kall Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Beta είναι. Σε λίγες μέρες για όλους. Λίγη υπομονή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Οκ δεν είναι και κάτι το Wow το 13 σε εμφάνιση κυρίως, αφού έρχεται ουσιαστικά με πετσοκομμένη Ρομ σε σχέση με την πλούσια κινέζικη. Βέβαια στο Mi 11i που επίσης έχω είδα εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας ( σημαντική βελτίωση) και πάρα μα πάρα πολύ ομαλό το περιβάλλον χρήσης μέσα όλες οι μεταβάσεις ανοίγματα κλπ. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Για όσους την περάσατε την 13 δώστε εντυπώσεις... Πώς πάει; Έχει κάποιο θέμα; Από μπαταρία τι λέει;Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 (edited) Kαλημερα σας. Εχω μία εφαρμογή που δούλευε η ηχητική ειδοποίηση όταν είχε συμβάν και ενημερωνόμουνα.. Εντελώς ξαφνικά, τωρα δεν λειτουργεί. Τι κοιτάζω βρε παιδιά; Ευχαριστώ. Edited April 5, 2022 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Kαλημερα σας. Εχω μία εφαρμογή που δούλευε η ηχητική ειδοποίηση όταν είχε συμβάν και ενημερωνόμουνα.. Εντελώς ξαφνικά, τωρα δεν λειτουργεί. Τι κοιτάζω βρε παιδιά; Ευχαριστώ.Πώς την λένε την εφαρμογή? Επανεγκατάσταση έκανες? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 17 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Πώς την λένε την εφαρμογή? Επανεγκατάσταση έκανες? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Ναι εκανα ξανα και ξανά. Ειναι η Stoiximan Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Ανέβηκε παιδιά...https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable%20beta/V13.0.2.0.SJDEUXM/Πρώτη ψυχρολουσία...Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Και σε μένα όταν πήγα να την κατεβάσω στο Mi 11i μου εμφάνισε ότι το γνωστό παιχνίδι Subway surfers δεν μπορεί να το υποστηρίξει με πιθανότητα μπρικαρίσματος της συσκευής, οπότε αφού το απεγκατεστησα πέρασε κανονικά το update με το Miui 13 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Μόλις ήρθε με οτα. Κατεβαίνει και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Μου φαίνεται ή είναι πιο φωτεινή η οθόνη; το σίγουρο είναι ότι είναι πιο γρήγορο σε ανταπόκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 (edited) Κατεβαίνει. Εύχομαι να έφτιαξαν την μπούρδα που οταν τελειωνεις την κληση παραμένει η οθόνη μαύρη και δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση και να έφτιαξαν το πρόβλημα με τις μπάντες του hotspot στα 5Ghz. Edited April 8, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Καλησπέρα το έβαλα και εγώ ολα καλά... Το καινούργιο control center πως μπαίνει ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Καλησπέρα το έβαλα και εγώ ολα καλά... Το καινούργιο control center πως μπαίνει ευχαριστώ πολύΤο πιο? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Το βρήκα τελικά αυτο εννοούσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Εμένα δείχνει κλασικά οριζόντια τη μπάρα φωτεινότητας και δεν έχει μπάρα για τον ήχο Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Μήπως είσαι ακόμη με την 12.5 όπως είμαι εγώ...Έτσι είναι και σε μένα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Μήπως είσαι ακόμη με την 12.5 όπως είμαι εγώ...Έτσι είναι και σε μένα.Όχι. Πέρασα το πρωί τη 13Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Το νέο miui center το κατεβάζεις έξτρα και το κάνεις εγκατάσταση... gogglareto και θα το βρείτεΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 33 minutes ago, nikos_nia86 said: Όχι. Πέρασα το πρωί τη 13 Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 24 minutes ago, supermario said: Το νέο miui center το κατεβάζεις έξτρα και το κάνεις εγκατάσταση... gogglareto και θα το βρείτε Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ οι οδηγίες https://www.google.gr/amp/s/gr.gizchina.com/2022/04/05/xiaomi-energopoiisi-toy-neoy-control-center-toy-miui-13/amp/?espv=1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Εδώ οι οδηγίες https://www.google.gr/amp/s/gr.gizchina.com/2022/04/05/xiaomi-energopoiisi-toy-neoy-control-center-toy-miui-13/amp/?espv=1 Ευχαριστώ για την απάντηση.! Όντως δούλεψε. Βολικό Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 3 ώρες πριν, nikos_nia86 said: Ευχαριστώ για την απάντηση.! Όντως δούλεψε. Βολικό Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θυμίζει λίγο Iphone 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 14 ώρες πριν, cmvr said: Θυμίζει λίγο Iphone 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Λιγο,οσο παταει ο ελεφαντας...😅🤣😂 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Πάντως από θέμα μπαταρίας η 13 χάλια. Με το ζόρι μισή μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Πάντως από θέμα μπαταρίας η 13 χάλια. Με το ζόρι μισή μέρα Αυτό βλέπω κι εγώ! Ενώ τώρα τελευταία είχα πολύ καλή αυτονομία, με τη 13 τώρα 2 μέρες πέφτει πιο γρήγοραΣτάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts