johnnyman25 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Μόλις έσκασε oneui 4 s20 fe 5g Switzerland csc!My S20 FE 5G is Awesome 4 1 Παράθεση Device: S20 FE 5G + GALAXY ACTIVE 2 44MM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Moλις εγινε επαναφορα και στηνεται απο την αρχη! Αντε να δουμε! 3 Παράθεση Device: S20 FE 5G + GALAXY ACTIVE 2 44MM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Για να δούμε με την αναβάθμιση θα κρατάει η μπαταρία παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 On 28/12/2021 at 10:08 ΜΜ, johnnyman25 said: Moλις εγινε επαναφορα και στηνεται απο την αρχη! Αντε να δουμε! Την πέρασες? Πως σου φαίνεται αρχικά? Εντυπώσεις? Είμαστε στην αναμονή εδώ 😛 3 ώρες πριν, nantofs said: Για να δούμε με την αναβάθμιση θα κρατάει η μπαταρία παραπάνω Έχεις θέμα με μπαταρία στο S20 FE? Εμένα ακομα δεν το έχω καταφέρει να φτάσει κάτω απο 20% μέχρι το βράδυ. Απο το Realme GT πχ που είχα πριν τουλάχιστον 30% επάνω ειναι . 2 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Πάντα είχε θέμα με μπαταρία και σήμα κινητής λογικά με την αναβάθμιση θα στρώσει. Αλλιώς πέταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 32 minutes ago, nantofs said: Πάντα είχε θέμα με μπαταρία και σήμα κινητής λογικά με την αναβάθμιση θα στρώσει. Αλλιώς πέταμα Μάλλον για άλλο κινητό θα λες. Καμία σχέση με το δικό μου S20 FE. Μήπως να το πηγαίνες service? 1 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, jimpsar said: Μάλλον για άλλο κινητό θα λες. Καμία σχέση με το δικό μου S20 FE. Μήπως να το πηγαίνες service? Συμφωνώ απολύτως..... Μήπως επίσης υπάρχει καμιά εφαρμογή που δεν έχει κάτσει καλά και τραβάει μπαταρία? Πρόσφατα εγκατέστησα 1-2 εφαρμογές και κατά τη διάρκεια της μέρας δε μου άρεσε η συμπεριφορά της μπαταρίας. Με το που τις απεγκατέστησα (ούτως ή άλλως ήταν απλά για δοκιμή) η μπαταρία επέστρεψε στα φυσιολογικά της. Edited December 30, 2021 by thabull 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Δεν ξέρω παιδιά γιατί το έστειλα 3 φορές service. Την πρώτη φορά άλλαξαν πλακέτα, την δεύτερη φορά αλλάξαν μπαταρία πλακέτα και θύρα φόρτισης και την τρίτη φορά είπαν ότι πέρασε όλα τα τεστ. Δηλαδή μετά από όλα αυτά πάλι μπαταρία την τρώει σχετικά γρήγορα και σήμα σχεδόν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 υπαρχει αυτη η θηκη για το S20FE https://www.spigen.com/collections/galaxy-s10/products/galaxy-s10-case-slim-armor-cs?variant=12074246340655 ? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 8 ώρες πριν, dimitris15 said: υπαρχει αυτη η θηκη για το S20FE https://www.spigen.com/collections/galaxy-s10/products/galaxy-s10-case-slim-armor-cs?variant=12074246340655 ? Δεν φαίνεται να υπάρχει στο site της Spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Δεν φαίνεται να υπάρχει στο site της Spigen.Υπάρχει παρόμοια άλλης μάρκας;Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Μέχρι στιγμής άψογο τo oneui 4 .Όλα τρέχουν ρολόι κανένα θέμα. Αναμένω να δω πως θα πάει η μπαταρία! My S20 Fe 5g is Awesome 3 1 Παράθεση Device: S20 FE 5G + GALAXY ACTIVE 2 44MM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 1 Ιανουαρίου Administrators Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου On 31/12/2021 at 1:00 ΜΜ, dimitris15 said: Υπάρχει παρόμοια άλλης μάρκας; https://www.aliexpress.com/item/33017135549.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, athanaso77 said: https://www.aliexpress.com/item/33017135549.html Να υπολογίζει και κανα 3ε χαράτσι από τα ΕΛΤΑ, εκτός από την αναμονή! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9 plus 6/64+s10 plus 8/128+note 9+Note 10plus+S20 fe 4G τώρα: s9 plus 6/64+s21FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 2 Ιανουαρίου Administrators Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 26 minutes ago, xetasa said: Να υπολογίζει και κανα 3ε χαράτσι από τα ΕΛΤΑ, εκτός από την αναμονή! Σε αυτές τις τιμές δεν παίζει χαράτσι, έχω πάρει τελευταία πάνω από 20 παραγγελίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά και πάλι, κερδισμένος θα είναι ο φίλος σε σχέση με τις εγχώριες τιμές. Η αναμονή ναι… είναι αναπόφευκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Σε αυτές τις τιμές δεν παίζει χαράτσι, έχω πάρει τελευταία πάνω από 20 παραγγελίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά και πάλι, κερδισμένος θα είναι ο φίλος σε σχέση με τις εγχώριες τιμές. Η αναμονή ναι… είναι αναπόφευκτη. ευτυχως εχω ηδη αυτη https://www.amazon.de/gp/product/B08GY3ZSHW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 και μπαινει ενα χαρτονομισμα απο κατω αλλα με συρταρακι ειναι πιο βολικο 1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου (edited) Υπάρχει κάπου το νέο firmware του android 12 για το fe 5g dual SIM? Μπορώ να το περάσω με Odin? Edit: Το βρήκα Edited 4 Ιανουαρίου by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου (edited) On 2/1/2022 at 3:33 ΜΜ, athanaso77 said: Σε αυτές τις τιμές δεν παίζει χαράτσι, έχω πάρει τελευταία πάνω από 20 παραγγελίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά και πάλι, κερδισμένος θα είναι ο φίλος σε σχέση με τις εγχώριες τιμές. Η αναμονή ναι… είναι αναπόφευκτη. Εγώ δυστυχώς, μετά τις αλλαγές, σε 3 δεματάκια από ebay έφαγα χαράτσι 2,5ε στα 2 από τα 3... λοταρία είναι... ότι θα είναι φθηνότερα και πάλι, σαφώς ισχύει! Edited 3 Ιανουαρίου by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9 plus 6/64+s10 plus 8/128+note 9+Note 10plus+S20 fe 4G τώρα: s9 plus 6/64+s21FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου On 1/1/2022 at 7:35 ΜΜ, johnnyman25 said: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Μέχρι στιγμής άψογο τo oneui 4 . Όλα τρέχουν ρολόι κανένα θέμα. Αναμένω να δω πως θα πάει η μπαταρία! My S20 Fe 5g is Awesome Καλημέρα johnny. Πως σου φαίνεται η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Μην περιμενετε θαυματα για τη μπαταρια. Η μπαταρια με αναλογα με τον καιρο και το τροπο φορτισης φθηνει και ενα update δεν μπορει να την κανει καινουργια. Ειναι 99% θεμα στησιματος και τροπου χρησης του καθενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους!! Μια χαρά είναι η μπαταρία του για εμένα, περίπου 4 ώρες sot με 50% υπόλοιπο δεν την λες χάλια...Δύο κάρτες Sim, η μία με χάλια σήμα, συνέχεια παλεύει να βρει σήμα ή έχει μόλις μία γραμμή ( Vodafone ), η δεύτερη Sim έχει πάντα full ( cosmote ). Με λίγα τηλέφωνα, ενεργά wifi και Data συνέχεια , φωτεινότητα στο αυτόματο. Πολύ ικανοποιημένος θα έλεγα...Φυσικά υπάρχουν και τηλέφωνα με καλύτερο sot όπως το Mi10T Pro που είχα πριν το S20 FE αλλά είχε και απαγορευτικό βάρος...Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, GMF80 said: Μην περιμενετε θαυματα για τη μπαταρια. Η μπαταρια με αναλογα με τον καιρο και το τροπο φορτισης φθηνει και ενα update δεν μπορει να την κανει καινουργια. Ειναι 99% θεμα στησιματος και τροπου χρησης του καθενος. Καινούργια προφανώς και όχι. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα απόδοσης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) Γεια χαρά στην παρέα και καλή χρονιά! Πρώτη μέρα με το one Ui 4( android 12) δεν μπορώ φυσικά να έχω άποψη για την μπαταρία, αυτό όμως που είναι οφθαλμοφανέστατο είναι η ομαλότητα της λειτουργίας με full gestures ειδικά στην επιστροφή κλείσιμο και άνοιγμα της αρχικής οθόνης. Επιτέλους ομαλή βελούδινη λειτουργία, ήταν το μοναδικό κομμάτι που έπασχε κατ'εμέ το συγκεκριμένο κινητό. Τώρα όλα άψογα!! Εύγε σαμμυ για άλλη μια φορά... άργησε να την δώσει κάπως όμως άξιζε η αναμονή. Τα υπόλοιπα για την συγκεκριμένη συσκευή τα γνωρίζετε και με το παραπάνω όλοι σας πιστεύω... ουσιαστικά με τα three majors updates και την τετραετή + υποστήριξη η σαμμυ είναι ουσιαστικά η Apple του Android. Να αναφέρω επίσης ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και την πέρασα κατευθείαν από πάνω ΟΤΑ φυσικά. Edited 4 Ιανουαρίου by konakis 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) 33 minutes ago, konakis said: Γεια χαρά στην παρέα και καλή χρονιά! Πρώτη μέρα με το one Ui 4( android 12) δεν μπορώ φυσικά να έχω άποψη για την μπαταρία, αυτό όμως που είναι οφθαλμοφανέστατο είναι η ομαλότητα της λειτουργίας με full gestures ειδικά στην επιστροφή κλείσιμο και άνοιγμα της αρχικής οθόνης. Επιτέλους ομαλή βελούδινη λειτουργία, ήταν το μοναδικό κομμάτι που έπασχε κατ'εμέ το συγκεκριμένο κινητό. Τώρα όλα άψογα!! Εύγε σαμμυ για άλλη μια φορά... άργησε να την δώσει κάπως όμως άξιζε η αναμονή. Τα υπόλοιπα για την συγκεκριμένη συσκευή τα γνωρίζετε και με το παραπάνω όλοι σας πιστεύω... ουσιαστικά με τα three majors updates και την τετραετή + υποστήριξη η σαμμυ είναι ουσιαστικά η Apple του Android. Να αναφέρω επίσης ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και την πέρασα κατευθείαν από πάνω ΟΤΑ φυσικά. Ήρθε και σε ελληνικό! Edited 4 Ιανουαρίου by stapd_21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Ελληνικό και το δικό μου από Γερμανό αγορασμενο 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts