jimlost Δημοσιεύτηκε August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2020 Καλημέρα,φίλος είναι σε αναζήτηση νέας συσκευής και είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο... Ποιο είναι το καλύτερο,με έμφαση στην κάμερα, μπαταρία,και οθόνη,και σήμα... Το 8 Pro έχει και Nfc που είναι θετικό,αλλά φοβάμαι τον Mediatek επεξεργαστή για θέματα ενημερώσεων και αναβαθμίσεις...Όπως και δεν ξέρω τι παίζει με Gcam... Δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τα Xiaomi γι'αυτό ρωτάω... Αν υπάρχει κάτι άλλο δεκτό... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Τα ίδια είναι πάνω κάτω . To 8 pro πιο δυνατό με καλύτερη κάμερα τη νύχτα , το 9 pro πιο φρέσκο με καλύτερο βίντεο και πιο εύκολη gcam ,οθόνη έχει καλύτερη το rn8 pro , μεγαλύτερη το 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Τα ίδια είναι πάνω κάτω . To 8 pro πιο δυνατό με καλύτερη κάμερα τη νύχτα , το 9 pro πιο φρέσκο με καλύτερο βίντεο και πιο εύκολη gcam ,οθόνη έχει καλύτερη το rn8 pro , μεγαλύτερη το 9 Ευχαριστώ για την απάντηση.... Ας πούμε εσύ ποιο από τα δύο θα διάλεγες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Έχω το 9 και αυτό προτείνω. Επίσης να ξέρεις ότι και τα 2 έχουν nfc. Στα συν του 9 ο επεξεργαστής και οι GCam που κυκλοφορούν. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση.... Ας πούμε εσύ ποιο από τα δύο θα διάλεγες;;; Εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο και πήγα στο 8 pro γιατί είναι ένα κλικ πιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Έχω το 9 και αυτό προτείνω. Επίσης να ξέρεις ότι και τα 2 έχουν nfc. Στα συν του 9 ο επεξεργαστής και οι GCam που κυκλοφορούν. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ήξερα ότι το 9pro έχει NFC... Ευχαριστώ για την πληροφορία. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο και πήγα στο 8 pro γιατί είναι ένα κλικ πιο γρήγορο Βασικά δεν είναι για μένα,απλά φοβάμαι τον επεξεργαστή στο 8 Pro... Έχω διαβάσει ότι είναι γρήγορος,αλλά από αναβάθμιση τι θα παίζει;;; Και Gcam υπάρχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Το 9 προ ΕΧΕΙ Το 9σ ΔΕΝ έχει. Δύσκολος ο mediatek με τις GCam. Όπως και με αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Έχω το 8 pro. Γρήγορο, καλές φωτογραφίες αλλά αδύναμο σήμα και WiFi σε σχέση με άλλα κινητά. Δεν θα το πρότεινα σε κανέναν.Για το 9 pro δεν ξέρω. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Με το 9 πάντως δεν έχω θέμα σε σήμα(εξαίρεση κάποιες φορές που όταν κόβεται το δίκτυο, για να επανέλθει θέλει ενεργοποίηση/απενεργοποίηση την λειτουργία πτήσης)/wifi Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Ούτε κι εγώ έχω θέμα με το σήμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Μια χαρά πάνε οι αναβαθμίσεις ήδη πήρε miui 12. Σήμα κλπ μια χαρά επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 ΜΤΚ επεξεργαστής; Μην Το Κοιτάς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts