Jump to content

MoreApps


myphone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Όπως γνωρίζετε ήδη οι περισσότεροι, οι νέες συσκευές της Honor διαθέτουν Android λειτουργικό με τα HMS (Huawei Mobile Services). H εταιρεία κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο 6μηνο και επένδυσε πολλά χρήματα για να φέρει το "δικό της" AppGallery store σε ικανοποιοητικό επίπεδο πληρότητας και αξιοπιστίας, έτσι όλοι οι κάτοχοι των νέων συσκευών της μπορούν να κατεβάσουν πολλές εφαρμογές μέσα από αυτό.

 

Για ορισμένα apps που ίσως δε βρείτε στο AppGallery, όμως, υπάρχουν άλλοι τρόποι εγκατάστασης. Εκτός από τον "προφανή" τρόπο, το να βρείτε δηλαδή το .apk της εφαρμογής, να το περάσετε στο κινητό σας και να "τρέξετε" το αρχείο για την εγκατάσταση, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, ειδικά "search apps" που αναζητούν την εφαρμογή που θέλετε μέσα σε δημοφιλή app stores και σας επιτρέπουν να την κατεβάσετε, ακόμα κι αν δεν υπάρχει στο AppGallery.

 

Ένα από αυτά που δουλεύει αρκετά καλά και παρέχει έγκυρα αποτελέσματα στις αναζητήσεις είναι το MoreApps. Είναι διαθέσιμο μέσω του AppGallery και θα το βρείτε εδώ.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/76224/moreapps-1.jpg

 

Τονίζουμε οτι πρόκειται για 3rd party εφαρμογή που βρίσκεται στο επίσημο store της εταιρείας, συνεπώς έχει ελεγχθεί για malware και από πλευράς ποιότητας.

 

Αφού εγκαταστήσετε το MoreApps, μπορείτε μέσω αυτού να αναζητήσετε το app που σας ενδιαφέρει. Στο κάτω μέρος της σελίδας του app που ψάχνετε, θα βρείτε εναλλακτικούς τρόπους κατεβάσματος για να επιλέξετε αυτόν που θέλετε. Για παράδειγμα, μέσω του AppGallery ή, αν δεν υπάρχει εκεί, μέσω κάποιου τρίτου app store (π.χ. APKpure) ή μέσω κάποιου website που έχει link προς το .apk της εφαρμογής.

 

Σημαντικό είναι πως τα links και τα app stores που "προτείνει" το MoreApps είναι έγκυρα και ασφαλή, αν και προφανώς η μέγιστη προστασία και ασφάλεια παρέχεται μέσα από το AppGallery. Ωστόσο, μέχρι να εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές σας στο AppGallery, εναλλακτικές όπως το MoreApps θα σας λύσουν τα χέρια.

 

Να σημειώσουμε πως τα apps που θα κατεβάσετε μέσω του MoreApps ΔΕΝ λαμβάνουν αυτόματα updates, οπότε θα πρέπει να ελέγχετε κάθε λίγες εβδομάδες για πιθανή νέα έκδοση ή νέο .apk. H χρήση αυτών των apps βέβαια δεν επηρεάζει την εγγύηση της συσκευής σας, σε περίπτωση που αναρωτιέστε.

Edited by myphone
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...