Jump to content

OnePlus 8T


Guest74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://imgur.com/a/uOkc4ga

Η σειρά «T» των τηλεφώνων OnePlus τείνει να είναι σταδιακές αναβαθμίσεις σε συσκευές που δεν ανήκουν στην T εκείνη τη χρονιά, προσθέτοντας πιο πρόσφατη τεχνολογία αλλά δεν επαναπροσδιορίζει ακριβώς τη μάρκα. Θα περιμέναμε αυτό να συμβαίνει και με το OnePlus 8T, με το να τροποποιεί και να βελτιώνει τις συσκευές OnePlus 8 χωρίς να τις αναθεωρεί.

Λέμε «θα περιμέναμε», καθώς υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα ακόμη, αλλά το OnePlus έχει αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες και μερικές φήμες αρχίζουν επίσης να κυκλοφορούν, όλες τις οποίες θα βρείτε παρακάτω.

 

Το OnePlus παρουσίασε το σχεδιασμό του OnePlus 8T σε ένα βίντεο teaser:

αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της κάμερας στη διαδικασία.

Η OnePlus επιβεβαίωσε τώρα ότι το OnePlus 8T θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου . Η κυκλοφορία θα είναι ζωντανή σε απευθείας σύνδεση και μπορείτε να συντονιστείτε στις 7 π.μ. PT / 10 π.μ. ET / 3 μ.μ. BST ή 1 π.μ. AEDT την Πέμπτη 15.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης το όνομα OnePlus 8T, και έκτοτε επιβεβαίωσε ότι δεν θα δούμε το OnePlus 8T Pro να βρίσκεται δίπλα του.

 

Όσον αφορά την τιμή, αυτό είναι ένα ερωτηματικό. Μια διαρροή δείχνει τιμή 599 € (περίπου 700 $, 550 £, 980 $) για ένα μοντέλο με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης και 699 € για 12 GB RAM και 256 GB αποθήκευσης.

Ωστόσο, αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια άλλη διαρροή , η οποία προτείνει 799 € για μια έκδοση με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης και 899 € για 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

 

Αποκαλύφθηκαν μια σειρά λεπτομερειών στην οθόνη του OnePlus 8T, συμπεριλαμβανομένου ενός βελτιωμένου ρυθμού ανανέωσης σε σχέση με τον προκάτοχό του και της αύξησης της φωτεινότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus Pete Lau επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 8T θα έχει οθόνη 6,55 ιντσών με εύκαμπτο πάνελ 2.5D, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, χρωματικό χώρο 100% DCI-P3 και μέγιστη φωτεινότητα 1.100 nits.

Το OnePlus 8T έχει επίσης αναλογία οθόνης προς σώμα 91,9%, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει πιο λεπτές στεφάνες από τις συσκευές 8 Pro (90,8%), 8 (88,7%) και Nord (86,7%) που έχει ήδη ξεκινήσει φέτος.

 

Σχεδιασμός OnePlus 8T

Το OnePlus αποκάλυψε επίσης μεγάλο μέρος του σχεδιασμού του 8T , με το παρακάτω βίντεο να μας δίνει μια προσεκτική ματιά στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σε μια απόχρωση Aquamarine Green.

Μπορείτε να δείτε ότι είναι ένα γυάλινο πίσω μέρος με ελαφρώς καμπύλες άκρες και ένα μεγάλο μπλοκ κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία

 

Μπαταρία OnePlus 8T

Η OnePlus επιβεβαίωσε επίσης ότι το OnePlus 8T θα έχει μπαταρία 4.500mAh με γρήγορη φόρτιση 65W.

Αυτό είναι μόλις από 30W στον προκάτοχό του, και προφανώς σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει έως και σε 39 λεπτά και να φτάσει στο 58% σε μόλις 15 λεπτά. Είναι μια αποκάλυψη που δεν είναι εξαιρετικά εκπληκτική, όπως είχε προηγουμένως φημολογηθεί .

 

Ειδήσεις, φήμες και διαρροές του OnePlus 8T

Ίσως είχαμε την πρώτη μας ματιά στο μπροστινό μέρος του OnePlus 8T, καθώς μια εικόνα του τηλεφώνου - την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω - σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σε ένα νέο λογισμικό beta στο OnePlus 8.

Η εικόνα δείχνει ένα τηλέφωνο που μοιάζει πολύ με το OnePlus 8, αλλά με μια φαινομενικά επίπεδη οθόνη, ελαφρώς μικρότερα στεφάνια και μια πιθανώς μικρότερη τρύπα για την κάμερα.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το OnePlus έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι το OnePlus 8T θα τρέχει το Android 11 από το κουτί - και ότι θα είναι το πρώτο "παγκόσμιο smartphone" εκτός Google που θα το κάνει. Η λήψη του στο Android 11 φυσικά θα επικαλυφθεί με τις προσαρμογές της εταιρείας OxygenOS 11.

Σε ένα επίσημο βίντεο teaser (παραπάνω) μπορείτε επίσης να δείτε το μπλοκ της κάμερας, το οποίο παραθέτει ένα snapper 48MP μαζί με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, οπότε γνωρίζουμε και μερικές από τις λεπτομέρειες της κάμερας.

Ένα βασικό πράγμα που δεν γνωρίζουμε για το OnePlus 8T σε αυτό το σημείο είναι τι chipset θα έχει, αλλά μπορούμε να μαντέψουμε καλά.

Το OnePlus 7T χρησιμοποίησε το chipset Snapdragon 855 Plus, μια ελαφρώς καλύτερη έκδοση του Snapdragon 855 που χρησιμοποίησε το OnePlus 7 και η Qualcomm, η οποία κατασκευάζει chipset Snapdragon, παρουσίασε τώρα το Snapdragon 865 Plus , το οποίο έχουμε ήδη δει να βγαίνει σε τηλέφωνα όπως τα Asus ROG 3 και Zenfone 7 Pro .

Επομένως, είναι πιθανό, αλλά όχι βέβαιο, ότι το OnePlus 8T θα συσκευάσει αυτό το πιο προηγμένο chipset, παρά το Snapdragon 865 που βρίσκεται στο OnePlus 8.

Εμφανίστηκε ένα σημείο αναφοράς για το τηλέφωνο, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα, καθώς το chipset αναφέρεται ως «kona», το οποίο είναι ένα κωδικοποιημένο όνομα κλάδου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε για το Snapdragon 865 είτε για το 865 Plus. Ωστόσο, αναφέρει επίσης 8 GB μνήμης RAM, το οποίο είναι το ελάχιστο που θα περιμέναμε και οι βαθμολογίες που επιτυγχάνονται είναι παρόμοιες με αυτές της σειράς OnePlus 8.

Επομένως, εάν αυτό το σημείο αναφοράς είναι σωστό, τότε το OnePlus 8T ενδέχεται να μην είναι πολύ αναβαθμισμένο.

Μια άλλη διαρροή υποδηλώνει έναν αριθμό προδιαγραφών OnePlus 8T (Snapdragon 865 Plus, 8GB RAM, 128 GB αποθήκευσης) και μια τετραπλή πίσω κάμερα - ενδεχομένως προσθέτοντας έναν «φακό πορτρέτου» στις κύριες, εξαιρετικά ευρείες και μακρο φωτογραφικές μηχανές του OnePlus 8.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτό το Snapdragon 865 Plus τότε, αλλά μια λίστα Amazon δείχνει το πρότυπο 865 αντ 'αυτού. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης μια εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω και που ταιριάζει με την παραπάνω.

Περιλαμβάνει επίσης άλλες προδιαγραφές, όπως πίσω κάμερα τετραπλού φακού με αισθητήρες 48MP, 16MP, 5MP και 2MP, μπροστινή κάμερα 16MP, μνήμη RAM 8 GB ή 12 GB, αποθήκευση 128 GB ή 256 GB και χρώματα Aquamarine Green και Lunar Silver.

Μπορεί να μας έχει δοθεί μια γρήγορη προεπισκόπηση του τρόπου εμφάνισης αυτής της συστοιχίας κάμερας, με ευγένεια ενός δημιουργού .

Ένα πράγμα που δεν θα υπάρξει είναι το OnePlus 8T Pro , καθώς η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει το ίδιο. Αυτό ακολουθεί φήμες για το ίδιο , αν και περίεργα διαρροή , φαινομενικά από το ίδιο το OnePlus, έριξε το τηλέφωνο.

Τα άλλα μεγάλα νέα σχετικά με το OnePlus 8T είναι ότι ενδέχεται να μην υπάρχει τηλέφωνο McLaren Edition , παρά τα προηγούμενα τηλέφωνα OnePlus T που είχαν τέτοιο τηλέφωνο. Αυτό συμβαίνει επειδή φαίνεται ότι η OnePlus δεν είναι πλέον χορηγός της McLaren, καθιστώντας απίθανο οι δύο μάρκες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με smartphone.

 

OnePlus 8T: αυτό που θέλουμε να δούμε

Ακολουθεί η λίστα επιθυμιών μας για βελτιώσεις που θέλουμε να κάνει το OnePlus 8T σε σχέση με τις φετινές συσκευές εκτός Τ και άλλα τηλέφωνα γενικά, με βάση τις τρέχουσες συσκευές OnePlus και τα τηλέφωνα στα οποία θα ανταγωνίζεται η σειρά 8T.

OnePlus 7 - Μια προσιτή παραλλαγή

Το OnePlus 7 ήταν αναμφισβήτητα το τελευταίο πραγματικά «προσιτό» τηλέφωνο OnePlus και η ερμηνεία των τιμών τα τελευταία χρόνια είχε ως αποτέλεσμα τα τηλέφωνα να πλησιάσουν σε ναυαρχίδες από την Apple και τη Samsung όσον αφορά το κόστος.

Αυτό σημαίνει ότι οι οπαδοί του OnePlus που δεν θέλουν να σπάσουν την τράπεζα έχουν μείνει λίγο κρύο. Θα θέλαμε να δούμε το OnePlus να εκτοξεύει ένα τηλέφωνο που κοστίζει πολύ λιγότερο από τα τρέχοντα μοντέλα του, αλλά χωρίς να θυσιάζεται πάρα πολύ από άποψη προδιαγραφών και χαρακτηριστικών.

Έχει φημολογηθεί για λίγο ότι η εταιρεία κάνει ακριβώς αυτό, και το OnePlus Z , το οποίο θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί OnePlus 8 Lite, είναι το φημολογούμενο ακουστικό που θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα τιμολόγησης. Θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα OnePlus 8T Lite αντ 'αυτού;

OnePlus 8 - Ένας τηλεφακός

Το OnePlus 8 είχε μια αόριστη απουσία στο τμήμα της κάμερας, λόγω έλλειψης τηλεφακού - στην πραγματικότητα, τα τηλέφωνα που δεν ανήκουν στο Pro OnePlus χάνουν συνεχώς την τεχνολογία zoom-photography.

Το OnePlus φαίνεται να πιστεύει ότι οι άνθρωποι προτιμούν τους ευρυγώνιους και μακρο φακούς από το τηλεφακό, αλλά θα διαφωνούσαμε. Η ικανότητα να τραβάτε μια καλή εικόνα από μακριά, ή να επιλέγετε το δικό σας καρέ χωρίς να χρειάζεται να κινηθείτε φυσικά, μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμη με αυτές των άλλων επιλογών και μπορεί να αμφισβητηθεί περισσότερο.

Εάν η OnePlus θέλει να ανταγωνιστεί σοβαρά τον αντίπαλό της Oppo (που διαθέτει αρκετά παρόμοια τηλέφωνα και ανήκει στην ίδια μητρική εταιρεία), θα πρέπει να αντιμετωπίσει την τεχνολογία κάμερας της Oppo.

Η Oppo αναδεικνύει αναμφισβήτητα ανώτερα τηλέφωνα με κάμερα, χάρη εν μέρει στην τεχνολογία ζουμ κατά παραγγελία (το Oppo Reno 10x Zoom πήρε το όνομά του κυριολεκτικά από αυτήν την τεχνολογία) και για να ανταγωνιστεί, το OnePlus πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τις προδιαγραφές κάμερας των τηλεφώνων του.

OnePlus 8 Pro - Ασύρματη φόρτιση σε όλα τα μοντέλα

Ένα από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του OnePlus 8 Pro ήταν η ασύρματη φόρτιση - η εταιρεία είχε προηγουμένως εγκαταλείψει αυτήν τη δυνατότητα και το OnePlus 8 Pro ήταν το πρώτο τηλέφωνό της που το συνοδεύει.

Το OnePlus 8 δεν το έκανε όμως, και θα υποστηρίζαμε ότι καθώς τα ασύρματα χειριστήρια φορτώνουν εκεί όλο και περισσότερα σπίτια, είναι καιρός να μην έχουν και τα τηλέφωνα που δεν διαθέτουν Pro OnePlus.

Εάν το OnePlus εξακολουθεί να θέλει να διατηρήσει κάποια διάκριση μεταξύ των «βασικών» και Pro τηλεφώνων, θα μπορούσε να έχει το τελευταίο υποστήριξη ταχύτερης ασύρματης φόρτισης, αλλά θα θέλαμε ακόμα να δούμε κάποια ασύρματη δυνατότητα στο OnePlus 8T.

 

120Hz ρυθμοί ανανέωσης παντού

Το OnePlus 8 Pro είχε οθόνη με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, διπλάσιο από αυτό των «τυπικών» 60Hz που συνήθως βρίσκονταν στα τηλέφωνα. Τα υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης σημαίνουν μια πιο ομαλή εμπειρία κατά την πλοήγηση στα μενού και πολλές ναυαρχίδες το 2020 χρησιμοποιούν την τεχνολογία.

Ωστόσο, το OnePlus 8 δεν είχε οθόνη 120Hz, αντί να συσκευάζει τα ίδια 90Hz με τα τηλέφωνα OnePlus 7T και OnePlus 7 Pro. Αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά δεδομένου ότι ο ρυθμός ανανέωσης οθόνης είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης μεταξύ των smartphone το 2020, θα θέλαμε να δούμε την τεχνολογία και στις δύο συσκευές για να διατηρήσουμε τα τηλέφωνα OnePlus 8T ανταγωνιστικά.

Η OnePlus ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγε ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης οθόνης στις αρχές του 2019 και θα ήταν υπέροχο εάν η εταιρεία ήταν η πρώτη που έκανε ένα προσιτό τηλέφωνο με 120Hz, για να δείξει ότι εξακολουθεί να έχει μερικές από αυτές τις ναυαρχίδες- ένστικτα δολοφόνου.

http://imgur.com/a/uOkc4ga

Edited by Guest74
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

OnePlus 8T 5G - 12GB/256GB - Snapdragon 865 - Warp Charge 65W

€647.00

Έγινε η προπαραγγελία σε Lunar silver(?)

Για το Network 5G είμαστε καλυμμένοι μ' αυτές τις συχνότητες όταν και άμα με το καλό γίνει το 5G στην Ελλάδα?

NR: N1 / N3 / N41 / N78 / N79

γιατί σε άλλο κινητό (Vivo IQOO 5 Pro - 12GB/256GB - Snapdragon 865 - 120 Hz - 120 W Charge) διαβάζω....NR: n1 / n3 / n41 / n77 / n78 / n79 / n28

αλλού (Asus ROG Phone 3 Classic - 12GB/256GB - Snapdragon 865 Plus - 144 Hz) για ..... NR: N41 / N77 / N78 / N79. Τι ισχύει τελικά?

 

Υ.Γ. OnePlus 8T 5G - 8GB/128GB - Snapdragon 865 - Warp Charge 65W

€547.00

Edited by Guest74
Link to comment
Share on other sites

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι τιμές, λογικά θα αντικαταστήσει το 3 ετών 5t μου γύρω στα Χριστούγεννα. Ίδωμεν...

 

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Αν γίνει η αποφορολόγιση των τιμών που δόθηκαν επισήμως σήμερα...είναι σαν να πήρα τηλέφωνο στην Oneplus και μου είπαν "τις τιμούλες" αποκλειστικά!!

Τι όχι?

Link to comment
Share on other sites

Ενω στο event για το 8t λεει τιμη ευρωπης 599 και 699 στο site της 1+ για Ελλαδα εχει τιμη 679 και 799.. τι φαση;
Link to comment
Share on other sites

Ενω στο event για το 8t λεει τιμη ευρωπης 599 και 699 στο site της 1+ για Ελλαδα εχει τιμη 679 και 799.. τι φαση;

 

Είναι το κλασσικό "καπέλο" που είχε παίξει και στο Nord. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι λόγω επίσημης αντιπροσωπείας.

Αφού δηλαδή αυτοί το πουλάνε τόσο, η Oneplus δεν μπορεί να το έχει φτηνότερο. Ψιλοτραγική προσέγγιση...

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

 

-- Einstein

Link to comment
Share on other sites

Μπηκα και στο τσατ της 1+ και η απαντηση τους ηταν οτι εχει αλλη τιμη απο περιοχη σε περιοχη. Τους λεω οτι το 8προ εχει την ιδια σε ολη την ευρωπη και συνεχισε να λεει τα ιδια.. οτι να'ναι δλδ
Link to comment
Share on other sites

Χωρίς IP68 κι αυτό. Μόνο για τα T Mobile στην Αμερική.

 

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή μιλάμε για μίνι αναβάθμιση στο 8άρι (και του Pro;) με τιμή 200ευρ κάτω; Γίνεται; Where's the catch?

 

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Shit Happens!!!
Link to comment
Share on other sites

100 ευρώ φθηνότερο από το προηγούμενο. Εγώ το παρήγγειλα,8/128 silver.

 

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή μιλάμε για μίνι αναβάθμιση στο 8άρι (και του Pro;) με τιμή 200ευρ κάτω; Γίνεται; Where's the catch?

 

Sent from my MI 8 using Tapatalk

 

Του απλού 8 ναι, του 8pro με τίποτα.. Το pro έχει καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερη οθόνη, ip68, ασύρματη φόρτιση, ίσως καλύτερο ήχο.

Το 8Τ έχει γρηγορότερη φόρτιση, ufs3.1, macro κ depth κάμερες (ψιλοαχρηστες κατά την γνώμη μου), ίσως καλύτερη μπαταρία (λόγω χαμηλότερης ανάλυσης), βγαίνει με Android 11 κατευθείαν.

Άλλωστε κ οι ίδιοι είπαν πως το top μοντέλο τους φέτος θα είναι το 8pro, γι αυτό κ δεν βγήκε 8Tpro..

Επίσης, επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες που περνάνε στα ψιλά: lpddr4x το 8T, lpddr5x το 8 Pro.

Link to comment
Share on other sites

Του απλού 8 ναι, του 8pro με τίποτα.. Το pro έχει καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερη οθόνη, ip68, ασύρματη φόρτιση, ίσως καλύτερο ήχο.

 

Το 8Τ έχει γρηγορότερη φόρτιση, ufs3.1, macro κ depth κάμερες (ψιλοαχρηστες κατά την γνώμη μου), ίσως καλύτερη μπαταρία (λόγω χαμηλότερης ανάλυσης), βγαίνει με Android 11 κατευθείαν.

 

Άλλωστε κ οι ίδιοι είπαν πως το top μοντέλο τους φέτος θα είναι το 8pro, γι αυτό κ δεν βγήκε 8Tpro..

 

Επίσης, επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες που περνάνε στα ψιλά: lpddr4x το 8T, lpddr5x το 8 Pro.

Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση!

 

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Shit Happens!!!
Link to comment
Share on other sites

Αν γίνει η αποφορολόγιση των τιμών που δόθηκαν επισήμως σήμερα...είναι σαν να πήρα τηλέφωνο στην Oneplus και μου είπαν "τις τιμούλες" αποκλειστικά!!

Τι όχι?

Πως μπορεις να κάνεις αποφορολογηση. με αγορά από το επίσημο σαιτ? Μόνο αν το φέρει ο κοτσωβολος .

OnePlus 5t
Link to comment
Share on other sites

Πως μπορεις να κάνεις αποφορολογηση. με αγορά από το επίσημο σαιτ? Μόνο αν το φέρει ο κοτσωβολος .

 

ή και αμαζον

Link to comment
Share on other sites

Ενω στο event για το 8t λεει τιμη ευρωπης 599 και 699 στο site της 1+ για Ελλαδα εχει τιμη 679 και 799.. τι φαση;

τραγικο απλα..

Link to comment
Share on other sites

ή και αμαζον

 

Το γερμανικό Amazon γράφει ότι είναι ήδη με μειωμένο ΦΠΑ στα 599 και όταν πας στο καλάθι για να προχωρήσεις το βγάζει 648.18. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να πάει με αποφορολογηση γιατί τώρα κάνω τη διαδικασία για ενδοκοινοτικες συναλλαγές και δεν έχω κάνει αίτηση ακόμα στο Amazon. Ξέρει κάποιος πόσο μπορεί να βγει;

Φιλικά, Κατερίνα
Link to comment
Share on other sites

Το γερμανικό Amazon γράφει ότι είναι ήδη με μειωμένο ΦΠΑ στα 599 και όταν πας στο καλάθι για να προχωρήσεις το βγάζει 648.18. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να πάει με αποφορολογηση γιατί τώρα κάνω τη διαδικασία για ενδοκοινοτικες συναλλαγές και δεν έχω κάνει αίτηση ακόμα στο Amazon. Ξέρει κάποιος πόσο μπορεί να βγει;

OnePlus 8T Aquamarine Green | 6.55" 120Hz FHD+ Fluid Display | 12GB RAM + 256GB Speicher |

Vierfach Kamera | 65W Warp Charge | Duale SIM | 5G | 2 Jahre Garantie

 

Amazon.de Order Summary

Items: EUR 602,59

Postage & Packing: EUR 6,37

 

Total before VAT: EUR 608,96

VAT: EUR 146,15

Order Total: EUR 755,11

Link to comment
Share on other sites

Δεν σ' αφήνουν να το πάρεις με αποφορολόγηση, αλλά μόνο μπορούν να σου δώσουν τιμολόγιο να το βάλεις στα έξοδα της επιχείρησης!

Το ίδιο και για ... Amazon.co.uk Order Summary

Items: GBP 540.83

Postage & Packing: GBP 5.14

 

Total before VAT: GBP 545.97

VAT: GBP 131.03

Order Total: GBP 677.00

ή αλλιώς

Items: EUR 742,80

Postage & Packing: EUR 7,06

Exchange rate guarantee fee: EUR 16,87

Order Total: EUR 766,73

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Σε ευχαριστώ. Εγώ έλεγα για το 8-128

 

Amazon.de Order Summary

Items: EUR 516,38

Postage & Packing: EUR 6,35

 

Total before VAT: EUR 522,73

VAT: EUR 125,45

Order Total: EUR 648,18 >>>>> Αυτό θα πληρώσεις υποχρεωτικά με την πιστωτική! Ίδια τελική τιμή με το Xiaomi Mi 10T pro!!! Συγκρίνεις και αγοράζεις!

Edited by Guest74
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ. Εγώ έλεγα για το 8-128

 

 

 

Order Total: €524.28

 

 

τοσο βγαινει αποφορολογημενο με τα μεταφορικα το 8-128 τελικη τιμη .

 

Τελεια.:X

Link to comment
Share on other sites

Tips2018 πρέπει να έχεις δηλώσει επαγγελματικό ΑΦΜ για να σου κάνουν αποφορολογηση. Όσο λέει ο Vorlon βγαίνει.

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Φιλικά, Κατερίνα
Link to comment
Share on other sites

Ευχάριστο νέο.

 

The Verge: OnePlus pulls Facebook bloatware from the OnePlus 8T.

 

https://www.theverge.com/2020/10/15/21517351/oneplus-8t-facebook-bloatware-apps-and-services-installer-netflix-google-play-services

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

 

-- Einstein

Link to comment
Share on other sites

Έτοιμος να πατήσω την σκανδάλη......

Μεταξύ του xiaomi 10T pro (8/256) στα 570 ευρώ και του Oneplus 8Τ (12/256) στα 610 ευρώ ποιό θα διαλέγατε και γιατί?

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to OnePlus 8T

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...