supermario Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Έχει ανέβειhttps://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable%20beta/V12.5.11.0.RJDEUXM/Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα Έχω το mi 10t pro και τελευταία δουλεύω τις raw φωτογραφίες στο Photoshop. Πως μπορώ να προσθέσω πληροφορίες για το προφίλ του κινητού? Στο "Lens Profile" δεν έχει για κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου On 7/1/2022 at 9:03 ΜΜ, supermario said: Έχει ανέβει https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable%20beta/V12.5.11.0.RJDEUXM/ Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk stable beta. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Δεν είναι beta...Είναι κανονική κ μάλιστα είδα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από την 10Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, supermario said: Δεν είναι beta... Είναι κανονική κ μάλιστα είδα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από την 10 Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πότε θα έρθει με OTA ; Πάντως στην προηγουμένη το tethering στα 5Ghz το ρημάξανε. Παράθεση New Site, New Signature ! I love 5G ! Powered by Cosmote Gigamax Unlimited - Vodafone Giga WiFi on the spot - Wind F2g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Παίδες το Mi 10T PRO μου τα έφτυσε. Ξαφνικά έκανε μια επανεκκίνηση μόνο του και έμεινε στην αρχική οθόνη του boot. Το πήγα για σέρβις στο Γερμανό και περιμένω. Δεν ξέρουν ακόμα αν είναι θέμα hardware ή software από μια πρόχειρη ματιά που έριξε ο τεχνικός. Ίδωμεν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Καλησπέρα εχει πάρει κανείς miui 13?? Σε εμας ποτε θα έρθει ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, LOUKASGR said: Παίδες το Mi 10T PRO μου τα έφτυσε. Ξαφνικά έκανε μια επανεκκίνηση μόνο του και έμεινε στην αρχική οθόνη του boot. Το πήγα για σέρβις στο Γερμανό και περιμένω. Δεν ξέρουν ακόμα αν είναι θέμα hardware ή software από μια πρόχειρη ματιά που έριξε ο τεχνικός. Ίδωμεν. Α ρε φίλε, μου έχει τύχει και σε εμένα και το γράφω πιο πάνω και τελικά τί λύση έδωσα.... Αχ γιατί δεν ρώταγες πρώτα εδώ πριν το πας? "Έπαθα κάτι παρόμοιο, παίζοντας με τις γραμματοσειρές στα θέματα. Όταν αλλάζεις γραμματοσειρά το κινητό κάνει επανεκκίνηση. Στην επανεκκίνηση λοιπόν, κόλλησε και δεν άνοιγε. Το άφησα κάνα μισάωρο. Τελικά πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί "κάτω" του ήχου, μπήκε σε Fast mode. Και από κει του έδωσα εντολή να κάνει εκ νέου επανεκκίνηση, και έτσι έστρωσε..." Edited 11 Ιανουαρίου by MeddlingMageGR 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Α ρε φίλε, μου έχει τύχει και σε εμένα και το γράφω πιο πάνω και τελικά τί λύση έδωσα.... Αχ γιατί δεν ρώταγες πρώτα εδώ πριν το πας? "Έπαθα κάτι παρόμοιο, παίζοντας με τις γραμματοσειρές στα θέματα. Όταν αλλάζεις γραμματοσειρά το κινητό κάνει επανεκκίνηση. Στην επανεκκίνηση λοιπόν, κόλλησε και δεν άνοιγε. Το άφησα κάνα μισάωρο. Τελικά πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί "κάτω" του ήχου, μπήκε σε Fast mode. Και από κει του έδωσα εντολή να κάνει εκ νέου επανεκκίνηση, και έτσι έστρωσε..." Η δικη μου περίπτωση μάλλον είναι διαφορετική. Το κινητό έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Εμφάνισε την αρχική οθόνη κατά το boot και έμεινε κολλημένο εκεί, μόνιμα ανοιχτό. Δοκίμασα power button και volume down, μου έβγαλε την οθόνη του fast mode αλλά έμεινε και εκεί κολλημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, LOUKASGR said: Η δικη μου περίπτωση μάλλον είναι διαφορετική. Το κινητό έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Εμφάνισε την αρχική οθόνη κατά το boot και έμεινε κολλημένο εκεί, μόνιμα ανοιχτό. Δοκίμασα power button και volume down, μου έβγαλε την οθόνη του fast mode αλλά έμεινε και εκεί κολλημένο. Στην οθόνη του Fast Mode δοκίμασες να παίξεις με τα βελάκια μέσω του Volume + - ? Έτσι κάνουμε επιλογές εκεί. Δεν πιάνει η touch screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Στην οθόνη του Fast Mode δοκίμασες να παίξεις με τα βελάκια μέσω του Volume + - ? Έτσι κάνουμε επιλογές εκεί. Δεν πιάνει η touch screen. Δεν υπήρχε καμιά επιλογή. Απλά η οθόνη με το logo και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Καλησπέρα εχει πάρει κανείς miui 13?? Σε εμας ποτε θα έρθει ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ. Έχουμε κανα νεότερο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, chrispetses said: Καλησπέρα εχει πάρει κανείς miui 13?? Σε εμας ποτε θα έρθει ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ. Έχουμε κανα νεότερο?? Κανείς δεν την έχει πάρει. Περιμένουμε όλοι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Με βάση το χρονοδιάγραμμα που είχα διαβάσει πρόσφατα η δικιά μας συσκευή είναι στο δεύτερο γκρουπ λογικά με τις διάφορες πιθανές καθυστερήσεις μέσω ΟΤΑ το βλέπω για Απρίλιο και μετά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου On 19/1/2022 at 5:45 ΜΜ, chrispetses said: Καλησπέρα εχει πάρει κανείς miui 13?? Σε εμας ποτε θα έρθει ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ. Έχουμε κανα νεότερο?? Ακόμα δεν έχει έρθει η 12.5.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kall said: Ακόμα δεν έχει έρθει η 12.5.11 Έχει έρθει. Την κατεβάζεις από το site. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 1 minute ago, MeddlingMageGR said: Έχει έρθει. Την κατεβάζεις από το site. Ακριβώς αλλά εμένα ήρθε οτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Έχει έρθει. Την κατεβάζεις από το site. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Ανεξάρτητα όμως, θα έπρεπε να έρχεται σε όλους με οτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί ο server της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Καλησπέρα οταν το κουνάω κάπου στην μέση ακούγεται κατι σαν να χτυπάει.τι λέτε να είναι ?? Πρέπει να πάει σέρβις απο Γερμανό αγορά. Εχω κανα χρόνο ακομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Μην ανησυχείς είναι οπτικός σταθεροποιητής του φακού. 1 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellasdp Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου On 27/1/2022 at 9:46 ΜΜ, chrispetses said: Καλησπέρα οταν το κουνάω κάπου στην μέση ακούγεται κατι σαν να χτυπάει.τι λέτε να είναι ?? Πρέπει να πάει σέρβις απο Γερμανό αγορά. Εχω κανα χρόνο ακομα . Και σε εμένα συμβαίνει αυτό! Παράθεση Από το Bosch Com 607(2000) και 23 κινητά στο Samsung Galaxy S10 (2017)!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους.εδω και κανα μηνα το κιντο μου δεν λειτουργει το φωτακι με τις ειδοποιησεις.Ουτε κατα την φόρτιση λειτουργεί.δοκιμασα διαφορες εφαρμογές να το κανω να δουλεψει,αλλα τιποτα.εκανα επανεγκατασταση παλι το firmware,και πάλι τα ιδια.Το κινητο ειναι αγορασμενο μόνο ενα χρόνο.Αν το παω στην Infoquest Θα το φτιαξουν η θα χασω τον χρόνο μου?Διαβασα πολλες αρνητικες κριτικες για αυτους και φοβάμαι να το πάω.τι λέτε να φταιει? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους.εδω και κανα μηνα το κιντο μου δεν λειτουργει το φωτακι με τις ειδοποιησεις.Ουτε κατα την φόρτιση λειτουργεί.δοκιμασα διαφορες εφαρμογές να το κανω να δουλεψει,αλλα τιποτα.εκανα επανεγκατασταση παλι το firmware,και πάλι τα ιδια.Το κινητο ειναι αγορασμενο μόνο ενα χρόνο.Αν το παω στην Infoquest Θα το φτιαξουν η θα χασω τον χρόνο μου?Διαβασα πολλες αρνητικες κριτικες για αυτους και φοβάμαι να το πάω.τι λέτε να φταιει? Εκεί που είναι το led έχει μια τρύπα, σίγουρα θα μαζέψει σκόνη ή κάποιο χνούδι, απαλά με μια βούρτσα ( οδοντόβουρτσα ) ή ένα πινέλο με λίγο σκληρές τρίχες καθάρισε την τρύπα να φύγουν οι βρωμιές.Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, longus said: Εκεί που είναι το led έχει μια τρύπα, σίγουρα θα μαζέψει σκόνη ή κάποιο χνούδι, απαλά με μια βούρτσα ( οδοντόβουρτσα ) ή ένα πινέλο με λίγο σκληρές τρίχες καθάρισε την τρύπα να φύγουν οι βρωμιές. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το εκανα και δεν εγινε τιποτα.προσπαθησα μετα με μια οδοντογλυφιδα,και σφηνωσε η μυτη μεσα.δεν μπορω με τιποτα να την βγαλω.δοκιμασα με βρεγμενη μπατονετα και τιποτα.προσπαθησα μετα με το καρφακι για την σιμ,κια καπως την εσπασα.τελικα σε πολυ σκοτάδι κάτι αχνοφαινεται.Αλλα δεν μπορω με τιποτα να αφαιρεσω την οδοντοφλυγιδα.δοκιμασα και μετο φυσητηρι αερα,αλλά τιποτα,καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου το εκανα και δεν εγινε τιποτα.προσπαθησα μετα με μια οδοντογλυφιδα,και σφηνωσε η μυτη μεσα.δεν μπορω με τιποτα να την βγαλω.δοκιμασα με βρεγμενη μπατονετα και τιποτα.προσπαθησα μετα με το καρφακι για την σιμ,κια καπως την εσπασα.τελικα σε πολυ σκοτάδι κάτι αχνοφαινεται.Αλλα δεν μπορω με τιποτα να αφαιρεσω την οδοντοφλυγιδα.δοκιμασα και μετο φυσητηρι αερα,αλλά τιποτα,καμια αλλη ιδεα? Δεν έπρεπε να βάλεις οδοντογλυφίδα... τώρα αφού έχει σπάσει μέσα το κεφάλι της θα πρέπει να βρεις μια βελόνα, όχι καρφίτσα, η βελόνα έχει ποίο λεπτή μύτη, και προσεχτικά με την χρήση μεγενθυτικού φακού σιγά σιγά με απαλές κινήσεις έτσι ώστε να μην τραυματιστεί η συσκευή να βγάλεις την μύτη της οδοντογλυφίδας.Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts