vag1989 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 5 ώρες πριν, Geofokas said: Καλησπέρα και καλή ανάσταση να έχουμε!Για να βάλεις πάλι τα στρογγυλά εικονίδια πας στις ρυθμίσεις και μετά στις εξατομικευσεις..εκεί έχει επιλογή να αλλάξεις το σχήμα των εικονιδίων και να επιλέξεις εσύ τι σχήμα θες να έχουν. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, καλή ανάσταση να έχουμε! Αναγκαστικά έχω κάνει αυτό που αναφέρεις, εννοούσα τα κλασσικά ολοστρόγγυλα εικονίδια της oneplus. Πχ κάνοντας αυτό που προτείνεις για κάποιο λόγο το ημερολόγιο της google δεν έχει δυναμικό εικονίδιο που δείχνει κατευθείαν την σημερινή ημερομηνία Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Με τον nova launcher prime, αλλάζει το σχήμα των εικονιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Με τον nova launcher prime, αλλάζει το σχήμα των εικονιδίων.Το σχήμα αλλάζει και χωρίς το nova.Settings > personalisation > icons > custom.Το πρόβλημα με τα εικονίδια στο oneplus launcher είναι ότι δεν μπορείς, αν βάλεις πακέτο από άλλα εικονίδια, να αλλάξεις τα εικονίδια που δεν σ αρέσουν.Αυτό γίνεται με το Nova, αλλά ο Nova έχει θέμα με τα animations.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Πριν λίγο βγήκε νέα ενημέρωση η οποία βελτιώνει λένε την διάρκεια της μπαταρίας.Εν τω μεταξύ, ενώ βγήκε πρώτα η c11 για το global και μετά για το ευρωπαϊκό, έβγαλαν τώρα τη c15 για το ευρωπαϊκό ενώ για το global δεν την έχουν βγάλει ακόμα..Ό,τι να ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Στα firmware συμφέρει να καθυστερήσουν, έχουν λιγότερα bug. (KB2005_11.C.11: KB2005_11.C.11_1110_202203150044 MD5: 71b958f952e4048494e034feb395cf18) (Sto xda έχουν την c11). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Τη c11 τη βρίσκεις παντού. Τη c15 είναι το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Υπόψιν με την 12 και Magisk, χάνεται η λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος. Χρειάζεται αυτό το ανανεωμένο module για να δουλέψει: https://forum.xda-developers.com/t/oxygenos-12-beta.4383689/post-86562887Εν τω μεταξύ μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορο, μετά από αυτό, το δακτυλικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, agpol07 said: On 21/4/2022 at 1:47 ΠΜ, Dj kourampies said: Υπόψιν με την 12 και Magisk, χάνεται η λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος. Χρειάζεται αυτό το ανανεωμένο module για να δουλέψει: https://forum.xda-developers.com/t/oxygenos-12-beta.4383689/post-86562887 Εν τω μεταξύ μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορο, μετά από αυτό, το δακτυλικό.. Έτρεχα το αντίστοιχο module και στην 11. Όντως είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά δε νομίζω ότι είναι θέμα module, λογικά κάτι άλλαξε η OP στο update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Με την μαμά 12 πάντως το δαχτυλικο σε μένα είναι σίγουρα πιο αργό Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Είμαι με την c16, eu rom Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για το gmail, έχουν αναφέρει και άλλοι το ίδιο θέμα. Βιάστηκα να ενθουσιαστω 😒 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Στην google γράφει, ( αν δουλέψει). " Εάν προκύψει πρόβλημα που δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις Gmail, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Gmail και να συνδεθείτε ξανά . Αφού αποσυνδεθείτε, πρέπει να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Gmail από τη συσκευή σας Android και να τον προσθέσετε ξανά. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Λογαριασμοί και συγχρονισμός. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 9 minutes ago, athanasios1112 said: Στην google γράφει, ( αν δουλέψει). " Εάν προκύψει πρόβλημα που δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις Gmail, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Gmail και να συνδεθείτε ξανά . Αφού αποσυνδεθείτε, πρέπει να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Gmail από τη συσκευή σας Android και να τον προσθέσετε ξανά. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Λογαριασμοί και συγχρονισμός. " 3 λογαριασμούς gmail έχω και στους 3 το ίδιο θεμα, δε νομίζω να αλλάξει κάτι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου https://forums.oneplus.com/threads/unable-to-receive-gmail-notifications.1539727/ Ειναι υπαρκτό θέμα, και σε άλλα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Ρε παιδιά επειδή θα τρελαθώ Ειδοποιήσεις στο gmail δηλαδή εσάς σας έρχονται κανονικά στην ώρα τους; Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilarxos Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Μόλις μου ήρθε σε κινέζικο KB2000 που έγινε KB2005 μετά την 12 το update c16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Καλησπερα Η συσκευη εχει υποστηριξη 5g σε cosmote και vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 6 ώρες πριν, papafigos84 said: Καλησπερα Η συσκευη εχει υποστηριξη 5g σε cosmote και vodafone; Ναι έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Για την ιστορία, αν και δε βλεπω να ειχε κανένας αλλος θέμα απο εδώ με τα google notifications, απο τη διαχείριση εφαρμογών, επιλέγοντας το υπηρεσιες σύνδεσης google, έπειτα χρήση μπαταρίας και ενεργοποιώντας την επιλογή να επιτρέπεται η δραστηριότητα στο παρασκήνιο έλυσα το πρόβλημα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Για την ιστορία, αν και δε βλεπω να ειχε κανένας αλλος θέμα απο εδώ με τα google notifications, απο τη διαχείριση εφαρμογών, επιλέγοντας το υπηρεσιες σύνδεσης google, έπειτα χρήση μπαταρίας και ενεργοποιώντας την επιλογή να επιτρέπεται η δραστηριότητα στο παρασκήνιο έλυσα το πρόβλημαΣε OOS 12 είσαι;Γιατί δεν το βρίσκω αυτό που λες..Κι εγώ έχω θέμα αλλά χρησιμοποιώ Aquamail, οπότε δεν ξέρω αν φταίει η Google ή το Aquamail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 ώρα πριν, agpol07 said: Σε OOS 12 είσαι; Γιατί δεν το βρίσκω αυτό που λες.. Κι εγώ έχω θέμα αλλά χρησιμοποιώ Aquamail, οπότε δεν ξέρω αν φταίει η Google ή το Aquamail. Στη 12 είμαι ναι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Settings>apps>app management? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 16 minutes ago, agpol07 said: Settings>apps>app management? Σωστά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Δεν το έχω.Μπορεί να το "έφαγα" όταν έσβησα κάποιες εφαρμογές Google που δεν χρησιμοποιώ.Δεν πειράζει, στη c16 πάλι τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Δεν το έχω.Μπορεί να το "έφαγα" όταν έσβησα κάποιες εφαρμογές Google που δεν χρησιμοποιώ.Δεν πειράζει, στη c16 πάλι τώρα.. Ούτε εγώ το βρίσκω και δεν έχω σβήσει εφαρμογές της Google...Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Μήπως είναι c16 ο φίλος;Εσύ σε ποια είσαι; EditΤο κατέβασα από apkmirror..Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts