Linuxisti Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Στο νοτε 9 που είχα 2 χρόνια σχεδόν είχε ξεκινήσει να ξεφτιζει λίγο για αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Πήρα το απλό s7 πριν από μια εβδομάδα και η μύτη από το πενάκι άρχισε να κουνιέται πολύ όταν γράφω. Την έβγαλα και φαίνεται ότι είναι έτοιμη να σπάσει. Δυστυχώς το κουτί δεν έχει άλλη, πού λέτε να βρω ανταλλακτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Κι εγώ ψάχνω, βρήκα αυτές εδώ https://www.amazon.co.uk/Snailcanfly-Replacement-Samsung-Galaxy-Versions/dp/B08KJH5G7F/ref=sr_1_16?dchild=1&keywords=samsung+galaxy+tab+s7+plus+pen&qid=1603488940&sr=8-16 Sent from my SM-T970 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Ωραίος ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Από φόρτιση πως το βλέπετε? με τον φορτιστή της συσκευασίας πόση ώρα κάνει ? Εμενα παει αρκετά αργά σχεδόν κανα 2ωρο για πλήρη κυκλο το βλεπω Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Πιο πολύ από 2 ωρο θέλει το σ7 με τον δικό του. Φυσικά εγώ έχω και αυτόν του s20+ που πάει σφαίρα. Απλά το δοκίμασα όμως δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρω την μπαταρία όταν βιάζομαι θα το βάλω σε αυτόν μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Μία μέση λύση είναι αυτός που έχω με Power delivery στα 75 Watt και το φορτίζει περίπου στο μισό χρόνο από ότι ο εργοστασιακός Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Έχω στο σπίτι αρκετούς φορτιστές, αλλά βάζω το S7+ σε δύο από αυτούς, που τους έχω εύκαιρους: Στον φορτιστή του A50 της συζύγου θέλει κάτι παραπάνω από 1,5 ώρα για φόρτιση (0-100%). Συνήθως το βάζω όταν είναι κάπου στο 10-20%, οπότε μου δίνει χρόνο φόρτισης λίγο κάτω από 1,5 ώρα. Στον φορτιστή του MediaPad M5 κάνει 3,5 ώρες για φόρτιση, προφανώς γιατί δεν ταιριάζουν τα προτόκολλα και η φόρτιση γίνεται σε χαμηλή ταχύτητα. Το περίεργο είναι πως το Note 8 φορτίζει σε ταχυφόρτιση στον ίδιο φορτιστή σε 1:15 και το ίδιο το MediaPad σε 1:45. Άσχετο με αυτό, αλλά χτες ήρθε και update ασφαλείας του Οκτωβρίου. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Παιδιά καλημέρα, βρίσκω το s7 wifi στα 550 αξίζει γι'αυτα τα λεφτά λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Μεταχειρισμένο φίλε; εγώ το πήρα στη προσφορά του κωτσο πριν καμιά βδομάδα στα 589 νομίζω είναι αστέρι η συσκευή. Και με το πενάκι μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Οποίος θέλει, δίνω το δικό μου s7 plus...πληροφορίες με πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Μεταχειρισμένο φίλε; εγώ το πήρα στη προσφορά του κωτσο πριν καμιά βδομάδα στα 589 νομίζω είναι αστέρι η συσκευή. Και με το πενάκι μέσα. Σφραγισμένο με την ίδια προσφορά αλλά με trade in. Να το χτυπήσω δηλαδή; Είμαι φίλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Εύκολα αν έχεις τα λεφτά. Η συσκευή είναι αστέρι και απέναντι θέλουν 689 χωρίς το πενάκι. Άρα είσαι 200 ευρώ κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω θα πρέπει να πουλήσω το sony 5ii που περιμένω. Είναι μικρό για τη δουλειά που το θέλω κ σκέφτομαι να μείνω με το note 8 και να πάρω το tab s7. Δεν το έχω δει κι όλας κ είναι κι ένας ελληνικος μισθός γι'αυτό έχω αναστολές. Ευχαριστώ θα το πάρω αν δεν το εδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 παιδιά καλησπέρα πώς γίνεται να ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη όταν μου ζητάει το τετραψήφιο κωδικό χωρίς να πατάω το ok; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 παιδιά καλησπέρα πώς γίνεται να ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη όταν μου ζητάει το τετραψήφιο κωδικό χωρίς να πατάω το ok;Πήγαινε στο κλείδωμα με pin και βάλε την επιλογή που φαίνεται στην φωτογραφία. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ Καλή σου μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Έχει πάρει κανείς το book cover της samsung για το s7 (το 11αρι); Η απορία μου έχει να κάνει με το βάρος και την προστασία. Έχει μονάχα μαγνήτες ή είναι και κάτι αλλο; Την προτείνετε; Εγω πήρα την Dux Ducis Domo καθώς δίνει κάποιο καλύτερο κράτημα αλλά εχει και κάποιο βάρος. Ιδανικά μακάρι να έβγαινε κάτι σαν εκείνο που είχε για το tab s2 που βοηθούσε το κράτημα με το ένα χέρι. Sent from my SM-T870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Εγω πήρα την Dux Ducis Domo καθώς δίνει κάποιο καλύτερο κράτημα αλλά εχει και κάποιο βάρος. Ιδανικά μακάρι να έβγαινε κάτι σαν εκείνο που είχε για το tab s2 που βοηθούσε το κράτημα με το ένα χέρι. Κι εγώ την πήρα μια χαρά και σε καλή τιμή, καλύτερη από amazon που την τσέκαρα. Είναι λίγο βαριά αλλα συνηθίζεται και έχει έξυπνη θέση για την πενα Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despos Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Καλημερα ενδιαφέρεται κανείς για σφραγισμενο s7 χρώματος bronze? Ας επικοινωνήσει είτε εδώ είτε με pm. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Δεν ξέρω πως, κατάφερα να μισοσπάσω τη μύτη από το πενάκι. Αγόρασα μια 5αδα από το Amazon από το παραπάνω λινκ του φίλου. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Δεν ξέρω πως, κατάφερα να μισοσπάσω τη μύτη από το πενάκι. Αγόρασα μια 5αδα από το Amazon από το παραπάνω λινκ του φίλου. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠες μας αν είναι οκ φίλε θα πάρω και εγώ καβατζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Τις θεωρείτε οικονομικές αυτές του Amazon? 2€ έχει η μία και άλλα 2€ η αποστολή από τη Smartec, και ξέρεις ότι είναι γνήσια Samsung. Εγώ πήρα δοκιμαστικά κάποιες από το ebay και ήταν σκέτο πλαστικό μπροστά, καμία σχέση με αυτό το ελαστικό υλικό που έχει μπροστά η γνήσια Samsung. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Δεν γνωρίζα για τη Σμαρτεκ καλύτερα από τη μαμά τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Τις θεωρείτε οικονομικές αυτές του Amazon? 2€ έχει η μία και άλλα 2€ η αποστολή από τη Smartec, και ξέρεις ότι είναι γνήσια Samsung. Εγώ πήρα δοκιμαστικά κάποιες από το ebay και ήταν σκέτο πλαστικό μπροστά, καμία σχέση με αυτό το ελαστικό υλικό που έχει μπροστά η γνήσια Samsung.Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν είχα σκεφτεί καθόλου τη Σμαρτεκ. Ακύρωσα την παραγγελία του Αμαζον, επικοινωνησα με Σμαρτεκ και παρήγγειλα 2 δυάδες. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts