποιον που εχει διπλωμα ;D Εγω παντως εχω ακουσει οτι ειτε εχεις διπλωμα ειτε οχι δεν παιζει σημασια στην κατοχη ενως μηχανακιου:rolleyes: pedia apofasisa na ftiakso to moter mou kai skeftome na balo ekentroforo pistoni kildro balbides elatiria takegawa kefali astra kai mpiela me strofalo aasa ti lete Μια χαρα ειναι αλλατα κυλινδροπιστονα takegawa ειναι ακριβα καλυτερα να βαλεις μονο το πιστονι και να βρεις ενα φθηνο κυλινδρο{aasa,shark,daytona}.Kαι αν οντως βαλεις βαλβιδες ελατηρια takegawa αμα μπορεις φτιαξε το μηχανακι στρωσε το δες την τελικη του,και μετα βαλε τις βαλβιδες και τα ελτατηρια και δες αν ειδες καμια φορα:shifty:Για αν οχι,τουλαχιστον να το ξερουμε να μην παρουμε και εμεις και δεν δουμε διαφορα:( Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 θα πας στον λογιστη της οικογενειας σου και θα του πεις να σου βγαλει αφμ λογικα εκεινη την ωρα θα ειναι ετοιμο η το πολυ σε μια μερα...σου λεω γιατι τον Μαιο πηγα για διπλωμα και ειδα τι θελει...απλα πρεπει να εχεις ταυτοτητα για αφμ νομιζω...το μηχακακι επισης δεν μπορεις να το παρεις στο ονομα σου πρεπει να ειναι σε καποιον που εχει διπλωμα ;Dδεν χρειαζεσε ταυτοτητα για να εχεις Α.Φ.Μεγω εχω απο τα 5 μου και το μηχανακι το εχω στο ονομα μου και το εβγαλα πινακιδες πριν καλα καλα σκεφτω να βγαλω διπλομα.μην παραπληροφορητε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_doktor_astra Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 re paidia poso paei to kilindropistono to kitaco?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts