cmvr Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Όλα καλά αλλά η μπαταρία έπρεπε να αλλάξει πριν την διετία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Μια ερώτηση απο eshop ειναι απο ινφο η παραεισαγωγη??? Εχει το 12τ προ σε καλη τιμή για πείτε.? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 (edited) On 14/12/2021 at 8:46 ΜΜ, chrispetses said: On 10/4/2022 at 8:13 ΜΜ, nikos_nia86 said: On 27/4/2022 at 10:50 ΜΜ, MeddlingMageGR said: On 12/7/2022 at 7:50 ΜΜ, conan1 said: On 12/7/2022 at 11:20 ΜΜ, conan1 said: On 5/10/2022 at 9:31 ΜΜ, chios said: On 6/12/2022 at 9:12 ΜΜ, chrispetses said: On 7/12/2022 at 1:25 ΜΜ, chrispetses said: Μια ερώτηση απο eshop ειναι απο ινφο η παραεισαγωγη??? Εχει το 12τ προ σε καλη τιμή για πείτε.? Ευχαριστώ πολύ On 29/9/2022 at 4:48 ΜΜ, supermario said: Νέα ενημέρωση με νέα γραμματοσειρά κ ασφάλεια Οκτωβρίου Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://news.xiaomi-miui.gr/mi-10t-pro-apollo-miui-13-android-12-eea-eu-rom-update/ Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μετά τι κάνουμε αφού κατεβάσουμε το αρχείο σε zip Edited December 17, 2022 by kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Μια ερώτηση απο eshop ειναι απο ινφο η παραεισαγωγη??? Εχει το 12τ προ σε καλη τιμή για πείτε.? Ευχαριστώ πολύ Θα έχεις εγγύηση από το eshop. Αν τη χρειαστείς. Αντίστοιχα με μαγαζιά Σκρουτζ. Δε νομίζω ότι είναι ανασταλτικός λόγος. Και μετά τι κάνουμε αφού κατεβάσουμε το αρχείο σε zipΜέσω μενού προγραμματιστή ξεκλειδώνεις το μενού για να το περάσεις στο κινητό σου. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί ον-λάιν και σίγουρα εδώ έχει αναφερθεί αρκετές φορές. 1 Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Δεν καταλαβαίνω τι νέο έβαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Καλησπέρα Έχω mi 10T pro πολλές φορές μου κολλάει η οθόνη και δεν πιάνει δάχτυλο. Τα μόνο που πιάνουν είναι τα εξωτερικά κουμπιά, η μπάρες που ανοίγουν απο πάνω προς τα κάτω και τα τρία σύμβολα κάτω. Με επανεκκίνηση επαναφέρετε. Τι μπορώ να ελέγξω όταν μου συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Νέα ενημέρωση 13.0.12 με ενημερώσεις ασφαλείας Δεκεμβρίου 2022 3 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Παίδες σήμερα δυστυχώς έχασα το Μ10Τ pro Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από την συσκευή που ειχα 3 χρονια Θα πάω στην ιδια σειρα Τι προτείνετε? 11 12 η 13 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Κρίμα για την απώλεια σου. Πάντως εγώ θα επέλεγα ένα καλό μεταχειρισμένο και συγκεκριμένα το 12Χ. Εκεί στα 350 ευρώ πάνω κάτω βρίσκεις ανάλογα την κατάσταση την επίσημη εγγύηση κλπ. Και το 12 Pro πρέπει να είναι πολύ καλό όμως ανεβαίνει σε χρήματα. Εγώ μετά το 10T πήγα σε Mi 11i 8/256 εξαιρετική συσκευή την οποία έχω μέχρι τώρα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 (edited) Καλησπέρα. Έχω mi 10t pro πήρε κανένας την έκδοση Miui 14; Έχω προσέξει σε εμένα ότι αργούν να έρθουν. Edited March 27, 2023 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Θα πάρει Miui 14 η σειρά Mi 10T;; 🤔 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 2 minutes ago, konakis said: Θα πάρει Miui 14 η σειρά Mi 10T;; 🤔 Ναι αλλα με 12αρι Android 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hakallim Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 14 ώρες πριν, cristofer9680 said: Καλησπέρα. Έχω mi 10t pro πήρε κανένας την έκδοση Miui 14; Έχω προσέξει σε εμένα ότι αργούν να έρθουν. Από την Κυριακή Ήρθε την Κυριακή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Πριν λίγο μου ήρθε η νέα έκδοση Miui 14 Για να δούμε τι αλλαγές υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Σφαιρατο το miui14. Να δούμε κ από μπαταρία πως θα πάει Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Λοιπόν την έκανα και εγώ την αναβάθμιση από το γνωστό site. Μια πολύ μεγάλη αλλαγή που είδα είναι στην οθόνη. Συγκεκριμένα έχω κάποια γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς, και το πρόβλημά μου ήταν ότι όταν τα φορούσα δεν μπορούσα να δω το κινητό σε πλάγια θέση. Σε όρθια ήταν οκ, αλλά σε πλάγια σαν να έπεφτε ένα... privacy fighter και έβλεπα μαυρίλες. Για αυτό και όταν το χρησιμοποιούσα στο αυτοκίνητο για πλοήγηση χαρτών, τα έβγαζα τα γυαλιά. Τώρα αυτό έφτιαξε και βλέπω και σε όρθια και σε πλάγια θέση. Νομίζω επίσης ότι αυξήθηκε και λίγο η φωτεινότητα....Εσείς τί λέτε? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Καλησπέρα Έχω Mi 10T pro έβγαλα πρόσφατα μια φωτογραφία με την ρύθμιση "αστρικά ίχνη" με 2048 δευτερόλεπτα είδα ότι μαζί με την φωτογραφία μου έβγαλε και video, μετά ξανά έβγαλε σε 1777 δευτερόλεπτα και δεν μου έβγαλε video. Τι γίνεται με αυτήν την ρύθμιση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Kαλημέρα παληκάρια. Μετα από 3-4 χρόνια χρήσης με την εν λόγω συσκευή, μάλλον πλησιάζει το τελος της. Οχι ότι εχει κάτι, μια χαρά δουλευει σε όλα της. Απλά σκεφτομαι σε πιο νεότερο μοντέλο εφάμιλλο. Καμμιά πρόταση; Α, να φοραει snapdragon επεξεργαστή για καμμιά άλλη rom να βάλω, εαν θελήσω. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosk Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου MIUI global 14.0.3 πλέον και εξαιρετικά ευχαριστημένος με το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 11 ώρες πριν, lambrosk said: MIUI global 14.0.3 πλέον και εξαιρετικά ευχαριστημένος με το κινητό Καλημέρα, βγήκε νέα αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 19 minutes ago, kall said: Καλημέρα, βγήκε νέα αναβάθμιση; Έχει βγει εδώ και καιρό η 14.0.3, αλλά εγώ έχω κολλήσει στην 14.0.1. Δεν μου την δείχνει. 1 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosk Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Απο Ιούνιο 2023 είναι (μόνο κάτι για την ασφάλεια είχε) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakthess Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, Σχεδόν 3 χρόνια με τη συσκευή και αρκετά ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Δυστηχώς έχω ένα προβλημα το τελυταίο διάστημα και δεν ξέρω πως να το λύσω. Όποιος και να με πάρει τηλ, μου εμφανίζει "άγνωστος". Είτε τον έχω αποθηκευμένο τον αριθμό είτε όχι. Σαν να παίρνουν με απόκρυψη. Έχει ή είχε κανείς κάτι αντίστοιχο;; Είναι κρίμα να αλλάξω κινητό για αυτό το πράγμα... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις backup και να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα sim σου σε άλλο τηλέφωνο, μήπως είναι κάποιο θέμα του παρόχου; Χλωμό, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakthess Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου On 26/3/2024 at 9:15 ΠΜ, apotsi said: Έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις backup και να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα sim σου σε άλλο τηλέφωνο, μήπως είναι κάποιο θέμα του παρόχου; Χλωμό, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Είπα να δοκιμάω άλλες λύσεις πριν φτάσω εκεί. Η κάρτα δεν φταίει, ούτε το δίκτυο. Το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts