tsilarxos Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Μόλις μου ήρθε σε κινέζικο KB2000 που έγινε KB2005 μετά την 12 το update c16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Καλησπερα Η συσκευη εχει υποστηριξη 5g σε cosmote και vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 6 ώρες πριν, papafigos84 said: Καλησπερα Η συσκευη εχει υποστηριξη 5g σε cosmote και vodafone; Ναι έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Για την ιστορία, αν και δε βλεπω να ειχε κανένας αλλος θέμα απο εδώ με τα google notifications, απο τη διαχείριση εφαρμογών, επιλέγοντας το υπηρεσιες σύνδεσης google, έπειτα χρήση μπαταρίας και ενεργοποιώντας την επιλογή να επιτρέπεται η δραστηριότητα στο παρασκήνιο έλυσα το πρόβλημα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Για την ιστορία, αν και δε βλεπω να ειχε κανένας αλλος θέμα απο εδώ με τα google notifications, απο τη διαχείριση εφαρμογών, επιλέγοντας το υπηρεσιες σύνδεσης google, έπειτα χρήση μπαταρίας και ενεργοποιώντας την επιλογή να επιτρέπεται η δραστηριότητα στο παρασκήνιο έλυσα το πρόβλημαΣε OOS 12 είσαι;Γιατί δεν το βρίσκω αυτό που λες..Κι εγώ έχω θέμα αλλά χρησιμοποιώ Aquamail, οπότε δεν ξέρω αν φταίει η Google ή το Aquamail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 1 ώρα πριν, agpol07 said: Σε OOS 12 είσαι; Γιατί δεν το βρίσκω αυτό που λες.. Κι εγώ έχω θέμα αλλά χρησιμοποιώ Aquamail, οπότε δεν ξέρω αν φταίει η Google ή το Aquamail. Στη 12 είμαι ναι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Settings>apps>app management? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 16 minutes ago, agpol07 said: Settings>apps>app management? Σωστά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Δεν το έχω.Μπορεί να το "έφαγα" όταν έσβησα κάποιες εφαρμογές Google που δεν χρησιμοποιώ.Δεν πειράζει, στη c16 πάλι τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Δεν το έχω.Μπορεί να το "έφαγα" όταν έσβησα κάποιες εφαρμογές Google που δεν χρησιμοποιώ.Δεν πειράζει, στη c16 πάλι τώρα.. Ούτε εγώ το βρίσκω και δεν έχω σβήσει εφαρμογές της Google...Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Μήπως είναι c16 ο φίλος;Εσύ σε ποια είσαι; EditΤο κατέβασα από apkmirror..Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Μήπως είναι c16 ο φίλος;Εσύ σε ποια είσαι; C16 είμαι αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο. Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 C16 είμαι, EU Και στο community που το ανεφερα ως λύση μου είπαν ότι δε μπορούν να βρούν την εφαρμογή, εγω την εχω κανονικά χωρίς να εχω προσθέσει τίποτα ιδιαίτερο απο άποψης εφαρμογών, τουλάχιστον απο πλευράς google, δε ξέρω τι παίζει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Έχω την αίσθηση ότι μετά την εγκατάσταση του παραπάνω App, έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις στα μεηλ (Gmail account μέσω Aquamail). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 2 ώρες πριν, agpol07 said: Έχω την αίσθηση ότι μετά την εγκατάσταση του παραπάνω App, έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις στα μεηλ (Gmail account μέσω Aquamail). Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, στην χρήση μπαταρίας, είναι τσεκαρισμενη η επιλογή να επιτρέπεται η δραστηριότητα στο παρασκήνιο? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 17 minutes ago, agpol07 said: Σε ποια εφαρμογή ανάφερεσε; Μετά την εγκατάσταση ποιανού app έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις στο gmail? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Μετά την εγκατάσταση ποιανού app έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις στο gmail?Google connectivity services.Ναι το έκανα όπως είπες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2022 Κατέβασα από το oxygen updater το c16. Η εγκατάσταση πως γίνεται; Δεν υπάρχει το : τοπική ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Με το Android 12 δεν είναι όπως ήταν παλιά, αν θυμάμαι καλά μετά το κατέβασμα πας Ρυθμίσεις >Πληροφορίες για τη συσκευή>Ενημέρωση λογισμικού. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 6 ώρες πριν, athanasios1112 said: Κατέβασα από το oxygen updater το c16. Η εγκατάσταση πως γίνεται; Δεν υπάρχει το : τοπική ενημέρωση. Στο oxygen updater σου έχει οδηγίες πώς γίνεται η εγκατάσταση στην 12 Εν ολίγοις πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή της op, την ενημέρωση συστήματος και μέσα από εκεί κάνεις τη διαδικασία όπως και στην 11 1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 Κατέβασα από το oxygen updater το c16. Η εγκατάσταση πως γίνεται; Δεν υπάρχει το : τοπική ενημέρωση.Εγκατέστησε αυτό, https://oxygenos.oneplus.net/OPLocalUpdate_For_Android12.apkΆνοιξέ το και θα έχεις local upgrade 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 12 ώρες πριν, agpol07 said: Εγκατέστησε αυτό, https://oxygenos.oneplus.net/OPLocalUpdate_For_Android12.apk Άνοιξέ το και θα έχεις local upgrade Το κατέβασα, αλλά δεν ανοίγει φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Το κατέβασα, αλλά δεν ανοίγει φίλε.Δεν κάνει εγκατάσταση εννοείς;Ή μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 19 ώρες πριν, agpol07 said: Δεν κάνει εγκατάσταση εννοείς; Ή μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει; Μετά το download του αρχείου, απλά δεν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts