jimteo Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Καλημέρα. Μήπως έχει πάρει κανείς κινητό από vodafone με τη μορφή επιδότησης; Σκέφτομαι να πάρω ένα σφραγισμένο που βρήκα αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν στο μενού περιττές υπηρεσίες vodafone. Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Καλημέρα. Μήπως έχει πάρει κανείς κινητό από vodafone με τη μορφή επιδότησης; Σκέφτομαι να πάρω ένα σφραγισμένο που βρήκα αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν στο μενού περιττές υπηρεσίες vodafone. Ευχαριστώ. Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι της Vodafone μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANT124 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 οποιος ενδιαφερεται εχω βάλει στις αγγελίες το συγκεκριμένο κινητο. Αριστη κατασταση αγορασμένο πριν 10 μερες απο cosmote. Μου είναι δυσκολη η μεταβαση απ το iphone 8 παρόλο που η θεωρρώ την xiaomi πολυ καλη επιλογη. Παράθεση lg g2- ipad air-P9-iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Υπάρχει κάποιος που rootαρε το κινητό να του κάνω μερικές ερωτήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Υπάρχει κάποιος που rootαρε το κινητό να του κάνω μερικές ερωτήσεις; Ναι, εγώ το έχω ρουτάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μόλις μου έβγαλε ενημερώσω 2.8GB... Την κάνω η είναι Μούφα; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μόλις μου έβγαλε ενημερώσω 2.8GB... Την κάνω η είναι Μούφα;Μούφα είναι η αναβάθμιση... Μαϊμού ένα πράγμα... Μακριά!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Νέα ενημέρωση με Android 11 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μούφα είναι η αναβάθμιση... Μαϊμού ένα πράγμα... Μακριά!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραγικός απλά, πήγαινε πες τα κάλαντα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μόλις την έκανα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Το θέμα είναι μήπως έχει προβλήματα όπως σε κάθε αναβάθμιση σχεδόν. Η τελευταία αναβάθμιση μου διέλυσε το Mi 10 note lite, το έβγαλε εκτός. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις την έκανα και εγώ Έχεις διαβάσει αν έχει προβλήματα; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Εγώ την είχα κάνει στο πρώτο mi 10t pro και προχθές που ήρθε η αντικατάσταση του την έκανα άμεσα και μια επαναφορά μετά και μέχρι στιγμής όλα καλά. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Εγώ την είχα κάνει στο πρώτο mi 10t pro και προχθές που ήρθε η αντικατάσταση του την έκανα άμεσα και μια επαναφορά μετά και μέχρι στιγμής όλα καλά. Εχει κάποια διαφορά; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 (edited) Δεν είδα να δηλώνει κάποιος προβλήματα. Αυτή που είχε κυκλοφορήσει πριν 10 μέρες πρέπει να ήταν beta. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο που είδα ότι πριν είχε 41γιγα μέσα και τώρα δείχνει 39.5. Να πιάνει λιγότερο χώρο; Edited February 18, 2021 by kall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Και σε εμένα ήρθε σήμερα. Εύχομαι να μην κάνει καμία από τις γνωστές βλακείες των αναβαθμίσεων. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 (edited) Σε όλα τα midrange κινητά της που έχουν περάσει απ'την οικογένεια δεν είχαμε ποτέ προβλήματα ( redmi 5 plus, redmi note 5 , note 7 ) και στα υπάρχοντα τώρα 9s & 9 Pro. Το Mi 10 T είναι το πρώτο μου τύπου ναυαρχίδα κινητό της Xiaomi. Όλα ήταν εισαγωγής από επίσημη αντιπροσωπεία όπως και το Mi 10 T. Ας ελπίσουμε όλα καλά, διότι περισσότερα ακούω από διάφορα γύρω threads και μέλη παρά αυτά που έχω δει εγώ προσωπικά, ουσιαστικά απολύτως κανένα θέμα. Βέβαια είμαι προσεκτικός στο αρχικό στήσιμο και στις εφαρμογές που επιλέγω όπως και τα Mi cloud κλπ δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ. Αυτό φυσικά είναι προσωπική επιλογή ενώ κάποιοι άλλοι με διαφορετικές-πολλές απαιτήσεις κάνουν τις επιλογές τους... Όπως και να' χει "πρέπει" να περαστεί η 11 για να πάρουμε και το MIUI 12.5 αργότερα. Edited February 18, 2021 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Τραγικός απλά, πήγαινε πες τα κάλαντα.Ενώ εσύ είσαι καλύτερος;;; Χαχαχα Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Ενώ εσύ είσαι καλύτερος;;; Χαχαχα Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι τυχερός γιατί έχω φάει πολλά μπαν Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Είσαι τυχερός γιατί έχω φάει πολλά μπανΤα βλέπεις που στα λέω... Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Τα βλέπεις που στα λέω... Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνε για παγωτό σε βαριέμαι μεγάλε. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Οφείλω να ομολογήσω ότι μερικοί εδώ μέσα είναι πάρα πολύ έξυπνοι ( βλέπε προηγούμενο ποστ )... Έρχονται να ρωτήσουν αν είναι " Μούφα " το καινούριο update, δηλαδή περιμένουν απάντηση από εμάς τους " χαζούς " που την έχουμε βάλει για να δουν αν υπάρχουν τυχόν bugs.... Απλά "απίστευτοι"!!!!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Οφείλω να ομολογήσω ότι μερικοί εδώ μέσα είναι πάρα πολύ έξυπνοι ( βλέπε προηγούμενο ποστ )... Έρχονται να ρωτήσουν αν είναι " Μούφα " το καινούριο update, δηλαδή περιμένουν απάντηση από εμάς τους " χαζούς " που την έχουμε βάλει για να δουν αν υπάρχουν τυχόν bugs.... Απλά "απίστευτοι"!!!!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι γίνεται εξυπνάκια σε όλο τον κόσμο, το βάζει ένας και ρωτάνε οι άλλοι. 15 χρόνια είμαι εδώ αλλού τρέλα. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λέμε Μούφα εννοούμε αν βγάζει θέματα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Έτσι γίνεται εξυπνάκια σε όλο τον κόσμο, το βάζει ένας και ρωτάνε οι άλλοι. 15 χρόνια είμαι εδώ αλλού τρέλα. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λέμε Μούφα εννοούμε αν βγάζει θέματα.Και γιατί δεν την βάζεις εσύ πρώτος να δούμε και εμείς οι υπόλοιποι αν πρέπει ή όχι να την περάσουμε;;;; Εεεε;;;; Γιατί;;;; Γιατί ψάχνεις για κορόιδα...Ουστ...... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Σαλτα ρε Λινατσα Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλά τα XIAOMI αλλά απαράδεκτα στο θέμα λογισμικού. Κατεβαίνει η ενημέρωση και δεν έκανα απευθείας εγκατάσταση γιατί με κάλεσαν στο κινητό. Τελειώνω την κλήση άφαντη η ενημέρωση … Τώρα πατάω να βρει πάλι να την κατεβάσει και είναι άφαντη…… λέει ότι δεν υπάρχει ενημέρωση :wacko: Υπάρχει κάποιο λογισμικό όπως έχει η Huawei support να μπω να την κάνω ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts