guy_fawkes Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ούτε εγώ το έκανα ποτέ και δεν χρειάστηκε Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Πάντως βλέπω ότι η αναβάθμιση του 1ii περιλαμβάνει κάποια χαρακτηριστικά που τα έχουμε στο 5ii όπως το battery care στο 80% η 90%,το MR στο photo pro(δεν ξέρω αν το είχε η το παραμετροποιουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 battery care το έχει το 1ιι στην ουσία 4Κ 120 fps θα φέρει η το android 11 και το MR(Memory recall) στο photo pro Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ φορμάτ σε αλλαγή android version και δεν είχα ποτέ προβλημα . Νομίζω δεν χρειάζεται ,τώρα αν σου κάτσει η στραβή τότε κανείς ένα reset και τελειώνει η ιστορία Xperia 5ii ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σου πω την αλήθεια πότε δεν το έχω σκεφτεί και δεν το έχω κάνει έτσι σε μεγάλες αλλαγές οπότε καλά είναι να το ξέρουμε ότι είναι καλύτερα έτσι.Δεν είναι καλά , μόνο αν σου παρουσιάσει πρόβλημα αλλιώς τσάμπα κόπος είναι .εμένα ένα στήσιμο από την αρχή σημαίνει 3 ώρες .. Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Και εγώ ποτέ δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση για μεγάλη αναβάθμιση και δεν είχα πρόβλημα. Μόνο αν ήταν υποχρεωτικό θα έκανα. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Οπως βολευεστε παιδια. Απλα παρτε back up καλου κακου οπως συμβουλευει και καθε κατασκευαστης πριν οποιοδηποτε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Αλλαγές ως προς τίς ημερομηνίες του Android 11 • Xperia 1 II: Δεκέμβριος 2020 • Xperia 5 II: Δεκέμβριος 2020 • Xperia 10 II: Ιανουάριος 2021 • Xperia 1: Φεβρουάριος 2021 • Xperia 5: Φεβρουάριος 2021 Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Πως κι ετσι μας πηγαν νωριτερα εμας με το 5αρι? Σε σενα ηρθε Νικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Πως κι ετσι μας πηγαν νωριτερα εμας με το 5αρι? Σε σενα ηρθε Νικο? όχι ακόμα! Εννοείται μόλις έρθει θα ενημερώσω. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Αλλαγές ως προς τίς ημερομηνίες του Android 11 • Xperia 1 II: Δεκέμβριος 2020 • Xperia 5 II: Δεκέμβριος 2020 • Xperia 10 II: Ιανουάριος 2021 • Xperia 1: Φεβρουάριος 2021 • Xperia 5: Φεβρουάριος 2021 Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαχα τώρα θα ελέγχουμε κάθε μέρα δλδ Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Εδώ: https://xpericheck.com/XQ-AS52 Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Μου ηρθε η μεμβρανη υδροτζελ για οθονη και το carbon skin για πλατη και καμερες απο xtreme skins. Για αρχη θα βαλω το διαφανο ματ στις καμερες και οχι το carbon. Ζητησα να εχει κοψιμο για να φαινεται το logo της Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Το τζαμακι της mocolo πώς τα πάει; Είσαι ευχαριστημένος; Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 (edited) Το μονο ασχημο ειναι οτι μαζευει σκονη εκει στις ακρες και οτι χωρις θηκη , σκαλωνει το δαχτυλο, ειδικα αν χρησιμοποιεις χειρονομιες. Σε ολα τα αλλα ειναι αψογο και δεν κραταει δαχτυλιες. Εβαλα και το skin στην πλατη και καμερα οπως ειπα πιο πανω. Πολυ ωραια εφαρμογη εχει και μπορεις να το κολλησεις-ξεκολλησεις πολλες φορες μεχρι να βρεις την τελικη θεση με ακριβεια τριχας. Το σπρευ δεν χρειαζεται κατα την εγκατασταση (ειναι μονο για διαφανεις glossy μεμβρανες). Λιγα δευτερολεπτα ζεσταμα με πιστολακι και πιεση να φορμαστει κοντα στις ακρες και εγινε σουπερ. Edited December 17, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Είδε κανένας 5g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Αν στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση γυρνάει απάντηση ότι η συσκευή δεν είναι στη λίστα των εγκεκριμένων συσκευών για την cosmote Νομίζω σε μερικές μέρες και ας μην είναι στη λίστα, με ένα τηλέφωνο στο customer care θα ενεργοποιούν τη συσκευή όπως γινόταν παλιά όταν πρωτοξεκίνησε το volte. Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 (edited) Αν στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση γυρνάει απάντηση ότι η συσκευή δεν είναι στη λίστα των εγκεκριμένων συσκευών για την cosmote Νομίζω σε μερικές μέρες και ας μην είναι στη λίστα, με ένα τηλέφωνο στο customer care θα ενεργοποιούν τη συσκευή όπως γινόταν παλιά όταν πρωτοξεκίνησε το volte. Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι μύνημα ? Που ? Xperia 5ii Edited December 18, 2020 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 5G στο 1333 Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Αμα θελει παλι πιστοποιημενη συσκευη να πιασουμε 5G η cosmote, ζητω που καηκαμε... Σαν το wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Αμα θελει παλι πιστοποιημενη συσκευη να πιασουμε 5G η cosmote, ζητω που καηκαμε... Σαν το wifi callingΑυτό ήθελα να γράψω Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ας ελπισουμε να παιξουν και τα δυο αργα ή γρηγορα. Εδω ειναι το skin που σας ανεφερα. Το κινητο το χρησιμοποιω πλεον χωρις θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ποιά μεμβράνη υδροτζελ πήρες; Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Aυτην εχω παρει. Παρολο που λεει απο Βουλγαρια, ηρθε απο Αγγλια https://www.ebay.com/itm/Screen-Protector-Cover-For-Sony-Xperia-5-II-Clear-TPU-Memory-FILM-/293813171209?_trksid=p2349624.m46890.l49292 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Από Cosmote μου είπαν ότι δε χρειάζεται κάποια ενέργεια από εμάς για 5G πχ μύνημα. Μόνο να φτάσει το 5G στην πόλη μας και να γίνει η συσκευή συμβατή. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 επειδή δεν έχω ενημερωθεί πότε θα έρθει το 5g ? Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts