oresti Δημοσιεύτηκε August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2005 Λοιπόν, σήμερα (χτες) τσίμπησα τον Western Digital Caviar 300GB (σε μαυρο, βελούδινο χρώμα :D ) SATA. Λοιπόν. τι διαφορές έχει το SATA απο το SATA2?? Εαν η διαφορά είναι μόνο η ταχύτητα και δεν τίθετε θέμα συμβατότητας, είμαι πολύ μπουνταλάς... Κάτι άλλο, αυτός ο δίσκος, καλός είναι? Είμαι τόσο άσχετος απο σάτα, που το ζώο έψαχνα που να βάλω το Jumper για να είναι slave... lol Λοιπόν, έχω και έναν WD 120 PATA... σε ποιον δίσκο να βάλω τα Windows και ποιον να έχω για storage? Ο Sata, είναι hot-swappable?? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ορέστης Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Ρίχτε ρε παιδιά καμιά άποψη... Τουλάχιστον ο SATA είναι γρηγορότερος, ε? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 με υποχρεώσατε... :oops: Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts