Jump to content

Xiaomi Mi 10T / 10Τ Pro


Guest74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχει always on display??

Για να έχει αυτό που ρωτάς, έπρεπε να είχε Amoled οθόνη!

Είπαμε η IPS οθόνη του με τα καταπληκτικά χρώματα, έχει αντ' αυτού, Led Notification Light!

.............

Έρχεται στο κινητό μας μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή Wear 2.0 η οποία θα δείχνει την φυσική κατάσταση του χρήστη σε πραγματικό χρόνο και θα επιτρέπει την εκκίνηση της καταγραφής των αθλητικών δραστηριοτήτων απευθείας από την εφαρμογή. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι τώρα εφοδιασμένη με μια πιο επαγγελματική διαχείριση των δεδομένων και θα δείχνει στην αρχική οθόνη αρκετούς ενδιαφέροντες δείκτες της φυσικής σας κατάστασης.

Πηγή : https://news.xiaomi-miui.gr/new-xiaomi-waer-2-0-app-52651-2/

Edited by Guest74
Link to comment
Share on other sites

Παιδια επειδη ψαχνω για κινητο και ημουν ετοιμος να το παραγγειλω,το μονο που με κραταει ειναι η ips οθονη,τι λετε ειναι μειονεκτημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Link to comment
Share on other sites

Αστέρι είναι μην μασάς, όλα τα reviews τα καλύτερα λένε κ γράφουν.

 

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Επίσης, ερώτηση..ποιες είναι οι βασικές ουσιαστικές διαφορές μεταξύ του απλού και του pro?

Konakis.
Link to comment
Share on other sites

Αστέρι είναι μην μασάς, όλα τα reviews τα καλύτερα λένε κ γράφουν.

 

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Επίσης, ερώτηση..ποιες είναι οι βασικές ουσιαστικές διαφορές μεταξύ του απλού και του pro?

64 vs 108 mega pixel,OIS,128 mb vs 256,αυτα με μια γρηγορη ματια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Link to comment
Share on other sites

Αν αγόραζα τώρα το κινητό μας, θα το έπαιρνα μόνο από εδώ: https://www.mediamarkt.gr/search?query=xiaomi%20mi%2010t%20pro

-24% ΦΠΑ

-20% Yellows

- 249 ευρώ αξία ηλεκτρικής σκούπας.....+ 36 άτοκες δόσεις????

Τζάμπαααααααα λέμε 140 + 120 + 249 = 510 περίπου έκπτωση Έτσι το κινητό βγαίνει στα 650-510=140 ευρώ περίπου!!!!!!!!!!!!!

.....και μην το πεις ούτε του παπά!

Υ.Γ. Αν κανείς τώρα περιμένει μια Γκέισα για δώρο, εεε τότε μάλλον δεν τον ενδιαφέρει η συσκευή!

***Γκέισα (ιαπωνικά: 芸者‎) ονομάζεται στην Ιαπωνία η μορφωμένη γυναίκα, η οποία έχει παρακολουθήσει ειδικές σπουδές, φοράει τα κιμονό με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια και χτενίζεται με το χαρακτηριστικό χτένισμα, γνωρίζει καλά την πατροπαράδοτη «τελετουργία του τσαγιού» και χορεύει τους παραδοσιακούς χορούς της Ιαπωνίας ή παίζει το μουσικό όργανο σαμισέν. Οι γκέισες δεν είναι ιερόδουλες, παρά τη λανθασμένη αντίληψη από διαφορετικές κουλτούρες, κυρίως στο δυτικό κόσμο.

Edited by Guest74
Link to comment
Share on other sites

1) Thanks!

.......

2) ...και μέχρι νάρθει το κινητό μου από την Αμοργό που στάλθηκε λανθασμένα (α ρε Ελλάδα).....ας μάθουμε....

Ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που έκανε την Xiaomi να ονομάσει την rom του κινητού μας Apollo?

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD

 

3) Η μάχη μαίνεται....

Το Xiaomi Mi 10T Pro είναι η απόδειξη του: πως μια υπέροχη οθόνη LCD μπορεί να είναι καλύτερη από μια καλή AMOLED

Διαβάστε και θα καταλάβετε ....http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=https%3A%2F%2Fwww.xda-developers.com%2Fxiaomi-mi-10t-pro-great-lcd-better-than-good-amoled-display%2F

 

4) Αγοράσατε το καινούργιο κινητό μας πρόσφατα αλλά σκέπτεστε πως να μεταφέρεται τα αρχεία σας από το παλιό στο νέο?

Το Mi Mover είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να στέλνετε αρχεία (ενημερώθηκε μάλιστα στην έκδοση 3.0) και κάνει την ζωή σας εύκολη στην μετακίνηση αρχείων από τη μία συσκευή στην άλλη, ανεξάρτητα από το αν είναι της ίδιας μάρκας.

 

1) Πάρτε ιδέες για καταπληκτικές φωτογραφίες....με το Mi 10T pro

ShotLikeAPro with the Mi 10T Pro... ( Mi Creators Tutorial Video )

https://c.mi.com/thread-3420578-1-0.html

 

2) Το ζητούμενο είναι να διορθώνει και κάτι.....

Mi 10T / 10T Pro / Redmi K30S – Global Stable ROM

Lstest V12.0.6.0.QJDMIXM(History)

MIUI 12

Android 10.0

Update at 2020-11-03 15:18:15

https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/apollo/

 

3) Τα έμαθες τα νέα ;

(Μια πληροφορία που δεν θα διαβάσεις σε κανένα ελληνικό site!)

Το MIUI 13 είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του μεταξύ 5 και 7 Νοεμβρίου! ...και όλο αυτό, για πρώτη φορά, από φέτος!

Εάν ισχύσει αυτό, τότε είναι πιθανό να μας δώσει μια μικρή γεύση, ανακοινώνοντας την ύπαρξή της, επιβεβαιώνοντας την ανάπτυξή της, αναμένοντας κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά της. Μάλιστα από ένα πρώτο βίντεο* που έχει διαρρεύσει στην Ουκρανία, το MIUI 13 επικεντρώνεται στο μενού τερματισμού λειτουργίας, το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει - όχι μόνο σε σύγκριση με το παλιό MIUI αλλά και με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά.

*

 

Σήμερα πρόκειται να σας αποκαλύψω (την εμπειρία μου) για το πώς μπορούμε να φωτογραφήσουμε τη φύση με το MI 10T PRO.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα 108MP στο MI 10T PRO για να φωτογραφίζω τα βουνά (μιας και διαμένω στην ηπειρωτική Ελλάδα) γιατί όταν μεγεθύνω την εικόνα, έχω τόσο ωραία ποιότητα που μπορώ να την διαμορφώσω ξανά και ξανά, όπως και όταν εγώ θέλω. Νιώθω άνετα όταν χρησιμοποιώ τον εξαιρετικό φακό των 108MP, επειδή γνωρίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις φωτογραφίες προς εκτύπωση. Αυτό είναι που έχω πάντα στο μυαλό μου όταν διαλέγω αυτήν την επιλογή.

Ένα άλλο καλό σημείο της κάμερας του κινητού είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορώ να διαχειρίζομαι αυτό για να τραβήξω τις καλύτερες στιγμές συνδυαστικά με το εξωτερικό φως. Μου αρέσει όταν καταγράφω το τοπίο με τη λειτουργία μεγάλης έκθεσης (ελαιογραφία). Επιλέγω ασφαλώς και την κατάλληλη ώρα για να το κάνω.

Αυτό που είναι πραγματικά βολικό είναι ότι δεν χρειάζομαι φίλτρο ND για να αποτυπώσω την μεγάλη έκθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανεξάρτητα από τη διάρκεια έκθεσης, η φωτογραφία μου είναι πάντα καλά εκτεθειμένη. Έχω δοκιμάσει για πάνω από 7 λεπτά να τραβήξω μια φωτογραφία, αλλά διαπίστωσα ότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και εάν κανείς βρίσκεστε σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος χωρίς την δυνατότητα επαναφόρτισης τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Το tbere είναι μια ομαλή όψη στα σύννεφα. Δοκιμάστε διάφορους χρόνους έκθεσης και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Για μακρά έκθεση δεν έφερα το τρίποδο και χρησιμοποίησα μια πιο πρακτική μορφή στήριξης για να σταθεροποιήσω το τηλέφωνό μου.

Γνωρίζω ότι έχω την δυνατότητα να γράφω σε mod "πορτραίτο", αλλά αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ορατά με διαφορετικό τρόπο από τον καθένα μας.

Μου αρέσει η κατακόρυφη λειτουργία γιατί είναι σαν σε κάμερα δύνοντας προτεραιότητα στο διάφραγμα. Μπορείτε να δώσετε ένα ωραίο bokeh εφέ στο παρασκήνιο.

Επιλέξτε τον φακό «Macro» για να τραβήξετε ένα κοντινό θέμα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να "συλλάβετε" την φύση σε μια εικόνα. Αυτό το κινητό μας δίνει στο ένα χέρι, το ισοδύναμο ενός βαρύ και πλήρους εξοπλισμού - εάν θέλετε να τραβήξετε το ίδιο πράγμα - με μια επαγγελματική κάμερα. Είναι τόσο ευχάριστο και πολύ εύκολο να κάνετε όμορφες λήψεις, όσο δεν περιγράφεται.

Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις στη φωτογραφία για να έχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Απλά βγείτε έξω και φωτογραφήστε τη φύση με το Mi 10T pro!

Πηγή: "Βγαλμένο από την εμπειρία ενός νέου Fan της Xiaomi με το Mi 10T pro σύμφωνα με τα πρότυπα του "How I Met Your Mother - Φύση"

 

Android 11 & Mi 10T pro >>>> https://imgur.com/a/5sBnpHn

Επειδή οι εξελίξεις δεν σταματούν στην αγορά μιας συσκευής (στην δική μου περίπτωση το MI 10T pro, αν ακόμη δεν το έχετε καταλάβει) Android,

έψαξα και βρήκα σχετικά νέα για το Android 11 μιας και αυτό πρωτοπαρουσιάστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου με συσκευές που ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του λειτουργικού - κυρίως οι συσκευές Pixel της Google - και την έχουν ήδη ενσωματώσει.

Επίσης, χάρη στην κοινότητα προγραμματιστών, υπάρχουν ήδη ορισμένες προσαρμοσμένες ROM Android 11 για μερικές άλλες συσκευές (όπως Poco F1, Xiaomi Mi A2, OnePlus 6/6T/3/5/Nord, Nokia 6.1 Plus).

Στην δική μας περίπτωση δημοσιεύτηκε ένα μήνυμα στη δημοφιλή ομάδα της Xiaomi στο Telegram, Xiaomi & MIUI News | Xiaomiui από το οποίο φαίνεται ότι το Android 11 για το Mi A3 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Εκεί, αναφέρεται και μια λίστα με τις παρακάτω συσκευές που έχουν ήδη αρχίσει να υποβάλλονται σε εσωτερικές δοκιμές για το Android 11. Αυτές είναι:

- Mi 10T Pro,

- Mi 10T,

- Mi 9 SE,

- Mi 9 Lite / Mi CC9,

- Mi CC9 Meitu Edition και

- Mi A3

Στις παραπάνω συσκευές έρχονται να προστεθούν και τα Mi CC9 Pro / Mi Note 10, Redmi K20 / Mi 9T και Redmi K30 / Poco X2 για τα οποία ήδη γνωρίζουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του Android 11. Νομίζω ότι το Mi-10-lite-5G θα φοράει σύντομα Android 11.

Με αυτόν τον ρυθμό, θα πρέπει να δούμε μια πολύ ταχύτερη υιοθέτηση του Android 11 σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη έκδοση Android αναφορικά με τις συσκευές κινητών της Xiaomi (Λέτε να θέλουν να μ' ευχαριστήσουν επειδή αγόρασα πρώτη φορά μια συσκευή Xiaomi?).

Παρά ταύτα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για το πότε κάποιες από αυτές τις συσκευές θα λάβουν μια σταθερή έκδοση του Android 11.

Τέλος, με ενδιαφέρον θα συνεχίσω να παρακολουθώ τη Xiaomi και οποιαδήποτε άλλη αξιόπιστη πηγή τρίτου για περισσότερες ειδήσεις - νέα, που ν' αφορούν την εξέλιξη του λειτουργικού της συσκευής μας.

 

Η εμπειρία μου με ένα πολύ δυνατό τηλέφωνο (Mi 10T Pro).

 

Ο σχεδιασμός του είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να δει κανείς σ' αυτό το τηλέφωνο. Η γραμμή Mi10T Pro έχει τρεις χρωματικές επιλογές.

Το κοσμικό μαύρο (Cosmic Black) έχει εξαιρετική ανακλαστική επιφάνεια, αλλά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα κάλυμμα για να το προστατεύσετε από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Μπορείτε να το επιλέξετε σε δύο εναλλακτικές επιλογές χρώματος: Lunar Silver και Aurora Blue (φανταστικό χρώμα κινητού!!!)

 

Στο κάτω μέρος θα βρείτε το ηχείο 1215 super-liner, το μικρόφωνο, τη θύρα φόρτισης Type-c και το δίσκο sim. Υποστηρίζει dual nano sim αλλά δεν υπάρχει επιλογή προσθήκης κάρτας SD. Στην κορυφή θα βρείτε το 1012 υπερ-γραμμικό ηχείο, μικρόφωνο και IR blaster. Στο πλάι έχουμε τα κουμπιά έντασης και το κουμπί λειτουργίας (επίσης τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για ξεκλείδωμα).

 

Το Mi 10T Pro διαθέτει μια ευκρινή οθόνη LCD 6,67 ιντσών με κάμερα selfie με κουκκίδες πάνω αριστερά. Στο πίσω μέρος θα βρείτε πάνω αριστερά τις τρεις πίσω κάμερες του τηλεφώνου και το φλας. Το Mi 10T Pro διαθέτει Triple Corning® Gorilla® Glass 5 που καλύπτει φακούς εμπρός, πίσω και κάμερες.

 

Για μένα η οθόνη είναι τέλεια, τα χρώματα της οθόνης είναι τόσο ζωντανά με λεπτότερες στεφάνες που είναι ιδανικό για μεγάλης διάρκειας ταινίες και παιχνίδια. Σε ηλιόλουστες συνθήκες, η οθόνη ήταν ορατή όταν έφτασα τη φωτεινότητα στο 75% περίπου. Η κύλιση ήταν μεταξένια ομαλή και οι κινούμενες εικόνες ήταν ευκρινείς χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη οθόνη 144Hz του τηλεφώνου. Αυτή είναι πιθανώς μια από τις ταχύτερες οθόνες που κυκλοφόρησαν φέτος, αν όχι η πιο γρήγορη.

 

Η Xiaomi τόνισε ότι η οθόνη AdaptiveSync ταιριάζει έξυπνα με το ρυθμό καρέ του περιεχομένου σας, είτε πρόκειται για την αγαπημένη σας ταινία στα 48Hz έως την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών στα 50Hz, από ροή βίντεο στα 30Hz ή 60Hz έως κύλιση στα κοινωνικά μέσα. Αυτό με τη σειρά του θα συμβάλει στη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

 

Πλήρης ποιότητα ήχου με τα διπλά ηχεία του. Μου αρέσει ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί επειδή δεν θα το καλύψω κατά λάθος κρατώντας το τηλέφωνο όταν παίζω ή παρακολουθώ ένα βίντεο.

 

Το Xiaomi Mi 10T Pro έρχεται σίγουρα με άφθονη ισχύ στο εσωτερικό, χάρη στον επεξεργαστή του Snapdragon 865, 8 GB RAM και 128 GB ή 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Όσον αφορά την ισχύ έναντι της τιμής, μπορεί να είναι ένα από τα τηλέφωνα με την καλύτερη αξία που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή.

 

Στην καθημερινή χρήση δεν έχω παρατηρήσει καθυστέρηση ή επιβράδυνση, το τηλέφωνο επιταχύνει τόσο γρήγορα όσο θα περίμενε κανείς. Το τηλέφωνο έχει ένα εντυπωσιακό συγκριτικό κριτήριο ANTUTU 580014, οπότε νομίζω ότι αυτό το κινητό θα σας διαρκέσει αρκετά χρόνια πριν το αναβαθμίσετε. Παιχνίδια, περιήγηση στο Web, επεξεργασία εικόνων ... το τηλέφωνο αντιμετώπισε όλα αυτά όμορφα.

Προσθέτω στην ομαλή απόδοσή του και τα:

7nm αποδοτική διαδικασία κατασκευής

CPU Qualcomm® Kryo ™ 585 , Octa-core, έως 2,84 GHz

Gual Qualcomm® Adreno ™ 650

Μόντεμ X55 για γρήγορη συνδεσιμότητα 5G

LPDDR5 RAM + UFS 3.1 Αποθήκευση Flash

Υγρή τεχνολογία ψύξης

Παιχνίδι Turbo 3.0

 

Τεράστια μπαταρία 5000mAH και υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 33W που φορτίζει πλήρως το τηλέφωνο σε λιγότερο από 1 ώρα. Έρχεται με τροφοδοτικό 33W στο κουτί.

 

Η κάμερα είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά. Σκέφτομαι μάλιστα να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό βίντεο μόνο για την κάμερα Mi 10T Pro. Ο κύριος αισθητήρας της πίσω κάμερας του Mi 10T Pro είναι 108MP!!! Αυτός ο κύριος φακός συνδυάζεται με έναν υπεριώδη φακό 13MP και έναν φακό μακροεντολής 5MP για να δημιουργήσει τρεις κάμερες συνολικά. Δεν υπάρχει οπτικό ζουμ, αλλά με ψηφιακό ζουμ 30Χ. Η μπροστινή κάμερα selfie διατίθεται στα 20 megapixel.

 

Το Snap Mi 10T Pro είναι πραγματικά πολύ πιο σκοτεινό και οι ελαφρύτερες περιοχές αντιμετωπίζονται καλά, η λεπτομέρεια διατηρείται καλά ακόμη και σε στενή παρακολούθηση και τα χρώματα είναι ισορροπημένα. Φαίνεται να υπάρχει λίγο υπερκορεσμός που συμβαίνει με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, αλλά είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να ζήσουμε και δεν πρόκειται να μέμψουμε το τηλέφωνο πάρα πολύ για αυτό. Τόσο οι κινηματογραφικές λήψεις όσο και οι ευρυγώνιες λήψεις φαίνονται ωραίες και το Xiaomi Mi 10T Pro που διαθέτει μια τέλεια ικανή κάμερα για όλες τις λήψεις κοινωνικών δικτύων.

Edited by XP130TD
συνεχόμενα posts
Link to comment
Share on other sites

Είχα κάνει προπαραγγελια στον Κωτσόβολο και την ακύρωσα σήμερα που πήγα να δω τι γίνεται , μου είπαν ότι θα αργήσει αρκετά δεν έχει εισαχθεί και κυρίως το πρόβλημα είναι η ρομποτική σκούπα που μάλλον ήταν ένα καλό δόλωμα για αγορά αλλά μάλλον δεν έχουν κομμάτια διαθέσιμα μια που πρέπει να υπάρχουν αρκετές παραγγελία άγνωστο πότε θα εξυπηρετηθούν
Link to comment
Share on other sites

Το Tip της Ημέρας!

Μην ξεχάσετε να ξεκλειδώσετε τώρα στην αρχή τον Bootloader του κινητού σας.

Για να ξεκλειδώσουμε τον bootloader της συσκευής μας χρειαζόμαστε ένα mi account.

ΜΗΝ σας φοβίσουν τα όσα γράφουν διότι όλα λειτουργούν κανονικά μετά το ξεκλείδωμα της συσκευής και δεν χάνεται καμία δυνατότητα.

Η διαδικασία του ξεκλειδώματος γίνεται με το νέο Mi unlock tool για λόγους ασφαλείας, και παράλληλα

με το ξεκλείδωμα κάνει και Factory Reset - Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων και διαγραφή και του internal storage.

Οπότε καλύτερα πρώτα να κρατήσετε αντίγραφα από τα προσωπικά σας δεδομένα !

Επαληθεύστε τις οδηγίες από εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-28-05-2019/?pageNo=1

Edited by Guest74
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα στην παρεα. Σημερα το απογευμα παραλαμβανω το Xiaomi Mi 10T Pro 126GB σε ασημι.

 

Προκατοχος Mate 20 Pro και ευελπιστω το Xiaomi Mi 10T Pro να με καλυψει σαν συσκευη για all around χρηση.

Εχω βεβαια τις επιφυλαξεις μου για την αποδοση της καμερας του, μιας και το Mate 20 Pro με ειχε καλομαθει με τις επιδοσεις του.

 

Botloader για πιο λογο να ξεκλειδωσεις ? Τι θα κερδισεις ? Υπαρχει καποια αισθητη βελτιωση στο κινητο ? Αλλαζει κατι σε επιδοσεις ?

Μου προτεινεις δηλαδη Τips2018 με το που παραλαβω το κινητω το απογευμα, να το rootαρω κατευθειαν με το καλημερα ? Αξιζει ?

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα στην παρεα. Σημερα το απογευμα παραλαμβανω το Xiaomi Mi 10T Pro 126GB σε ασημι.

 

Προκατοχος Mate 20 Pro και ευελπιστω το Xiaomi Mi 10T Pro να με καλυψει σαν συσκευη για all around χρηση.

Εχω βεβαια τις επιφυλαξεις μου για την αποδοση της καμερας του, μιας και το Mate 20 Pro με ειχε καλομαθει με τις επιδοσεις του.

 

Botloader για πιο λογο να ξεκλειδωσεις ? Τι θα κερδισεις ? Υπαρχει καποια αισθητη βελτιωση στο κινητο ? Αλλαζει κατι σε επιδοσεις ?

Μου προτεινεις δηλαδη Τips2018 με το που παραλαβω το κινητω το απογευμα, να το rootαρω κατευθειαν με το καλημερα ? Αξιζει ?

 

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να ξεκλειδωσεις τον bootloader εκτος και αν θες να περασεις custom rom ή να βαλεις εφαρμογες που χρειαζονται root. Aυτο ισχυει σε ολες τις συσκευες. debloat μπορεις να κανεις κ ας εισαι με κλειδωμενο bootloader.

Link to comment
Share on other sites

kallair με καλυψες απολυτα. Δεν χρειαζεται σε καμια των περιπτωσεων να ξεκλειδωσω τον bootloader τουλαχιστον για την δικια μου χρηση.

 

Απλα μου εκανε εντυπωση, διοτι ο φιλος παραπανω το ανεφερε με τοση ανεση, που ηταν σα να μου ελεγε βαλε το τηλεφωνο στον φορτιστη.

Και μιας και ειναι το πρωτο Xiaomi, υπεθεσα οτι υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη εκ εργοστασιου και το rootαρισμα ειναι αναγκαιο και αμεσο.

 

Επισης μια ερωτηση, τα δυο μοντελα 8/128GB & 8/256GB εχουν καποια αλλη ουσιαστικη διαφορα εντος του ποσοτικου χωρου αποθηκευσης ?

Μηπως το 256ρι εχει αλλου τυπου chips εσωτερικης μνημης ή κατι αλλο που το κανει πιο γρηγορο ?

Ρωταω μην την πατησω και το 8/128 εν τελη εχει μειωμενες επιδοσεις σε Bench και real life use.

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK
Link to comment
Share on other sites

kallair με καλυψες απολυτα. Δεν χρειαζεται σε καμια των περιπτωσεων να ξεκλειδωσω τον bootloader τουλαχιστον για την δικια μου χρηση.

 

Απλα μου εκανε εντυπωση, διοτι ο φιλος παραπανω το ανεφερε με τοση ανεση, που ηταν σα να μου ελεγε βαλε το τηλεφωνο στον φορτιστη.

Και μιας και ειναι το πρωτο Xiaomi, υπεθεσα οτι υπαρχει καποιο θεμα με την συσκευη εκ εργοστασιου και το rootαρισμα ειναι αναγκαιο και αμεσο.

 

Επισης μια ερωτηση, τα δυο μοντελα 8/128GB & 8/256GB εχουν καποια αλλη ουσιαστικη διαφορα εντος του ποσοτικου χωρου αποθηκευσης ?

Μηπως το 256ρι εχει αλλου τυπου chips εσωτερικης μνημης ή κατι αλλο που το κανει πιο γρηγορο ?

Ρωταω μην την πατησω και το 8/128 εν τελη εχει μειωμενες επιδοσεις σε Bench και real life use.

 

Ο καθε χρηστης μπορει να γραφει το μακρυ κ το κοντο του. δεν παει να πει οτι ειναι σωστο. Για το θεμα διαφορων, θα σου προτεινα να τσεκαρεις επισημο site της xiaomi για τα χαρακτηριστικα και οχι μεταπωλητες. ΝΟΜΙΖΩ εχουν ιδια χαρακτηριστικα κ αλλαζει μονο το μεγεθος του αποθηκευτικου χωρου.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο η ποσότητα της μνήμης αλλαζει.

 

Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi 12 Pro

Link to comment
Share on other sites

Ωραιο σε γενικες γραμμες το κινητο, ωραια δυνατα ηχεια, καμερα απλα ΟΚ καλη, οθονη θα ηθελα OLED.

Για τα χρηματα του σε γενικες γραμμες ειναι αποδεκτο.

 

Always On Display δεν μας εβαλαν ρε παιδια ? Επισης δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση για τον χρονο απενεργοποιησης της οθονης...

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK
Link to comment
Share on other sites

Ωραιο σε γενικες γραμμες το κινητο, ωραια δυνατα ηχεια, καμερα απλα ΟΚ καλη, οθονη θα ηθελα OLED.

Για τα χρηματα του σε γενικες γραμμες ειναι αποδεκτο.

 

Always On Display δεν μας εβαλαν ρε παιδια ? Επισης δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση για τον χρονο απενεργοποιησης της οθονης...

 

καλημερα φιλε μου,καλοδουλευτη η συσκευη! αν θελεις ενα μινι συγκριτικο με το Mate 20 pro γιατι ειμαι κατοχος και ψαχνομαι για καμια αλλαγη!

Link to comment
Share on other sites

MI 10T Pro Vs Mate 20 Pro...

 

Ταχυτητα λειτουργιας--> Δεν υπαρχει συγκριση πουθενα, το ΜΙ 10T PRO ειναι πυραυλος με τον Snap 865, το Mate 20 Pro με τον διετιας Kirin 970 δειχνει τα χρονια του.

Ηχος --> Ξεκαθαρα μπροστα το ΜΙ 10T PRO, πιο γεματος, πιο δυνατος πιο καθαρος ηχος με χρωμα και ενταση.

Οθονη --> Σου λειπουν τα ζεστα χρωματα της OLED του Mate 20 PRO, αλλα στο ΜΙ 10T PRO εχεις 144Hz ρυθμο ανανεωσης και αυτή η ομαλοτητα στην κινηση ερχετε με την σειρα της να καλυψει εν μερη καπως το κενο της χρωματικης αποδοσης, γενικα αποδοση και πιστοτητα χρωματων η οθονη του Mate 20 Pro ειναι μπροστα.

Μπαταρια--> Ξεκαθαρα μπροστα το ΜΙ χωρις σκεψη.

Φωτογραφια--> Θελει δουλεια ακομη το ΜΙ στην φωτογραφια με την μαμα εφαρμογη της Xiaomi, τα exposure τα κανει ρημαδιο, περασα την Gcm και ειδα φως, υπαρχει αισθητη βελτιωση.

Βιντεο--> Σε βιντεο ειναι μπροστα το ΜΙ 10T PRO ξεκαθαρα.

Ξεκλειδωμα --> Τοσο το face unlock, αλλα και το δαχτυλικο, λειτουργουν πολυ πιο σωστα, γρηγορα και αμεσα στο ΜΙ 10T PRO.

 

Παρακατω μια δυσκολη φωτογραφια με πηγη φωτος αριστερα. Το ΜΙ κυριολεκτικα χανει τη μπαλα και καταστρεφει τη φωτογραφια.

Γενικοτερα δεν μπορει να κανει σωστη διαχειριση φωτος και φωτομετρηση. Η καμερα σε δυσκολες συνθηκες σηκωνει τα χερια ψηλα.

Το Mate 20 Pro σε αναλογες συνθηκες εδινε ρεστα....

 

https://ibb.co/2YHXC42

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK
Link to comment
Share on other sites

Αντικειμενικη αμεση συγκριση με το MI 10T Pro Vs Mate 20 Pro...

 

Ταχυτητα λειτουργιας--> Δεν υπαρχει συγκριση πουθενα, το ΜΙ ειναι πυραυλος, το Mate 20 Pro δειχνει τα χρονια του.

Ηχος --> Ξεκαθαρα μπροστα το ΜΙ, πιο γεματος, πιο δυνατος και ηχος με χρωμα.

Οθονη --> Σου λειπει το OLED panel, αλλα τα 144Hz ερχονται με την σειρα τους να καλυψουν καπως το κενο, σε αποδοση χρωματων γενικα η οθονη του Mate 20 Pro ειναι μπροστα.

Μπαταρια--> Ξεκαθαρα μπροστα το ΜΙ χωρις σκεψη.

Γωτογραφια--> Θελει δουλεια ακομη το ΜΙ στην φωτογραφια, τα exposure τα κανει ρημαδιο.

Βιντεο--> Σε βιντεο ειναι μπροστα το ΜΙ ξεκαθαρα.

Ξεκλειδωμα --> Τοσο το face, αλλα και το δαχτυλικο, λειτουργουν πολυ πιο σωστα και γρηγορα στο ΜΙ.

 

Παρακατω μια δυσκολη φωτογραφια με πηγη φωτος αριστερα. Το ΜΙ κυριολεκτικα χανει τη μπαλα και καταστρεφει τη φωτογραφια.

Γενικοτερα δεν μπορει να κανει σωστη διαχειριση φωτος και φωτομετρηση. Η καμερα σε δυσκολες συνθηκες σηκωνει τα χερια ψηλα.

Το Mate 20 Pro σε αναλογες συνθηκες εδινε ρεστα....

 

https://ibb.co/2YHXC42

 

σε ευχαριστω πολυ,,κατατοπιστικοτατος!

Link to comment
Share on other sites

Αντικειμενικη αμεση συγκριση με το MI 10T Pro Vs Mate 20 Pro...

 

Ταχυτητα λειτουργιας--> Δεν υπαρχει συγκριση πουθενα, το ΜΙ ειναι πυραυλος, το Mate 20 Pro δειχνει τα χρονια του.

Ηχος --> Ξεκαθαρα μπροστα το ΜΙ, πιο γεματος, πιο δυνατος και ηχος με χρωμα.

Οθονη --> Σου λειπει το OLED panel, αλλα τα 144Hz ερχονται με την σειρα τους να καλυψουν καπως το κενο, σε αποδοση χρωματων γενικα η οθονη του Mate 20 Pro ειναι μπροστα.

Μπαταρια--> Ξεκαθαρα μπροστα το ΜΙ χωρις σκεψη.

Γωτογραφια--> Θελει δουλεια ακομη το ΜΙ στην φωτογραφια, τα exposure τα κανει ρημαδιο.

Βιντεο--> Σε βιντεο ειναι μπροστα το ΜΙ ξεκαθαρα.

Ξεκλειδωμα --> Τοσο το face, αλλα και το δαχτυλικο, λειτουργουν πολυ πιο σωστα και γρηγορα στο ΜΙ.

 

Παρακατω μια δυσκολη φωτογραφια με πηγη φωτος αριστερα. Το ΜΙ κυριολεκτικα χανει τη μπαλα και καταστρεφει τη φωτογραφια.

Γενικοτερα δεν μπορει να κανει σωστη διαχειριση φωτος και φωτομετρηση. Η καμερα σε δυσκολες συνθηκες σηκωνει τα χερια ψηλα.

Το Mate 20 Pro σε αναλογες συνθηκες εδινε ρεστα....

 

https://ibb.co/2YHXC42

 

Δυστυχως στα χιαομι κινητα, τις περισσοτερες φορες χρειαζεσαι gcam. Εγώ στο mi9t pro ειδα τρομερη διαφορα στο exposure και στις νυχτερινες. Επισης με gcam εχεις πολυ καλες astrophotography ρυθμισεις. το καλοκαιρι εβγαλα καποιες καταπληκτικες φωτογραφιες εναστρου ουρανου.

Edited by kallair
Link to comment
Share on other sites

Για να βαλω την Gcam πρεπει να κανω root ? Εχουμε καποιο link για να την κατεβασω ? Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK
Link to comment
Share on other sites

Για να βαλω την Gcam πρεπει να κανω root ? Εχουμε καποιο link για να την κατεβασω ?

 

Οχι δεν χρειαζεται root. συγκεκριμενα πραγματακια του gcam χρειαζονται το root που δεν θυμαμαι τι ακριβώς.

Ριξε ενα διαβασματακι εδω. εχει λινκ απο ποια gcam να κατεβασεις και ποιο config αρχειο.

https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-10t/themes/gcam-mi-10t-pro-t4179467

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Xiaomi Mi 10T / 10Τ Pro

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...