konakis Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Έχει καλή διαχείριση μπαταρίας το 5g με τον 865. Θα στρώσει μετά από μερικές μέρες και χρήσης του, μην ανησυχείς. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Έχει καλή διαχείριση μπαταρίας το 5g με τον 865. Θα στρώσει μετά από μερικές μέρες και χρήσης του, μην ανησυχείς. Το 4g έχω με τον 865.τη ζημιά την έκανε μάλλον μια εφαρμογή που έβαλα από το paly store για κλείδωμα εφαρμογών. Αυτό είχα βάλει τελευταίο οπότε έφυγε όπως ήρθε..βλέπω την αρχική ui ψηλά (τριτο)στη κατανάλωση...έβαλα nova...να δω.. γιατί από browser δεν μπορείς να απαντήσεις εδώ στο σαιτ..δε ποσταρει.μονο από tapatalkΣτάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Φέρτο στα μέτρα σου ότι βολεύει τον καθένα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Γύρω στις 13 14 ώρες με κλειστό wifi .τις άλλες ναι...Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Με 60Hz οθόνη. Να ρωτήσω κάτι.μου έχει βγάλει την αναβάθμιση για αndroid 12.να την κάνω η οχι;;;φοβάμαι μη χαλάσει η μπαταρία. Έχει διαφορες μεγάλες με το 11 που έχω τώρα;Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Καλημέρα. Τι είναι αυτό το εικονίδιο που έχω στο οινοπνεύματος χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Καλημέρα. Τι είναι αυτό το εικονίδιο που έχω στο οινοπνεύματος χρώμα?Δε φενεται η εικόνα φίλε Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων. Sent from my awSoMe-A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, siberiantiger said: Έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων. Sent from my awSoMe-A52s Ευχαριστώ πολύ. Edited July 31, 2022 by bd0718 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε πρωί το τηλέφωνο έχει κάνει επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο;Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Σε μένα όχι, όλα καλά. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 1 ώρα πριν, saltofx_v said: Μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε πρωί το τηλέφωνο έχει κάνει επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο; Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανενα προβλημα. Το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως εχεις ενεργοποιησει την αυτοματη επανεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 21 ώρες πριν, saltofx_v said: Μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε πρωί το τηλέφωνο έχει κάνει επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο; Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς και σε μένα το κινητό κάνει πλέον σε τυχαίες στιγμές επανεκκίνηση, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη επιλογή. Στη χειρότερη περίπτωση έφτασε να κάνει δύο επανεκκινήσεις μέσα σε διάστημα 20 λεπτών. Ελπίζω να διορθωθεί με την επόμενη ενημέρωση. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Το πρόβλημα λύθηκε ενημερώνοντας όλες τις εφαρμογές συστήματος και κάνοντας επανεκκίνηση.Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!! Καινούργια αναβάθμιση σήμερα με ενημέρωση ασφαλείας 1 Αυγούστου , για κοιτάξτε.Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 7 ώρες πριν, longus said: Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!! Καινούργια αναβάθμιση σήμερα με ενημέρωση ασφαλείας 1 Αυγούστου , για κοιτάξτε. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι το πρωί που είχα τσεκάρει δεν είχε εμφανιστεί κάτι. Τώρα μόλις ήρθε και σε εμένα.... !!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Εμενα προς το παρων δεν εβγαλε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 (edited) Άκυρο . Το μετέφερα σε άλλο τοπικ. Edited August 27, 2022 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 φορτιζει καποιος το κινιτο με φορτιστη 25W τωρα το καλοκαιρι; μου φορτιζει σε super fast charging για 3 με 6 % και μετα σταματαει. με φορτιστη 15w η με απενεργοποιημενη την γρηγορη φορτιση στον 25w δεν εχω καποιο προβλημα. εβαλα μια παγοκυστη κατω απο το κινιτο και φορτισε και σε super fast. Εχει καποιος αλλο ιδιο προβλημα; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Όχι ποτέ. Γενικά δε ζεσταίνεται το κινητό. Εκτός άμα κάνω κάτι βαρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 1 minute ago, Cutthroat said: Όχι ποτέ. Γενικά δε ζεσταίνεται το κινητό. Εκτός άμα κάνω κάτι βαρύ Δεν ρωτάω για τη συσκευή. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα για τη φόρτιση ρωτάω, αν έχει κάποιος φορτιστή 25 watt και του φορτίζει κανονικά. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Ανέφερες ότι έβαλες παγοκυστη για αυτό το είπα. Προφανώς απάντησα γιατί τόσον καιρό το φορτίζω με 25w φορτιστή και δεν είχα ποτέ θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 1 hour ago, Cutthroat said: Ανέφερες ότι έβαλες παγοκυστη για αυτό το είπα. Προφανώς απάντησα γιατί τόσον καιρό το φορτίζω με 25w φορτιστή και δεν είχα ποτέ θέμα Σευχαριστω πολύ. Επειδή ειμουνα στο δρόμο και έγραφα , δεν διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα και φαίνεται ότι απάντησα απότομα αλλά δεν ισχυει . Απλά στο διευκρινίζω. 1 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Το κινητο ανα 2-3 μερες παρατηρω οτι κανει μονο του επανεκκίνηση. Υπαρχει καπου καμια ρυθμιση που μπορει να πειραχτηκε. Απο τι θυμάμαι δεν πειραξα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts