konakis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Τα Πορτογαλίας θυμάμαι από εποχής s7 edge ήταν τελευταία στην ουρά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, konakis said: Τα Πορτογαλίας θυμάμαι από εποχής s7 edge ήταν τελευταία στην ουρά... καταλαβα θα περιμενω κανα μηνα την κατσαμε την βαρκα 1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20-fe/firmware/#SM-G780G Eδω για ενημερωση, συγκεκριμενα 4g - Snapdragon Αφγανισταν και Ιρακ εχουν 12 αρι παντως 😛 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Θα γινω ταλιμπαν lol 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Επειδή έψαχνα καιρό, για όποιον ενδιαφέρεται για καλή λεπτή διάφανη θήκη με προστασία οθόνης και κάμερας (upper lip) προτείνω αυτή: https://www.skroutz.gr/s/31455638/Imak-UX-5-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Galaxy-S20-FE.htmlΤα τελευταία χρόνια αγόραζα μόνο Spigen αλλά αυτή η Imak που πήρα φαίνεται πολύ καλή. Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Μετά το oneui 4 ήρθε και το patch Ιανουαρίου! GG Sammy My S20 Fe 5g is Awesome 2 1 Παράθεση Device: S20 FE 5G + GALAXY ACTIVE 2 44MM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 22 minutes ago, johnnyman25 said: Μετά το oneui 4 ήρθε και το patch Ιανουαρίου! GG Sammy My S20 Fe 5g is Awesome Ωραίος! Εμείς ακόμα Android 11 ενημέρωση Νοεμβρίου. Note 10+ ενημέρωση Ιανουαρίου Android 11 ακόμη S20 Fe exynos ενημέρωση Δεκεμβρίου Android 11. Για Φεβρουάριο το βλέπω στις παραπάνω συσκευές. 😞 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) Εντάξει δεν τρέχει και τίποτα αρκεί να λειτουργούν σωστά τα εργαλεία,θα έλθουν και σ' αυτά αργά ή γρήγορα. Και το γράφω αυτό διότι η δεύτερη συσκευή μου είναι το Mi 10 T στο οποίο τα updates έρχονται συνήθως ανά δίμηνο-τρίμηνο όμως λειτουργεί άψογα και παραδόξως για τσαόμι δίχως bugs! Edited 14 Ιανουαρίου by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) Και ενημέρωση ταυτόχρονα Google play Δεκεμβρίου '21 πάντα για fe 5g γράφω. Edited 15 Ιανουαρίου by konakis 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Σε 4g Snap έχω παρατηρήσει ότι σε Ευρώπη δεν έχει έρθει καθόλου αναβάθμιση. Ότι έχει βγει είναι για εκτός. Σκέφτομαι να βάλω καμια Ρωσία μέσω Odin να την δω 🙂 1 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου καλησπερα παιδια με αυτη την θhκη θα δουλευει το nfc? https://www.gtattoo.gr/product/epeteiaki-thiki-pao-wembley-sxedio-pao005/ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 15 Ιανουαρίου Administrators Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, dimitris15 said: καλησπερα παιδια με αυτη την θhκη θα δουλευει το nfc? https://www.gtattoo.gr/product/epeteiaki-thiki-pao-wembley-sxedio-pao005/ Δε βρίσκω λόγο για να μη δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Καλησπερα, Ανοιξα το κινητο (S20FE SM-G780 - Exynos) να καθαρισω τον ενα φακο καθως μετα την αλλαγη του πισω τζαμιου εμφανιζε ενα σημαδι στις φωτο (που δεν ηταν απο το τζαμακι εννοειται) και τωρα το τηλ δεν κανει κλησεις, ολα τα αλλα λειτουργουν. Τα δεδομενα λειτουργουν, δεχεται sms αλλα οταν παω να κανω κληση δεν συνδεεται και μου βγαζει "σφαλμα sim η δικτυου και η ενδειξη δεδομενων αλλαζει σε οτι ναναι E 4G κτλ... Οταν παω στο Τηλεφωνο -> Ρυθμισεις -> Προσθετες υπηρεσιες επισης μου βγαζει "σφαλμα sim η δικτυου". Εντοπισα οτι ειχε ξεκολησει το ασπρο αριστερο καλωδιο που παει απο την κεντρικη πλακετα στο κατω μερος της συσκευης. Το κολλησα, δεν αλλαξε κατι. Θεμα software δεν παιζει, εκανα Reset. Πηρα καινουρια καρτα sim, τα ιδια... Το εστειλα σε μαστορα με λεει η μητρικη πλακετα την ακουσε και θα φυγει πολυ σε τιμη να βαλουμε αλλη... Τωρα σκεφτομαι να το δωσω ολοκληρο για ανταλακτικα εκτος αν εχει κανεις να μου προτεινει κατι εδω... 5 μηνων συσκευη... 1 1 Παράθεση Realme 8 / Sammy S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Τι να πω φίλε μου, να υπάρχει και λίγο λογική, 5 μηνών συσκευή και την άνοιξες;; Δεν ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση; Γιατί δεν την έστειλες για επισκευή; 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 11 minutes ago, chios said: Τι να πω φίλε μου, να υπάρχει και λίγο λογική, 5 μηνών συσκευή και την άνοιξες;; Δεν ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση; Γιατί δεν την έστειλες για επισκευή; την ειχα ηδη ανοιξει για να αλλαξω το τζαμακι δεν μπορουσα να μεινω χωρις κινητο... ξερω βλακεια μου... Παράθεση Realme 8 / Sammy S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου το πηρα αποφαση οτι δεν θα παρω ποτε το update... 1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, dimitris15 said: το πηρα αποφαση οτι δεν θα παρω ποτε το update... βρηκα τι φταιει το κινητο μου ειναι branded στην πορτογαλικη ΜΕΟ με βαση το samMobile δεν εουν δωσει το 12 για την ακριβεια δινουν firmware με το σταγονομετρο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου βρηκα τι φταιει το κινητο μου ειναι branded στην πορτογαλικη ΜΕΟ με βαση το samMobile δεν εουν δωσει το 12 για την ακριβεια δινουν firmware με το σταγονομετροΟτι χειρότερο σε αναβαθμίσεις τα branded φίλε.. Κανείς υπομονή ή περνάς κάποιο unbranded firmware για να σου έρθει Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 28 minutes ago, punisher24 said: Οτι χειρότερο σε αναβαθμίσεις τα branded φίλε.. Κανείς υπομονή ή περνάς κάποιο unbranded firmware για να σου έρθει Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την πατησαμε δεν ηξερα οτι ειναι branded Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, dimitris15 said: το πηρα αποφαση οτι δεν θα παρω ποτε το update... Παρομοίως!!! 4g EU updates δύσκολα... BTW branded Cosmote πήρε update Δεκεμβρίου. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Εχω s20 fe 4G. Ποτε θα παρω το oneui4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 19 Ιανουαρίου Administrators Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, punisher24 said: Οτι χειρότερο σε αναβαθμίσεις τα branded φίλε.. Κανείς υπομονή ή περνάς κάποιο unbranded firmware για να σου έρθει Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παραδόξως αυτή τη φορά, πολλές branded συσκευές αναβαθμίστηκαν νωρίτερα από τις unbranded σε πολλές αγορές. Βέβαια branded συσκευές τύπου ΜΕΟ σαν του φίλου από πάνω, καλύτερα να τους περάσεις ένα generic unbranded firmware για να παίρνει γρηγορότερα updates. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, Fotisapple said: Εχω s20 fe 4G. Ποτε θα παρω το oneui4?? Ξερει κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου On 19/1/2022 at 9:22 ΠΜ, athanaso77 said: Παραδόξως αυτή τη φορά, πολλές branded συσκευές αναβαθμίστηκαν νωρίτερα από τις unbranded σε πολλές αγορές. Βέβαια branded συσκευές τύπου ΜΕΟ σαν του φίλου από πάνω, καλύτερα να τους περάσεις ένα generic unbranded firmware για να παίρνει γρηγορότερα updates. Το πηρα σημερα απιδια 9 μερες μετα τα unbranded πορτογαλικα... 2 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Μόλις κατεβάζω σε s20 FE 4g Snap 2 1 Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts